QUOTE(Bret Hart @ 1 03 2006, 16:06)

QUOTE(Tytek @ 28 02 2006, 21:32)

a kuszczak jak widac zebra nie ma "zlamanego" na tyle by nie moc grac.bo gral w lidze angielskeij w ostatniej kolejsce
najwyrazniej jest cyborgiem

Zurawski chyba nie wystąpi w tym meczu (znowu cos go boli)
trudno, nie strzeli hattricka dzisiaj

stawiam na 3:2 dla naszych.
Miruś strzel gola :*
EDIT:
ROTFL !!
Boruc mój mistrzu - nie pokazuj sie w kadrze jak masz tak grać

tragiczna ta bramka...
w drugiej połowie wszyscy grali okropnie :| szymek, ebi, >RASIAK<, radomski <-- wszyscy w pierwszej połowie grali fajnie. Dudi bronił pewnie(dużo sytuacji nie miał).
szkoda farciarskiej bramki

text gmocha: "ten... bardzo mi sie podoba szymkowiak... i no...bardzo mi sie w nim coś jeszcze podoba..."

xD
boruc aut...TO JUZ CHYBA Z 4 BRAMKA JAKA ZAWALA PRZY DOSRODKOWANIACH...
KUSZCZAK KOWAL ALBO DUDZIO NA BRAMKE...
Bret Hart
1 03 2006, 22:25
W drugiej polowie grali tak samo jak 4 lata temu z Rumunia i Japonia... Powtórka z rozrywki ????
Brawa dla Boruca!!! Jeszcze wiele musi sie ten chłopiec od Dudka nauczyć , przede wszystkim pokory
QUOTE(Bret Hart @ 1 03 2006, 22:25)

W drugiej polowie grali tak samo jak 4 lata temu z Rumunia i Japonia... Powtórka z rozrywki ????
o to sie nie martw. Chłopaki z ligi polskiej nie są jeszcze zgrani... pozatym brak Magic'a i Sobola w pierwszym skłądzie też dużo mówi. Szkoda że Franek coś słabo zagrał... chyba jednak w roli jokera bedzie sie lepiej spisywał.
wojcieszek
1 03 2006, 22:31
Kocham takie mecze-żadnej okazji przez 90 min....
Bret Hart
1 03 2006, 22:52
Całe szczęście że w studiu był moj ullubiony ekspert Jackek Gmoch;) Powinien komentować mecze ze Szpakiem na MŚ

Przynajmniej po tak mizernej grze komentarzem mnie rozbawił Jack G
bardzo słaby mecz
QUOTE(Tytek @ 1 03 2006, 22:13)

Tyaa, tyle, że jak Boruts stoi w bramce, to wyjmuje czego sie wyjąć nie da.
Powinniśmy mieć dwóch golkiperów na boisku.
Albo Aciek winien z linii sie nie ruszać.
QUOTE(Sikor @ 2 03 2006, 00:08)

QUOTE(Tytek @ 1 03 2006, 22:13)

Tyaa, tyle, że jak Boruts stoi w bramce, to wyjmuje czego sie wyjąć nie da.
Powinniśmy mieć dwóch golkiperów na boisku.
Albo Aciek winien z linii sie nie ruszać.
ja tam wole mieć Dudzia na bramce - on nie puścił jeszcze takiego głupiego gola
adrianfabianski
2 03 2006, 13:26
No Dudek czy Boruc to jest pytanie. Jak jest sytuacja 100% dla przeciwników żeby strzelili gola to potrafią wybronić ale jak jest sytuacja 5 lub 10% to wpuszczą na 100%
kubanczyk
2 03 2006, 13:32
Tak wogole to Arti powinnien cos z tymi wpuszczonymi babolami robic,przeciez w lidze szkockiej ostatnio tez wpuscil glupia brame a pozne bronil jak natchnioy.
Odin masz racje.......... Dudzio wpuszczał o wiele głupsze
QUOTE(przema @ 2 03 2006, 14:18)

Odin masz racje.......... Dudzio wpuszczał o wiele głupsze

dla mnie to on mógł wpuszczać bramki nawet które ja bym obronił - byleby teraz takich nie puszczał. I nie puszcza ;]
Bo nie gra
QUOTE(Maiden @ 2 03 2006, 14:34)

Bo nie gra

ale wczoraj nie puścił a kilka dośrodkowań miał
no rewela, powolajmy tez do kadry pana Lucjana Brychczego. A co tez nie gra...
Dlaczego IMO Dudek mialby grac za stare zaslugi? LOL no...
Za stare zasługi? On teraz jest w dobrej dyspozycji, a Artur zawalił wczoraj.
Nom artur zawalil a reszta grajkow grala jak zawsze: Koncertowo

Te akcje, ta technika no i ten wynik

Rewelacyjny mecz naszych orłów ; )
Na tle slabo wczoraj grajacej calej druzyny, Boruc i tak byl jednym z najslabszych imo. Mial jedna sytuacje, ktorej nie powinien byl zawalic, a zawalil i tyle. Moim zdaniem jest lepszy od Dudka ale w obecnej dyspozycji ( to nie pierwszy. a nawet nie drugi jego blad w ostatnich tygodniach) powaznie bym sie zastanawial nad jurkiem, a nawet kuszczakiem. ale mistrzostwa za 3 miesiace i pewnie duzo sie zmieni.
co fakt to fakt boruc wczoraj zawalił wynik tak jak to kiedyś dudek pare razy zrobił.w tym momencie na kowalewskiego bym stawiał bądź kuszczaka.
kowal lub kuszczi...kuszczak broni swietnie,a obroznocw w WBA tez nie ma napenwo za dobrych..
po namyśle stawiam na boruca.każdy popełnia błędy ale jak 3 miechy przed mundialem nie postawimy na kogoś to z 4 dobrych będziemy mieć 4 ,którzy są confused.jak janas chce stawiać na dudka to niech postawi na niego bo już za mało czasu zostało na eksperymenty
QUOTE(lukasz @ 4 03 2006, 16:57)

każdy popełnia błędy ale jak 3 miechy przed mundialem nie postawimy na kogoś to z 4 dobrych będziemy mieć 4 ,którzy są confused.jak janas chce stawiać na dudka to niech postawi na niego bo już za mało czasu zostało na eksperymenty
to byłaby katastrofa :|
Janas jakby ogłosił w mediach "numerem jeden jest jak dla mnie Boruc i to on pojedzie na mundial" to byłoby przeje'bane. Boruc pewny swego by opadł na laurach(po co się męczyć skoro i tak jade na mundial?) a reszta (dudi, kuszczak, fabian, kowal) by sobie dała spokój (po co się męczyć skoro i tak NIE jade na mundial ? ;]).
na mundial jedzie przeca 3 bramkarzy. dudek i boruc to pewniaki, kowal, kuszczak i fabian walcza o drugiego rezerwowego, nie ma sie co martwic, mamy 2 gk na w miare rownym wysokim poziomie(dudi&boruc), spora rywalizacja jeszcze chyba nikomu nie zaszkodziła. nie ma tez co oceniac i bawic sie w przewidywanie po jednym meczu/wpadce, smieszy mnie gadanie 'a ten to popelnil błąd i niech (pipi)'
QUOTE(iaikO @ 5 03 2006, 00:25)

na mundial jedzie przeca 3 bramkarzy. dudek i boruc to pewniaki, kowal, kuszczak i fabian walcza o drugiego rezerwowego, nie ma sie co martwic, mamy 2 gk na w miare rownym wysokim poziomie(dudi&boruc), spora rywalizacja jeszcze chyba nikomu nie zaszkodziła. nie ma tez co oceniac i bawic sie w przewidywanie po jednym meczu/wpadce, smieszy mnie gadanie 'a ten to popelnil błąd i niech (pipi)'
po czym wnioskujesz ?
QUOTE(iaikO @ 5 03 2006, 00:28)

a nie?
jakby nie chciał to jasne że nie
Bret Hart
5 03 2006, 16:36
- Nie chciałem powtórzyć błędu z meczu z Anglią. Wynik spotkania z USA nie ma wielkiego znaczenia. Nasza porażka w meczu towarzyskim nie jest tak istotna, podobnie jak przegrana Niemców z Włochami – mówi „Magic”.
ciekawa wypowiedz , swoja drogą tak samo nie przejmowali sie 4 lata temu heh, cos czuje że znowu dadzą popis na MŚ.
QUOTE(Bret Hart @ 5 03 2006, 16:36)

- Nie chciałem powtórzyć błędu z meczu z Anglią. Wynik spotkania z USA nie ma wielkiego znaczenia. Nasza porażka w meczu towarzyskim nie jest tak istotna, podobnie jak przegrana Niemców z Włochami – mówi „Magic”.
ciekawa wypowiedz , swoja drogą tak samo nie przejmowali sie 4 lata temu heh, cos czuje że znowu dadzą popis na MŚ.
raczej wątpie... mamy teraz o wiele silniejszą kadre, wreszcie porządnych napastników(Żurawski-Frankowski-Smoli-Niedzielan)... umiemy pokazać klase słabszym drużynom(azerowie ;] ).
Jestem optymistycznie nastawiony ;]
Bret Hart
5 03 2006, 19:17
problem w tym że w drugiej połowie ch@ja grali i zastanawiałem sie która drużyna jest z Europy... Polaków śnieg zaskoczył
pisałem przed losowaniem..na kogo by nie trafili w grupie to nie awansują i coraz bardziej w tym utwierdzam.nie mamy szans dla mnie i tyle.przeciez to komedia jest.mamy 3 bramkarzy czy 4 dobrych a janas losowanie robi i raz gra ten raz ten co on monetą rzuca?jak bramkarz nie ma wsparcia to ciśnienie ma i efekt jest taki ,że szmaty wpuszcza jak boruc.komedia.a i kosowski co grzeje trybuny domaga sie miejsca.polskie piekiełko znów sie robi
QUOTE(lukasz @ 5 03 2006, 19:29)

pisałem przed losowaniem..na kogo by nie trafili w grupie to nie awansują i coraz bardziej w tym utwierdzam.nie mamy szans dla mnie i tyle.przeciez to komedia jest.mamy 3 bramkarzy czy 4 dobrych a janas losowanie robi i raz gra ten raz ten co on monetą rzuca?jak bramkarz nie ma wsparcia to ciśnienie ma i efekt jest taki ,że szmaty wpuszcza jak boruc.komedia.a i kosowski co grzeje trybuny domaga sie miejsca.polskie piekiełko znów sie robi
chłopie, to są sparingi. Janas chce sprawdzić czy Boruc czy Dudi sie sprawdzi(pewnie liczył że Dudi jakąś szmate puści i bedzie mieć pretekst to wyje'bania go... szkoda że akurat Boruc puścił).
Więc na kogo ty byś stawił ? A może już teraz ?
Nie panowie. Rywalizacja musi być. Każdy sie o miejsce ma starać, czy to Boruc na bramce czy Żurawski w napadzie. Nie grasz dobrze - wypad. Grasz dobrze - być może pojedziesz na mundial.
A Kosowski sie domagać może... na rezerwe bedzie w sam raz

Bo kogo tak szczerze za niego ?
Smoli - Krzynek w pierwszym składzie. Kosa na rezerwe...
już teraz?a kiedy dzień przed meczem z niemcami?boruc gra niepewnie bo nie ma pewności i jest spięty z anglią sie spisał więc niech go wystawia a reszta walczy o pozostałe miejsca.
zresztą nie próbuj mnie przekonać bo wiem co mówie i wiem jak to sie skończy ogólnie co najwyżej możemy sie założyć ,że polska wyjdzie bądź nie wyjdzie z grupy
QUOTE(lukasz @ 5 03 2006, 20:07)

już teraz?a kiedy dzień przed meczem z niemcami?boruc gra niepewnie bo nie ma pewności i jest spięty z anglią sie spisał więc niech go wystawia a reszta walczy o pozostałe miejsca.
zresztą nie próbuj mnie przekonać bo wiem co mówie i wiem jak to sie skończy ogólnie co najwyżej możemy sie założyć ,że polska wyjdzie bądź nie wyjdzie z grupy

zakładać się nie będe bo szkoda mi avatara i sygnaturki na wszelki wybadek(złamana noga u Żurawskiego, Szymka, Boruca, Dudka, Franka

)
Bret Hart
9 03 2006, 10:59
nie tak dawno Sagan walnął hat-tricka i w ogóle jest gwiazdą portugalskiej drużyny (która zlała wisłe w tym sezonie

) Ciekawe czy Dżanas powoła go na Arabie Saudyjską
nie dzięki 50 garnitur brazylijski jest nam zbędny.im bliżej mundialu tym pewnie więcej takich sie ujawni.
Bret Hart
16 03 2006, 10:03
Jacek Bąk, Jerzy Dudek, Sebastian Mila, Łukasz Sosin i Seweryn Gancarczyk - tak wygląda lista piłkarzy z zagranicznych klubów, których selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Polski chce powołać na towarzyski mecz z Arabią Saudyjską.
a tego to ktoś widział ?????
mila to za co jedzie?

on trybuny skutecznie ogrzewa.a tamten gość to z (pipi) go wzieli.a znając życie burkhardta nie powoła
Victorino
16 03 2006, 14:18
QUOTE(Bret Hart @ 16 03 2006, 10:03)

Jacek Bąk, Jerzy Dudek, Sebastian Mila, Łukasz Sosin i Seweryn Gancarczyk - tak wygląda lista piłkarzy z zagranicznych klubów, których selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Polski chce powołać na towarzyski mecz z Arabią Saudyjską.
Pytanie czemu Janas nie powołał Saganowskiego...Który z 18 goli Victorii w lidze strzelił 10, a ostatnio strzelił 3 gole i wypracował 4(rzut karny podyktowano po faulu na nim)w jednym meczu. No to przecież już nie jest śmieszne tylko żałosne.
Powołany został Mila który nie dość że nie ma miejsca w podstawowym składzie Austrii Wiedeń to nawet jest tak cienki ze nie gra w rezerwach nawet...I gdzie tu kosekwencja Janasa, że nie bedzie powoływał zawodników którzy nie grają w swoich klubach??
Mila jest obecnie cieniem samego siebie, nie wiem w jakim celu powołał go, żeby mu pomóc?? A ja myslałem że to zawodnicy maja pomagać reprezentacji a nie ona im...
Se'ya
QUOTE(Victorino @ 16 03 2006, 14:18)

QUOTE(Bret Hart @ 16 03 2006, 10:03)

Pytanie czemu Janas nie powołał Saganowskiego...Który z 18 goli Victorii w lidze strzelił 10, a ostatnio strzelił 3 gole i wypracował 4(rzut karny podyktowano po faulu na nim)w jednym meczu. No to przecież już nie jest śmieszne tylko żałosne.
Powołany został Mila który nie dość że nie ma miejsca w podstawowym składzie Austrii Wiedeń to nawet jest tak cienki ze nie gra w rezerwach nawet...I gdzie tu kosekwencja Janasa, że nie bedzie powoływał zawodników którzy nie grają w swoich klubach??
Mila jest obecnie cieniem samego siebie, nie wiem w jakim celu powołał go, żeby mu pomóc?? A ja myslałem że to zawodnicy maja pomagać reprezentacji a nie ona im...
Se'ya
nie zapominajmy że to są mecze sparingowe !
Kogo chcesz na rezerwe wziąść ? Mamy na środku: Sobolewski, Szymkowiak, Radomski, <-- dwóch defensywnych jeden OMF. Więc nie dziwie się że chce sprawdzić milę...
na litość boską, mecze sparingowe to nie mistrzostwa świata
Bret Hart
17 03 2006, 09:10
Czy juz na prawde nie ma nikogo poza Milą ??????? Janas musi powolywac pilkarzy grajacych na trybunach ???? Moze macie jakies nazwiska ?
ja mam jedno Burkhard wysoka forma od kiedy gra w Legii plus teraz piękna bramka z 20 paru metrów w samo okno.
QUOTE(Bret Hart @ 17 03 2006, 09:10)

Czy juz na prawde nie ma nikogo poza Milą ??????? Janas musi powolywac pilkarzy grajacych na trybunach ???? Moze macie jakies nazwiska ?
no wiesz - Janas sprawdza głównie tych co grzeją/grzali trybuny(kiedyś Hajto, Rasiak, teraz Kosa, Mila...

).
Chce sprawdzić czy utrzymują forme(jak bądź co bądź Dudek

) czy nie ... sparingi to sprawdziany umiejętności. One mu wiele dadzą.
QUOTE(lukasz @ 17 03 2006, 11:40)

ja mam jedno Burkhard wysoka forma od kiedy gra w Legii plus teraz piękna bramka z 20 paru metrów w samo okno.
W pełni popieram. Burkhardt z Bronowickim, powinni zostać powołani na mecz z Arabią. W dodatku, dorzuciłbym jeszcze dwóch piłkarzy Zagłębia Lubin - Łobodzińskiego oraz Iwanskiego.
Jutro gramy z Arabia Saudyjska,wielka szkoda,ze bez Janczyka i Lobodzinskiego.Stawiam na wynik 1:0 dla naszych(dziekowac Bogu,ze Boruc nie zagra

)
Bret Hart
28 03 2006, 17:52
Ja stawiam na 3:1 dla naszych orłów
ravo Sosin !! podwojny krol strzelcow ligi cypryjskiej !! Janas bedzie idiota jak weznie Rasiaka zamiast Sosina !!
Kubaa__
28 03 2006, 21:49
ogladałem w kratke pierwszą polowe i pare minut w drugiej, ale to zdazylem wywnioskowac przez ten czas, ze bąk to dno, a krzynowek nie umie dośrodkowywac ;f. sosin ładnie, "prawie jak rasiak" (żarcik), janas faktycznie bedzie imbecylem jak nie wezmie jego zamiast grzegorza;/.
Mendrek
28 03 2006, 22:06
Grzesiu tak cudownie przeciez gral w Izraelu

:*
No ale Piechna czy Sosin moga miec niestala forme, natomiast Rasiak prezentuje caly czas ten sam poziom - to przeciez zaleta wiedziec czego sie spodziewac po zawodniku, mozna go ustawiac zawsze i wiedziec ze perfekcyjnie spelnic swa misje (np. w oproznianiu wody z bidonow bramkarzy przeciwnej druzyny).
Nie ma, Rasiu na mundialu bedzie, bo on jest jak mnich z Shaolin Soccer, wielka drewniana noga musi sie przebudzic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.