Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ölschmitz
"No ale Piechna czy Sosin moga miec niestala forme"

Sosin juz trzeci rok z rzedu ma stala forme, po raz trzeci z rzedu idzie po krola strzelcow ligii cypryjskiej. brzmi smiesznie, ale to nie sa lapsy, bo tam gral kowalczyk, a w swojej ksiazce napisal, ze to dobra liga;].

sosin mi zaimponowal, nareszcie mamy wysokiego napadziora co trafia z glowy. i nie drugiego rasiaka, tylko biegajacego i ruchliwego sosina. piekne bramki strzelil, kurde zajaralem sie nim strasznie. polski bierhoff!
Mendrek
Spoko, ja tylko zajrzalem do lba Janasa, przeciez on musi jakos wytlumaczyc sobie czemu Rasiak to nasz must have wink.gif
Bret Hart
byłem blisko z wynikiem tongue.gif Brawa dla Sosina i Jelenia. Krzynowkowi udało sie jedno dosrodkowanie (druga bramka Sosina) Mila przyzwyczaił sie do trybun i twardo w nie celował zamiast na bramke ( te jego strzały to żenada) Dudka, Brożek słabo sad.gif
Sikor
QUOTE(Olszesky @ 28 03 2006, 23:39) *

Sosin juz trzeci rok z rzedu ma stala forme, po raz trzeci z rzedu idzie po krola strzelcow ligii cypryjskiej. brzmi smiesznie, ale to nie sa lapsy, bo tam gral kowalczyk, a w swojej ksiazce napisal, ze to dobra liga;]

Porównywalna do szkockiej.

sosin mi zaimponowal, nareszcie mamy wysokiego napadziora co trafia z glowy. i nie drugiego rasiaka, tylko biegajacego i ruchliwego sosina. piekne bramki strzelil, kurde zajaralem sie nim strasznie.

Co prawda to prawda. Jak Janas upiera sie na wysokiego chłopka-roztropka, to niech on chociaż umie grać w piłke. Chociaż pomijając gre Łukasza, to Rasio w towarzyskich też bramki strzelał icon_wink.gif

polski bierhoff!

O matko rolleyes.gif
Szakal
Podsumowujac mecz nie mamy zmiennikow.Nawt Krzynowek nie grajacy w klubie jest najlepszym zawodnikiem na boisku.Powolanie Sosina to oczywiscie zart moze primaaprilisowy,w cypryjskiej to on sobie moze strzelac(liga cypryjska odpowiednik naszej III ligi).Wyroznilbym jeszcze Dudka,wiecej nie ma kogo.
lukasz
hehehe Sikor jak cypryjska jest porównywalna do szkockiej nie przesadzasz?reprezentant szkockiej grał teraz w 1/8 LM a cypryjskie nieboraki odpadają po 2 rundach kwalifikacji do niej ,do szkockiej to można np.turecką porównywać. dry.gif cypryjska g.ó.w.no znaczy i ona może być porównywalna do polskiej.oni są bezpośrednim zapleczem dla greckiej ligii a jak silna jest grecka liga to pokazuje przypadek PAO ,które o mało co nieodpadło z tragiczną wisłą(Olympiakos mocniejszy owszem).cypryjska liga to słabiaki są ja pamiętam dobrze tego sosina.oni w wiśle go nie chcieli i on w odrze wodzisław sobie chasał strzelając z 6 goli na runde.jak na moje oko to nie brałbym ani jego ani rasiaka tylko np.młodego janczyka bo sosin nie jest zbyt perspektywicznym graczem(29 lat) a dawid napewno i taki powinien sie znaleźć obok trójki(żurawski,frankowski?,...)
Sikor
QUOTE(lukasz @ 29 03 2006, 11:00) *

hehehe Sikor jak cypryjska jest porównywalna do szkockiej nie przesadzasz?

Hehe, nie miałem na myśli Gersów i Celtiku z ostatnich lat, ale reszte ligi.
Jak sobie ona radzi w pucharach europejskich?
Bo tamte dwa kluby, to mogłyby grać w angielskiej lidze i bezpieczne miejsce w tabeli pewnie by miały.

Wysoki, silny, główkujący napadzior może sie jeszcze przydać.

Janczyk, to na razie dla mnie żadna rewelacja. Perspektywiczność mówisz? Mundial trwa pare tygodni, nie kilka lat.

Burkhardt może być przydatny na mistrzostwach.
lukasz
myślisz ,że trener brazylii powoła robinho będącego under 20 czy romario jakby nie było króla strzelców brazylijskiej ligi?ale spoko niech dalej opierają kadre na takich talentach ja wam mówie dzisiaj już ,że o euro możemy zapomnieć ba! my na mistrzostwach z grupy nie wyjdziemy:]
GOPA
moze i ta liga Cypryjska jest cinka ale 3 razy krola strzelcow zdobyc to tez nielada wyczyn nawet w slabej lidze.Prawda jest taka ze nasza kadra nie ma zadnych mlodych graczy ktorzy zajmna miejsce Franka , Zurawia i na szczescie Rasiaka tongue.gif Jedynie Burchard cos tam robi ale nie czarujmy sie , mlodziezy nie ma !!
lukasz
aż tak tragicznie nie jest z tym ,że janas wogóle młodzików nie powołuje wacko.gif dla mnie oni nieźle szpondzą sam zerknij GOPA

-dawid janczyk
-łukasz fabiański
-marcin burkhardt
-filip burkhardt
-jakub błaszyczkowski
-przemysław kaźmierczak

...jeszcze paru by sie znalazło ci mi przychodzą na pierwszą myśl.3 z nich powinno powołania dostawać aby sie zgrywać i poznawać atmosfere reprezentacji.
Sikor
QUOTE(lukasz @ 29 03 2006, 11:54) *

myślisz ,że trener brazylii powoła robinho będącego under 20 czy romario jakby nie było króla strzelców brazylijskiej ligi?

Na szczęście to nie moje zmartwienie. Ci dwaj to zupełnie inny typ piłkarzy. Ogólnie Robinho może jest nawet lepszy od Romario, nie wiem. Gdyby selekcjoner go potrzebował, to by go powoływał.

nie czarujmy sie , mlodziezy nie ma

Burkhardt
Błaszczykowski
Janczyk
Fabiański
Fojut (może sie rozwinie)
Dudka
Kaźmierczak
Brożek

Nie jest tragicznie.

Są jeszcze tacy, co będą grać jak największe gwiazdy zawieszą buty:
Boruc
Kuś
Wasilewski
Giza
Jeleń
Smolarek
Odin91
lukasz nie zrozum mnie źle ale twoje stwierdzenie o Jańczyku jest tak samo obiektywne jak moje że chciałbym widzieć Brożka na mundialu icon_wink.gif
jeszcze za wcześnie - jeśli sie nawet nie załapią na rezerwe to po co ich powoływać ?
Jeśli w meczu kontuzje złapią powiedzmy Żurawski i Franek(nie daj boże) a na rezerwie będzie Jańczyk i Brożek - wiesz co by się działo ?masakra...
wolałbym tam już widzieć Sagana(choć go nie lubie) i Sosina/Jelenia/Olisadebe(?)

Mundial to nie jest przechadzka po parku. Młodzików to można promować w sparingach..
lukasz
no ja uważam ,że albo brożek o którym zapomniałem albo janczyk powinien jechać i jestem obiektywny a raczej mam pogląd ,że zamiast testować 30 latków to powinni dokoptować jakiegoś młodzika żeby sie ogrywał.
Młodzików to można promować w sparingach..
hehhe z takim przekonaniem dalej będzie sto lat za resztą świata.w 94 w kadrze brazylii był nieborak ronaldo.w 98 osiemnastoletni wchodzący z ławki owen robił furore,pele debiutował jak miał 17 lat na mundialu itd itp.nie masz racji po prostu. spox.gif
Ölschmitz
jakis mlodzik jechac powinien... w sumie aktualnie na ataku widze pare zurawski sosin, obaj strzelaja i graja, nie to co franek (z cyklu wchodze w 92 minucie) + wziasc jakiegos mlodziana.
Maiden
QUOTE(Odin91 @ 29 03 2006, 14:54) *

lukasz nie zrozum mnie źle ale twoje stwierdzenie o Jańczyku jest tak samo obiektywne jak moje że [...]

censored2.gif chair.gif

Dawid JaN czyk a nie żaden Jańczyk ;A

Wiesczyckiemu sie myli, są i więc efety ;A

Dobrze przynajmniej ze "Jańczykuje" a nie "Jańczakuje" tak jak w meczu z Groclinem i Bełchatowem ;A
Odin91
QUOTE(lukasz @ 29 03 2006, 16:10) *

no ja uważam ,że albo brożek o którym zapomniałem albo janczyk powinien jechać i jestem obiektywny a raczej mam pogląd ,że zamiast testować 30 latków to powinni dokoptować jakiegoś młodzika żeby sie ogrywał.
Młodzików to można promować w sparingach..
hehhe z takim przekonaniem dalej będzie sto lat za resztą świata.w 94 w kadrze brazylii był nieborak ronaldo.w 98 osiemnastoletni wchodzący z ławki owen robił furore,pele debiutował jak miał 17 lat na mundialu itd itp.nie masz racji po prostu. spox.gif

Oczywiście że masz racje - jeśli młodzian ma FORMĘ to jak najbardziej niech jedzie na mundial.
Janczyk i Brożek nie są królami strzelców w polskiej lidze, jakoś specjalnie nie wymiatają(owszem, są dobrzy ale nie wymiatają). A Owen, pele czy niewymieniony Rooney ?
Oni sobie BARDZO dobrze radzą/radzili w lidze - byli błyszczącymi gwiazdami. Nie dziwie się że załapali się do kadry. U nas z młodzików widziałbym tylko Błaszczykowskiego(może na bocznej obronie?). Na Brożka i Janczyka bym jeszcze poczekał... może się mylę ale wolałbym mieć na zmiane Sosina który ma forme niż Brożinho który strzela raz na 5 meczy smile.gif

QUOTE(Maiden @ 29 03 2006, 19:55) *

QUOTE(Odin91 @ 29 03 2006, 14:54) *

lukasz nie zrozum mnie źle ale twoje stwierdzenie o Jańczyku jest tak samo obiektywne jak moje że [...]

censored2.gif chair.gif

Dawid JaN czyk a nie żaden Jańczyk ;A

Wiesczyckiemu sie myli, są i więc efety ;A

Dobrze przynajmniej ze "Jańczykuje" a nie "Jańczakuje" tak jak w meczu z Groclinem i Bełchatowem ;A

Skoro tak mówisz... smile.gif ja specjalnie szukałem w necie i wpisałem Jańczyk - wyskoczyło mi kilkaset stron to myślałem że sie pisze przez 'ń'... tongue.gif
Kubaa__
czy tylko ja tak mam, czy jeszcze ktos zmusza sie zeby to ogladać??;f
Bret Hart
Ponownie Mila przewracał sie co 5 minut (kiedy Janas da sobie z nim spokoj????????) W ogole po co powoływać drugi garnitur z debiutantami????? W takich meczach Szymkowiak i paru innych podst. graczy cofaja noge bo nie chcą załapać kontuzji... Innymi słowami nie graja na 100 % i jak maja sie przy nich pokazać debiutanci??????????????? W ogóle az żal du.pe sciska po tak słabym meczu - przypominało mi to spotkanie z Łotwą (0-1)
Maiden
Janas na konferencji pomeczowej crazy.gif

O Jerzym Dudku: (Janas na konferencji po meczu)

- Chciałem, aby Jurek pograł jak najwięcej, bo na to spotkanie nie mogli przyjechać, Boruc, Kuszczak i Kowalewski, a to z tej czwórki będziemy wybierali bramkarzy na mistrzostwa świata. Dlatego też dałem Jurkowi pograć dłużej, bo też w klubie nie gra za często, ale po nim nawet tego nie widać, że nie gra.

-To czemu na mecz z USA nie powołał Kuszczaka ?
-Piłkarz nie grający w klubie ma sie ogrywać w kadrze ?
-Co z Saganowskim ? ( strzela tyle goli w lidze badz co badz silniejszej od szkockiej! )
-Co z Burkhardem w miejsce pana sebastaniana jako rezerwowego Szymka ?

Ech, nie wiem jakim cudem ( Dalej nie wiem ) awansowalismy do MŚ z Janasem rolleyes.gif
Modle sie tylko żebyśmy wyszli z tej (pipi)ej grupy żeby Janas został. A czemu mi na tym zależy? Bo inaczej kadre obejmnie Wdowczyk, a to oznacza na 101% powrót Ziela na ławke trenerską w Legii wacko.gif

As far as i am concerned Janas powinien zabrać taki skład

Bramka: Boruc

Obrona: Bąk, Jop, Baszczyński, Gancarczyk,
Pomoc: Smolarek, Szymkowiak, Sobolewski, Krzynówek,
Atak: Żurawki, Saganowski

Rezerwa: Dudek, Fabiański
Obrona: Bronowicki, Kłos, Dudka, Rząsa
Pomoc: Burkhardt, Surma, Błaszczykowski, Kosowski
Atak: Janczyk, Sosin

I nie bez celu nie "powołałem" paru zawodników bo to co przykładowo pokazuje ostatnimi czasy Frankowski toooo nerd.gif
*-dka
ja wiem jedno najwieksze dno to jest pan Rasiak totalne DREWNO
Mendrek
Ja mam wrazenie ze duza czesc Polakow zawsze siedziala na lawach przed takimi imprezami, a przynajmniej ci ktorych trenerzy zagraniczni mogli posadzic, i zastapic. Ja bym tak robil na ich miejscu przynajmniej, oslabialbym mundialowy zespol - to oczywiste. Nie zdziwilbym sie, gdyby Dudek wrocil w bramke Liverpoolu, ale po mundialu.

Ps. Sorka jesli pisze glupoty, kac meczy ;/ Taka wizje mam ;/
Bret Hart
Czy ta sama "kadra" zmierzy sie z piekielnie silnymi Wyspami Owczymi ???
jay jay
te piekielnie silne Wyspy Owcze swego czasu napedziły sporo strachu Niemcom .Także przestrzegałbym przed hurraoptymizmem tongue.gif
Bret Hart
QUOTE(jay jay @ 4 05 2006, 08:32) *

te piekielnie silne Wyspy Owcze swego czasu napedziły sporo strachu Niemcom .Także przestrzegałbym przed hurraoptymizmem tongue.gif

Jak Mila zagra 90 minut to bede "spokojny" o wynik... wink.gif
SIKI
Rasiak: Trener na mnie liczy

Grzegorz Rasiak podpisał czteroletni kontrakt z Southampton, które wykupiło go z Tottenhamu za 2 miliony funtów. Tym samym były napastnik Derby County stał się czwartym najdroższym polskim piłkarzem w historii.

- Southampton to wielki klub z tradycjami. Gra mi się tu bardzo dobrze. Znam trenera od dawna i wiem, że na mnie liczy - cieszy się reprezentant Polski, któremu równie dobrze powodzi się też poza boiskiem.

- Niedawno kupiłem dom pod Southampton. Mamy wspaniały widok na morze - opowiada Grzegorz. Jest jednak coś, co martwi polskiego napastnika.

- Żona ma termin porodu akurat w czasie mistrzostw świata. Żałuję, że nie będzie mnie wtedy przy niej - żali się Rasiak.

obyś się mylił Grzesiu..........
Sikor
Grzesiu, ani mi sie waż żonę opuszczać!
Odin91
jak to tak można żone opuszczać jak rodzi ;> mecz sobie obejrzysz w telewizorze w domu a nie jak zwykle na boisku - szkoda że czy to na boisku czy to w domu zawsze tylko OGLĄDASZ mecz ;]
jay jay
jeden z koreańczyków (nie pamiętam nazwiska ) grający w PSV oglądał poród swej zony przez internet , takze ...

nadziwić sie za to nie moge jak za niego mozna wybulic prawie 4 miliony ?? jeden z 5 najdrozszych polskich transferow !!
Sado
Ja się zastanawiam czemu w kadrze nie ma takich zawodników jak Surma, Szala, Saganowski czy Burkhardt. Janas pomyślał tylko o Bronowickim, który złapał kontuzję, a szkoda, bo może pokazałby sie z dobrej strony.
Widać, że trener Polski ma nosa powołując tak świetnych zawodników jak Kuś. Szkoda gadać w ogóle.
Sikor
QUOTE(Odin91 @ 4 05 2006, 15:32) *

szkoda że czy to na boisku czy to w domu zawsze tylko OGLĄDASZ mecz ;]

Chyba wszyscy załapali aluzję w pierwszej części zdania icon_wink.gif

Wiesz, Grzesiu to chce najlepsze miejsce mieć, już nawet nie w pierwszym, ale zerowym rzędzie hahaha.gif sad.gif
Saunter
QUOTE(Maiden @ 3 05 2006, 07:49) *

I nie bez celu nie "powołałem" paru zawodników bo to co przykładowo pokazuje ostatnimi czasy Frankowski toooo nerd.gif

No to w końcu się mniej więcej zgadzamy, chociaż Franka bym nie skreślał jeszcze, a dla takiego Dudki nie widzę miejsca w składzie.

No i kwestia bramkarza, ale tu wiemy jak jest, peace.
Odin91
rozpuszczony ten nasz grzesiu - najpierw transfer za prawie 4 miliony a teraz chce mieć miejsce w loży w zerowym rzędzie i nawet może poprzeszkadzać naszym 'orełom' ;> patrz jaki 'cfaniak' laugh.gif

Fabiański na rezerwie ? czemu by nie wziąść jako 3 bramkarza Kuszczaka ? I tak Fabiański nie wejdzie na żaden mecz(nie wierze w to) więc lepiej niech Kuszczak zobaczy jak to jest w kadrze.
Sikor
Kuszczak numerem jeden!!! crazy.gif
Bret Hart

Z twojego składu wywalił bym Surme, Rzase i Kłosa w zamian za Michała Żewłakowa, Wasilewskiego i Frankowskiego i oczywiscie Boruc na ławe a "Dżerzy" Dudek do pierwszej jedenastki wink.gif
Sado
QUOTE(Bret Hart @ 5 05 2006, 07:59) *

Z twojego składu wywalił bym Surme, Rzase i Kłosa w zamian za Michała Żewłakowa, Wasilewskiego i Frankowskiego i oczywiscie Boruc na ławe a "Dżerzy" Dudek do pierwszej jedenastki wink.gif

Surmę wyrzucić? A oglądałeś chociaż 1 mecz LEGII ostatnio? A Wasilewskiego za co? Za jajco chyba tylko closedeyes.gif
Bret Hart
W ogole po co powoływać drugi garnitur z debiutantami????? W takich meczach Szymkowiak i paru innych podst. graczy cofaja noge bo nie chcą załapać kontuzji... Innymi słowami nie graja na 100 % i jak maja sie przy nich pokazać debiutanci???????????????

Boniek potwierdza moje słowa:
Mecz Polska B - Litwa B nie miał żadnego znaczenia. I co z tego, że grali nowi piłkarze? Nowego to można sprawdzić, ale w takim spotkaniu, w którym grają inni podstawowi gracze. A w Bełchatowie to wszystko było tak wymieszane, że nie da się ocenić, czy nowi się nadają, czy nie. Dlatego nie zawracam sobie głowy tym meczem

Szkoda tylko, że zapomniał wspomnieć że Mila w pierwszym i drugim składzie przewraca sie co 5 minut
Maiden
Bret Hart, o zewlakowie zapomnialem. Fakt. A Surme byś wywalił biggrin.gif ?
Odpowiedz Sadosławowi na pytanie biggrin.gif
babciahania
Przegląd Sportowy dziś wybrał kadrę na MŚ.. wacko.gif

---->KLIK<-----
przema
zgadzam się w 99 % z przeglądem sportowym. za sosina wziąłbym saganowskiego.
Sikor
QUOTE(przema @ 5 05 2006, 16:37) *

zgadzam się w 99 % z przeglądem sportowym. za sosina wziąłbym saganowskiego.

To zgadzasz sie w niecałych 96 procentach.

Jelenia wymieniłbym na Sagana. Janas upiera sie na wysokiego CFa, więc niech to będzie Sosin.
Radomskiego na Kaźmierczaka.
Nie wiem kogo za Lewandowskiego (Choto, Ouattara tongue.gif ), więc niech zostanie. On w tej kadrze chyba jest stoperem, nie DMF....
Nie wiem jak gra Kowalewski (ale argumentacja), to zamieniłbym go z Kuszczakiem.
Bret Hart
QUOTE(Maiden @ 5 05 2006, 11:22) *

Bret Hart, o zewlakowie zapomnialem. Fakt. A Surme byś wywalił biggrin.gif ?
Odpowiedz Sadosławowi na pytanie biggrin.gif

niech Ci bedzie SURMA DO KADRY!!!!!!!!! (tylko zgubilem numer do Janasa!)

Swoją drogą Żewłakow jest juz mistrzem Belgii wink.gif to już trzeci "miszcz" w kadrze po Żurawskim i "Borucie" tongue.gif
Maiden
No w środe bedziesz miał ich jescze paru z Legii hehe ; )
Słoik
Moja 23 na Mundial:

Gk: Dudek, Kuszak, Boruc
Df: Baszczyński, Żewłakow, Gancarczyk, Jop, Bąk, Błaszczykowski, Kłos, Lewandowski.
Mid: Sobolewski, Radomski, Szymkowiak, Bury, Krzynówek, Kosowski, Bronowicki, Smolarek.
At: Żurawski, Saganowski, Jeleń, Frankowski.

11 na mecz z Ekwadorem:

Gk: Dudek/Kuszczak
Rb: Baszczyński
Lb: Gancarczyk
Cb: Jop
Cb: Bąk
Cm: Szymkowiak
Cm: Sobolewski
Lm: Krzynówek
Rm: Jeleń/Smolarek
At: Żurawski
At: Saganowski/Smolarek
Bret Hart
QUOTE(Maiden @ 6 05 2006, 09:20) *

No w środe bedziesz miał ich jescze paru z Legii hehe ; )

znając szczęście Legii to maja dużą szanse wszystko w ostatniej chwili przeyebać tak jak z Widzem albo PZPN ich zdyskwalifikuje wink.gif
Sikor
Swoją drogą Żewłakow jest juz mistrzem Belgii wink.gif to już trzeci "miszcz" w kadrze po Żurawskim i "Borucie"

No w środe bedziesz miał ich jescze paru z Legii hehe

A kto tam z Legii w kadrze jest? Fabian grający po 10 minut?
Maiden
No właśnie smile.gif

Do tego zmierzam smile.gif

Nie sadzisz ze tacy ludzie jak Burinho, Surma, Szala, Bronowicki czy Janczyk zasluguja na DEBIUT w kadrze smile.gif ?

Tia, Kłos lepszy nerd.gif
Sikor
QUOTE(Maiden @ 10 05 2006, 14:06) *

No właśnie smile.gif

Do tego zmierzam smile.gif

Nie sadzisz ze tacy ludzie jak Burinho, Surma, Szala, Bronowicki czy Janczyk zasluguja na DEBIUT w kadrze smile.gif ?

Tia, Kłos lepszy nerd.gif

Burkhardtowi ciężko by było zadebiutować, bo już w kadrze grał. Jest niemal kopią Szymka, a wiadomo kimże on jest dla repry.

Surma - niezły gracz, równa forma, ale... w sumie Janas powinien go sprawdzić icon_wink.gif Taki polski Makelele.

Bronowicki to dla mnie żadna rewelacja.

Janczyk - być może przyszłość polskiego ataku, powinien grywać po mundialu.
Tytek
zwłaszcza ze ericksson nie bal sie powolac 16letniego theo walcotta
Olafelum delfin Um
W poniedzialek o godz 20 w Polsacie selekcjoner Pawel Janas poda nazwiska pilkarzy ktorych zabierze na MS do Niemiec.Relacja bedzie na zywo.Czy Marek Saganowski w ostatniej chwili zapewni sobie wyjazd na Mundial,o wszystkim zadecyduje mecz z nienajmocniejszymi Wyspami Owczymi 14 maja w niedziele. huh.gif
Sikor
Kadra na Wyspy Łowce:
Bramkarze:
Tomasz Kuszczak (West Bromwich Albion), dance.gif
Artur Boruc (Celtic Glasgow).

Obrońcy:
Bartosz Bosacki (Lech Poznań),
Seweryn Gancarczyk (Metalist Charków), dance.gif
Marcin Kuś (Queens Park Rangers),
Marcin Wasilewski (Amica Wronki),
Tomasz Rząsa (Den Haag),
Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela).

Pomocnicy:
Kamil Kosowski (Southampton),
Piotr Giza (Cracovia),
Sebastian Mila (Austria Wiedeń),
Maciej Scherfchen (Lech Poznań).

Napastnicy:
Tomasz Frankowski (Wolverhampton),
Ireneusz Jeleń (Wisła Płock),
Grzegorz Rasiak (Southampton),
Marek Saganowski (Vitoria Guimaraes),
Łukasz Sosin (Apollon Limassol) dance.gif

Niedzielan na mundial nie jedzie sad.gif
Z trójki Grzesiu, Sagan, Sosin dwóch jedzie na miszczostwa.
Rasiak i Sagan? Sagan i Sosin?? Rasiak i Sosin???
Jeleń na mundialeiro jednakowoż? Hmm...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.