Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Odin91
QUOTE(Sikor @ 12 05 2006, 20:42) *

Jeleń na mundialeiro jednakowoż? Hmm...

'...jak można było przegrać cztery zeiro...' dance.gif hahaha.gif
mam nadzieje że na mundialu nie będziemy mieć żadnej takiej porażki ;]

wolałbym żeby pojechał Sagan i Sosin niż Grzesiu icon_wink.gif
Olafelum delfin Um
Sensacja ! Ireneusz Jelen jedzie na Mistrzostwa Swiata ! Najciekawsze jest to ,ze nie w roli napastnika,ale prawego pomocnika ! Nominacja jest juz zaklepana niezaleznie od wyniku meczu z pasterzami z Wysp Owcych ohmy.gif
Tytek
a to niby skad wiesz? aha WP.PL.. no i dobrze bo akurat on tam sie andaje..czesto asystje i ejst lepszy obecnie niz KOSA
Sikor
Jedyną niewiadomą pozostaje już chyba tylko to, kto z trójki Sosin, Grzesiu, Sagan nie jedzie do Niemców.
Wujek Paweł w poniedziałek pewnie poda taki skład:

1. Dudek
2. Kłos
3. Jop
4. Baszczyński
5. Kosowski
6. Bąk
7. Sobolewski
8. Krzynówek
9. Żurawski
10. Szymkowiak
11. Frankowski
12. Boruc
13. Mila
14. Żewłakow
15. Jeleń
16. Smolarek
17. Gancarczyk
18. Lewandowski
19. Sosin
20. Radomski
21. Bosacki
22. Kowalewski
23. Saganowski

Wiem, że na tej liście będzie Rasialdinhero, ale próbuje żyć złudzeniami sad.gif laugh.gif
Olafelum delfin Um
Czyli Kuszczaka spisujesz na straty?
Sikor
QUOTE(Olafelum delfin Um @ 13 05 2006, 22:42) *

Czyli Kuszczaka spisujesz na straty?

Ja bardzo lubie Kooshiego i mu kibicuje, bo grał w tym sezonie często jak Boruc i dobrze jak Dudek, ale Janas pewnie weźmie Kowalewskiego.
Tokar
My jedziemy na mistrzostwa świata czy paraolimpiadę ? Bo patrząc na ten mecz to już nie wiem ;0
Diabeu
my jedziemy na mistrzostwa, ale wystawiamy paradrużynę
Ölschmitz
czulem, ze mila strzeli. na 100% wywalczyl sobie tym samym miejsce w kadrze na mundial.

trace wiare w ludzi.

zara druga polowa, spodziewam sie rowniez bramki grzegorza.
Obsolete
Grzegorz Rasiak - Joga Bonito, play biutiful :|
jay jay
ja miałem dość juz po przerwie i wyłaczyłem TV.Po raz pierwszy od dawien dawna .

Mila paralityk nie potrafi porządnie kopnąć piłki a co dopiero prowadzić gre biggrin.gif( ledwo co wpakował tą piłkę do siatki ).

Tych amatorów to nawet Legia potrafi rozgromic tongue.gif
Tokar
No teraz Rasiak będzie występował w tej reklamie pepsi z najwiekszymi kozakami w drużynie jako grzmiąca stopa @_@

Na mistrzostwach oczywiście nie będzie w stanie trafić na pustą bramkę z metra : /
ash77
widząc strzeloną bramkę w pierwszej połowie z pasterzami owiec aż się boję co bedzie na mistrzostwach
mila strzelił ale chyba cudem trafił w bramkę z 1,5m (a raczej trafił w słupek)
i znów na mistrzostwach będziemy chłopcami do bicia
mysle że zespoły z naszej 2 ligi mogły by być sparingpartnerami dla naszej reprezentacji (ten sam poziom a nawet nie boje sie powiedziec że wyższy. Nasza reprezentacja to banda aktorów z reklam, bo w piłke to oni grali kiedyś
masakra
Tytek
no ale pokazał wiecej niz franek.czy sagan...mam nadizeje ze jelonek pojezie na mundialejro,bo niezle gra na prawej
No Maciek
dlaczego jest tak, że jeden mecz decyduje o tym czy ktoś jedzie na mś czy nie? mila biega jak poje,bany, szarpie się, strzela na wiwat, ledwo całym ciałem tą piłkę wepchnął do bramki i taki pajac będzie po niemieckich boiskach biegał ;|
Kubaa__
blink.gif
widzialem tylko koncowke, ale przed chwila obejrzalem na powtorkach dwie pierwsze bramki. ku.wa, grzegorz zaszalał na całej linii. mila czekam, az sam sie wyeliminuje, bo ten chlopak w koncu zabije sie o wlasne nogi. glupi i glupszy zawsze mają szczescie;f.
Odin91
Powiem jedno - Rasiak zagrał bardzo dobry mecz i był wyróżniającym sie zawodnikiem. Bardzo ładne oba jego gole - brawo Grzesiu ;] chyba strzelił gola życia z tych 24 metrów tongue.gif
Mila biegał jak porąbany i ciągle tracił piłki bądź wykonywał bezsensowne podania. Mam nadzieje że na mundial nie pojedzie... wole już Gize. Kosowski poza asystą też niezachwycił - kilka razy mógł podać to biegł przed siebie jak jakiś debil. I po co ?
Sagan dużo biegał i w sumie dobrze że kontaktową bramke strzelił. Frankowski przez 20 minut zbyt wiele pokazać nie mógł icon_wink.gif Sosin mało widoczny, Jeleń fajnie grał na prawej pomocy - jako zmiennik Smoliego może być.
I tak dochodze do jednego wniosku - bez Magica nie mamy co jechać na mundial tongue.gif
SIKI
ahahaahahhahahahah szkoda, że Mila strzelił tą bramkę...
BO gdyby nie strzelił byłaby to parodia roku.

rasialdo niedługo zobaczymy na nikefootball.com O_O

bramkarze na mundial: 1. boruc 2. kuszczak 3. kowalewski
dublerów nie zabieramy

no zobaczymy co jutro dop.ierdoli janas, imo będzie gorąco w prasie, bo ten debil potrafi coś dowalić
Kubaa__
na pewno nie licz na to, ze nie wezmie dudka.
mila pojedzie, rasiak tez. do tych asów dolaczy jeszcze niesamowity jop i bedzie sama śmietanka.
Odin91
QUOTE(Kubaa__ @ 14 05 2006, 19:39) *

do tych asów dolaczy jeszcze niesamowity jop i bedzie sama śmietanka.

O_o
a kogo ty byś widział na środku obrony ? Głowackiego ? laugh.gif może Bosacki ? hahaha.gif
Saunter
Założę się, że wujek Janas stwierdzi, że Grześ i Mila są w świetnej formie, ba, powinni grać w pierwszym składzie, bo gola Wyspom strzelii...
Kubaa__
no wlasnie nie wiem kogo;f. ale jop to obraz męki, nędzy i rozpaczy, aż zal dupe sciska jak patrze na tego ku,rwa łysego barana, ktory ma swoj udział przy kazdej zawalonej bramce.
Słoik
Moim zdaniem, Kosowski zagrał świetne spotkanie. Widać, ze chlopak powoli wraca do formy. W koncu, starczyło mu sił na caly mecz. Od czasu do czasu wspomagał nie tylko srodek, ale rowniez prawa strone. Zaliczyl pare udanych wrzutek. Jestem optymista, jesli chodzi o postawe bylego gracza Wisly na Mistrzostwach Świata.
Tytek
Kosa z krzyniem na lewej
smolarek z jeleniem na prawej

i są skrzydła na MŚ...tlko szkoda ze brakuje drugiego napadziora dla Zurawia..bo ani franek ani sagan ani..wiadomo kto..sie nie nadają
Sikor
QUOTE(Tytek @ 14 05 2006, 20:19) *

Kosa z krzyniem na lewej
smolarek z jeleniem na prawej

i są skrzydła na MŚ...tlko szkoda ze brakuje drugiego napadziora dla Zurawia..bo ani franek ani sagan ani..wiadomo kto..sie nie nadają

Jak to kto? Rasiak!!! biggrin.gif
A Franek to chyba może już być dublerem Szymka; 'pre-asysta' przy kalecznej bramce Mili chyba była jego autorstwa unsure.gif
Bret Hart
Heh bramka Mili przejdzie do historii biggrin.gif Jak zwykle sie wy.yebał na prostej drodze tyle ze tym razem go nastrzelili i wpadło <lol> W ogóle ktos liczył ile razy ta oferma sie wywaliła ???

Bramki Rasiaka jak najbardziej na poziomie, dlaczego Franek zlazł po 20-tu minutach ???? Jak to było takim załozeniem to po co w ogole wychodził ????
janol
A spotkałeś się kiedyś z takim pojęciem jak "kontuzja"?
Bret Hart
QUOTE(janol @ 14 05 2006, 19:55) *

a niby kiedy jej doznał ??? Jakoś nie zauważyłem no chyba ze podczas tego strzału w trybuny
janol
No wiesz, ten mecz to nie był "Big Brother Franek" i kamery nie były nakierowane na niego non stop. Wystarczyło, że źle stąpnął
Odin91
QUOTE(Bret Hart @ 14 05 2006, 20:59) *

QUOTE(janol @ 14 05 2006, 19:55) *

a niby kiedy jej doznał ??? Jakoś nie zauważyłem no chyba ze podczas tego strzału w trybuny

doznał doznał - coś go bolało(nic poważnego) i nie chciał ryzykować więc poprosił o zmianę.
Może źle stanął czy cuś..

No wiesz, ten mecz to nie był "Big Brother Franek" i kamery nie były nakierowane na niego non stop.

dobre laugh.gif
Bret Hart
Michał Żewłakow: Widać było, że dzisiaj graliśmy w eksperymentalnym składzie. W pierwszej połowie obrona była dziurawa, w drugiej bardziej czuliśmy grę i było już lepiej. Ale i tak oni mieli kilka okazji bramkowych, a to przecież nie jest jakiś renomowany rywal. Zaskoczyli nas odwagą, a poza tym są dobrze wyszkoleni technicznie i grają poukładaną piłkę. W końcówce osiągnęliśmy większą przewagę, bo siedli motorycznie. Z lepszą drużyną w takim składzie byśmy nie pograli. Ja ze swojej postawy jestem zadowolony. Myślę, że trener też. Na razie jeszcze nie myślę o mistrzostwach. Mamy jeszcze dużo czasu. Trzeba się koncentrować na treningach. A w Niemczech też nie powinniśmy wybiegać myślami za daleko. Najlepiej patrzeć tylko na najbliższego rywala i nie myśleć o niczym innym

zaskoczyli "naszych"tym że przyjechali grać w piłke biggrin.gif
Sikor
Jeleń próbujący powstrzymać śmiech po bramce Mili
Tytek
lol..dobre:)

a swoja droga to cieszył sie jakby zdobył gola na mundialejro:)
Victorino
QUOTE(Sikor @ 13 05 2006, 19:32) *

Jedyną niewiadomą pozostaje już chyba tylko to, kto z trójki Sosin, Grzesiu, Sagan nie jedzie do Niemców.
Wujek Paweł w poniedziałek pewnie poda taki skład:

1. Dudek
2. Kłos
3. Jop
4. Baszczyński
5. Kosowski
6. Bąk
7. Sobolewski
8. Krzynówek
9. Żurawski
10. Szymkowiak
11. Frankowski
12. Boruc
13. Mila
14. Żewłakow
15. Jeleń
16. Smolarek
17. Gancarczyk
18. Lewandowski
19. Sosin
20. Radomski
21. Bosacki
22. Kowalewski
23. Saganowski

Wiem, że na tej liście będzie Rasialdinhero, ale próbuje żyć złudzeniami sad.gif laugh.gif

Na jakiej podstawie Dudek ma byc 1 szym bramkarzem?? No chyba nie dlatego że siedzi na ławce Liverpoolu cały sezon...Powiedz mi ??

Se'ya
impacto
QUOTE(Bret Hart @ 14 05 2006, 20:42) *

Heh bramka Mili przejdzie do historii biggrin.gif Jak zwykle sie wy.yebał na prostej drodze tyle ze tym razem go nastrzelili i wpadło <lol> W ogóle ktos liczył ile razy ta oferma sie wywaliła ???

biggrin.gif O to samo chciałem zapytać ... Mila leżał przynajmniej raz w ciągu 5 min na murawie - katastrofa
BTW jak tak będzie wyglądać na MŚ nasza obrana jak wczoraj to boje sie że nam nawet Ronalidinho by nie pomógł w składzie smile.gif
mahlik
... ja to bym takim optymista nie byl jezeli chodzi o Kosowskiego...mnie jakos nie zachwycil...podal jedna pilke co Mila wyje.bujac sie dotknol i strzelil MEGA BRAMKE!!:)smile.gif:)policzyliscie ile razy wygral pojedynek 1vs 1??raz??dwa??...dla mnie osobiscie gracz meczu to Irek Jeleń...koles jest szybki...extra podaje...sproboalbym go postawic w napadziorze z zurawskim...moze by sie zgrali...
...no i gwoźdz programu...powiedzcie mi jak to jest ze Rasialdo nic nie gra rzez pol roku...a gdy chca go wyj.ebac z kadry to strzela 2...nie bojmy sie powiedziec PIEKNE bramki dry.gif ...zenada biggrin.gif
Sikor
QUOTE(Victorino @ 15 05 2006, 10:04) *

Na jakiej podstawie Dudek ma byc 1 szym bramkarzem?? No chyba nie dlatego że siedzi na ławce Liverpoolu cały sezon...Powiedz mi ??

Se'ya

Właśnie dlatego, że siedzi na ławce i jest wypoczęty, a to jak wiadomo kluczowy czynnik w grze bramkarza dry.gif
To tylko numer, było sie jeszcze przyczepić do trójki Jopa, czternastki Żewłaka, szesnastki Ebiego, dwudziestkitrójki Sagana i piątki Kosowskiego.

Dudek nie siedzi już na ławce Liverpoolu. Sezon sie skończył. Nie siedział też na ławce przez cały okres jego trwania.

Ale masz w sumie racje pierwszym powinien być Kuszczak, drugim Dudek, a trzecim Kowalewski. Zadowolony, borucowy kibicu?
przema
piękny mecz...... z pół amatorami censored2.gif

Mila- gdyby na polu karnym posadzić piękną brzozę, pewnie bramka też by wpadła.

Rasiak- potwierdził że jest znakomitym snajperem...... na drugą ligę angielską ewentualnie na zespoły pokroju Wyspy Owcze, Izrael.

Kosowski- JAK NAJBARDZIEJ NA MISTRZOSTWA.....ale jako zmiennik bardziej zmęczonego w danym meczu Krzynówka lub Smolarka ( na ostatnie 20 minut meczu to piłkarz idealny weźmie piłke i zacznie z nią biec przed siebie)

Gancarczyk- od bidy ( a ta wiadomo jest wielka jeśli chodzi o obrońców) można go wziąć byle tylko odebrali paszport Rząsie.

Frankowski- ??!! cholera wie czy się chłopak odblokuje, ale na mistrzostwa jechać musi.

Saganowski- zawiódł miał okazje zwłaszcza z paru metrów kiedy strzelił nad bramką powinien z zamkniętymi oczami zdobyć gola ( tak jak Rasiak tongue.gif )

ogólnie Polacy zagrali nieco lepij niż z Litwą.....ale Litwie bardziej się chciało grać niż Wyspą Owczym. Jeśli Janas chce czymś zaskoczyć to powinien powołać Surme i Burkharda, a nie brać Rząsy,Mili,Sosina i Jelenia bo coraz mniej Ci dwaj ostatni mi się podobają.

pierwsza jedenastka na mundial
----------------------------------------------BORUC---------------------------------------------

BASZCZYŃSKI---------------JOP-----------------------------BĄK----------------ŻEWŁAKOW

------------------------------------SOBOLEWSKI------------------------------------------------

SMOLAREK-------------------------------------------------------------------------KRZYNÓWEK

-----------------------------------------------SZYMKOWIAK-------------------------------------

-----------------------FRANKOWSKI---------------------------ŻURAWSKI----------------------

Frankowski w zależności od tego jak wypadnie z Kolumbią ewentualnie zamiennie z Saganowskim.

W drugiej połowie tak jak mówie albo za Smolarka albo Krzynówka Kosowski. Smolarek może też wpaść za napastnika. no i na ostatnie 20 minut ewentualnie Burghart bo ja bym go widział chociażby w meczu s kostaryką żeby szymek odpoczął nieco
alienator
lol, nie powiedziałbym "dudkowy idolu" O_o
ile meczy zagrał w lidze? <10? Jego forma jest teraz jedną niewiadomą, mógł "wyjść z wprawy" xDD

(pipi), jakie drewno z Mili smile.gif ta bramka "cudowna" x] Nie zdziwiłbym się jakby nie wpadło laugh.gif
Olafelum delfin Um
Mila jest teraz gorsza oferma od Rasiaka.A Jelen w kazdym meczu prawie ,ze eksploduje.Wiem bo ogladam nie lige(bo tam prawie nie gra biggrin.gif )ale Puchar Polski i reprezentacje.Ciekawe kto go ustrzeli w okienku transferowym?
Słoik
Stawiam paczke lejsów, że Bury pojedzie na Mistrzostwa, zamiast Mili ;]

Jadą także Kuszczak, Jeleń, Gancarczyk i Sagan. Będzie jeszcze jedna niespodzianka. Tak, przepowiedziała mi wróżka Agnieszka ;]
Saunter
Ma ktoś link do bramki Mili?
Odin91
QUOTE(Olafelum delfin Um @ 15 05 2006, 14:08) *

Ciekawe kto go ustrzeli w okienku transferowym?

Wisła Kraków sie nim interesuje ale póki co jest chyba dla niej za drogi tongue.gif Płock chce za niego mase pieniędzy...
Olafelum delfin Um
Oj przydalby sie.Podobny zawodnik do Macka Zurawskiego.Potrafi zejsc na skrzydelko,dograc pilke,zastawic sie .Jednym slowem gra z glowa. smile.gif
Victorino
QUOTE(Sikor @ 15 05 2006, 11:54) *

QUOTE(Victorino @ 15 05 2006, 10:04) *

Se'ya

Właśnie dlatego, że siedzi na ławce i jest wypoczęty, a to jak wiadomo kluczowy czynnik w grze bramkarza dry.gif
To tylko numer, było sie jeszcze przyczepić do trójki Jopa, czternastki Żewłaka, szesnastki Ebiego, dwudziestkitrójki Sagana i piątki Kosowskiego.

Dudek nie siedzi już na ławce Liverpoolu. Sezon sie skończył. Nie siedział też na ławce przez cały okres jego trwania.

Ale masz w sumie racje pierwszym powinien być Kuszczak, drugim Dudek, a trzecim Kowalewski. Zadowolony, borucowy kibicu?

A nawet jeśli jestem "Borucowym kibicem" jak żeś to bardzo po "polskiemu" napisał to co?? Zabronisz mi?? Tak cie boli?? Fanboy Dudka się znalazł... dry.gif
Btw Jeśli Kuszczak byłby lepszy od Boruca to czemu nie. Zadowolony napinaczu?? Na drugi raz zluzuj zdeka...

Pozdro

Se'ya
Sikor
QUOTE(Victorino @ 15 05 2006, 16:43) *

A nawet jeśli jestem "Borucowym kibicem" jak żeś to bardzo po "polskiemu" napisał to co?? Zabronisz mi?? Tak cie boli?? Fanboy Dudka się znalazł... dry.gif
Btw Jeśli Kuszczak byłby lepszy od Boruca to czemu nie. Zadowolony napinaczu?? Na drugi raz zluzuj zdeka...

Pozdro

Se'ya

Huh, zluzowałem.
Jeśli Kuszczak byłby lepszy od Boruca to czemu nie

A jeśli Dudek byłby lepszy? ?
Nie mogę i nie mam zamiaru nikomu zabraniać być borucowym kibicem, ale ja w moim poście, co cie tak obużył, nawet nie napisałem, że Dudek ma być pierwszym. Nie wiem skąd to wywnioskowałeś. Każdy bramkarz, który pojedzie na World Cup chciałby kiedyś osiągnąć tyle co Dudek. Za zasługi na mistrzostwa pojechać nie można, ale nikt sie nie ośmieli zabrać Dudkowi koszulki z jedynką. Pomijając to, Dudek jest chyba faworytem Janasa.

Fanboy- fajne słowo, wszystko pod to pojęcie można podciągnąć.

A nawet jeśli jestem "Borucowym kibicem" jak żeś to bardzo po "polskiemu" napisał to co??

Po "polskiemu" przymotniki piszemy z małej litery, a twoja interpunkcja kuleje. Dziękuje za lekcję poprawnej polszczyzny.
Maiden

Tak? A ile? 95% sezonu smile.gif ?

Co ze słowami Janasa że nie grający w klubach nie pojąda na mundial?
O ile z Dudka potrafie zrozumiec wszak to gracz badz co badz klasowy to Mila? Kosowki? Sory...

Nie mogę i nie mam zamiaru nikomu zabraniać być borucowym kibicem

A tobie nikt nie zabrania bycia Dudkowym czy Świerczewskowym.

1-Boruc
2-Dudek
3-Fabiański/Kuszczak
Sikor
QUOTE(Maiden @ 15 05 2006, 19:15) *

Tak? A ile? 95% sezonu smile.gif ?

Chyba 90%.
Diabeu
Maiden, Dudek ostatnio grał cały mecz (chyba w FA Cup) i pokazał że umie bronić - i to dobrze

a Boruc? spasiony kapsel, nic więcej
Olafelum delfin Um
I caly czas pluje jak swinia na przystanku huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.