Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Maiden
Jaws - Zagrał z West Hamem i puscił gola.

Boruc? Najlepszy Bramkarz w Szkocji, Mistrz tegoż kraju itp itd. No i zeby ma ( ; * ) icon_twisted.gif

O meczu z Anglikami wpsominac nie bede bo mineło juz pół roku. Ale mecz MU-Celtic? No właśnie.
Sikor
QUOTE(_Diabeu_ @ 15 05 2006, 19:57) *

Maiden, Dudek ostatnio grał cały mecz (chyba w FA Cup) i pokazał że umie bronić - i to dobrze

a Boruc? spasiony kapsel, nic więcej

Diabeu, obraziłeś Boruca.
P.S. hahaha.gif
babciahania
szmata dudek out!!!! hahaa Fabian :* brawio Janas!!

a dalej to porażka.. Giza?? hahaha, Mila? buuu confused.gif
miałeś Burego..

Kłos nie jedzie.. smile.gif
to tak na gorąco
Odin91
Frankowski nie jedzie -> koniec. Już nie wychodzimy z grupy, finito...
Janas gratulacje - "człowiek który zatrzymał Polskę" laugh.gif
Ryo-San
ok wydzielilem posty o kadrze na MS do osobnego tematu - http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=38219&st=0
Bret Hart
w sumie nie wiedziałem gdzie tą smutną wiadomość umieścić...

Kazimierz Górski nie żyje
Po długiej walce z rakiem zmarł legendarny trener Kazimierz Górski, twórca największych sukcesów polskiej piłki. Miał 85 lat.

Kazimierz Górski urodził się 2 marca 1921 roku we Lwowie. Grał w piłkę nożną na pozycji napastnika (RKS Lwów, Spartak Lwów, Dynamo Lwów, Legia Warszawa). Wystąpił w meczu międzypaństwowym przeciwko Danii ( 0-8 ) w 1948 roku. Pseudonim z boiska "Sarenka".

Trenował trzykrotnie Legię Warszawa, Marymont Warszawa (pierwsza samodzielna praca szkoleniowa rozpoczęta w 1954 roku), Gwardię Warszawa, Lubliniankę, Łódzki KS, Panathinaikos Ateny, Kastorię i Olympiakos Pireus. Szkolił reprezentację Polski juniorów w latach 1956-66, reprezentację do lat 23 w latach 1966-70, I reprezentację narodową - prowadził ją z wielkimi sukcesami w latach 1970-76 (pierwszy mecz ze Szwajcarią w Lozannie 5.5.1971 roku). W tym okresie z drużyną zdobył złoty medal na Igrzyskach Olimpijskich w Monachium (1972 rok), srebrny medal na mistrzostwach świata w 1974 roku (za 1. miejsce przyznano złoty medal, za 2. pozłacany, a za 3. srebrny) i srebrny medal na Igrzyskach Olimpijskich w Montrealu (1976 rok). Prowadził reprezentację w 73 meczach (45 zwycięstw).

Po zakończeniu kariery trenerskiej i powrocie do Polski od 1986 roku we władzach PZPN-u, od 1987 roku wiceprezes Związku, w latach 1991-95 prezes, od 3 lipca 1995 roku prezes honorowy PZPN. Od 1976 roku członek honorowy PZPN.

Absolutnie największa postać polskiego świata trenerskiego, najbardziej utytułowany szkoleniowiec, od którego rozpoczęła się złota era polskiego futbolu. Bardzo dobre wyniki osiągał m.in. poprzez znakomitą atmosferę w zespole. Polscy kibice po Olimpiadzie w Monachium zrozumieli, że tworzy się ciekawa drużyna i potwierdziła ona swą klasę w późniejszych eliminacjach do finałów MŚ w Niemczech. Legendarny i szczęśliwy (1-1) mecz na Wembley w 1973 roku otworzył drogę wielu futbolistom do wielkiej kariery. Dla wielu sympatyków futbolu w Polsce, zwycięski remis na osławionym (wielu rywali Anglii nie wytrzymywało tamtejszego dopingu) boisku Wembley - w "jaskini lwa" - był epokowym i przełomowym wydarzeniem. Bo też był to dreszczowiec ze wspaniałym zakończeniem, który trzymał w napięciu przez 90 minut. Polacy przełamali barierę niemożności. Współautorem sukcesu był Górski.

Na stadionach niemieckich w 1974 roku zespół Górskiego eksplodował wspaniałymi występami, fanów w kraju doprowadzając do ekstazy. To właśnie w pierwszej połowie lat 70. wzrosło w Polsce zainteresowanie futbolem, w czym wielki udział ma Kazimierz Górski. Paradoksem losu jest, że karierę zaczynać musiał - jak wielu rówieśników - pod pseudonimem, gdyż regulamin szkoły zabraniał gry w klubach sportowych.

Uwielbiany był również w Grecji. Bardzo dobre wyniki Panathinaikosu potwierdziły opinie trenera z intuicją i kompletnym warsztatem. Cały świat obiegły zdjęcia na których fani Wszechateńskiego klubu noszą Górskiego na rękach. Zasłużył na wszystkie pochwały.

[*]
tomini
QUOTE(Odin91 @ 15 05 2006, 20:34) *

Frankowski nie jedzie -> koniec. Już nie wychodzimy z grupy, finito...
Janas gratulacje - "człowiek który zatrzymał Polskę" laugh.gif

frankowski prawie w klubie nie gra a co dopiiero strzelanie bramek, mnie dziwi brak szybkiego i skutecznego niedzielana!
Olafelum delfin Um
frankowski prawie w klubie nie gra

moglbys to rozwinac
Odin91
QUOTE(tomini @ 27 05 2006, 20:24) *

frankowski prawie w klubie nie gra a co dopiiero strzelanie bramek

laugh.gif
Najpierw dowiedz się czegoś o Franku a potem pogadamy icon_wink.gif
o miejsce w składzie na razie Frankowski się martwić nie musi - jeśli nie wyjdzie w 1 składzie to na bank wchodzi po połowie.
"prawie w klubie nie gra" -> dobre laugh.gif
Olafelum delfin Um
Nawet automaty sie zacinaja,a co dopiero pilkarze.Czy juz wszyscy zapomnieli ,ze Zurawski tez mial taki moment ,ze nie mogl sie przelamac w reprezentacji Polski.Wiele,wiele minut pileczka nie chciala sie go sluchac i wpasc do siatki.W hiszpanskim Elche Frankowski byl prawdziwa gwiazda 14 meczy 8 bramek!To" prawie niegra" to 14 ligowych wystepow w CHAMPIONSHIP Franka w barwach "Wilkow" w tym 1 w Pucharze Anglii.Przeszedl w sumie w drugiej czesci sezonu.Co prawda nie strzelal goli,a wiele razy asystowal.Reprezentacja Polski 20/10 ! To jedna z nielicznych gwiazdek polskiej pilki!Wyborny snajper z bardzo dobra technika.Zawodnik doswiadczony,ktory nie spali sie psychicznie przed meczem z silnym przeciwnikiem. ohmy.gif
tomini
QUOTE(Odin91 @ 27 05 2006, 21:10) *

QUOTE(tomini @ 27 05 2006, 20:24) *

frankowski prawie w klubie nie gra a co dopiiero strzelanie bramek

laugh.gif
Najpierw dowiedz się czegoś o Franku a potem pogadamy icon_wink.gif
o miejsce w składzie na razie Frankowski się martwić nie musi - jeśli nie wyjdzie w 1 składzie to na bank wchodzi po połowie.
"prawie w klubie nie gra" -> dobre laugh.gif

no tak kumpel mi wczoraj tez powiedzial ze co do gry franka nie mam racji , ale co do skutecznosci to chyba nie przesadzilem! a taki ktos jak niedzielan by sie przydal napewno lepiej niz brozek czy jelen!
Odin91
QUOTE(tomini @ 28 05 2006, 11:13) *

no tak kumpel mi wczoraj tez powiedzial ze co do gry franka nie mam racji , ale co do skutecznosci to chyba nie przesadzilem! a taki ktos jak niedzielan by sie przydal napewno lepiej niz brozek czy jelen!

No skuteczny nie jest bo sie jeszcze aklimatyzuje - popatrz na Paulistę z Wisły jak grał na początku(nawet jakieś 3 miechy...) a jak grał ostatnie mecze. No ale tak, napastnika sie rozlicza z bramek... closedeyes.gif

Jelenia Janas bardziej daje na skrzydło niż w atak więc różnie to będzie smile.gif
Maiden
Może EBI zagra w ataku? huh.gif

A może zagra jako AMF za Zurawiem?
przema
właśnie ebi będzie pełnił funkcje taką jak w eliminacjach frankowski. będzie wchodził za rasiaka, albo jak kosowski padnie na boisku
Saunter
W sumie to dobrze, bo nie widzę Ebiego tyrającego 90 minut. A w to, że zagra w pierwszym z Żurawiem nie wierzę, bo jak Grześ się dobrze spisuje na zgrupowaniach to tym bardziej go wystawi.
tomini
QUOTE(Odin91 @ 28 05 2006, 11:26) *

QUOTE(tomini @ 28 05 2006, 11:13) *

No skuteczny nie jest bo sie jeszcze aklimatyzuje - popatrz na Paulistę z Wisły jak grał na początku(nawet jakieś 3 miechy...) a jak grał ostatnie mecze. No ale tak, napastnika sie rozlicza z bramek... closedeyes.gif

Jelenia Janas bardziej daje na skrzydło niż w atak więc różnie to będzie smile.gif

nie wiem czy patrzysz na eredivisie ale napewno to lepsza liga niz polska a niedzielan strzela tam gole i bylby lepszy niz np rasiak ,brozek ! masz racje jelen moze byc prawo skrzydlowym a le i tak chyba ławe bedzie grzal bo jest smolarek!
Słoik
Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0!

Na zakończenie zgrupowania w Bad Ragaz piłkarska reprezentacja Polski pokonała w towarzyskim meczu czwartoligowy szwajcarski FC Winklen St. Gallen 10:0 (3:0). Spotkanie trwało godzinę
Cztery bramki strzelił Grzegorz Rasiak, a po trzy zdobyli Euzebiusz Smolarek i Sebastian Mila.

Polacy rozpoczęli niedzielną konfrontację w składzie:
Boruc - Baszczyński, Jop, Bąk, Żewłakow - Kosowski, Sobolewski, Szymkowiak, Krzynówek - Żurawski, Smolarek

- Po przerwie zagrali wszyscy rezerwowi, oprócz bramkarza Łukasza Fabiańskiego - poinformował wiceprezes PZPN, Henryk Apostel.

W poniedziałek kadrowicze wrócą z tygodniowego zgrupowania do Polski. Dzień później w Chorzowie rozegrają towarzyski mecz z Kolumbią, by już w nocy przenieść się do ośrodka w Barsinghausen, który będzie ich bazą podczas mistrzostw świata.

3 czerwca w Wolfsburgu "biało-czerwoni" zmierzą się z innym finalistą mundialu - Chorwacją. Trzy dni później rozegrają spotkanie kontrolne z amatorską drużyną niemiecką w Salzgitter. W meczu inauguracyjnym MŚ 9 czerwca w Gelsenkirchen ich rywalem będzie Ekwador.

by Gazeta.pl

Rasiu wymiata ;]
Sikor
CODE
10 bramek Biało-czerwonych w sparingu!

Jak zobaczyłem tego niusa, to myślałem, że przy okazji z 9 stracili laugh.gif

Rasiu wymiata ;]

Rasiu, jak to Rasiu, ale Milka hattricka uszczelił laugh.gif
Ciekawe jak tam z urodą jego goli. Czy strzelał pięknie z wolnych, czy kalecznie z gry wacko.gif
Odin91
QUOTE(tomini @ 28 05 2006, 13:33) *

nie wiem czy patrzysz na eredivisie ale napewno to lepsza liga niz polska a niedzielan strzela tam gole i bylby lepszy niz np rasiak ,brozek ! masz racje jelen moze byc prawo skrzydlowym a le i tak chyba ławe bedzie grzal bo jest smolarek!

nie mówie że eredivisie jest słabą ligą ale tłumacze ci że ludzie sie różnie w różnych środowiskach aklimatyzują.

Rasiak jedzie bo takie są założenia taktyczne Janasa - pewnie będziemy grali z Ekwadorem i Kostaryką grać na wrzutki(amerykanie są niżsi od europejczyków), więc ktoś wysoki w napadzie musi być. Rasiak widocznie jest w formie i teraz pewnie też psychicznej(4 bramki ze słabym sparingpartnerem ale bądź co bądź strzelił najwięcej - to go wstawia w dobry stan psychiczny), więc jest wporzo.
Zobaczymy jak zagramy z kolumbią ;>
Słoik
Zdecydowanie bardziej interesujaca kwestia, jest jedenastka, ktora wyszla od poczatku na sparing z St. Gallen. Atak - Żurawski, Smolarek. W bramce Boruc. Na skrzydłach Kosowski z Krzynowkiem.
Odin91
http://polska.zolto.zieloni.patrz.pl/ <-- tak byśmy mogli zagrać tongue.gif

Dziwne że Żurawski nic nie strzelił ;> ciekawe, ciekawe...
tomini
QUOTE(Odin91 @ 28 05 2006, 15:25) *

QUOTE(tomini @ 28 05 2006, 13:33) *

nie mówie że eredivisie jest słabą ligą ale tłumacze ci że ludzie sie różnie w różnych środowiskach aklimatyzują.

Rasiak jedzie bo takie są założenia taktyczne Janasa - pewnie będziemy grali z Ekwadorem i Kostaryką grać na wrzutki(amerykanie są niżsi od europejczyków), więc ktoś wysoki w napadzie musi być. Rasiak widocznie jest w formie i teraz pewnie też psychicznej(4 bramki ze słabym sparingpartnerem ale bądź co bądź strzelił najwięcej - to go wstawia w dobry stan psychiczny), więc jest wporzo.
Zobaczymy jak zagramy z kolumbią ;>

zebys nie myslal ze jestem jakims przeciwnikiem rasiaka , jest wysoki ok , z głowy potrafi walnąc masz racje wielu trenerów takich pilkarzy potrzebuje ! ale niedzielan jest zaje..scie szybki a na mistrzostwach kazdy daje z siebie wszystko i niedzielan pewnie bylby w życiowej formie, a taki jelen czy brozek nie są zli ale czy grali kiedys przed np 50000 ludzmi , oni tam mogą nie wytrzymac presji!
Odin91
ja także nie jestem zwolennikiem wyjazdu Brożka na mundial(o Jelenia sie nie martw) ale... i Niedzielana i Frankowskiego Janas za bardzo nie lubi więc tak czy siak by nie weszli... cóż, pozostaje wierzyć że Brożek jednak wytrzyma psychicznie( grał już w meczach o stawke i też na całkiem nie małym stadionie gdy grali z koniczynkami).
Sikor
Macedonia (bez Pandeva) wygrała z Ekwadorem 2:1 wacko.gif Nasi grupowi rywale mają beznadziejnego bramkarza - gra tak jak ponoć czynią to golkiperzy w WE10 - prawie każdy strzał wypluwa przed siebie, jak mu dobrze pójdzie, to do boku. Przyzwoity strzał Szymka lub Krzynia z 20-25 metrów + przytomność napastników = gol icon_wink.gif
A Kostaryka se przegrała z Ukrainą 0:4, dawnośmy nie grali z naszymi sąsiadami, więc nie wiem co otym myśleć icon_wink.gif
Odin91
QUOTE(Sikor @ 28 05 2006, 21:59) *

Macedonia (bez Pandeva) wygrała z Ekwadorem 2:1 wacko.gif Nasi grupowi rywale mają beznadziejnego bramkarza - gra tak jak ponoć czynią to golkiperzy w WE10 - prawie każdy strzał wypluwa przed siebie, jak mu dobrze pójdzie, to do boku. Przyzwoity strzał Szymka lub Krzynia z 20-25 metrów + przytomność napastników = gol icon_wink.gif
A Kostaryka se przegrała z Ukrainą 0:4, dawnośmy nie grali z naszymi sąsiadami, więc nie wiem co otym myśleć icon_wink.gif

tak, śmiejmy sie z naszych rywali -> ciekawe jak nasza 'husaria' z Boazerio na czele zagra z kolumbią icon_wink.gif
tomini
QUOTE(Odin91 @ 28 05 2006, 21:12) *

ja także nie jestem zwolennikiem wyjazdu Brożka na mundial(o Jelenia sie nie martw) ale... i Niedzielana i Frankowskiego Janas za bardzo nie lubi więc tak czy siak by nie weszli... cóż, pozostaje wierzyć że Brożek jednak wytrzyma psychicznie( grał już w meczach o stawke i też na całkiem nie małym stadionie gdy grali z koniczynkami).

odin ale przypominasz sobie wynik z krakowa bylo 3-1 dla wisly a w atenach wedlug mnie wlasnie wislacy nie wytrzymali tego calego cisnienia.
Odin91
QUOTE(tomini @ 28 05 2006, 22:13) *

QUOTE(Odin91 @ 28 05 2006, 21:12) *

odin ale przypominasz sobie wynik z krakowa bylo 3-1 dla wisly a w atenach wedlug mnie wlasnie wislacy nie wytrzymali tego calego cisnienia.

no wiesz, z drugiej strony oni wcale źle nie grali tylko jednego gola im nie zaliczyli(notabene strzelonego słusznie) a drugiego nieprawidłowego zaliczyli dla koniczynek laugh.gif w dogrywce bodajże Cantoro i ktoś jeszcze narzekali na uraz a wszystkie zmiany były już wykorzystane... łatwy łup.
Sikor
QUOTE(Odin91 @ 28 05 2006, 22:03) *

QUOTE(Sikor @ 28 05 2006, 21:59) *

tak, śmiejmy sie z naszych rywali -> ciekawe jak nasza 'husaria' z Boazerio na czele zagra z kolumbią icon_wink.gif

Ja sie z nich nie śmieje, zwłaszcza z Kostaryki, bo Ukraina na dziś jest chyba sporo silniejsza od nas. Ale przegrana Ekwadoru z Macedonią jest dla mnie niemal szokiem.
Olafelum delfin Um
przegrana Ekwadoru z Macedonia jest dla mnie niemal szokiem

Niech nie zmyli cie ten wynik.Trzeci bramkarz Macedonii rozegral zyciowy mecz.Ekwador byl o wiele lepszym zespolem smile.gif
Sikor
QUOTE(Olafelum delfin Um @ 29 05 2006, 14:03) *

przegrana Ekwadoru z Macedonia jest dla mnie niemal szokiem

Niech nie zmyli cie ten wynik.Trzeci bramkarz Macedonii rozegral zyciowy mecz.Ekwador byl o wiele lepszym zespolem smile.gif

Nikoloski zagrał świetnie, ale jest chyba pierwszym bramkarzem i to chyba nawet bardzo pierwszym icon_wink.gif
Odin91
QUOTE(Sikor @ 29 05 2006, 08:05) *

bo Ukraina na dziś jest chyba sporo silniejsza od nas.

No niepowiedziałbym czy 'sporo' huh.gif Jeśli nie mieliby Shevy to powiedziałbym ze są daleko w tyle za nami tongue.gif
Sado
Ukraina wygrała w ostatnim meczu 4:0 właśnie bez Shevy
Odin91
QUOTE(Sado @ 29 05 2006, 15:26) *

Ukraina wygrała w ostatnim meczu 4:0 właśnie bez Shevy

dlatego mówie że mnie to dziwi -> Ukraina bez Shevchenko to bardzo osłabiona drużyna a jednak wygrała aż czteroma bramkami mellow.gif
tomini
QUOTE(Odin91 @ 29 05 2006, 15:21) *

QUOTE(Sikor @ 29 05 2006, 08:05) *

bo Ukraina na dziś jest chyba sporo silniejsza od nas.

No niepowiedziałbym czy 'sporo' huh.gif Jeśli nie mieliby Shevy to powiedziałbym ze są daleko w tyle za nami tongue.gif

ja bym nawet powiedzial ze z shewą to i tak nie są od nas lepsi tylko nasi muszą miec dzien a potrafią tez dobrze zagrac gdy wszyscy dają zsiebie wszystko!
Mendrek
http://mundial.wp.pl/kat,26721,wid,8328324...01&ticaid=51b12

No to Rasiak napewno dzieki tej wspanialej serii bramek przeciwko szwajcarskim fryzjerom, zapewnil sobie miejsce na wszystkie mecze w finalach... Wszystkie trzy...
tomini
QUOTE(Mendrek @ 29 05 2006, 19:11) *

http://mundial.wp.pl/kat,26721,wid,8328324...01&ticaid=51b12

No to Rasiak napewno dzieki tej wspanialej serii bramek przeciwko szwajcarskim fryzjerom, zapewnil sobie miejsce na wszystkie mecze w finalach... Wszystkie trzy...

hehe , miejmy nadzieje ze bedzie ich wiecej! nie bądz takim pesymistą.
przema
1-2 z Kolumbią

cóż jestem w szoku !! BRAK KONCENTRACJI głównie BORUCA I KUSZCZAKA i przegraliśmy z lebiodami na poziomie obecnej dyspozycji Kostaryki.

co do gry, hmmm zawodnicy wyglądają jakby rzeczywiście byli styrani treningami, ale nie sądze by świeżość wróciła jeśli janas chce grać jeszcze 2 mecze przed ekwadorem. CHORWACJA NAS ROZNIESIE A CO GORSZA BĘDĄ OFIARY ( kontuzje )

taktycznie, Polacy są pomyłką !! !! !! Kiedy Kolumbia nas zaatakowała na początku trzeba było rozegrać 2-3 akcje szybkie a nie próbować opanować gre na własnej połowie.

z poszczególnych zawodników bardzo dobrze zagrał Jeleń i jest kandydatem nr 1 do podstawowej 11-stki i moim zdaniem razem z kosowskim powinni stanowić drugą linie. sorry ale krzynówek jest bez formy i to on powinien ewentualnie wchodzić z ławki. żurawski nie dostawał piłek. obrońcy zagrali w pierwszej połowie poprawnie. przy bramkach dla kolumbi zawalili bramkarze przy jednej i drugiej. pomoc sobolewski nieźle, szymkowiak miał przebłyski. RASIAK ?? CO ?? TY WIESZ CO !!

ale brakuje świeżości, taktyki, indywidualnej formy kluczowych graczy EBI KRZYNÓWEK ŻURAWSKI

co do śpiewów żeby wrócił Franek ?? nic by to nie dało też by pewnie nie wykorzystał tej okazji co miał Rasiak. Franek na własną prośbę przestał być łowcą bramek zmieniając lige hiszpańską na angielską w której moim zdaniem nigdy nie zdobędzie gola

w takiej formie moje przewidywania to 0-3 z ekwadorem 0-6 z niemcami 0-0 z kostaryką.
Milo
Po pierwsze to widac ze chłopaki nie sa zgrani,na boisku robi sie jeden wielki chaos!!!Druzyna wogole nie miała pomysłu,grali na oslep byle wpadło,do tego błedy obrony w 2 połowie były straszne ja nie wiem co oni chca zrobic do soboty (może jakis czarodziej co Janosik??)ale mam złe przeczucia!!!!
Kubaa__
rewelacja. jakby ich tu ktoś nie bronił, to żadne argumenty nie przekonają mnie, że Polska repra to dno. nie pokazali nic, ale to absolutnie NIC, żenada, wstyd, a na końcu śmiech. żadnej gry, zero taktyki. kuriozalne bramki to pech tylko dla kolumbijczykow, bo mogli bez problemu strzelić z conajmniej trzy ładne gole po składnych akcjach.
sprawa jest prosta - nie mamy druzyny. na 10 dni przed mundialem piorą nas jakieś łebki z Kolumbii, a niektorzy mają ambicje siegające dojscia do cwiercfinałow. rozumiem, ze nalezy wierzyc w reprezentacje, ale trzeba byc realista i umiec przyznac, ze to nie zaden zespol, tylko 11 pomyłek na boisku xD.
Odin91
Przed meczem zastanawiałem się czy iść na trening do klubu(na 18.00 miałem) czy oglądać mecz Polski...
jak to dobrze że poszedłem na trening tongue.gif
szkoda bramki Kooshiego -> mam nadzieje żę to mu nie zawadzi przejścia do ManU... confused.gif

opowiadajcie coś jak kto grał tongue.gif jak Szymkowialdo grał ? słyszałem że ponoć na tle drużyny całkiem nieźle...
Dark_Slide
Parodia...szkoda mi jedynie Kuszczaka, który naprawdę dał dużą plamę...
Nie chce mi się dużo pisać, ale jedynie podkreślę, że na 45 minut gry Rasiaka widziałem go 2 razy. Pierwsza akcja to jego "genialny strzał", boże takiego bez talencia dawno nie było...a druga akcja to "cudowny zwód", który podziałałby na jakiegoś trampkarza...
Reszta zespołu prócz Szymkowiaka żenada...Jop, Baszczyński porażka...
Żurawski nie miał z kim grać...
Bramka strzelona w końcówce to nic...Kolumbijczycy - mecz towarzyski, 91 minuta, bez żadnego większego przygotowania, już myślą o miłym wieczorze...nie dziwię się, że im walneli jedną -_-
Jak tak mają wyglądać mecze mistrzostw świata to lepiej żeby tam nie jechali...Janas jest wielką pomyłką polskiej piłki...
Gdzie jest Franek?...
przema
wytłumacz mi chłopie co zrobił by ten twój franek ??

ODP. NIC !! !! !!
Odin91
QUOTE(przema @ 30 05 2006, 20:55) *

ODP. NIC !! !! !!

przed jego wejściem w eliminacjach też sie tak mówiło dry.gif "po co Frankowski ? on przecież gra w polskiej lidze !" - co tam, 'jakieś' 7 nędznych goli strzelił nie...? po co taki piłkarz wogóle ma grać w reprezentacji, co ?

jasnowidz sie znalazł...dry.gif
Matrox
QUOTE(przema @ 30 05 2006, 20:55) *

ODP. NIC !! !! !!

A co zrobila reszta... WIELKIE NIC! Nawet gdyby nic nei zrobil to by sobie zagral w nagrode za kwalifikacje, to dzieki niemu teraz jediemy na Mundial, zaslugi spadly na jANASA ktory wydymal Frankowskiego i Dudka no i teraz mamy tego skutki... ja jestem za oddaniem tego Mundialu walkowerem confused.gif
cichyboss
szkoda mi kuszczaka.. taki (pipi) bramkarz a "kibice" go wygwizdali!! to ma go podniesc na duchu czy jak? pewnie teraz sie zalamie i na mundialu go nie zobaczymy...

rasiaka nie lubie ale po co te gwizdy na pare dni przed mundialem??!! zurawski i smolarek tez nic nie pokazali!!

beznadziejni kibice!! tyle powiem!!
Odin91
QUOTE(Matrox @ 30 05 2006, 20:58) *

ja jestem za oddaniem tego Mundialu walkowerem confused.gif

nie, szkoda by było Żurawskiego, Szymkowiaka, nawet Krzynówka czy Smolarka... closedeyes.gif
Dark_Slide
przema nie żartuj, Frankowski jest takim zawodnikiem, że potrafi sobie znaleźć miejsce w polu karnym i strzelić tą bramkę...takiego zawodnika zabiera się zawsze ze sobą na mistrzostwa...takim samym był Gerd Muller, Niemcy zawsze go zabierali na mistrzostwa...nie było go widać na boisku, ale zawsze potrafił znaleźć pozycję do strzału i strzelał gol po golu...
Jeżeli przegrywają to oznacza, że któryś zawodników trzeba zmienić! To przecież oczywiste i jest zdumiony Twoim postem...jak wygrać mecz bez kluczowych zawodników, którzy strzelają bramki?
Gdyby nie Frankowski nie było by nas prawdopodobnie na Mistrzostwach Świata...
Matrox
QUOTE(Odin91 @ 30 05 2006, 21:00) *

QUOTE(Matrox @ 30 05 2006, 20:58) *

ja jestem za oddaniem tego Mundialu walkowerem confused.gif

nie, szkoda by było Żurawskiego, Szymkowiaka, nawet Krzynówka czy Smolarka... closedeyes.gif

Moze i racja, im tez sie cos nalezy.
Kornelia
Ja chcę tego kolumbijskiego bramkarza do nowego Lecha
kubanczyk
QUOTE(cichyboss @ 30 05 2006, 21:00) *

szkoda mi kuszczaka.. taki (pipi) bramkarz a "kibice" go wygwizdali!! to ma go podniesc na duchu czy jak? pewnie teraz sie zalamie i na mundialu go nie zobaczymy...

beznadziejni kibice!! tyle powiem!!

Zgadzam sie w 100% beznadziejnij kibice i oni chca ogladac bramki reprezentacji polski z takim dopingiem dlugo ich niezobacza,zamiast ich wspomoc to oni jeszcze gorzej ich dołowali.Wiadomo czasem niewychodzi.Patryjoci sie znalezli,co do Kuszczaka to tez mi go szkoda,w Anglii jego iterwencjami zachwycaja sie wszyscy i glupio by bylo jakby jego dalsza kariera zwalila sie na leb i szyje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.