a nie przyszlo ci do glowki ze niektore strzaly sa nie do wybronienia ?? np. po bledach obroncow ??
Wypowiedz się proszę o obronie Celticu. Jest dobra? Gratuluje samopoczucia. Celtic stracił naprawde wiele goli po błędach obrony, zresztą Strachan dużo większą uwage przyznaje do ofensywy niż destrukcji. Starczy spojrzeć na transfery.
BTW Nie zapomniałeś o jakimś zakładzie?
liga Szkocka jest srednia , powiem wiecej , ciut lepsza od naszej !!!

A Celtic ciut lepszy od Wisły. ROTFL. Nasza liga jest gorsza od lig rumuńskich czy serbskich więc o czym ty mówisz :F
Ja bym Orange E porównał do...hmmm Węgierskiej, choć i tak jest gorsza. Ale EOT.
Zwykle grał dobrze a gole nie padały z jego winy - pamiętaj że to jest młody bramkarz i z tego co widać B A R D Z O perspektywiczny.
Boruc jest spasiony stary i nie perspektywyczny. Zresztą przyjmując że Boruc by miał dajmy na to 30 lat. Smieszny troche argument. Sam mówileś ze MS to nie pole do ogrywania zawodników a walka o cele. Argument perspektywicznosci też odrzucałeś przy okazji rywalizacji eliminacji podczas rywalizacji Dudek-Boruc

Pamiętaj też że jest różnica grania w jednym z gorszych klubów ligi angielskiej a w graniu w ekipie szkockich mistrzów - jaka ? słaba druzyna angielska ma o wiele gorsza obronę
Czy gorszą? Nie wiem. Ale na pewno musi stawić czoła leszpym drużynom.
A dlaczego Sagan by nie miał mieć lżej od Magica ? Vittoria ma o wiele gorszy zespół a to że nastrzelał tyle goli świadczy o jego klasie.
To jest lepszy?
Nie, Żurawski jest wszechstronniejszy, szybszy i ma dokładniejsze uderzenie
No ale według siły ligi, i zespołu w którym gra, w zestawieniu z jego osiągnięciami Sagan powinien uchodzić za piłkarza lepszego? A nie jest.
No widzisz tym samym storpedowałeś swój własny argument Wpuszczakowy

(Analogia sytuacji)
PS: Miśki moje pluszowe, pokrytykujcie prosze Ebiego który we wczorajszym PŚ baaardzo mocno skrytykował kibiców. Borucowa krytyka tak wam przeszkadzała

Delfin mówiący, no pokrytykuj ;*