Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Mathiu
QUOTE(Maiden @ 4 06 2006, 01:11) *

Puscił gola? Był niepewny? O co wam chodzi. Łykacie nagonke PSportowego jak małe dzieci...

Puścił... w meczu z Kolumbią. Tak, był niepewny. Oczywiście IMO... ja bym postawił na Kuszczaka, który w lidze angielskiej broni znacznie lepiej, niż Boruc w szkockiej. Nie wiem... nie mam zaufania do Boruca, no ale nie jestem selekcjonerem (na szczęście wink.gif ).

Tak przy okazji, kto jeszcze nie widział, to w video.google.com wpisać "kuszczak wonder save".
Geronimo
łeeee nie było źle, ale...
panowie nie popadajmy w skraności, dla mnie ta repra to najbardziej nieobliczalna drużyna. Dzis grali o niebo lepiej, ale i tak ci chłopcy potrafią dużo więcej. Wygrali z Chorawcją biggrin.gif tylko dla mnie to dalej granie na 0-0 i może coś na wpadnie:| Zagraliśmy nieźle - tyle mogłoby starczyć i na remis z Niemcami... Jop zagrał świeny mecz - jeden z lepszych w jego wyknaniu.
Panie Tokar a co bys powiedział na to, że może specjalnie "majtnął się" z tą piłą??
dr_hakenbusz
Prawda, że Boruk był niepewny. Oby to nie był problem na MŚ.
Maiden
Mathiu, Boruc puścił bramke w meczu z kolumbią a Wpuszczał wpuścił taką, nawet nie znajduję epitetu biggrin.gif

Wpuszczalski grał tak wspaniale? To czemu spadł do D2?
A Boruc był tak tragiczny? To czemu szkoci go zachawalają? Czemu wlanie przyczynił sie do zdobycia MP przez Celtic?

Mniej przeglądu sportowego.
Odin91
QUOTE(Maiden @ 4 06 2006, 01:39) *

Mathiu, Boruc puścił bramke w meczu z kolumbią a Wpuszczał wpuścił taką, nawet nie znajduję epitetu biggrin.gif

Wpuszczalski grał tak wspaniale? To czemu spadł do D2?
A Boruc był tak tragiczny? To czemu szkoci go zachawalają? Czemu wlanie przyczynił sie do zdobycia MP przez Celtic?

Dudek też sobie siate założył w meczu z ManU i co, też jest złym bramkarzem ?

Kuszczak grał wspaniale ale pamiętaj że on nie tworzy ataku, pomocy czy obrony O_o to jest bramkarz !

Boruca zachwalają bo nie mają lepszego bramkarza hahaha.gif jakby dostali kuszczaka to szybko by zmienili zdanie.

Boruc dla mnie jest jakiś gruby, nie wiem ile on sie nawpierniczał w reklamach mcdonaldu... jakiś ociężały, wolny, jak sie rzuca po piłke to wygląda jakby sie przewracał... dziwnie smile.gif
Maiden
No przecierz mówie że Kuszczak jest tak rewelacyjnym bramkarzem że spadł do D2 biggrin.gif

I nic mi tu nie mów o obronie, owszem bronił równo i dobrze ale zdarzało mu się bramki zawaląć. Wiem co mówie bo mam C+ a skróty z Premiership zawsze oglądałem.

Obronił pare ładnych piłek i Przegląd Sportowy zrobił z niego wielką gwiazdę. Z kolei z Boruca z którym to gazeta ta jest w konflikcie zrobił bramkarza niepewnego zaliczającego wpadki.

Co do otyłości. Sam Boruc na to narzekał podczas spotkania z kibicami w pubie na Legii narzekając iż właśnie taką dietę aplikują mu w szkocji.

Przypomnił sobie proszę występy Boruca z Anglią chociażby. Całkiem niedawno zaliczył świetny występ przeciw M.U. Całokształtowo dobrze bronił w Szkocji i jescze lepiej w Legii! ( choć osobiście uważam iż Fabian w wieku 21 lat jest tylko ciut gorszy niż boruc był w momencie w którym odchodził z łazienkowskiej!! Naprawdę szykuję nam sie bramkarz tip, top smile.gif )

Dudek też sobie siate założył w meczu z ManU i co, też jest złym bramkarzem ?

Moje zdanie na jego temat znasz. Zapraszam cię do opowiedniego topicu. Średniej klasy europejskiej bramkarz ( no może dobrej z minusem tongue.gif ). Jeden mecz nie może przysłaniać całego czasem bardziej lub mniej udanego całokształtu kariery. Ale EOT.
Kubaa__
ogólnie to nasze chłopki roztropki nie za bardzo mogły sobie pozwolić na słabą gre, bo - ze tak to kwieciście ujmę - byłby gnoj jak ch..j.
po wpadce z kolumbią musieli pokazac, ze tamten mecz to był tylko wypadek, że to sie wiecej nie powtorzy i w ogole przepraszają. troche im się udało:).
co do boruca i kuszczaka - kłoccie sie sami:). natomiast co daje sie zauwazyc - nie mamy zawodnika, ktory potrafiłby grac 1 na 1. wiadomo, ze po ograniu jednego przeciwnika, drugiego, tworzy sie akcje, zdobywa wolne pole, wystarczy pozniej jedno podanie i jest sytuacja na bramke. a u nas jakos nie widze drugiego figo:).
jop, nasza perełka;f. talent nieprzecietny, nawet nie wiem czy nie przycmiewajacy blasku mili i rasiaka. zobaczycie, ze jak stracimy gola to albo on sam nam wbije, albo walnie taką gafe, ze z wrazenia pospadacie z krzesel;/.
przema
takimi indywidualnościami powinni być panowie Smolarek Krzynówek Żurawski lub Szymkowiak, ale póki co grają za mało indywidualnie, a to dlatego że niesą pewni siebie a to dlatego że są zmęczeni i w przeciętnej nawet jak na nich formie. zobaczymy co ten magic zdziała na mistrzostwach bo narazie jego gra pachnie mi zerowym kontem bramkowym
GOPA
panowie jedni lubia Boruca inni zas Kuszczaka a ja wam powiem tyle:

Boruc bardzo dobrze bronil ale w tym Celticu cos mu sie zaczelo przytrafiac za duzo prostych bledow.
Kuszczak natomiast 0 doswiadczenia w reprze + stres.Pamieta ktos z was mecz M.Unt. - WH ?? Kuszczak zatrzymal czerwone diably w bajeczny wrecz sposob.( wiem bo zwalilem kupon wtedy )
Ktos tu pisze ze spadl do D2 ale czy tylko Kuszczak gra ?? moim zdaniem powinno dac sie mu szanse na ogranie bo chlopak ma talent !!

co do wczorajszej gry to widzialem 2 polowe i moge powiedziec z czystym sumieniem ze jest po nas mad.gif
Tragedia !!! 3 podania i je*b na oslep do przodu !! albo atak pozycyjny , wycofanie do tylu i Boruc je*b na oslep i strata!! Chorwaci zagrali bez Prso i Olicia , widac bylo ze sa rownie ciency jak my.Wynik to kwestia przypadku , gra pozostawia wiele do zyczenia !!
Tokar
Dokładnie, to jest właśnie nasze wyszkolenie techniczne. Współczesny futbol jest tak szybki i nastawiony na presing na całym boisku, że po prostu trzeba budować akcje podaniami z pierwszej piłki. No a nasi nie potrafią. Każde podanie przyjmują pół godziny, do tego piłka im odskakuje na metr od nogi confused.gif
No i później są takie efekty, że jedyny pomysł na rozegranie akcji to czytelne podania do krytego przez 3 zawodników Żurawskiego albo ulubiona taktyka polskiej repry od wielu lat czyli wykopy do przodu nie wiadomo po co i do kogo. Jakby ich ta piłka parzyła.

Panie Tokar a co bys powiedział na to, że może specjalnie "majtnął się" z tą piłą??

Powiedziałbym "buhaha". Siatę też dał sobie założyć celowo ?
Spójrzmy prawdzie w oczy, ten człowiek jest tragiczny i częściej stwarza niebezpieczeństwo pod swoją bramką niż je zażegnuje. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że gość nie ma zamiennika, bo Kłos obecnie jest chyba jeszcze bardziej kaleczny i nie zabranie go na mundialejro jest imho jedynym dobrym posunięciem Dżanasa przy powołaniach.
bullseye
Panowie ja moze przerwe na chwile dyskusje o stylu gry naszej reprezentacji, a raczej jego braku blush.gif
Mam takie pytanko, czy sie jakos przygotowujecie do piatkowego meczu z Ekwadorem. W mojej okolicy duzo ludzi ma flagi wywiesic, ktos jeszcze sie 'ubarwia' jakos na czas mundialu? (fazy grupowej dry.gif )
Mathiu
QUOTE(bullseye @ 4 06 2006, 15:40) *

Panowie ja moze przerwe na chwile dyskusje o stylu gry naszej reprezentacji, a raczej jego braku blush.gif
Mam takie pytanko, czy sie jakos przygotowujecie do piatkowego meczu z Ekwadorem. W mojej okolicy duzo ludzi ma flagi wywiesic, ktos jeszcze sie 'ubarwia' jakos na czas mundialu? (fazy grupowej dry.gif )

Eee... no ja kupuję czteropak i będę wołał "Polska gola!" icon_twisted.gif
janol
Tyskie sponsoruje takie flagi dodawane do różnych gazet regionalnych 5. czerwca.
Wywiesić polską flagę z logo Tyskiego pinch.gif
zorro666
Moim zdaniem dalej z taką grą nie mamy czego szukać na mundialu. Pierwsza połowa, ok Chorwacja była praktycznie w swoim optymalnym składzie, w drugiej pomoc i atak to juz były praktycznie rezerwy (swoją drogą wydaje mi sie że olali ten mecz albo byli zmęczeni tak jak Polska w meczu z Kolumbią). Na cały taki mecz stwarzamy ze 3 sytuacje to coś jest nie tak, przy czym Chorwacja miała ich o wiele więcej ale nic z tego nie wykorzystała. Mecz równie dobrze mugł sie zakończyć porażką smile.gif Wydaje mi sie że jak tak będziemy grać na mundialu, to może nam zabraknąć tego szczęscia i szybciutko wrócimy do domu.
tomini
QUOTE(zorro666 @ 4 06 2006, 18:31) *

Moim zdaniem dalej z taką grą nie mamy czego szukać na mundialu. Pierwsza połowa, ok Chorwacja była praktycznie w swoim optymalnym składzie, w drugiej pomoc i atak to juz były praktycznie rezerwy (swoją drogą wydaje mi sie że olali ten mecz albo byli zmęczeni tak jak Polska w meczu z Kolumbią). Na cały taki mecz stwarzamy ze 3 sytuacje to coś jest nie tak, przy czym Chorwacja miała ich o wiele więcej ale nic z tego nie wykorzystała. Mecz równie dobrze mugł sie zakończyć porażką smile.gif Wydaje mi sie że jak tak będziemy grać na mundialu, to może nam zabraknąć tego szczęscia i szybciutko wrócimy do domu.

polacy zagrali duzo lepiej niz z kolumbią a co za tym idzie forma idzie w góre wiec nie ma co dramatyzowac bo juz nic nie zmienimy i tak ! teraz cza tylko kibicowac obojetnie jak by bylo!
ARO
Wszyscy narzekają na Kuszczaka...ten kto oglądał Premiership to wie jaka obronę ma WBA....i ile razy w ciągu meczu Kuszczak ma okazje do interencjii...oni nie pozwalali mu sie nudzić...a Boruc ?obrona Celtiku to troszke inna sprawa...on tam nie miał za duzo roboty a goli z jego winy padło jednak pare...Kuszczakowi przypisuje się 1 bramkę straconą przez WBA, Borucowi jednak troszkę więcej....

W mczu z Chorwacją też mało brakowało by wypuścił piłke z rąk i stracili byśmy przez to gola....zdążył ja wybić na róg...

Szkoda mi troszkę Magica, bo ogólnie to Szymkowiak nic nie gra...zwykle psuł niestety te ostatnie podanie...i Żuraw musiał się wracać już później pod własną połowę....
GOPA

ja se pomaluje hu*ja na bialo czerwono i gdy przegramy zbije konia tongue.gif

ARO ma racje , Kuszczus dobrze bronil w WH !! dla mnie jest on lepszy niz Boruc
Sikor
QUOTE(ARO @ 4 06 2006, 19:41) *

Kuszczakowi przypisuje się 1 bramkę straconą przez WBA, Borucowi jednak troszkę więcej....

Czyżbyś miał na myśli ostatni mecz z Tot'hamem? Bo mam nadzieje, że żaden jego błąd mi nie umknął...
QUOTE(ARO @ 4 06 2006, 19:41) *

W mczu z Chorwacją też mało brakowało by wypuścił piłke z rąk i stracili byśmy przez to gola....zdążył ja wybić na róg...

Według mnie zachował sie w tej sytuacji przytomnie, choć mógł zagrać mniej 'thrillerowo'
Odin91
QUOTE(GOPA @ 4 06 2006, 21:17) *

ARO ma racje , Kuszczus dobrze bronil w WH !! dla mnie jest on lepszy niz Boruc

Khem, nie w WH(West ham ?) tylko West Bromwich Albion GOPA tongue.gif IMO Kuszczak jest lepszy od Boruca icon_wink.gif
Sado
QUOTE(Odin91 @ 4 06 2006, 21:56) *

IMO Kuszczak jest lepszy od Boruca icon_wink.gif

A Jeleń jest lepszy od Franka.
Mów do mnie jeszcze
Maiden
obrona Celtiku to troszke inna sprawa...on tam nie miał za duzo roboty a goli z jego winy padło jednak pare...

Widze że masz świetne pojęcie o grze obronnej Celticu biggrin.gif
De facto cała formacja obronna Celticu jest do wymiany, swego czasu mówiło się o tym iż Choto może zasilić szkocki klub.
Odin91
QUOTE(Sado @ 4 06 2006, 22:05) *

QUOTE(Odin91 @ 4 06 2006, 21:56) *

IMO Kuszczak jest lepszy od Boruca icon_wink.gif

A Jeleń jest lepszy od Franka.
Mów do mnie jeszcze

prawda jest taka że napastników się trudno prównuje jeśli nie są tego samego typu zawodnikami - nie można porównać np. Rasiaka do Jelenia(wolny,wysoki i dobrze uderzający głową z szybkim, średniego wzrostu i dobrym dryblingiem) i przykładowo Frankowskiego z Sosinem.
Jeleń a Franek ?
Jeleń:
-szybki, dobry drybling, średni wzrost, przeciętne uderzenie
Frankowski:
-cwany, doświadczony, niski, celne uderzenie

Boruc a Kuszczak ?
Boruc jest nieco ociężały(w Polsce, w Legii prezentował się lepiej niż na wyspach), z nadwagą, mało skoczny aczkolwiek pewnie stoi na nogach, średnia Liga w której gra obecnie i puścił kilka szmat ale ograny w kadrze. Już nie będe wspominał o jego prostackich zachowaniach(najeżdżanie swoich kibiców z polski, jakiś problem też miał z kibicami w szkocji i wczoraj jeszcze pokazał środkowy palec w kierunku chorwackich kibiców closedeyes.gif
Kuszczak zaś jest skoczny, gra(lub grał - zalezy czy ManU go kupi) w jednej z najlepszych lig w świecie, pewnie broni w lidze bez wielu wpadek, brany często jako bramkarz kolejki w anglii, nie ograny z kadrą i młodszy od Boruca - dwa lata różnicy.

;]
bullseye
QUOTE(GOPA @ 4 06 2006, 21:17) *

ja se pomaluje hu*ja na bialo czerwono i gdy przegramy zbije konia tongue.gif

Ciekawy pomysł, ja zostane jednak przy fladze, ale jak nie wyjdziemy z grupy to sie piłkarzy na Okeciu za jaja powiesi laugh.gif
Maiden
icon_puk.gif
najeżdżanie swoich kibiców z polsk

Najpierw krytykujecie kibicow na slaskim a gdy robi to Boruc, w sensie krytykuje ich zachowanie to sami krytykujecie jego wypowiedzi. Pozdro szacun neko.gif
Olafelum delfin Um
Iron Maiden nie zrozumiales chyba dobrze,Boruc obrazil nas prawdziwych fanow pilki skopanej,a potem wypieral sie ,ze tylko lzyl tych ze Slaska.Dla mnie to pilkarz po 3 piwkach. closedeyes.gif
Odin91
QUOTE(Maiden @ 4 06 2006, 23:33) *

icon_puk.gif
najeżdżanie swoich kibiców z polsk

Najpierw krytykujecie kibicow na slaskim a gdy robi to Boruc, w sensie krytykuje ich zachowanie to sami krytykujecie jego wypowiedzi. Pozdro szacun neko.gif

Dobra, dobra ale on jest piłkarzem i nie powinien tak sie publicznie wyrażać o kibicach... :|
To tak jakby mnie jakiś dziennikarz złapał po meczu i sie spytał o postawe polaków a ja bym powiedział że odwalili wioche i wogóle sprzedali mecz za paczke fajek laugh.gif i co, też nie skłamie bo tak to wyglądało laugh.gif
ARO
QUOTE(Maiden @ 4 06 2006, 22:22) *

obrona Celtiku to troszke inna sprawa...on tam nie miał za duzo roboty a goli z jego winy padło jednak pare...

Widze że masz świetne pojęcie o grze obronnej Celticu biggrin.gif
De facto cała formacja obronna Celticu jest do wymiany, swego czasu mówiło się o tym iż Choto może zasilić szkocki klub.

widze że jednak ty nie masz...mówiąc o grze obronnej CXelticu chodziło mi o lige Szkocką...wybacz, ale kto tam im może zagrozić ? i tyle....

Sado, niestety ale Boruc w porównaniu do Kuszzaka wymięka...

błąd popełnił chyba właśnie z Totenhamem...nie jestem dokłądnie pewien, jednak i tak ten jego błąd to nie były takie dziwolągi jak Boruca....

i prawda, Boruc pokazał Fucka kibicom Chorwackim...i to ma być bramkarz nr 1 ? co wyzywa kibiców od wieśniaków ? na stos z nim ;]
Sikor
QUOTE(ARO @ 5 06 2006, 00:09) *

Sado, niestety ale Boruc w porównaniu do Kuszzaka wymięka...

Może nie wymięka, ale moim zdaniem Kooshi jest ogólnie lepszy. (Wiem, że to nie do mnie było icon_wink.gif )
QUOTE(ARO @ 5 06 2006, 00:09) *

błąd popełnił chyba właśnie z Totenhamem...nie jestem dokłądnie pewien, jednak i tak ten jego błąd to nie były takie dziwolągi jak Boruca....

Właśnie błąd był dość niechlubny, bo podał do przeciwnika, czy nie trafił w piłke przy wykopie, sory ale pamiętam to już jak przez mgłę...
Chłopak ma 'dar' - popełnia dwa błędy w roku, ale za to jakie widowiskowe blush.gif
tomini
a jakies dwa miesiące temu wszystko wskazywalo ze o bramkarzy nie trzeba sie martwic ! teraz najbardziej o nich dyskutujemy , wedlug mnie to jednak PUSZCZAK juz ma nauczke i teraz zrobil by wszystko by sie zrechabilitowac , a Boruc ? hm wedlug mnie nie pewny i ciężarny!!!
janol
Ciężarny?! Ahahahahaha xD
Maiden
Dobra, dobra ale on jest piłkarzem i nie powinien tak sie publicznie wyrażać o kibicach... :|

To samo dziś powiedział w PS Smolarek. Jego też będziecie linczować?

Mówiący Delfin czy jak tam cie zwą: Bez komentarza.

ARO: Hearts, Rangersi wink.gif Pamietaj ze tam sie gra "podwojnie"
tomini
QUOTE(janol @ 5 06 2006, 15:54) *

no niestety strasznie jest ociężaly ,patrzysz na szkocką lige ile szmat puscil! ?
ARO
QUOTE(Maiden @ 5 06 2006, 15:54) *

o...to są 4 mecze...a Kuszczak ?smile.gif tam WSZYSCY są lepsi od tych teamów...ManUTD , Liverpool, Chelsea, Newcastle itd...jednak Kuszczak miał cały czas ciężej...jego drużyna nigdy chyba nie występowała w roli faworyta...
Bret Hart
Gratuluje zwycięstwa z jakby nie patrzeć finalistą MŚ. Zagrali o wiele lepiej niż przeciwko Kolumbii. Chciało im sie biegać i nie było głupich strat. Nawet Mila tylko raz sie przewrócił

Widać że idą w dobrym kierunku.

Żurawski miał głupią role w tym meczu. Przypomina mi sie cudowanie z Warzychą jako pomocnikiem - dla mnie pomysł chybiony zresztą było to widać. Bąk skupił sie na graniu w piłke a nie jak ostatnio na przepychaniu się ch.. wie po co. Krzynówek o niebo lepiej, Smolarek miał identyczną sytuacje w poprzednim meczu to tez ciesze sie że tym razem trafił do bramki. Jop lepiej blokował piłkę choć nie ustrzegł sie kilku błędów Radomski wreszcie bez kartki w meczu.

Dla mnie najsłabiej w tym meczu zagrali: Baszczyński i Szymkowiak.
Sikor
QUOTE(tomini @ 5 06 2006, 16:00) *

no niestety strasznie jest ociężaly ,patrzysz na szkocką lige ile szmat puscil! ?

Wiesz co znaczy słowo ciężany? happy.gif

A w ogóle to mnie zastanawia czy Żewłak dostał polecenia takiej defensywnej gry, czy tylko bał sie atakować... Jako obrońca spisał sie dobrze, ale boczny powinien jednak troche szarpać i próbować crossów...
Mendrek
Polacy zagrali lepiej, ale nadal nie do konca dobrze. To raczej gra Chorwatow wolala o pomste do nieba. Nie stwarzali zagrozenia, latwo tracili pilki, i popelniali bledy w obronie. Mozna powiedziec ze Chorwaci byli taka Polska jak grala z Kolumbia. Nasi zagrali poprawnie, ale nie byl to wybitny futbol. Brakuje nam takiej prawdziwej zwycieskiej bramki z akcji. Z rzutu roznego to kazdy kto ma szczescie potrafi, taki Smolarek ma 172, a obroncow wyprzedzil. Widocznie sie zagapili, w normalnych warunkach nie mialby szans... Gmoch rzekl (ojej) ze dobrze ze mamy dobrze opracowane stale fragmenty gry. Stale fragmenty gry to moze miec opracowana Norwegia albo Szwajcaria, druzyny ktore graja defensywnie. My nie mamy stworzonych warunkow do takiej gry, i nie mozemy polegac na szczesciu w stalych fragmentach gry. Krzynowek zagral na wysokim poziomie, Zurawski przeblyskiwal, Smolarek gral, pomocnicy dobrze odbierali pilki, Jop sie troche gubil, a Boruc o maly wlos a by szmate puscil (co wypiastkowal na rog). Potrzebujemy wiecej zywiolu, wiecej gry na atak, nie mozemy sie bac ani tez grac zbyt chaotycznie jak w meczu z kartelem. Paradoskalnie Franek i Dudek (no moze ten drugi cos jeszcze) nie pomogliby tu naszym. Tu nie trzeba napadziorow, a dobrych dogran w ich strone. W sumie fakt, przydaloby sie aby Zurawski jeszcze troche docisnal, by stac sie takim libero, bo inaczej to nie mamy sily przebicia. Jednakze musimy troche popracowac nad dogrywaniem w polu karnym. Do pola karnego idzie nam swietnie, a potem lipa. Cos chyba jak niedawno miala Barcelona w LM. Czarowala, podawala, utrzymywala sie przy pilce, a brakowalo jakiegos ludzika co by w polu karnym zaszalal i dopelnil sztuki. Takim kims w Barcie jest Messi, a ostatnio Eto'o, zas u nas... no wlasnie? Kto? Franek ladnie sie znajdywal, ale nie o takiego gracza mi chodzi. Potrzeba gracza ktory jakby jest przed Frankiem, ktory ciagnie to w pole karne i tam miesza, a taki Franek w razie czego moze czekac na podanie i pakowac pilke w siate.
Maiden
QUOTE(ARO @ 5 06 2006, 16:06) *

QUOTE(Maiden @ 5 06 2006, 15:54) *

o...to są 4 mecze...a Kuszczak ?smile.gif tam WSZYSCY są lepsi od tych teamów...ManUTD , Liverpool, Chelsea, Newcastle itd...jednak Kuszczak miał cały czas ciężej...jego drużyna nigdy chyba nie występowała w roli faworyta...

I zawsze grał cudownie hyh.gif ?
Nie puszczał po 3 gole hyh.gif ?

Zresztą gdyby wybraniał wszystko co było do wybronienia to by nie grał w D2 od nowego sezonu. Proste.

IMO Na tej zasadzie mozesz powiedziec że Saganowski miał ciężej od Żurawskiego wszak grał w drużynie walczącej o ligowy byt a troche tych goli nastrzelał. Grał też w lidze mającej wszyszy współczynik UEFA.

Czy Sagan jest lepszy od Żurawia smile.gif ?
No właśnie ;-]

[Chociaż w takiej formie tongue.gif]

o...to są 4 mecze

8 meczy wyłaczając wszelkie puchary. Do tego parę drużyn naprawdę kopie tam piłeczke w naprawde ciekawy sposób. Nie twierdze że SL jest lepsze od Premiership. Musiałbym bym być skończonym imbecylem. Ale to nic nie znaczy o czym powyżej, a liga ta na pewno słaba nie jest.
Sikor
QUOTE(Maiden @ 5 06 2006, 19:21) *

Zresztą gdyby wybraniał wszystko co było do wybronienia to by nie grał w D2 od nowego sezonu. Proste.

Wszystko staje sie jasne - jeśli jakiś pierwszoligowy angielski klub kupi Kuszczaka, to Maiden uzna go za zayebiztego golkipera. Hmm.
tomini
QUOTE(Sikor @ 5 06 2006, 17:54) *

QUOTE(tomini @ 5 06 2006, 16:00) *

Wiesz co znaczy słowo ciężany? happy.gif

A w ogóle to mnie zastanawia czy Żewłak dostał polecenia takiej defensywnej gry, czy tylko bał sie atakować... Jako obrońca spisał sie dobrze, ale boczny powinien jednak troche szarpać i próbować crossów...

ciężarny znaczy w ciąży glupi nie jestem i specjalnie tak napisalem jak ktos nie kapuje że chodzi o to ze jest gruby to jego problem, u nas tu sie tak ostatnio gada ktos gruby to ciezarny!!!!!!!
Maiden
Wszystko staje sie jasne - jeśli jakiś pierwszoligowy angielski klub kupi Kuszczaka, to Maiden uzna go za zayebiztego golkipera. Hmm.

Obawiam się kolego że nie zrozumiałeś mojego wywodu, lub, co możliwe źle się wyraziłem. Ale proszę głupich postów sobie oszczędź.
GOPA

a nie przyszlo ci do glowki ze niektore strzaly sa nie do wybronienia ?? np. po bledach obroncow ?? Kuszczak sam tam gra ?? bo mi sie zdawalo ze jeszcze oprocz niego ciska tam 10 hopa tongue.gif

liga Szkocka jest srednia , powiem wiecej , ciut lepsza od naszej !!!
Odin91

Zwykle grał dobrze a gole nie padały z jego winy - pamiętaj że to jest młody bramkarz i z tego co widać B A R D Z O perspektywiczny.
Pamiętaj też że jest różnica grania w jednym z gorszych klubów ligi angielskiej a w graniu w ekipie szkockich mistrzów - jaka ? słaba druzyna angielska ma o wiele gorsza obronę więc Kuszczak w większości sytuacji miał mało do gadania a mistrrzowie szkocji mimo wszystko chyba lepiej się prezentują(jesli chodzi o obrone) od gorszych szkockich drużyn.
Zresztą -> Lehman to musi być straszny żul że puścił 31 bramek mając taką dobrą obronę(Arsenal na obrońców nie narzeka raczej smile.gif ).

Gdyby nie wybraniał wszystkiego co było do wybronienia to WBA miałby ok. 78 straconych goli a nie 58 closedeyes.gif

IMO Na tej zasadzie mozesz powiedziec że Saganowski miał ciężej od Żurawskiego wszak grał w drużynie walczącej o ligowy byt a troche tych goli nastrzelał. Grał też w lidze mającej wszyszy współczynik UEFA.

A dlaczego Sagan by nie miał mieć lżej od Magica ? Vittoria ma o wiele gorszy zespół a to że nastrzelał tyle goli świadczy o jego klasie.
Tyle że napastnika innaczej sie 'rozlicza' od bramkarza...

No właśnie ;-]

Nie, Żurawski jest wszechstronniejszy, szybszy i ma dokładniejsze uderzenie tongue.gif
babciahania
do wszystkich co nie lubią Boruca! tongue.gif

http://s002.wyslijto.pl/index.php?file_id=...&act=&gk=kredyt

i dobrze:P
ARO

No właśnie ;-]

[Chociaż w takiej formie tongue.gif]

o...to są 4 mecze

8 meczy wyłaczając wszelkie puchary. Do tego parę drużyn naprawdę kopie tam piłeczke w naprawde ciekawy sposób. Nie twierdze że SL jest lepsze od Premiership. Musiałbym bym być skończonym imbecylem. Ale to nic nie znaczy o czym powyżej, a liga ta na pewno słaba nie jest.

jasne że puszczał...ale ILE BRONIŁ !! Interwencja roku w Premiership, i milion innych parad...wybacz ale Boruc sie za bardzo niue przemęczał...

co do Sagana to bezsensowne porównanie...Sagan jest bardzo dobry i już walczą o niego czołowe kluby...tak samo jak o Kuszczaka...

czy zawsze grał cudownie ?smile.gif nie...jeden mecz zwalił tongue.gif a ile razy był w 11 kolsjki :| ... wszystko przemawia za nim...
Olafelum delfin Um
Spoko,Boruc trzyma srednia.Chorwatom,tez pokazal na palcach co o nich mysli,bo krzyczeli Dudek! Dudek! tongue.gif Teraz czas na kibicow Ekwadoru.To Kuszczak powinien bronic,niestety Janas ma calkowicie odmienny gust od wiekszosci kibicow dry.gif Kooshi to dzentelmen,nie wypiera sie tylko przyznaje sie do bledu. mad.gif
Maiden
a nie przyszlo ci do glowki ze niektore strzaly sa nie do wybronienia ?? np. po bledach obroncow ??

Wypowiedz się proszę o obronie Celticu. Jest dobra? Gratuluje samopoczucia. Celtic stracił naprawde wiele goli po błędach obrony, zresztą Strachan dużo większą uwage przyznaje do ofensywy niż destrukcji. Starczy spojrzeć na transfery.

BTW Nie zapomniałeś o jakimś zakładzie?

neko.gif A Celtic ciut lepszy od Wisły. ROTFL. Nasza liga jest gorsza od lig rumuńskich czy serbskich więc o czym ty mówisz :F

Ja bym Orange E porównał do...hmmm Węgierskiej, choć i tak jest gorsza. Ale EOT.

Zwykle grał dobrze a gole nie padały z jego winy - pamiętaj że to jest młody bramkarz i z tego co widać B A R D Z O perspektywiczny.

Boruc jest spasiony stary i nie perspektywyczny. Zresztą przyjmując że Boruc by miał dajmy na to 30 lat. Smieszny troche argument. Sam mówileś ze MS to nie pole do ogrywania zawodników a walka o cele. Argument perspektywicznosci też odrzucałeś przy okazji rywalizacji eliminacji podczas rywalizacji Dudek-Boruc smile.gif

Pamiętaj też że jest różnica grania w jednym z gorszych klubów ligi angielskiej a w graniu w ekipie szkockich mistrzów - jaka ? słaba druzyna angielska ma o wiele gorsza obronę

Czy gorszą? Nie wiem. Ale na pewno musi stawić czoła leszpym drużynom.

A dlaczego Sagan by nie miał mieć lżej od Magica ? Vittoria ma o wiele gorszy zespół a to że nastrzelał tyle goli świadczy o jego klasie.

To jest lepszy?

Nie, Żurawski jest wszechstronniejszy, szybszy i ma dokładniejsze uderzenie

No ale według siły ligi, i zespołu w którym gra, w zestawieniu z jego osiągnięciami Sagan powinien uchodzić za piłkarza lepszego? A nie jest.

No widzisz tym samym storpedowałeś swój własny argument Wpuszczakowy smile.gif (Analogia sytuacji)

PS: Miśki moje pluszowe, pokrytykujcie prosze Ebiego który we wczorajszym PŚ baaardzo mocno skrytykował kibiców. Borucowa krytyka tak wam przeszkadzała wub.gif Delfin mówiący, no pokrytykuj ;*
Olafelum delfin Um
Iron Maiden o Ebiego sie nie martw,bo to ulubieniec polskich kibicow.Zawsze daje z siebie duzo,zadziornosc ma w genach po ojcu Wlodziemierzu.Za duzo gazet czytasz Maiden,potem ci sie po tym w glowie kotluje i myla sie nazwiska tongue.gif
Maiden
QUOTE(Olafelum delfin Um @ 6 06 2006, 10:10) *

Iron Maiden o Ebiego sie nie martw,bo to ulubieniec polskich kibicow.Zawsze daje z siebie duzo,zadziornosc ma w genach po ojcu Wlodziemierzu.Za duzo gazet czytasz Maiden,potem ci sie po tym w glowie kotluje i myla sie nazwiska tongue.gif

Nic mi się koleżko nie myli. Ulubieniec polskich kibiców. Więc co nie podlega krytyce?

A że czytam gazety? Owszem, nie tylko sportowe. Dobrze mi z tym.
tomini
QUOTE(Maiden @ 6 06 2006, 12:26) *

QUOTE(Olafelum delfin Um @ 6 06 2006, 10:10) *

Nic mi się koleżko nie myli. Ulubieniec polskich kibiców. Więc co nie podlega krytyce?

A że czytam gazety? Owszem, nie tylko sportowe. Dobrze mi z tym.

najpierw Rasiak , potem Kuszczak , nastepnie Boruc , to teraz nagonka na Ebiego bedzie ! nie no ludziska krytykowac ebiego to jest chore bo wedlug mnie w polsce to jeden z lepszych pilkarzy wiec dajmy mu spokój , a krytykowac to można Janasa zato jakiego glupiego wyboru dokonal nie biorąc Dudka i Franka , ja bym jeszcze kilku wymienil ale ci dwaj to podstawa!!!!
GOPA
QUOTE(Maiden @ 6 06 2006, 08:04) *

a nie przyszlo ci do glowki ze niektore strzaly sa nie do wybronienia ?? np. po bledach obroncow ??

Wypowiedz się proszę o obronie Celticu. Jest dobra? Gratuluje samopoczucia. Celtic stracił naprawde wiele goli po błędach obrony, zresztą Strachan dużo większą uwage przyznaje do ofensywy niż destrukcji. Starczy spojrzeć na transfery.

BTW Nie zapomniałeś o jakimś zakładzie?

neko.gif A Celtic ciut lepszy od Wisły. ROTFL. Nasza liga jest gorsza od lig rumuńskich czy serbskich więc o czym ty mówisz :F

Ja bym Orange E porównał do...hmmm Węgierskiej, choć i tak jest gorsza. Ale EOT.

No dobrze , nie mowie ze obrona Celticu jest dobra ale po twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze Kuszczak sam gra w tym WH.Zreszta Kuszczus mial wiecej pracy niz Boruc , juz ktos napisal i porownal atak ligi szkockiej a angielskiej.

Celtic ciut lepszy od Legi !!! o czym ja mowie ?? o tym co widze i co jest moim zdaniem.Co tam jest w tej Szkockiej ?? Celtic , Rangersi i Hearts a reszta to chlopaki do bicia !!! u nas Legia , Wisla no moze Amica.Ja tam nie uwazam ze nasza liga jest super czy cus ale przesadziles z ta rumunska i serbska.Dla mnie to praktycznie taki sam poziom
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.