Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Mendrek
http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=145615

"Panie Janas nie jest dobrze" smile.gif
tomini
obojętnie jaki bedzie wynik ale mam nadzieje że Polacy wkoncu bedą walczyc ! troche agresywnosci na gebelsów sie przyda!!!
Hela
QUOTE(Olafelum delfin Um @ 14 06 2006, 16:54) *
A o to oficjalna bron Janasa na Niemcy
Jego tajna bronia bylo to, ze specjalnie kazal chlopakom rzegrac z Ekwadorem, zeby zmylic niemcow, ktorzy sobie pomysla ze jestesmy slabi i wystawia drugi sklad, a w tedy janas wystawi najlepszych...Rasiaka, Szymkowiaka...
EIN
dobra przegramy na pewno tylko w jakim stylu ??
GOPA
po 1 polowie nul zu nul tongue.gif

Polacy dobrze walcza , nie odpuszczaja.Szkoda tylko ze czasami za dlugo graja pilka zamiast szybko podac i huknac.Sa glupie straty ale w obronie narazie okej.No i wiecej podan i mniej samolubnie grac , wide Jelen i Zurawski !! jak tak bedziemy grac to remis jest do wyciagniecia !! boje sie tylko ze z czasem szkopy rusza do zmasowanych atakow a my opadniemy z sil.Dlatego nalezy ich pierwszych zaatakowac !!!!!!
tomini
podobno niewykorzystane sytuacje sie mszczą więc powinnismy wygrac z gebelsami!
ARO
Nie jest źle - brawo Jeleń po 1 połowie...
Yacek
Jest dobrze, brawo Niemcy :*
Reset
Ech KU#$$ censored2.gif censored2.gif censored2.gif
Teraz będa pozytywne wrażenia po meczu w tv, że walczyliśmy że bla bla bla.I co z tego Sobolewski naprawdę piękny faul w środku pola no gdybyś tego nie zrobił to był by gol...
I ta zafajdana 91 min gdzie Dudka zapomniał w którą stronę ma patrzeć censored2.gif
My nawet nie możemy wygrać meczu gdzie mamy gigantycznego farta censored2.gif
Olafelum delfin Um
Nasi powinni dostac medal za ofiarnosc i odwage.Kapitalny mecz Boruca.Janas popelnil duzy blad nie wpuszczajac Szymkowiaka za Sobolewskiego,ktory opadl juz z sil i mial zolta kartke.Trener reprezentacji Polski to DEBIL. excl.gif
Ölschmitz
jestem dumny ale i smutny

piekne wielkie emocje
tomini
po pięknym meczu przegrywamy może i zaslużenie bo szkopy mieli sytuacje ale polacy zagrali jak nigdy , dlaczego tak z ekwadorem nie bylo ? żewlakow mial grac do konca!
Jakuza
Żal dupę sciska , nosz kurde półtorej minuty confused.gif
Jeleń tym meczem zarobił sobie tym meczem transfer do dobrego zachodniego klubu !
Pozatym świetny mecz Boruca, Żewłakowa i Bosackiego - naprawdę świetna gra...

Żal mi ich confused.gif

BTW = Jutro trza trzymać kciuki za Kostarykę, a potem liczyć, że pokonamy Kostarykańczyków i jedna 1/8 nasza tongue.gif
GOPA
bravo Janas za kolejna wspaniala decyzje : niedoswiadczony Dudka do maksymalnej obrony mad.gif
przema
JELEŃ BĄK ŻEWŁAKOW SMOLAREK BORUC BOSACKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAPITALNY MECZ !!!!!!!!!!!!!!!! SĘDZIA CH** !!!!!!!!!!!!! ŻADNEJ CZERWONEJ KARTKI NIE POWINNO BYĆ K**** MAĆ !!!!!!!! DZIŚ BYŁEM DUMNY Z GRY POLAKÓW ACZKOLWIEK KRZYNÓWEK I ŻURAWSKI NIE POWINNI GRAĆ W TYM MECZU !!!!! SĄ BEZ FORMY !!!!!!!!!!!! ALE BYŁA WALKA MISTRZOSTWA PRZEGRALIŚMY Z EKWADOREM NIESTETY TAM POWINIEN BYŁ REMIS !!!!!!!!!!!!!!!!
Mathiu
Yh... nie mogę napisać, że zabrakło nam szczęścia, bo tego mieliśmy aż nadto (te dwie poprzeczki blink.gif ).
IMO niepotrzebna kartka Sobola, zbyt wolne zmiany Janasa... I znowu za burtą.
Nie wiem dlaczego nie zagrali tak z Ekwadorem, skoro 5 dni później to jużjest całkiem inny zespół.
Boruc - mecz życia.

No nic, życie toczy się dalej... "Czy wygrywasz, czy nie..." sad.gif
Hela
Zagralismy duzo lepiej niz w poprzednim meczu i po tych dwoch niemieckich poprzeczkach juz myslalem, ze dowieziemy remis do konca meczu...i du.pa. Chociaz z drugiej strony powinnismy sie cieszyc, ze nie bylo wiecej, bo niemcy mnie na prawde mnosto 'prawie bramek', strzalow przechodzacych tuz kolo slupka.
Slowa uznania naleza sie rowniez Borucowi, gral bardzo dobrze.
yaczes
Teraz wystarczy, ze kostaryka i niemcy rozjada ekwador, a my kostaryke z 10-0 i jestesmy w nastepnej rundzie :FFFF
GOPA
Kostaryka jeszcze nas rozjedzie mad.gif

super mecz , brava dla naszych !!! chlopcy wreszcie zagrali na miare oczekiwan.Szkoda ze ich wysilek popsul Janas z Dudka , co za zj*eby , jak mozna dac NIEDOSWIADCZONEGO gracza w takim momencie !!! Janas ku*rwo jak gadasz do kamery to patrz nam w oczy !!!!! censored2.gif
SIKI
nie ma się co oszukiwać, przegrywamy mecz przez dwie osoby(no trzy): Dudka, Sobolewski i Janas...
Ja nie wiem jak Dudka, któy wchodzi na ostatnie minury nienadąża i tracimy gola.
Mendrek
Zagralismy dobry jak na siebie futbol. Walczylismy i Niemcy sie gubili. Niemcom z taka gra nie wroze sukcesow, aczkolwiek ich podania long crossowe byly bardzo grozne. Potem zeszla z nich para, wiec wpuscili murzyna na sterydach. Janas zapomnial chyba ze w Dortmundzie tez jest lawka rezerwowych, i ze siedzi wlasnie na niej. Wpuszcza nierozgrzanego chyba dobrze Dudke, ktory biega biega, ale sie myli. Zmiany zupelnie zbyt pozno, i na dodatek jakby z kapelusza. Lewandowski nic nie zrobil, ale w sumie i tak nie ma juz kogo wiecej wpuszczac. Nie wiem czemu Janas bal sie atakowac nawet w 10, schowal dupe w piasek i... co... ani w ta, ani w tamta. Juz moglibysmy zrobic obrone Czestochowy, czy tam sratanaczio. My tak wprowadzamy dwoch defensorow, i taktyka sie nie zmienia. Wciaz zupelnie nieprzydatni napastnicy w przodzie. Janas nie umie ustawiac druzyny. Zabraklo tez cwaniactwa, grania na faul, na czas i tak dalej. Jedynie Boruc... no i Boruc musi byc zalamany. Wszak on, pilka i poprzeczka byli dobranym trojkatem, ale w koncu pilka wybrala siatke. Wkurza mnie to, i zal mi kibicow. Czekali 90 minut, wierzyli i... dupa. Dobrze ze z Kostatyka mecz daleko, bo pewnie jestesmy zdruzgotanie. Nie wiem, brakowalo nam jednak taktyki. Gralismy nieco bez stylu. Nie strzelalismy, nie stwarzalismy tak naprawde groznych sytuacji. Niemcy dokonali swietnych zmian, i wygrali walecznoscia. Tak to jest, kiedy juz ciagle sie broni nie robiac murowania calkowitego, to i w koncu obrona pekla. To taka regula. Janas za pozno zrobil te zmiany, Sobolewski zahaczyl bo juz nikt nie mial sil gonic. Nie przynieslismy wstydu, ale naprawde szkoda...
Ölschmitz
ekwador przegrywa z kostaryka 1:0
my wygrywamy z kostaryka 4:0 ;p
niemcy do maximum do jednego wygrywaja z ekwadorem

wychodzimy - teoretycznie szanse sa, ale nie ma sie co oszukiwac.

zagrali swietnie, poplakalem sie ;/
SIKI
zagraliśmy dobrze w defensywie, bo w ofensywie znowu nie istnieliśmy confused.gif
Hela
QUOTE(SIKI @ 14 06 2006, 22:26) *

zagraliśmy dobrze w defensywie, bo w ofensywie znowu nie istnieliśmy confused.gif
No co ty, byly ze dwie akcje w pierwszej polowie i z jedna w drugiej.
SIKI
QUOTE(Hela @ 14 06 2006, 21:29) *

QUOTE(SIKI @ 14 06 2006, 22:26) *

No co ty, byly ze dwie akcje w pierwszej polowie i z jedna w drugiej.

ale żadna nie była 100% sytuacją strzelecką... Niemcy mieli takich okazji ok 6.
Odin91
ech, szkoda szkoda... bynajmniej dotrzymali słowa i naprawde wypruwali sobie żyły żeby doprowadzić korzystny wynik. Jak zobaczyłem wchodzącego Dudke to wiedziałem że nic pozytywnego to nie może oznaczać... skoro on sobie dość przeciętnie radzi w Wiśle to co dopiero na mundialu... brawo dla Jelenia, Smolarka i Boruca - świetny ich mecz. Żurawski po połowie był kompletnie wykończony - nie wiem czy schlał sie razem z Janasem który ustalał skład czy co ale on w Celticu tak nie gra - zmęczony...
przema
akurat ten mecz tak miał wyglądać i wyglądał, mieliśmy walczyć walczyć walczyć i to nam wyszło. szczęście przez 90 min i pech w 91 minucie no zdarza się. niestety tylko mecz z ekwadorem nam zabrał 1/8 finału. teraz pytania są dwa. Czy kostaryka da rade wygrać minimalnie z ekwadorem, i czy my damy rade wcisnąć im 3 bramki nie tracąc żadnej. znowu jakieś iluzoryczne szanse ale są. Boruc chyba zamknął mordy wszystim fanom Dudka. Jedyny zawód tego meczu a juz i całych mistrzostw to ŻURAWSKI !!!! TOTALNE DNO !!!!
janol
QUOTE(Odin91 @ 14 06 2006, 23:38) *

ech, szkoda szkoda... bynajmniej dotrzymali słowa i naprawde wypruwali sobie żyły żeby doprowadzić korzystny wynik. Jak zobaczyłem wchodzącego Dudke to wiedziałem że nic pozytywnego to nie może oznaczać... skoro on sobie dość przeciętnie radzi w Wiśle to co dopiero na mundialu... brawo dla Jelenia, Smolarka i Boruca - świetny ich mecz. Żurawski po połowie był kompletnie wykończony - nie wiem czy schlał sie razem z Janasem który ustalał skład czy co ale on w Celticu tak nie gra - zmęczony...

bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)»
Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry.
Z miłością bynajmniej się nie taił.

Bynajmniej, a przynajmniej to duża różnica.

Jak ochłonę to napisze coś o meczu. Dudka poraz kolejny udowodnił, że moja nienawiść do tego leszcza nie wzięła się z nikąd
przema
błąd popełnił bąk nie dudka. nie potrzebnie zszedł do boku gdyby poszedł bardziej do środka dostał by tą piłkę
iaikO
gdybac to teraz mozna, jedziemy do domu, czyli tradycja utrzymana ;p
Tokar
Sobolewski kur/wa debil pier/dolony, jaki chu/j. Mogli se wyznaczać dyżur kto teraz kosi ;[
Mathiu
Pobawię się trochę w trenera...
- Kosowski powinien grać od początku za Krzynówka i w razie potrzeby powinien zostać zmieniony ok. 60 min.
- Jeleń zmieniony pozycjami ze Smolarkiem (Jeleń woli grać na szpicy, Smolarek z kolei na pomocy).
- Za Żurawskiego ktokolwiek inny (byle nie Szymkowiak, który również pokazał brak formy na mundialu... nie wiem - Brożek, Giza...). Żuraw mógłby wejść z dużym zapasem siły w 60 min.

No i więcej wejść bocznych obrońców (jak się gra 4-5-1 pokazali Czesi...).

IMO Janas zdecydowanie zawalił sprawę. Nic by się nie stało, gdyby powołał Franka zamiast Rasiaka, a może Frankowski w którymś z meczów kontrolnych, czy z Ekwadorem by się odblokował.

Do tego granie 4-5-1 bez odpowiedniego przygotowania: boczni obrońcy nie wspomagali ataku, atakujący na szpicy wracał się do drugiej linii pomagać w rozgrywaniu, mało gry skrzydłami... chyba jedynie defensywi pomocnicy jako tako rozumieli tą taktykę i asekurowali linię obrony.

No i zmiany dopiero w 75. minucie, gdy nasi już grali na rezerwach z rezerw...

Dwie dobre decyzje Janasa... wprowadzenie Bosackiego, który zagrał bardzo dobry mecz (a już na pewno był lepszy od niepewnego Jopa) i wprowadzenie... Dudki. Tak, Dudki. Bo Żewłakow był już zmęczony, a Klinsmann dołożył mu szybkiego skrzydłowego do zabawy. Tak więc nowe siły były na lewej obronie bardzo potrzebne, a że nie mamy dobrego zmiennika na tą pozycję i musiał wybrać Dudkę, to już całkiem inna sprawa.

Także dobrze by było znaleźć dobrego trenera (najlepiej Holendra, bo Ci robią furorę smile.gif )przed ME 2008, bo potencjał chłopaki mają, ale nie ma kto tego wykorzystać.
Olafelum delfin Um
Teraz pozostala walka o Mistrzostwo Europy confused.gif
Stefan_chorzow
Wedlug mnie zle dobrany selekcjoner jest poczatkiem kleski zespolu (Janas ty pier//lony gorolu)

Jak juz Mathiu napisal zle byla ustawiona ofensywa

Żuraw wogole wygasl w tym meczy , Ebi walczyl jak zawsze . Krzywyryj tez sie nie popisal

Mogl wposcic Rasiaka tongue.gif tongue.gif tongue.gif (żart)

Boruc . Ebi i Jeleń MENS OF THE MATCH
Olafelum delfin Um
No wlasnie Ireneusz Jelen,to on jest gwiazdka naszej reprezentacji,a nie Zurawski.Mam nadzieje,ze bardzo dobra gra na MS zapewni sobie lukratywny kontrakt w jednym z klubow Bundesligi rolleyes.gif
GOPA
ja jestem ciekaw kto teraz zostanie trenerem bo Janasowi chyba nie daja drugiej szansy.Na trenera z zagranicy nie mamy co liczyc bo nasi to capy , gadaja ze ich nie stac itp.Moim zdaniem powinno sie juz skonczyc z tymi naszymi chlopami bo jak widac dobrych trenerow mamy jak na lekarstwo mad.gif
Mendrek
W ktorym wrzuca go na lawe, i pozbawia naszej reprezentacji kolejnego zawodnika.

Niech zostanie tutaj, umiejetnosci mu nie ubedzie.

Paradoskalnie najlepsza reprezentacje mielismy, kiedy nasi nie mogli w mlodym wieku byc transferowani do zagranicznych klubow...
Olafelum delfin Um
Kapitalny mecz Polakow,Bosacki wzniosl sie na wyzynki,dla mnie moga przegrywac mecze,jesli bedz grali z taka ambicja i poswieceniem jak w tym z Niemcami ohmy.gif Jutro kibicujmy Kostaryce tak jakby to nasi grali excl.gif
Maiden
Ej, robaczki, to nie wolicie Wpuszczaka wub.gif ?

tongue.gif
Lecho
Polacy pokazali wkońcu wole walki. Było sporo błędów i nie dokońca mądry faul Sobolewskiego przez który dostał drógą żółtą kartke. Jestem dumny za ich walke i poświęcenie, natomiast jestem załamany wynikiem. Gdyby niemcy strzelili w 1 połowie tego gola i utrzymali wynik o końca to trudno ale stracić bramke w ostatnich 30 sekundach meczu to dramat.

Musimy modlić się o cud. Jeśli Kostaryka wygra dziś z Ekwadorem to jest cień szansy na awans. Gdybyśmy dowieźli remis do końca a Ekwador wygra dziś z Kostaryką to też bylibyśmy już bez szans. Schrzanili pierwszy mecz.
DaKcTs
Z Kostaryką to będzie cieżko...Gramy o 16 to upał da się nam na pewno mocno we znaki i polacy mogą siąść kondycyjnie po pierwszej połowie. Wczoraj też sił zabrakło
sir_ryszard
Niestety. Nasza reprezentacja praktycznie powtórzyła wydarzenia z poprzedniego mundialu w Koreii PŁD. i Japonii. Nie wiem jak to jest, że przez eliminacjie do mistrzostw świata idziemy jak burza, wygrywamy mecz za meczem, strzelamy ogromną ilość bramek, a w tzw. "roku mundialowym" obniżamy kompletnie swoje loty. Wyniki jak i zarówno gra już nie napawają takim optymizmem. Tak było cztery lata temu, tak było i teraz. Przyzwoite spotkania plątały się z nie najlepszymi. Przegrany mecz z USA(karygodny błąd), Litwą(tutaj także nie ustrzegliśmy się błędu przy strzelonej bramce), wygrany z Wyspami Owczymi, znów porażka z Kolumbią(przede wszystkim Kuszczak dał popis) i konsekwentne zwycięstwo z Chorwacją. Widać w tym roku coś nie funkcjonowało. Brakowało im pomysłu w rozgrywaniu akcji ofensywnych. Dosłownie mogę śmiało napisać, że tego robić na dzień dzisiejszy nie potrafimy. Nadszedł czas Weltmesiterschaft 2006. Pierwszy mecz z Ekwadorem który jednak nastawiał mnie pozytywnie. Myślałem że z konsekwencją podobną do meczu z Chorwatami poradzimy sobie i zdobędziemy trzy punkty. Nic z tego. Pierwsze 20 minut dawało bardzo pozytywny obraz gry. Wszystkie znaki na niebie mówiły mi, że nie zanosi się na stratę bramki, bardzo głupiej zresztą, podobnej do meczu z Litwą. Jeszcze Mariusz Jop ma czelność mniej więcej mówić: "Ja stałem za obrońcą, a przed nim nie było nikogo..." - jest w błędzie, ponieważ przed napastnikiem ekwadorskim stał jakiś metr od niego Jacek Bąk. Wyraźnie na powtórce było widać. Najgorsze co może być to brak umiejętności ofensywnych. Nie było wogóle ataku. Maciej Żurawski, rozgrywający świetny sezon w Szkocji dosłownie zawiódł. Może to wina tego, że tam gra u boku lepiej wyszkolonych ludzi, którzy świetnie konstruują akcje? Nie wiem...W spotkaniu z Niemcami było widać chociaż waleczność i determinację ale cóż z tego jak jedziemy do domu, a scenariusz bardzo podobny z Koreii PŁD. i Japonii. Możliwe ostatnie miejsce w grupie ,makabreska(-_-). Starali się chłopcy ale zabrakło niestety umiejętności, sił...nie wiem czego. Szczęście chyba wyczerpaliśmy. Myślałem że Janas da szansę rezerwie. Że już teraz postawi na Gancarczyka, Milę, Gize, Fabiańskiego itd. Poczekajmy do ostatniego meczu z Kostaryką. Może tam wyjdą i co niektórzy będą się mogli w końcu wypromować:-P. Szkoda, zawsze wierzę i mam wielkie nadzieje. Moje serce podpowiada mi że będzie dobrze. Mimo wszystko, zawsze będę za Polską, zawsze będę patrzyl na ich występy, będę kochał ją całym sercem. Tego nikt i nic nie zmieni, nawet słaba postawa i porażki.
W naszej reprezentacji potrzeba zmian. Na eliminacje do ME 2008 trzeba zmienić całkowicie skład. Zostawiłbym tylko Smolarka, Boruca, Baszczyńskiego, Jelenia, Pawła Brożka. Resztę bym oddalił. Stawiałbym na chłopców przede wszystkim z polskiej ligi: Piechna, Kaźmierczak, Kaczmarek, Błaszczykowski, Burkhardt itd. Nie chce mi się już pisać, ale miałbym jeszcze sporo uwag i zażaleń m.in. do niektórych piłkarzy, trenera Pawła Janasa, związku PZPN i do dziennikarzy.
tomini
QUOTE(DaKcTs @ 15 06 2006, 08:12) *

Z Kostaryką to będzie cieżko...Gramy o 16 to upał da się nam na pewno mocno we znaki i polacy mogą siąść kondycyjnie po pierwszej połowie. Wczoraj też sił zabrakło

tak ale dopuki jakies tam szanse matematyczne są to trzeba wierzyc! mysle ze jak dzis ekwador by przegral to z niemcami zagra też o byc albo nie byc i sie otworzy wiec gebelsy mogą wysoko wygrac a to nam pomoże tylko trzeba kostaryce kilka bram strzelic w zaleznosci od innych wyników. wiec mysle ze dzis sie wszystko rozstrzygnie oby z pożytkiem dla nas! to wszystko jest jeszcze realne!!!!!
No Maciek
Nie wiem czy wszyscy piłkarze wychodzą z założenia, że w 10 na boisku nie da się strzelić bramki i trzeba najlepiej zamurować własną i bronić się do końca. Ogólnie cały mecz wyglądał tak, ze raz my cisneliśmy niemców pod ich bramką, potem znowu oni nas zpychali pod naszą. Szkoda tych strzałów Jelenia, które szły prosto w bramkarza, trochę w bok i już Lehman by się spocił. Szkoda też dwóch (czy nawet trzech) wolnych bo można było to lepiej rozegrać. Niemcom można było strzelić tą bramkę wcale nie są tacy silni. O szczęściu nie ma co mówić bo gdybyśmy go nie mieli to do przerwy byłoby już 2-0, Klose i Podolski mieli 100% sytuacje. Znowu dał o sobie znać Janas, który czekał do chyba 80 minuty na zmianę, która zresztą była przecież wymuszona, Sobolewski się popisał. Od drugiej połowy wpuściłbym młodego Brożka za Żurawskiego, który znowu nic nie zrobił. Teraz się modlimy za Kostarykę chociaż nie wiem czy chciałbym żebyśmy wyszli z grupy, imo nie należy się nam. Ekwador by tylko kwiczał, gdybyśmy z nimi tak zagrali jak wczoraj z Niemcami ;/
Olafelum delfin Um
Postep widze.W Koreo confused.gif przed ostatnia kolejka nie mielismy zadnych szans,a teraz sa iluzoryczne co prawda,ale sa.Tylko,ze wtedy mielismy trenera confused.gif
tomini
ludziska Janas jest do (pipi) ale dopuki są szanse trzeba wierzyc bo kto wie kiedy znowu w finałqach bedziemy! dzis kostaryka wygrywa i wszystko staje sie realne!
arboos
Prawda jest taka ze zwowu mecz na przegrał Janas, mimo ze szanse były, na remis czy nawet fartowne zwycięstwo...
Ja nie wiem po jaki ch... wziął ławke rezerwowych na mundial skoro z niej nie korzysta.
Moim zdaniem powinien wczesniej zdjąc Sobola, ktory miał juz wczesniej kartke, i zagrac na 1 defensywnego pomocniika i walczyc o zwycięstwo, bo przeciez o to gralismy, bo remis nam chu.... dawał tak naprawde. Ale nie, my (tzn Janas ) nie jestesmy tak ambitni i nie gramy o zwycięstwo, bo niby remis z Niemcami byłbym sukcesem... dla mnie bezsens!!!

Janas to du.pa nie trener, nie poradził sobie z presją wiec sie nie nadaje...
Ölschmitz
zgadzam sie z arboosem.

wdowczyk na trenera. bylby idealny imo.
nightrunner
Jak dla mnie reprezentacja odzyskała chociaz twarz, widać, że jak chłopaki jak się dobrze zmobilizują to potrafią nawiązać walkę nawet z takim rywalem jak Niemcy (nie ma co ukrywac, że Niemcy były lepszym zespołem). Z takim zdetreminowaniem jak wczoraj, mecz z Ekwadorem byłby bułką z masłem...
EIN
QUOTE(Olszesky @ 15 06 2006, 10:32) *

zgadzam sie z arboosem.

wdowczyk na trenera. bylby idealny imo.

powiem to co powiedziałem po mistrzostwach w Japoni i Korei że potrzebujemy trenera z zagranicy:!:

bo z polskich to tylko kasperczak się nadaje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.