Do przerwy 1:2... jest nadzieja :!:
FORZA ITALIA :!: :!: :!:
Urodzoni patrioci tam w P³ocku :?
DO BOJU POLSKO :!: :!: :!:
Liquid(c)
12 11 2003, 22:36
3:1 POLSKA BIA£O CZERWONI !!
h³yh³yh³y...
...3:1 Krzynówek 84 min
Liquid(c)
12 11 2003, 22:37
Liquid(c)
12 11 2003, 22:46
W³osi wielkie gwiazdy !! Przegrywac su.ki nie umieja.Walic szmaciarzy.
Motto pi³karza w³oskiego "Przegrywasz skop przeciwnika

"
Mozecie mnie posadzac o wszystko, ale patriota to ja nie jestem

Przy okazji dziekuje mojej ojczyznie za start, za to, ze bedac na zachodzie ludzie patrza na mnie jak na zlodzieja, za to, ze jakichbym studiow nie skonczyl bede bezrobotnym i za to, ze choc szkole mam ciezsza, pozytek iscie gowniany... Ide ucalowac bialego orzelka.
Hehe, i po meczu:D Jak mi teraz ktos powie, ze ostawial zwyciestwo naszych, to go wysmieje - niespodzianka to malo powiedziane. Do tego nagle sie okazalo, ze takie ciecie jak Kosowski, Kukielka czy Zewlakow umieja jednak kopac pilke, i to calkiem niezle. Lewandowski wciaz sie nie nauczyl:D
ironiss
12 11 2003, 23:13
Jak dla mnie pi³karzami meczu s± Krzynówek i Kosowski. Nie¼le wozili siê z obroñcami.
Mozecie mnie posadzac o wszystko, ale patriota to ja nie jestem

Przy okazji dziekuje mojej ojczyznie za start, za to, ze bedac na zachodzie ludzie patrza na mnie jak na zlodzieja, za to, ze jakichbym studiow nie skonczyl bede bezrobotnym i za to, ze choc szkole mam ciezsza, pozytek iscie gowniany... Ide ucalowac bialego orzelka.
Czlowieku szkoda ze nie urodziles sie w Czeczeni czy Afganistanie, wielka szkoda...............
Dla mnie pilkarz meczu: Jacek B±k - co on robil w obronie, wszystkie pilki wyciagal
maruscha
12 11 2003, 23:28
Zwyciestwo naszych pilkarzy jak ze snow powiezli makaroniarzy i pokazali gdzie ich miejsce w europe ale jakby chuknal ta bramke krzynowek to czworka by ich bardziej pograzyla .Teraz musza chlopaki jechac na tej dobrej passy az do eliminacji a bedzie dobrze.
mashter
13 11 2003, 03:53
No tak Polska wygrywa ale mecze, ktore nie maja zadnego znaczenia, gdyby to byly jakiekolwiek mistrzostwa, to nasza reprezentacja dostala by dwucyfrowke (to oczywiscie zart). Nie sztuka jest zagrac jeden dobry mecz na 10, sztuka jest wygrywac kiedy trzeba...
Szkoda ¿e dopiero teraz zagrali dobrze, poczekajmy na mecz z Serbi± i zobaczymy czy to tylko chwilowy przeb³ysk by³...
Kroolik
13 11 2003, 10:40
TO SKANDAL! Pi.....ona stolica i tylko 7 ty¶. widzów? Wstyd dla polskiej reprezentacji. Taki mecz a tu kawa³ek stadionu zape³nione.... Mogli ten mecz rozegraæ gdzie indziej, gdzie¶ gdzie stadion zape³ni³by siê bez problemu np. ¦l±sk czy Szczecin. Ale brawa za gre! 3-1 z W³ochami kto by siê tego spodziewa³...
W doborze stadionu chyba bardziej chodzilo o mecz Zielinskiego...
A dla mnie i tak s± cieciami i dalej twierdze, ¿e ch,uj z nasz± po³aman± reprezentacj±
eee jest dobrze a pilkarz meczu - Swedzilokiec - wszedl na 20 minut ale zolta kartke dostal do kolekcji
2:1 calkiem, calkiem ale bramki fuksiarskie
A najwiekszy LOL to frekfencja 7 tys

Ale co sie dziwic jak reprezentacja gra tylko na Legi (od czasu do czasu w Chorzowie). Jakby mecz z Wlochami byl naprzyklad w Lodzi, Poznaniu, Krakowie czy nawet w Bydgoszczy to bylo by dwa razy tyle (albo i trzy). Ale tak to jest z naszym PZPN. A mlodziezowka gra we Wronkach, na ostatnim meczu ligowym bylo 0,5 tys ludzi a to mecz o olimiade, szkoda slow.
A dlaczego maj± nie graæ na Legii ?

No nie lubisz tego klubu ?
Czlowieku szkoda ze nie urodziles sie w Czeczeni czy Afganistanie, wielka szkoda...............
No tak zapomnialem, ze rownamy do gorszych...
rychu18
13 11 2003, 14:47
A dla mnie i tak s± cieciami i dalej twierdze, ¿e ch,uj z nasz± po³aman± reprezentacj±

Dla tych którzy my¶l± ,wypowiadaj± siê,pisz± tak o reprezentacji ¶le gor±ce faki w ich stronê.Ave.
T_4_killer
13 11 2003, 15:13
a nie mowilem, ze Polska wygra:)
ja stawialem ze Polska nie przegra i udalo sie
tooom19
13 11 2003, 17:41
Brawo Polska !!! czasem jednak warto byæ POLAKIEM . Naprawde ¶wietny mecz w wykonaniu naszych or³ów

ca³y zespó³ zagra³ poprawinie bez wiêkszych wpadek ...tak trzymaæ !!!
W³osi napewno d³ugo zapamiêtaj± ten mecz nie przywykli do tak wysokich pora¿ek - wogóle do pora¿ek...Vierri dupna gwiazda w stylu "kop a leæ"
A niektórym to widze nie da sie dogodziæ na tym forum czy zwyciêstwo czy pora¿ka zawsze ¼le i co z tego ¿e mecz towarzyski zawsze to wzmacnia zespó³ i dodaje skrzyde³ ....
A jak komu¶ nie odpowiada obywatelstwo polskie to zawsze mo¿na zmieniæ.......
CzrnoWidztwo niemile jest tu widziane wiêc prosze sie nie wypowadaæ bo robicie tylko z siebie D.E.B.I.L.I
postawi³em skromnie 10 z³ na polskie (zawsze stawiam) po kursie 3.70 czyli 27 na czysto zawsze cos
a tera czekam na r.i.p.ostê od jakiego 13-15 latka

POZDRAWIAM wszystkich oprócz DEBILI
CzrnoWidztwo niemile jest tu widziane wiêc prosze sie nie wypowadaæ bo robicie tylko z siebie D.E.B.I.L.I
postawi³em skromnie 10 z³ na polskie (zawsze stawiam) po kursie 3.70 czyli 27 na czysto zawsze cos
Fajne masz pogl±dy, jak kto¶ nie jest optymist± to jest debilem? zaiste ciekawe, we¼ na serio nie zamieszczaj takich postów bo tylko niepotrzebnie prowokuj±... :wink:
tooom19
13 11 2003, 20:17
niepisa³ bym o tym gdyby to sie niepowtarza³o ale zawsze siê paru takich znajdzie co nic nie pasuje....
niepisa³ bym o tym gdyby to sie niepowtarza³o ale zawsze siê paru takich znajdzie co nic nie pasuje....
Do mnie pijesz?
Jaracie siê niewiadomo czym. Polska wygra³a i to jest fakt. Wygra³a bo W³ochom powinê³a siê noga i tyle. Dalej uwa¿am, ¿e nie mamy czego szukaæ na arenie miêdzynarodowej i nadajemy siê do gry na paraolimpiadzie. Ku,rwa 40-sto milionowy kraj i 12 dobrych zawodników nie mamy. Mam to w (pipi)e. Wole ogl±daæ lige angielsk±
Ryo-San
13 11 2003, 22:16
Bóg spotka³ trzech p³acz±cych mê¿czyzn. Pyta siê pierwszego:
- czemu p³aczesz?
- bo umar³a mi ¿ona- mówi zap³akany mê¿czyzna
Bóg pstrykn±³ palcem i powiedzia³:
- Id¼ czlowieku do domu tam zastaniesz swoj± zone ca³± i zdrow±.
Facet polecia³zadowolony do domu. Bóg podchodzi do drugiego p³acz±cego mê¿czyzny i pyta:
- Czemu p³aczesz cz³owieku?
- Spali³ mi siê dom, nie mam gdzie miszkac-odpowiedzia³ zap³akany mê¿czyzna.
Bóg pstrykn±³ palcem i powiedzia³:
- Id¼ wracaj do domu, Twój dom jest jak nowy.
Zadowolony mê¿czyzna pogna³ do domu ile si³ w nogach. Bóg podchodzi do trzeciêgo mê¿czyzny i pyta siê go
- czemu p³aczesz cz³owieku?
mê¿czyzna odpowiada:
- Jestem trenerem polskiej reprezentacji pi³karskiej
Bóg popatrzy³,siad³ ko³o mê¿czyzny i zap³aka³ razem z nim.
to jest w³asnie obraz Polskiej pi³ki no¿nej, ni¿ej chyba sie nie da upa¶æ
Kubaa__
13 11 2003, 22:39
Moim zdaniem ten mecz o niczym nie ¶wiadczy. Jestem zadowolony, ¿e nasi wygrali, mecz im siê "uda³" i w ogóle full wypas, ale co z tego. W³osi grali jakby mieli jaja powi±zane, normalnie nie ta sama dru¿yna co w 2000 roku zdoby³a wicemistrzostwo Europy. Wygl±da³o to tak jakby nas olali....
Ryo-San
13 11 2003, 22:46
To chyba normalne ¿e nas, olali, to by³ mecz towarzyski waliæ takie mecze. Normalnie by by³o W³ochy:Polska 4:0, kto bierze na powaznie mecze towarzyskie. Tam jeden zawodnik jest wart tyle co nasz ca³a dru¿yna razem z ³awk± rezerwowych, wieæ po co graæ w meczu z takimi szmat³awcami i jeszcze przez przypadek sie nabawiæ kontuzji.
tooom19
13 11 2003, 23:07
Ryo-San ty to te kawa³y masz zabójcze nomalnie niewiem czy ¶miaæ sie czy p³akaæ

.....no ale w Toruniu to pewno sie tarzaj± ze ¶miechu ...full wypas....
Ryo-San
13 11 2003, 23:09
hmmmm, dlaczego akurat w Toruniu? Pozatym to nie mial byc dowcip tylko abstrakcyjny obraz stanu naszej reprezentacji
Wlosi odpuscili sobie ten mecz bo mysleli, ze wygraja 1:0 albo 2:0 a tu jednak niespodzianka Polska w I polowie juz prowadzi:] Pozniej juz sie zupelnie pogubili, byli podlamani tym, ze przegrywaja z takim zespolem i potrafili tylko faulowac a nasi potrafili to wykorzystac. Wedlug mnie Polska grala dobrze poniewaz zaczeli wierzyc w to, ze moga i potrafia grac. Wlosi wcale nie byli w tak kiepskim skladzie jak to nektorzy wypisuja, przeciez u nas tez nie bylo wielu zawodnikow, ktorzy zajmuja stale miejsce w jedenastce.
Juz dawno tak dobrej gry naszych pi³karzy nie widzia³em
Bravo!!!
Mam nadzieje ze cos z tego sk³adu jednak bedzie!
Mecz jest mecz, niewazne, ze towarzyski.jesli sobie odpuscili to tylko zle swiadczy o Wlochach a na pewno nie o polskiej reprezentacji.Jak czytam posty niektorych to mam wrazenie, ze niewazne co by sie dzialo to i tak znajda powod , zeby ponarzekac i pokazac jakimi to nie sa znawcami.Tak trudno okazac pilkarzom troche wdziecznosci za dobra gre?
rychu18
14 11 2003, 13:54
Wlosi odpuscili sobie ten mecz bo mysleli, ze wygraja 1:0 albo 2:0 a tu jednak niespodzianka Polska w I polowie juz prowadzi:] Pozniej juz sie zupelnie pogubili, byli podlamani tym, ze przegrywaja z takim zespolem i potrafili tylko faulowac a nasi potrafili to wykorzystac. Wedlug mnie Polska grala dobrze poniewaz zaczeli wierzyc w to, ze moga i potrafia grac. Wlosi wcale nie byli w tak kiepskim skladzie jak to nektorzy wypisuja, przeciez u nas tez nie bylo wielu zawodnikow, ktorzy zajmuja stale miejsce w jedenastce.
Tylko ,¿e ich trener mówi³ co innego.Przyjechali tutaj po to aby wygraæ.Mecz jest meczem,wynik wynikiem.Wygralismy i tyle.Kto¶ jeszcze napisa³,¿e nie ma on ¿adnego znaczenia.Owszem ma.Chocia¿ by w rankingu fifa ,gdzie bêdzie branu [pod uwagê wynik
safferon
14 11 2003, 13:54
[quote] Tak trudno okazac pilkarzom troche wdziecznosci za dobra gre? [/quote]
jak widac dla niektorych jest to wrecz niemozliwe, ch/uj zreszta z tymi malkontentami, ja z gry w tym meczu no i przede wszytskim z wyniku jestem zadowolony, tym bardziej ze nie czesto ta nasza reprezentacja daje mi ku zadowoleniu powody, ale ciesze sie ze tym razem bylo inaczej niz bywa przewaznie

[/quote]
Moze chlopaki po tym meczu zaczna wierzyc w siebie i powoli beda sie jakos zgrywali. Ale tez wazne jest to zeby niezachlystneli sie tym zwyciestwem.
tooom19
14 11 2003, 16:03
Wreszcie jakie¶ "nawrócenie" na forum , mam nadzieje ¿e po meczu z Serbi± nawróci siê paru jeszcze ....
POZDRAWIAM
Fajne masz pogl±dy, jak kto¶ nie jest optymist± to jest debilem? zaiste ciekawe, we¼ na serio nie zamieszczaj takich postów bo tylko niepotrzebnie prowokuj±... :wink:
W³a¶ciwie do wypowiedzi Deksia nic bym nie dodawa³, oprócz tego, ¿e go popieram - nie zawsze da siê my¶leæ optymistycznie. Nie zawsze da siê my¶leæ optymistycznie, a ju¿ na pewno nie nazywa³bym debilami osób które my¶l± realistycznie.
Co do meczu to zwyciêstwo mnie cieszy, W³osi sobie raczej tego meczu nie odpu¶cili s±dz±c po tym jak zaciekle walczyli i jak ostro grali. Chamskie z ich strony by³o zachowanie po meczu, nie chcieli podziêkowaæ Polakom za mecz, nie mówi±c o wymianie koszulek. No bo wiadomo, Polacy nie ich poziom, W³osi przyjechali po pogrom, a tu siê ³adnie przejechali. Mi³ym akcentem by³o siedzenie Tomka Hajto na ³awce, bo tak jak mówi³em nie trawiê tego zawodnika. Tu siê pewnie wiele osób ze mn± nie zgodzi, ale ja na bramce wola³bym widzieæ Liberdê, bo dla mnie jest on pewniejszym bramkarzem ni¿ Dudek.
Pozdrawiam wszystkich oprócz S(pipi),YSYNÓW
W³a¶ciwie do wypowiedzi Deksia nic bym nie dodawa³, oprócz tego, ¿e go popieram - nie zawsze da siê my¶leæ optymistycznie. Nie zawsze da siê my¶leæ optymistycznie, a ju¿ na pewno nie nazywa³bym debilami osób które my¶l± realistycznie.
no chodzi o to ze nie ma sie za bardzo co cieszyc z jednej wygranej z mocniejszym przeciwnikiem, ale bez sensu jest narzekac z tej wygranej.
pozdro.
no chodzi o to ze nie ma sie za bardzo co cieszyc z jednej wygranej z mocniejszym przeciwnikiem, ale bez sensu jest narzekac z tej wygranej.
pozdro.
Ale kto tu narzeka z wygranej ? A to, ¿e wiele osób jest pesymistycznie nastawionych do meczów reprezentacji, to dla mnie ca³kiem zrozumia³e po tym, co pokazali nasi rodacy w eliminacjach do Euro.
Kroolik
14 11 2003, 17:29
fajnie sie ogl±da jaj nasi strzelaj± gole, walcz± o ...
w³asnie o pietruszke
ogrywac Neste jak byle burka to tez wyczyn
tylko zeby im nie od(pipi)a³o po tym meczu,
bo raz na rok to nawet... (i tu zapomnia³em jak to sz³o
raczej jestem po tym meczu wku.r.wiony niz zadowolony,
przegrac eliminacje do ME w takiej grupie i ograc w³ochów,
to nie jest smieszne :?
Akurat jak dla mnie Nesta byl najpewniejszym punktem obrony wlochow w tym meczu, w wiekszosci pojedynkow 1 na 1 z naszymi napastnikami widac bylo ze dzieli ich spora roznica poziomow.
Akurat jak dla mnie Nesta byl najpewniejszym punktem obrony wlochow w tym meczu, w wiekszosci pojedynkow 1 na 1 z naszymi napastnikami widac bylo ze dzieli ich spora roznica poziomow.
a jak dla mnie Nesta byl zaskoczony rozwojem sytuacji
i chodzi³o mi ogólnie o ogranie w³ochow, a nie konkretnie o pana Alesandro, to podobno jeden z najlepszych obroñców w europie i to ze dzieli ich róznica to nie musisz nikomu t³umaczyc
tym bardziej ,ze kibicuje Milanowi z lekka
rispekt
rychu18
15 11 2003, 12:01
W moich oczach najpewniejszym punktem w obronie by³ Cannavaro.
Nesta tak¿e niczego sobie,ale Fabio spisywa³ siê jak dla mnei lepiej.W pojedynkach jeden na jeden,dosyæ ³atwo odbiera³ pi³kê.Nesta widz±c swoj± nie moc faulowa³.Jak Niedzielan go przechodzi³ to kusi³ siê do faulu.Tak wpad³a druga bramka dla naszych!Wszystko rozpoczê³o siê od faulu na Niedzielenie pó¼niej tylko rzut wolny i bramka.
pozdro.
Ale kto tu narzeka z wygranej ? A to, ¿e wiele osób jest pesymistycznie nastawionych do meczów reprezentacji, to dla mnie ca³kiem zrozumia³e po tym, co pokazali nasi rodacy w eliminacjach do Euro.
No w³a¶nie, nikt chyba nie narzeka³ z wygranej, tylko wiele osób podchodzi do tego sceptycznie, ¿eby nie popadaæ w hurraoptymizm. Mi mecz z W³ochami bardzo siê podoba³ i jak ju¿ napisa³em zobaczymy po meczu z Serbi± czy by³ to tylko chwilowy przeb³ysk naszych pi³karzy czy te¿ nareszcie co¶ zaczyna siê dziaæ dobrego... :wink:
tooom19
15 11 2003, 20:52
Nie chcê byæ hura optymist± ale typuje 2:0 dla Polski z Serbi±
cosik mi siê widzi ¿e ¯urawski w koncu co¶ ustrzeli
oby wygrali w przeciwnym razie du¿o $$$ sie pudzie (pipi)
Moj typ na mecz z Serbia to 3:1
Nie popadajcie w euforie po wygranej z wlochami,ja obstawiam na remis.
Ale jaja Lotwa wygrala z Turcja
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.