Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ogqozo
Jeleń został wybrany graczem meczu i nawet go wzięto do jedenastki kolejki! Bardzo dobrze.

Ligi porutgalskiej nie oglądałem, ale podobno Kaz i Grzelak byli wśród najlepszych na boisku. To cieszy. Razem z Jeleniem i powiedzmy Iwańskim mogliby stworzyć linię pomocy w kadrze, zastępując honorowanych ciągle "bohaterów tamtych eliminacji".
Ader
True,true.
Bo Lewandowski z Bosackim mogliby na defesnywie srodkowej grać,Radomski z Kaźmierczakiem(oglądałem mecz-piękny gol,stanął sobie,wycelowa i uderzył w okno) na pomocy i może by było git.A wtedy zmienników tez by przybyło(Iwański).Czas Bąka już dobiega kresu,to samo Jop...Mamy niezłych grajków,ale trzeba im dac szanse i pozbyć sie naprawdę ludzi grzejących ławę(imo niedługo Żurawski do nich dołączy-patrząc na mecze w Celtiku i konkurencję).A w naszej reprze jest tego sporo..niestety dry.gif
Sikor
1. Jopa nie chce już widzieć nawet w najszerszej kadrze.
2. Bąka jakoś zniese.
3. Głowacki to nasz reprezentacujny jinx, wynocha!
4. Nie wiem jak tam forma Bosackiego, ale z Lewandinho, to chyba na najlepsi stoperzy.
5. Kaźmierczaka już dawno chciałbym oglądać na def pomocniku.
6. Za Radomskiego wolałbym Iwańskiego, bo ani Arek ani Kaz zbyt kreatywni nie są. Maćka czeba w końcu stestować, jak sie nie sprawdzi - trudno, nie bedzie grał.
7. Iwańskiemu przydałby sie napadzior taki jak Niedzielan tongue.gif
8. Grzelak drybluje lepiej niż Ebi i Jeleń razem wzięci, jak sie okazało również nieźle crossuje.
janol
QUOTE(Sikor @ 7 09 2006, 23:14) *

QUOTE(Tytek @ 7 09 2006, 22:58) *

trzeba przyznac ze nasz srodek obrony,ktory zawsze uwazałem za monolit,jest obecnie beznadziejny.
Może Bosacki powinien zacząć grać?

Jak jest w mundialowej formie

Nie jest. W sobotę zagrał fatalnie
przema
tak tylko że Ty to wiesz, ja to wiem, o ta pani też to wie, a Kaczmarek i Dziekanowski nie wiedzą, no bo nie bardzo mi się chce wierzyć że to jest autorska kadra pana Leosia
Linek
Bosackiego niestety w obecnej formie nie widzę w reprezentacji. Chociaż jestem z Poznania, ale... własnie dlatego. Chodzę na mecze i widzę, jak gra. Niestety coś nie ta forma, ale może powróci do dobrej dyspozycji wink.gif Chociaż boję się, że już mu tak zostanie, w końcu najmłodszy to on nie jest...
GOPA
panowie niestety PZPN leje na takich pilkazy ktorzy nam uciekaja tym samym udowadniaja ze dla nich losy polskiej pilki sa obojetne.Chlopak chcial dla nas grac , gdzie byli przedstawiciele PZPENU ?? obradowali kto ile dostanie i kto dojdzie do koryta biggrin.gif Polska pilka nozna umiera , albo ja uratuja albo beda musieli wskrzeszac , tylko nie wiadomo za ile lat

a co do Zurawskiego to wroze mu kariere na lawie !! obadacie ze nasz kolejny super snajper sie spali i bedzie lasowal tylek na lawce huh.gif
ogqozo
Ciekawostka: Vfl Woflsburg strzelił w tym sezonie dwa gole. Przy jednym asystę miał Krzynówek, drugiego sam strzelił - wczoraj (1:2 z Hannoverem). Miejmy nadzieję, że wraca do formy z Bayeru, mimo że gra w takim słabeuszu.
Sikor
Bramka Jelenia LeGrande biggrin.gif
http://youtube.com/watch?v=oyi0PfU5v-k
Wkórwia mnie już to, że grą polskiego piłkarza w zagranicznym klubie moge sie jarać tylko pół roku, góra rok.
Krzynówek rok, Magic pół, Niedzielan radził sobie średnio, miał świetną ostatnią wiosnę i znowu kłopoty, ergo pół, Szymkowiak chyba rok. Jest jeszcze niezniszczalny Lewandinho, ale trudno sie jarać jego graniem icon_wink.gif
A teraz Jeleń, Rafa i Kaz. Znowu świetne pół roku, potem średnie pół i dno? Łech.
Bret Hart
QUOTE(Sikor @ 16 09 2006, 11:54) *

Bramka Jelenia LeGrande biggrin.gif
http://youtube.com/watch?v=oyi0PfU5v-k
Wkórwia mnie już to, że grą polskiego piłkarza w zagranicznym klubie moge sie jarać tylko pół roku, góra rok.
Krzynówek rok, Magic pół, Niedzielan radził sobie średnio, miał świetną ostatnią wiosnę i znowu kłopoty, ergo pół, Szymkowiak chyba rok. Jest jeszcze niezniszczalny Lewandinho, ale trudno sie jarać jego graniem icon_wink.gif
A teraz Jeleń, Rafa i Kaz. Znowu świetne pół roku, potem średnie pół i dno? Łech.

nie narzekaj bo był jest i zawsze bedzie RASIAK tongue.gif
Odin91
tia, zawsze w klubie miał szczytową formę i dalej ją ma... więc pewnie w kadrze bedzie mieć taką samą jak zawsze blush.gif
Stranger
Dobrze, że chociaż na szczeblu klubowym pokazuje, że napastnikiem jest nie tylko z nazwy, jak to ostatnio jest np z Frankiem, który ani w kadrze ani w klubie nie umie trafić do siatki mellow.gif
Junkhead
QUOTE(Stranger @ 17 09 2006, 20:20) *

jak to ostatnio jest np z Frankiem, który ani w kadrze ani w klubie nie umie trafić do siatki mellow.gif

A figa (figo?) z makiem bo Franek dzisiaj strzelił gola dla Tenerife.
ogqozo
Ciekawe, czy dobije w tym roku do dwóch?
Ader
Czytaliście wczoraj redakcje INTERIA.PL ? Redakcja napisała wyśmienity list na temat Szymkowiaka.

"Rzeczywiście nie czuję się najlepiej, ale nie z powodu tego, że nie zagrałem przeciwko Serbom. Po prostu jestem bardzo słaby fizycznie. Od dawna nie miałem wakacji i to jest powód tego dołka. Tak się nie da grać, organizm nie wytrzymuje." - wyznał Szymkowiak.

Czyli wszystko już jasne. Szymkowiak potrzebuje wakacji! Panie Mirku INTERIA.PL wyśle Pana nawet na Hawaje, albo na słoneczne plaże Jamajki, ale stawiamy jeden warunek: zrezygnuje Pan na zawsze z gry w reprezentacji Polski! Jeśli się Pan zgodzi, prosimy o kontakt. Oferta ważna do 7 października (mecz w Kazachstanie).

LOL
Stranger
QUOTE(Junkhead @ 17 09 2006, 20:53) *

QUOTE(Stranger @ 17 09 2006, 20:20) *

jak to ostatnio jest np z Frankiem, który ani w kadrze ani w klubie nie umie trafić do siatki mellow.gif

A figa (figo?) z makiem bo Franek dzisiaj strzelił gola dla Tenerife.

Pardon, nie śledzę wyników Segunda Division na bieżąco.

Co do Franka to wpadnę w hurraoptymizm jak z jednej bramki zrobi się nieco większa seria, bo "jedna jaskółka wiosny nie czyni" tongue.gif Ważne, że się w końcu przełamał, czas wyjść na prostą i podtrzymać passę. (?)
jay jay
ŻW": 90 procent szans na wykluczenie Polski

zrodlo http://sport.onet.pl/0,1248685,1406388,wiadomosc.html

Dla mnie dobra wiadomosc .n Wreszcie ktos uwolni nas od ogladania tych paralitykow , bo z taka gra panie Dudek , Wasilewski , Glowacki , Baszczynski , Szymkowiak , Radomski , Zurawski i Frankowski to tylko krowy mozecie pasc .Wkoncu nasze boiska idealnie sie do tego nadaja .
przema
zawiesić i nie odwieszać mad.gif
Sikor
Szeroki skład kadry na najbliższe mecze: 26 zawodników

Bramkarze:
Jerzy Dudek (Liverpool FC, Anglia), [szeroka kadra, ale, ekhem, nie lepsza ławka ManU?]
Wojciech Kowalewski (Spartak Moskwa, Rosja),
Artur Boruc (Celtic FC, Szkocja),
Mariusz Pawełek (Wisła Kraków)

Obrońcy:
Michał Żewłakow (Olympiakós SFP, Grecja),
Mariusz Jop (FK Moskwa, Rosja), dry.gif
Jacek Bąk (Al-Rayyan, Katar), Kiedy mu sie ta liga zaczyna? confused.gif
Paweł Golański (Korona Kielce), biggrin.gif
Marcin Wasilewski (Lech Poznań),
Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa), Legioniści zadowoleni? icon_wink.gif
Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), C\ym byłaby by kadra bez naszego jinxa icon_wink.gif
Krzysztof Łągiewka (Krylja Sowietow Samara, Rosja). Ponoć nadzieja naszej obrony

Pomocnicy:
Radosław Sobolewski (Wisła Kraków),
Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck, Ukraina), Kuźwa, do łobrony z niem!
Arkadiusz Radomski (FK Austria Wiedeń, Austria),
Euzebiusz Smolarek (BV Borussia 1909, Niemcy),
Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg, Niemcy),
Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków),
Łukasz Garguła (GKS Bełchatów),
Przemysław Kaźmierczak (Boavista FC, Portugalia), JEA!
Rafał Grzelak (Boavista FC, Portugalia), JEA!
Piotr Giza (Cracovia) Może by tak Iwański za jednym zamachem?

Napastnicy: Tomasz Frankowski (CD Tenerife, Hiszpania), Może niech najpierw strzeli więcej niż 1 gola
Maciej Żurawski (Celtic FC, Szkocja), Teraz 'rezerwowy' jest naszym kapitanem. Cudo.
Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre, Francja),
Radosław Matusiak (GKS Bełchatów),
Grzegorz Rasiak (Southampton FC, Anglia). JEA!
przema
nadzieją, jaka tliła się we mnie kiedy to pzpn zatrudniał szkoleniowca z zagranicy była wiara, że człowiek ten zacznie wszystko od nowa, że zauważy to co od dawna widać gołym okiem, tym czasem powołuje on dalej Rasiaka ( świetny drugoligowiec.... i TYLKO TYLE ) powołuje Franka który odblokował się strzelając na pustą bramkę, powołuje Dudka który jest obok Mili największą ofiarą polskiej piłki nożnej. aha zapomniał wysłać Sebusiowi zaproszenie do Polski ?? a to ci historia. Szkoda że nie jest to reprezentacja Benhakera tylko Dziekanowskiego i Kaczmarka confused.gif bo to oni są od zawodników a Leoś od świecenia gębą na ławce i dodawania otuchy dudkowi na treningach
ogqozo
Widziałem wywiad z Beenhakkerem. Pyta go dziennikarz: "czemu nie ma Kuszczaka?", a ten: "..on nie jest w pierwszym składzie". Ech. Najważniejsze, że Dudek nie wróci do jedenastki.
Lewandowski ostatnio na pomocy grał dużo lepiej niż Szymkowiak (i Radomski, i Sobolewski, i Burkhardt) - nie wiem, jak zagra w kadrze Kaźmierczak, ale myślę, że to nie taka tragedia wystawiać obrońcę Szachtara jako rozgrywającego.
przema
na onecie jest tłumaczenie: " że Dudek może zaraz wskoczyć do bramki Liverpoolu bo Reina ostatnio słabo broni" hahaha.gif jaasssne
GOPA
kiedy jest ten szpil ??

Kuwa Leo wydu*piaj !! juz go nie lubie , Dudek , Rasiak i Franek - trojka drabo censored2.gif
Sikor
Sory, ale na dziś Rasiak jest lepszym piłkarzem niż Żurawski. closedeyes.gif
przema
sory ale na dzisiaj Rasiak gra w drugiej lidze, a Niedzielan na przykład w pierwszej
sir_ryszard
Żaden tam napastnik Southampton(Rasiak) czy NEC Nijmegen(Niedzielan). W reprezentacji potrzebny jest były gracz Kolportera Korony Kielce, obecnie Torpedo Moskwa - Grzegorz "Kiełbasa" Piechna. Uwielbiam tego piłkarza bo to co prezentuje na boisku jest godne uwagi. Nie zapomnę jego słów w którymś z wywiadów: "...moja recepta na bramki jest prosta. Przyjąć piłkę, odwrócić się w stronę bramki, popędzić do niej i strzelić bez niepotrzebnych dryblingów...". Już za kadencji Pawła Janasa, powinien dostawać więcej szans. Mecz z Litwą w którym strzelił bramkę i pokazał się z dobrej strony to za mało dla takiego napastnika. Poprzedni trener jak i teraźniejsi całkowicie zapomnieli o nosie strzeleckim Grzegorza Piechny.

Dla mnie wybór mógłby być tylko jeden:

"Kiełbasa"! "Kiełbasa"! "Kiełbasa"!...

EDIT: Co do Rasiumby. U niego została przyszyta metka z napisem: za silny na The Championship, za słaby na Premiership. Nie ma w tym złotego środka. Trudno mi więc określić jakim jest piłkarzem: dobrym, przeciętnym czy złym. Słuchając jednak wewnętrznego głosu, dochodzę do wniosku - skreślić go z listy smile.gif
Sikor
QUOTE(przema @ 22 09 2006, 15:46) *

sory ale na dzisiaj Rasiak gra w drugiej lidze, a Niedzielan na przykład w pierwszej

Co prawda mówiłem do GOPA'y i o Rasiaku z Żurawskim, ale niech będzie.
Niedzielan powienien być w pierwszej jedenastce.. gdyby był w formie z wiosny [jakby Magic miał forme sprzed roku, też]. Teraz ma kłopoty w klubie, nie jest podstawowym zawodnikiem. A czy pierwsza Holenderska jest silniejsza od II angielskiej? Niekoniecznie. Nie licze oczywiście Ajaxu, PSV, AZ i Feyenoordu.
QUOTE(sir_ryszard @ 22 09 2006, 16:24) *

W reprezentacji potrzebny jest były gracz Kolportera Korony Kielce, obecnie Torpedo Moskwa - Grzegorz "Kiełbasa" Piechna. Uwielbiam tego piłkarza bo to co prezentuje na boisku jest godne uwagi. Nie zapomnę jego słów w którymś z wywiadów: "...moja recepta na bramki jest prosta. Przyjąć piłkę, odwrócić się w stronę bramki, popędzić do niej i strzelić bez niepotrzebnych dryblingów...".

Dziwne, że nie gra Manczesterze Junajted.
przema
tak i jeszcze Jarosław Psikutas napastnik Żelaska na Pare Oborniki Dolne. Rasiak już wyraził swoją chęć grania dla reprezentacji ( AKCJA CHRZCINY ) więc czemu ma niby dostać powołanie skoro ryra go to czy gra dla reprezentacji czy nie. Za Żurawskim nie przepadam nigdy nie przepadałem, jak jest w formie to spoko, ale teraz to może nie tyle nie jest w formie co też mu zwisa czy gra dla kadry czy nie.
sir_ryszard
sir_ryszard napisał:
W reprezentacji potrzebny jest były gracz Kolportera Korony Kielce, obecnie Torpedo Moskwa - Grzegorz "Kiełbasa" Piechna. Uwielbiam tego piłkarza bo to co prezentuje na boisku jest godne uwagi. Nie zapomnę jego słów w którymś z wywiadów: "...moja recepta na bramki jest prosta. Przyjąć piłkę, odwrócić się w stronę bramki, popędzić do niej i strzelić bez niepotrzebnych dryblingów...".

Sikor napisał:
Dziwne, że nie gra Manczesterze Junajted.

Nie no - nie bądźmy tak wymagający. Bardziej potrzebny jest reprezentacji, niż Manchesterowi. Poza tym United prowadzi tzw. "młodą politykę transferową". Przede wszystkim perspektywa na przyszłość. W tym przypadku nie dziwią głosy zainterosowania piłkarzami Sportingu Lizbona. Mowa o napastniku Yannicku, wahadłowym Nani'm i środkowym pomocniku Moutinho, więc "Kiełbasa" odpada. smile.gif
Ha! Pisałem swego czasu właśnie o szkółce Sportingu, to jakich graczy wylansowali i długo jeszcze będą lansować. Ostatnie wieści z obozu Diabłów tylko potwierdzają moje przypuszczenia z czego jestem niezmiernie dumny. hyh.gif

Ps. Sikor - wiem że ta docina emanuje aluzją, ale wiedz że nie wzruszę się tym. (-_-)
SIKI
QUOTE(przema @ 22 09 2006, 13:46) *

sory, ale na dzisiaj Championship jest bardziej wymagającą ligą niż Erdedivisie
janol
Faktycznie, Piechna się nada. Wchodzi na ogony w przedostatniej drużynie ligi rosyjskiej. Chociaż trzeba przyznać, że ostatnio wszedł na 10 minut i bramkę strzelił
Mecze w tej rundzie:
Fakel Voronezh (19.09) - wszedł w 79 minucie (bramka w 90')
FC Rostow (16.09) - wszedł w 65 minucie
Amkar Perm (9.09) - zszedł po pierwszej połowie

Zbawiciel reprezentacji
SIKI
Postów Pana sir_ryszard (vel Luis_da_Souza_Deco z budgoszczy) nie czytam i nie mam zamiaru, a i wam takie rozwiązanie polecam.
A co do Piechny to po co nam kolejny piłkarz po 30?
Sado
QUOTE(SIKI @ 22 09 2006, 21:30) *

Postów Pana sir_ryszard (vel Luis_da_Souza_Deco z budgoszczy) nie czytam i nie mam zamiaru, a i wam takie rozwiązanie polecam.

Bueheh, ja tak samo. Jak widzę jego posta na pół strony, to od razu zjeżdżam na koniec, bo i tak nic ciekawego tam nie będzie (chyba wink.gif ).
Bret Hart
QUOTE(SIKI @ 22 09 2006, 16:29) *

no uważaj bo jak ja mowilem że Championship jest wyżej od Orange League tongue.gif to chcieli mnie tutaj ukrzyżować biggrin.gif
Odin91
QUOTE(Bret Hart @ 23 09 2006, 20:11) *

QUOTE(SIKI @ 22 09 2006, 16:29) *

no uważaj bo jak ja mowilem że Championship jest wyżej od Orange League tongue.gif to chcieli mnie tutaj ukrzyżować biggrin.gif

a odrazu ukrzyżować...
na stos z nim !! ninja.gif icon_wink.gif

Sado, Siki <-- ja powinienem was obu ignorować za durne posty typu "nie słuchajmy pana 'y' bo wg. mnie pisze bzdury - to ja jestem big masta skurviel i należy tylko mnie słuchać... a jak nie to zamknąć ryje i nie pyskować" ;P szanujmy się...

należy się za to cieszyć że Rasialdo w formie - chociaż jeden napadzior co strzela bramki smile.gif
Junkhead
.. A czy pierwsza Holenderska jest silniejsza od II angielskiej? Niekoniecznie. Nie licze oczywiście Ajaxu, PSV, AZ i Feyenoordu.

A ja uważam że nasza Ekstraklasa jest lepsza niż Primera Division, nie licze oczywiście pierwszysch 20 klubów.Piechna a po co on komu?To już lepiej Sosina powołać.
g(L)aca
to ja moze napisze jaka ja bym chciał widziec nasza kadre na te 2 mecze:

Br.: Kuszczak, Kowalewski, Boruc*
Obr.: Żewłakow*, Lewandowski*, Bąk*, Głowacki, Baszczyński*, Łągiewka, Golański,Wasilewski
Pom.: Błaszczykowski, Ebi*,Kazimierczak*,Grzelak*,Szymkowiak, Krzynówek*,Radomski,Surma,Giza,Garguła
Nap.: Rasiak*, Jeleń*, Żurawski, Matusiak,

Troche dużo ich ale to juz trener by zadecydował kogo odeslac z powrotem

PS. Tych z * u boku widziałbym w pierwszej 11.
janol
No wszystko pięknie ale Surma, to się tam chyba znalazł po to, żeby ktoś z Legii był
Sikor
QUOTE(g(L)aca @ 23 09 2006, 20:41) *

to ja moze napisze jaka ja bym chciał widziec nasza kadre na te 2 mecze:

Br.: Kuszczak, Kowalewski, Boruc*
Obr.: Żewłakow*, Lewandowski*, Bąk*, Głowacki, Baszczyński*, Łągiewka, Golański,Wasilewski
Pom.: Błaszczykowski, Ebi*,Kazimierczak*,Grzelak*,Szymkowiak, Krzynówek*,Radomski,Surma,Giza,Garguła
Nap.: Rasiak*, Jeleń*, Żurawski, Matusiak,

Troche dużo ich ale to juz trener by zadecydował kogo odeslac z powrotem

Takie pytanko - jakby wyglądała ta pomoc złożona z trzech bocznych? huh.gif
babciahania
Nie, nie, żaden Surma! jeśli już ktoś z (L) to ewentualnie Bronek...
ale po tym co na razie widzę (Korona - Legia) to też nie..
sir_ryszard
QUOTE(SIKI @ 22 09 2006, 21:30) *

Zwracaj się do mnie następująco, na każdym kroku, tak jak jestem nazywany:
Ryszard, Rychu, Ryś, Rysiek. Nie ma żadnego Luisa de Souzy Deco. To po pierwsze.
Po drugie - z jakiej racji będziesz wytyczał ludziom co mają czytać a czego nie. Skoro Ty nie śledzisz swoimi ślepiami tego co mam do napisania nie wymuszaj tego na innych. Zdajesz sobie sprawę z tego, że Twoja inicjatywa była niestosowna? Nie na miejscu? Chyba każdy ma prawo wyrażania własnej opinii. Czy neguję Twoją tezę: 'The Championship bardziej wymagająca od Eredivisie' ? NIE NEGUJĘ chociaż nie do końca się z tym zgadzam. Więc na cholerę wpier......asz tego (pipi)ego kija w nie swoje mrowisko?!? HM?!?!?!?!?!?!?!?!!??!?!
Ader
Chyba ktos tu sie za bardzo podniecil wink.gif
Sikor
QUOTE(sir_ryszard @ 23 09 2006, 21:35) *

Nie ma żadnego Luisa de Souzy Deco.

Ale chyba jest lizboński lew, co nie?
janol
To samo miałem napisać xD
A co do Twojego pytania o pomoc: Ebi by sobie dał rade jako ofensywny, Kazimierczak trochę cofnięty, po bokach Krzynówek i Grzelak zmieniający się pozycjami.
Jakoś by to przeszło
Junkhead
QUOTE(g(L)aca @ 23 09 2006, 20:41) *

Generalnie to może być tylko wywaliłbym Bąka.

Nie ma żadnego Luisa de Souzy Deco. To po pierwsze.

A przypadkiem w Barcelonie nie gra piłkarz z numerem 20, który tak się nazywa biggrin.gif Poza tym De..znaczy Rysiek wyluzuj trochę.
sir_ryszard
QUOTE(Sikor @ 23 09 2006, 21:43) *

Nie ma żadnego Luisa de Souzy Deco.

Ale chyba jest lizboński lew, co nie?

biiiiii...zła odpowiedź
Sikor - widzę że pełna konspira z SIKIm

Wracając do wątku:
Posunięcia z Kaźmierczakiem i Grzelakiem nad wyraz trafione. Z racji prezentowanej formy, jaka uwidacznia się w ostatnich meczach Boavisty Porto. Sięgając do polskiej ligi z pewnością optowałbym za Marcinem Kaczmarkiem z Kolportera Korony Kielce. Warto mu się przyjrzeć i dać mu szansę. Nasza rodzima liga to żenada, ale jakieś pojedyńcze rodzynki są jednak do skonsumowania. Można z nich utworzyć reprezentację, a przy odpowiednim doprawieniu podać na stół.

Junkhead - jestem wyluzowany, ale kto pierwszy rzucił kamień do dziury?! Na poprzedniej stronie wyraźnie widać. Nie pozostaje nic innego jak tylko odrzucić z powrotem tego niechcianego 'głaza'.
g(L)aca
Sikor weidziałem ze ktos zada to pyatnie i juz odpowiadam. Ebiego ustawiłbym tak jak ktoś tu napisal jako środkowego ofensywnego pomocnika bo w końcówce spotkania z Finami juz nawet chyab tak grał.
ogqozo
Grał, ale beznadziejnie. Z Finlandią miał fatalne statystyki celnych podań, dryblingów, w ogóle wszystkiego - około 0%. Raz coś tam próbował strzelać, ale prosto w bramkarza - dziwne, że nie wpadło. Aktualnie numerem 1 na prawej flance jest bezsprzecznie Jeleń, który na szpicy nie pokazałby wszystkich swoich walorów.
W ogóle Ebi od dawna nie przeprowadził w kadrze udanej akcji i widzę co najmniej pięciu lepszych kandydatów na środkowego pomocnika (Lewandowski - po ostatnim meczu, Garguła, Kaźmierczak, Iwański, Zieńczuk... byle nie on).
g(L)aca
No masz racje ogqozo ale nie można od Ebiego wymagac odrazu żeby zacząl grac na tej pozycji jak rozgrywający z prawdziwego zdarzenia oraz magicznych podań i strzałów bo musial by sie przestawic. W tamtym sezonie w Borussi grał na szpicy(a w Feyenordzie i troche w Borussi grał też na skrzydle) więc to nie tak łatwo a ze do tego forma mu narazie nie dopisuje...... z tym Jeleniem tez racja no ale w Płocku grał najczesciej na tej własnie pozycji (atak)
jay jay
odswiezona kadra na mecze z Kazachstanem i Portugalia

Bramkarze: Wojciech Kowalewski (Spartak Moskwa), Artur Boruc (Celtic Glasgow), Mariusz Pawełek (Wisła Kraków).

Obrońcy: Mariusz Jop (FK Moskwa), Jacek Bąk (Al-Ryyan), Paweł Golański (Kolporter Korona Kielce), Marcin Wasilewski (Lech Poznań), Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa), Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków).

Pomocnicy: Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Arkadiusz Radomski (FK Austria Wiedeń), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Przemysław Kaźmierczak (Boavista Porto) Rafał Grzelak (Boavista Porto).

Napastnicy: Tomasz Frankowski (Tenerife CD), Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Radosław Matusiak (GKS Bełchatów), Grzegorz Rasiak (Southampton FC).

Mam zastrzezenia co do powolania Baka , Smolarka i Frankowskiego .Reszta w porzadku .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.