Bronowicki łojej

Toż to nawet Iwański wczoraj go krytykował
Nie ma Żewłakowowa... Nie ma jedynego lewego obrońcy, który i tak jest prawym obrońcą...
To ja nie wiem, co teraz wymyślimy. Niesymetryczne ustawienia odeszły do lamusa jakieś 50 lat temu, ale przecież Leo pamięta te czasy. Poza tym z Serbią Żewłak zagrał bardzo przyzwoicie, a w klubie nie tak źle, coś tam gra - ma podobne problemy jak np. Żuraw, który niedługo chyba podzieli los Franka i będzie grał tylko w kadrze.
Duetowi Bąk-Głowacki ja bym raczej w niedługiej przyszłości podziękował.
johny07
29 09 2006, 18:37
Przeciez Zewlakow kontuzji sie nabawil w ostatnim meczu ligowym, nie slyszeliscie?
a Kosowski gdzie ?? przecież jest w niezłej formie. Jeleń może nie zagrać coś go boli
joecole
30 09 2006, 20:11
Smolarek zaczoł strzelać, Jeleń jest na fali wznoszącej...
Nom, Jeleń superstar w AJA...
QUOTE(przema @ 30 09 2006, 10:26)

a Kosowski gdzie ?? przecież jest w niezłej formie. Jeleń może nie zagrać coś go boli

No i nie zagra... Z powodu kontuzji w jego miejsce powołany został Piotr Giza.
QUOTE(Sarge @ 2 10 2006, 01:12)

QUOTE(przema @ 30 09 2006, 10:26)

No i nie zagra... Z powodu kontuzji w jego miejsce powołany został Piotr Giza.
On (Kos.) nie był powołany, Giza za 'Żelą', którego coś boli, jak wspomniał przema.
Ebi (2gole) z kolei jest w jedenastce kolejki Kickera z notą 2, gdzie 1 to klasa światowa
Łągiewka (podstawowy gracz rosyjskiego słabeusza) zastąpił kontuzjowanego Głowackiego (może i dobrze że nie zagra), a Krzynówek nie zagra z Kazachstanem, ale może się wyleczy na mecz z Portugalią. No trudno, najgorsze że jedyny nasz dobrze grający w silnej lidze zawodnik ma jakieś bóle kolana.
GW:
Po jednym z pierwszych treningów Leo Beenhakker zapytał mnie, który z graczy ma pseudonim "K*rwa". I dlaczego koledzy ciągle wołają na niego podczas treningu i czego od niego chcą - menedżer reprezentacji Jaan de Zeeuw.
woocash198
5 10 2006, 12:17
QUOTE(Sikor @ 5 10 2006, 11:28)

GW:
Po jednym z pierwszych treningów Leo Beenhakker zapytał mnie, który z graczy ma pseudonim "K*rwa". I dlaczego koledzy ciągle wołają na niego podczas treningu i czego od niego chcą - menedżer reprezentacji Jaan de Zeeuw.

Biorąc pod uwagę ilość nieudanych zagrań naszych piłkarzy to bardzo często musieli wołać tego kolege
śniło mi sie że zremisowaliśmy z Kazachami 2:2 ;| mam nadzieje że sie to nie sprawdzi..
:-:Macieq:-:
7 10 2006, 15:06
Grzesiu w ataku od 1 minuty
TomekOST
7 10 2006, 15:40
Jak znajdzie się ktoś, kto dogra mu dobra piłke, to Grześ może nas zaskoczyć nawet strzałem z 36m przewrotką
oni na ME?? poyebalo chyba. jedyne rozwiazanie, zeby sie tam dostac to zoorganizowanie tej imprezy u siebie, ale to bylaby chyba najwieksza kara dla pozostalej czesci Europy. to co robia te kuternogi to jest jawne koorwa lecenie w ch,uja. ja rozumiem, Finlandia, spoko, moglo nie pojsc, Serbia i Czarnogora - luz, ale jakies slamsy świata. Kazachstan, no ja pier,dole.
jedna polowa mi styka, idzie puscic pawia patrzac na tych gamoni. nawet ustrzelenie przez pol druzyny hat-tricka nie zmieni opinii tych, ktorzy ogladali tych paralitow przez pierwsze 45 minut. żenada.
Teraz w ciemno obstawiam, że Polska zostanie ME. Przecież wygraliśmy z Kazachstanem! I to 1:0
A to niedobry kacap kazachski. Mógł zejść z tej bramki i naszym chłopcom nie przeszkadzać

Ebi udzielił fajnego wywiadu po meczu i w ogoóe jet w dobrym humorze. Może dostał nową empetrujkę od Samsunga.
Środa to będzie czarny dzień xD
omg... niektóre sytuacje co oni marnowali to 12 letni krzyś z podwórka by strzelił O_o ba, JA bym strzelił gola ! no ale jeśli Rasiak nie trafia takich sytuacji(kurde, szacun za tyle bramek w Champions league ale za repre kibice powinni ci coś urwać..) jak cała reszta drużyny no to co tu sie dziwić... Kaźmierczak też miał szanse podwyższyć na 2:0 więc je'bnął na chama zamiast podawać do 2 kolegów co biegli sobie równolegle...
Ech, jak oberwą z Portugalią 4:0 jak na MŚ'02 to może przejrzą na oczy że 'coś jest nie tak'
QUOTE(Odin91 @ 7 10 2006, 17:18)

omg... niektóre sytuacje co oni marnowali to 12 letni krzyś z podwórka by strzelił O_o ba, JA bym strzelił gola ! no ale jeśli Rasiak nie trafia takich sytuacji(kurde, szacun za tyle bramek w
Champions league ale za repre kibice powinni ci coś urwać..) jak cała reszta drużyny no to co tu sie dziwić... Kaźmierczak też miał szanse podwyższyć na 2:0 więc je'bnął na chama zamiast podawać do 2 kolegów co biegli sobie równolegle...
Ech, jak oberwą z Portugalią 4:0 jak na MŚ'02 to może przejrzą na oczy że 'coś jest nie tak'

Championship tak btw
malin1976
7 10 2006, 20:27
A Zurawski dalej na naszej połowie większość meczu hehehe . Na jakiej on pozycji gra bo już sam nie wiem .
Nerwy mialem wielki,podczas ogladania meczu.TYLE ZMARNOWANYCH AKCJI! I TO 1vs1 !Juz myslalem ze dostaniemy baty(bylo to bardzo prawdobodobne-zwlaszcza pod koniec,gdy "nasi" zaczynali sie gubic).Nie wiem co tam robil Rasiak-chyba najwiecej akcji zmarnowal,chociaz Beenhaeker mogl nie poznac sie na "talencie" Rasialdo(chlop nie obeznany w temacie-).Portugalia nas zmiecie,jak bedzie w formie-bo z tego co mi wiadomo,tez za dobrze nie gra ostatnio.
QUOTE(SIKI @ 7 10 2006, 20:45)

QUOTE(Odin91 @ 7 10 2006, 17:18)

omg... niektóre sytuacje co oni marnowali to 12 letni krzyś z podwórka by strzelił O_o ba, JA bym strzelił gola ! no ale jeśli Rasiak nie trafia takich sytuacji(kurde, szacun za tyle bramek w
Champions league ale za repre kibice powinni ci coś urwać..) jak cała reszta drużyny no to co tu sie dziwić... Kaźmierczak też miał szanse podwyższyć na 2:0 więc je'bnął na chama zamiast podawać do 2 kolegów co biegli sobie równolegle...

Championship tak btw

no o to mi chodziło, zmęczony jestem
żeby Smolarek sobie ledwo radził 1 na 1 z kazachami oj będzie lanie od portugalii. Ile razy Rasiak ma jeszcze razy udowodnić że jest drewnem ??
Ostatnio pokazywali w TV jak kibice jakiegos zespołu Brazylijskiego z 2 ligi czekali na swoich pupili na lotnisku i byli tak niezadowoleni ze zaczeli ich n.a.p.i.e.r.d.a.l.a.c!!!!!I to naszym by sie chyba bardzo sprzydało zwłaszcza temu panu niedorozwinietemu co robi takie jakies własnie niedo(pipi)ane miny który podobno sie zwie rASIAK odrazu leciec mu po nogach zeby nigdy juz nie grał w piłke kopaną która włanie preferuje (kopnij i nie wracaj LOL)!!!Na szczegulną "pochwałe" zasłuzył również niejaki Pan bĄK popisał sie paroma tak "pewnymi" interwencjami ze po prostu zasłuzył od kibców na takiego soczystego liścia!!!A smiechem na sali było przygotowanie fizyczne naszych "biegaczy" za które chyba odpowiada jakis Pan od Golfa poniewaz nie ma nic bardziej radujacego serce niż zobaczyc jak oni przegrywaja pojedynki biegowe z "atletami" z Kazastanu!!!Co prawda nasi wygrali po podkresle to "bardzo zangazowanej grze" ale to przeciez był smiech na sali powiedzmy sobie szczerze Kazachstan to amatorzy a mogli nam strzelic pare bramek gdyby wałsnie nie to ze sa po prostu słabi i nie umia juz lepiej grac....Scolari ogladajac ten mecz chyba nie bedzie miał wyboru jak wystawic rezerwowa 11 Portugali ponieważ niechce chyba zrobic nam krwawej środy??Jeszcze na koniec pare słów o trenerze,do tego momentu uwazałem go za dosyc poważnego człowieka ale od dzisiaj jest dla mnie prawie na równi z Janasem,jak mozna było to nieudolne "coś" wpuscic od 1 minuty i trzymac do konca meczu???Przeciez to jest Horror!!!Jestem ciekaw równiez gdzie jest ten pressing co Benio zapowiadał??nie wiem jak wy ale ja widziałem ze po zdobytej 1 bramce oni zamiast isc za ciosem to sie cofneli a pod koniec to juz wogole była obrona Częstochowy bo przecież ten wynik z Kazanami to prawie jak MŚ!!
na poczatku cieszylem sie ze Leo poprowadzi nasza repre.Teraz mam go dosyc!!! zreszta obadajcie jaka role w PZPN pewni Engel

To jest jedna wielka pie*rdolona mafia !!!
Stranger
8 10 2006, 10:40
Bądźmy konsekwetni, skoro Rasiak niczym się nie wyróżnił, więc "po pescu" powinni dostać także Zurawski z Matusiakiem (z przymrużeniem oka wobec tego drugiego, bo mimo wszystko mały staż w kadrze), bo nie zagrali wcale lepiej. Żurawski raz ładnie wypuścił Smolarka, ale podliczając ilość sytuacji, gdy w pojedynkę ruszał na obrońce Kazachów i tracił piłkę było mnóstwo. Ktoś coś mówił o "drewnie - Rasiaku"...?

W takiej formie naszego Celta można powiedzieć o nim to samo. O ile Rasiak w klubie prezentuje jakiś poziom to Żuraw obniża loty. Oby mu się z czasem "poprawiło".
Na plus gra Błaszczykowskiego, który czasem robił luke w obronie swoimi wyjściami, ale za to te wielokrotnie prowokowały groźne sytuacje ze skrzydeł. Fajnie zagrał, taki Zambrotta, mocno się chłopak nabiegał
No i Smolarek, który parokrotnie ośmieszał rywali aż miło, ale sam też nie wiele czasem mógł zdziałać. Ot, nasz Rosicky

Najważniejsze że 3 pkt są, zobaczymy jak będzie z Portugalią .
Żurawski ze swoją taktyką "poudaję rozgrywającego i może nikt się nie zorientuje, że jestem chu/jowy" jest po prostu boski.
wstyd sie przyznać(a może nie) ale przed meczem postawiłem w betako 1x na kazachstan...to niech świadczy o poziomie polskiej piłki kopanej.nie ma ratunku.jestesmy po prostu żenująco słabi.z portugalią 0:2 wstępnie stawiam
ja się o Żurawskim już nawet nie wypowiadam, jak dla mnie to jest nie ambitna łajza i gra kiedy mu się chce a nie kiedy trzeba. W ataku powinni grać na obecną chwile JELEŃ i SMOLAREK wymiennie z Matusiakiem w takim meczu jak z Kazachstanem potrzeba jest jeszcze bardzo ofensywnego pomocnika a nie dwóch defensywnych bo co tu do k**** nędzy bronić ??
Junkhead
8 10 2006, 13:09
QUOTE(lukasz @ 8 10 2006, 13:23)

wstyd sie przyznać(a może nie) ale przed meczem postawiłem w betako 1x na kazachstan...to niech świadczy o poziomie polskiej piłki kopanej.nie ma ratunku.jestesmy po prostu żenująco słabi.z portugalią 0:2 wstępnie stawiam
Wygrana z Kazachstanem to kolejny sukces w Polskiej reprzezentacji i gdyby nieliczyć tych 100 iluś tam reprzezentacji w rankingu FIFA przed Kazachami to wygraliśmy z najlepszymi. 0:2 to będzie jak portugalczycy na murawe nie wyjdą, ja obstawiam 0:5.
hehe ciekawi mnie kto w środę zaopiekuje sie Ronaldo, który tak btw jest w życiowej formie...
będzie ciekawie...
Grzegorz "Nie podawaj do mnie!!!!11111111" Bronowicki albo Paweł "Wyj.ebie piłkę w siną dal, to nie będzie na mnie, że coś spie.przyłem" Golański.
Takiego partactwa to dawno nie widziałem. Męczyć się z Kazachstanem to wstyd potworny.
Portugalia nas zleje jak w Korei i tak się skończy przygoda Leo w krainie Kaczorów i Misiów z Miodowej
Nie no, całkiem nieźle jest - w końcu Kazachstan to drużyna piłkarska z krwi i kości i jest na AŻ 120 miejscu w rankingu fifa

Miesiąc wcześniej był na 141 miejscu więc co tu gadać - kolejny sukces

Azerbejdżan nas rozniesie, jest na 117 miejscu xD
Omg, jest jeszcze wszechpotężna Armenia ze 112 miejsca
A wy sie dziwicie, że nas Finlandia rozniosła skoro jest na 61 miejscu ?

Ja tylko nie wiem jakim cudem my jesteśmy w tym rankingu wyżej od Australii, Japonii, Koreii... Libii, Iraku, Mołdawii i San Marino włącznie
Domyślan się Janolku iż w miejsce Bronka widziałbyś Kikuta

?
Twój ukochany trener Franz Smuda bardzo pochlebnie wypowiadał się o występie Bronowickiego
Kikuta wybitnie nie lubię zwłaszcza, że w jednym z wywiadów deklarował swoją sympatię dla Przyjaciółki ;] Poza tym to jest prawy pomocnik drogi Julku, mój Ty fachowcu ;*
No ale skoro Smuda (mój ukochany trener? Dobrze wiedzieć ;] ) go chwalił, to ja się z nim oczywiście w pełni zgadzam albowiem zawsze (a co mi tam: ZAWSZE!!!!!!!!111) bezkrytycznie podchodzę do wypowiedzi ludzi mniej lub bardziej związanych z Kolejorzem i nie posiadam własnego zdania.
Tej ale przyznaj chociaż, że Golański zagrał fatalnie, żeby nasza przyjaźń forumowa jakoś przetrwała ;)
Nie przesadzajcie, Kazachstan od jakiegoś czasu ma taką taktykę, że się broni na maksa - nie bez powodu zremisowali z Belgią na wyjeździe, oni po prostu nic nie robią tylko stoją w 6-7 na własnym polu karnym.
A że mieli strzał w poprzeczkę? To najlepiej świadczy o żenującym poziomie naszej obrony. W ogóle mecz pokazał, że brakuje nam obecnie wielu piłkarzy, na wiele pozycji. Stoperów, bocznych obrońców, środkowych pomocników, napastników, skrzydłowych w sumie też.
Nasza obrona w skutek kontuzji połowy składu była właściwie zerem. Bronowicki zaprezentował się jak czternastolatek - "o kurczę, gram w kadrze, z Kazachstanem, z prawdziwym Kazachstanem, nie wytrzymam". W ogóle jedno wielkie nic. Kaźmierczak podobnie, w ogóle nie można się domyślić co on chciał robić na boisku. Wypadł gorzej od Lewandowskiego. Ofensywny pomocnik nadal jest poszukiwany w Polsce, tak jak lewy obrońca.
Patrząc na żenujący poziom meczu zauważyłem, że gdyby Jeleń zamiast kręcić reklamówki zagrał w meczu, to byłoby spokojnie ze 3-0, bo dla niego ci Mongołowie nie byliby żadną przeszkodą w hasaniu prawą flanką. "Jakubowski" zaś i Golański grali bez sensu, paraliżując tę stronę boiska. W ataku najlepiej wypadł Rasiak - widać, że próbował chociaż coś robić, tymczasem Żurawski zamienia się w kolejnego Dudka, czyli zblazowanego jednym dobrym sezonem polskiego gwiazdora, który pograć może teraz tylko w reprezentacji.
I na koniec Smolarek - jedyny pozytywny akcent, grał dobrze, o klasę odstawał umiejętnościami od rywali i kolegów, gdyby jeszcze kilku piłkarzy prezentowało taki poziom to roznieślibyśmy Kazachów. Dobrze, że wrócił do formy, z Jeleniem i ew. Krzynówkiem będą tworzyć przyzwoity trójkącik skrzydłowych. Może faktycznie Krzynówek trafi na lewą obronę? Bo chyba nie wypadnie tam gorzej, niż Bronowicki...
Po tym, co zobaczyłem, jestem pewien, że Portugalii gola nie strzelimy. To wbrew prawom fizyki. A ile stracimy? To będzie zależeć od szczęścia.
QUOTE(Odin91 @ 8 10 2006, 19:10)

Japonii, Koreii... Libii, Iraku, Mołdawii
chyba IRANU
Poza tym to jest prawy pomocnik drogi Julku, mój Ty fachowcu ;*
Ale na prawej obronie próbować go można

Tej ale przyznaj chociaż, że Golański zagrał fatalnie, żeby nasza przyjaźń forumowa jakoś przetrwała

Ano przyznam, przyznam ;*
Generalnie uważam iż naszą kadrę zbawił by tercet: Mila - Rasiak - Włodarczyk!
QUOTE(SIKI @ 8 10 2006, 15:13)

hehe ciekawi mnie kto w środę zaopiekuje sie Ronaldo, który tak btw jest w życiowej formie...
będzie ciekawie...
jakieś ABSy przed meczem, inaczej ten fircyk sam rozniesie naszą obronę, nasi moga jedynie liczyć na to że standardowo będzie walił 10m ponad bramką lub też tradycyjnie poda do przeciwnika
nasza repra to kompromitacja
QUOTE(GOPA @ 8 10 2006, 21:08)

QUOTE(Odin91 @ 8 10 2006, 19:10)

Japonii, Koreii... Libii, Iraku, Mołdawii
chyba IRANU
nie, iraku

a zresztą - co tu gadać skoro w rankingu lig europejskich jesteśmy nawet za Liechtensteinem

Polska piłka spadła na dno ? -> Nie, przebija sie przez nie...
QUOTE(Odin91 @ 9 10 2006, 19:45)

a zresztą - co tu gadać skoro w rankingu lig europejskich jesteśmy nawet za Liechtensteinem
Przestan tego farmazona powtarzac!
QUOTE(Sikor @ 21 09 2006, 23:57)

Klub Ranking UEFA:
1 - Espania
...
10 - Rumunia
...
21 - Serbia i Cz.
22 - POLSKA
...
33 - Mołdawia
...
38 - Liechteinstein
...
52 - Andora
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficients
primo : Francja przegrywa , Anglia remisuje , Dania traci punkty z Irlandią Płn (ta ekipa rośnie w siłe )a Cypr gromi Irlandie O_0 . Poziom (szczególnie w Europie ) jest coraz bardziej wyrównany .Nawet taka zgraja półamatorów może walczyć jak równy z równym z Danią (zespołem , który Polakom ewidentnie nie leży ) . Of course są jeszcze popychadla gdzie kwestia jest tylko kto i ile strzeli ale niezdziwie sie wyrósnie nam koljna Łotwa czy Grecja podczas tych eliminacji .
duo: Jak mozna oczekiwać wspaniałej gry skoro zawodnicy w takim zestawieniu grali ze sobą po raz pierwszy raz . Preszkadzają nam kontuzje ale i komplikuja sprawe takze ciągłe roszady w squadzie wynikajace z braku zorientowania sie na naszym terenie Leosia . Smiem watpic czy nawet Mourinho podołał tego wyzwaniu i sprawił by 3 miesiącach druzyna prezentowała zadowalający futbol .
tre: bezuzyteczne treningi . Pilkarze albo się bawią albo grają na serio bo stałe fragmenty z ostaniego meczu każą mi przypuszczać ,że są wogole zaniedbywane !!!! Nie mamy wielkich wiruzow to należy szlifować to co jest do wyuczenia .Czyż nie ??
quatro : Rasiak przyznaj sie , strzelasz gole tylko w klubie bo tam ci przynajmniej płacą , right ?
Odin no faktycznie przeciez Iran jest wyzej od nas
panowie ja Wam powiem jedno , nasza pilka umiera.Dlaczego tak sie dzieje ?? powiedzcie mi jakim trzeba byc czlowiekiem by otwarcie mowic : Engel ma za zadanie by nie dopuszczac zagranicznych trenerow do kadry.Przeciez to wstyd !! to tak jakby Kaczynski powiedzial ze nie pozwoli muzynom studiowac w naszym kraju.Jakimi kryteriami sugeruje sie PZPN przy wyborze trenera repry ?? sukcesy ?? jasne ze nie , te Zbynio chcesz zarobic ?? no to masz kadre !! nie czarujmy sie ale dopuki PZPNem rzadzi ta cala pieronska mafia doputy nie bedzie lepiej.Listkiewicz mial podac sie do dymisji i co ?? maja mu zone zabic by zrozumial ze NIKT juz go nie chce ?? bo widze ze grozby i pobicia go*wno daja
QUOTE(Sikor @ 9 10 2006, 19:54)

QUOTE(Odin91 @ 9 10 2006, 19:45)

Przestan tego farmazona powtarzac!
QUOTE(Sikor @ 21 09 2006, 23:57)

Klub Ranking UEFA:
1 - Espania
...
10 - Rumunia
...
21 - Serbia i Cz.
22 - POLSKA
...
33 - Mołdawia
...
38 - Liechteinstein
...
52 - Andora
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficientsPardon - ja czytałem jakieś 2 dni przed rewanżowym meczem wisły z Iraklisem, że jeśli nie awansuje to Liechtenstein będzie NADAL nas wyprzedzać. Najwyraźniej ten awans nam troche dał punktów ;] nie chce mi sie w temat zagłębiać ale tak było ;]
Jeśli posiadasz wiarygodne dane, że liga Liechtensteinu jest (lub kiedykolwiek w historii piłki kopanej była) wyżej notowana niż nasza w oficjalnej klasyfikacji UEFA to bardzo Cię proszę - przedstaw je.
Już raz z Sikorem zwróciliśmy Ci uwagę, że bełkoczesz, a Ty nadal swoje. Ogarnij się chłopie
QUOTE(janol @ 10 10 2006, 15:47)

Jeśli posiadasz wiarygodne dane, że liga Liechtensteinu jest (lub kiedykolwiek w historii piłki kopanej była) wyżej notowana niż nasza w oficjalnej klasyfikacji UEFA to bardzo Cię proszę - przedstaw je.
pardon - gazety już nie posiadam ;p
Już raz z Sikorem zwróciliśmy Ci uwagę, że bełkoczesz, a Ty nadal swoje. Ogarnij się chłopie
Przepraszam, że śmiałem się wam sprzeciwić

jakże bym mógł :x w końcu to ty jesteś moim guru sportowym i z całkowitą pewnością moge stwierdzić, że przewyższasz mnie o informacje piłkarskie na głowę

jeszcze śmiałem wyrazić swoje zdanie...

o ja nieszczęsny, cóż ja narobiłem ?
no Odin znawcą piłkarskim nie jesteś skoro twoerdzisz, ze Rasiak gra w CHampions Legue, Recoba jest najlepszym piłkarzem świata i liga Lichtenchteinu jest lepsza od Orange Ekstraklasy (założe się, że C+ nie masz i w życiu nie widziałeś żadnego meczu)....
też kiedyś pisałem, że polska liga jest zła,nudna itp
od kiedy mam c+ mam inne zdanie.... polska liga nie jest zła, ba czasem są ciekawsze mecze niż te z Ligue 1....
CELL767
10 10 2006, 16:05
Z tego co mi wiadomo to Liechtenstein nie ma nawet ligi.
ich jedyny zespół to FC vaduz grajacy w drugiej lidze Szwajcarskiej i to tylko ten zespół zdobywa punkty dla liechtensteinu w rankingu uefa.
Ale zawsze moge się mylić
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.