Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ader
jay jay-a ja mysle inaczej.Nasza grupa zrobila sie naprawde wyrownana i Portugalia nie ma pewnego awansu..I watpie by kibice Portugalii byli tak pewni ich awansu jak Ty.
mashter
To się nie mogło stać.
jay jay
zerknijcie na serwis www.90minut i nagłowek hot topica . Urocze wub.gif
zduniacz
Leo ulepił z gówna!! Nie wierze! To lewandowski wkrecal gomesa, to bronowicki wkrecal miguela! Dlaczego?!!?? Jak??! kwrfwa, peieeknie, naprawde pieknie. Rispect a gomes to bedzie mial polewke teraz jak sobie wlaczy powtorke, ubawi sie chlopak po pasze.
Calkiem serio, ladniejszego meczu druzyny narodowej jak zyje nie widzialem.
Maiden
Janol, popluj jescze na Bronowickiego, no popluj hyh.gif
Binek
Wielkie gratulacje dla Polaków zagrali bardzo dobry mecz. smile.gif Ale nie ma co popadać w zbytni hurraoptymizm. Po pierwsze , owszem zasłużenie pokonaliśmy Portualie , co by nie mówić jeden z lepszych teamów na świecie , ale prawda jest taka ze oni grali taką żenade przynajmniej do 60 minuty . Tak słabej Portugali już dawno niw widziałem . A najbardziej byłem zdizwiony zachowaniem Scolariego , który wyglądał jakby mu nie zależało na wyniku. Zawsze gestykuluje , pokrzykuje na zawodników , adziś nic stał i oglądał. sad.gif

A tak poza tą kwestią to niech niektórzy mnie nie rozbawiają mówiąć że teraz Polska będzie grała dobrze. Wyszedł jeden mecz a " znawcy " na forum już wypisują że mam klasowych bocznych obrońców . Oceniacie to po jednym meczu . To wielcy z Was fachowcy . Tylko pogratulowć wiedzy. Chwalicie Bronowickiego ok ale chciałbym przypomnieć ze ten piłkarz gra w Legii a jak każdy wie ten zespół nie należy obecnie do czołowych tongue.gif , a jego gra w lidze takze nie szokuje. Więć zanim ktoś coś napisze niech sobie wszystko dobrze przemysli .
ogqozo
Bronowicki to bez wątpienia największy szok. I Golański. Z Kazachami sobie nie radzili, dawali się mijać, a teraz co? Odbierali z zadziwiającą skutecznością. Brona potrafi atakować! Dryblować! Założył siatę Miguelowi! Podobny przebłysk dotknął Błaszczykowskiego - teraz nagle potrafi celnie podać, dobrze wypuścić sobie piłkę. To nie do uwierzenia, te 3 dni zadziałały jak dobrych kilka lat treningów techniki i szybkości.

Lewandowski zyskuje u mnie coraz większy szacun. Grają na stoperze w klubie, w kadrze zawsze był defensywnym pomocnikiem, a dziś zagrał jak rasowy rozgrywający. Sobolewski tymczasem jak klasowy defensywny, walczył o wszystkie piłki, wracał do obrony (podobnie jak skrzydłowi - Smolarek nieraz bronił na linii pola karnego!). Ogólnie bardzo wporzo.
Maiden
Chwalicie Bronowickiego ok ale chciałbym przypomnieć ze ten piłkarz gra w Legii a jak każdy wie ten zespół nie należy obecnie do czołowych , a jego gra w lidze takze nie szokuje. Więć zanim ktoś coś napisze niech sobie wszystko dobrze przemysli .

Widać kochaniutki że Polskiej ligi to ty nie oglądasz hyh.gif

EDIT:
- Zrobiliśmy dzisiaj to, co do nas należało - powiedział po wczorajszym zwycięstwie 2:1 z Portugalią selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Polski, Leo Beenhakker. - Wiedzieliśmy, że Portugalczycy mają bardzo dobrych technicznie piłkarzy. Dlatego od początku plan był prosty - nie dać im pograć w środku pola. Szczególnie w pierwszej połowie zagraliśmy bardzo dobrze, zdobyliśmy dwa gole i wypracowaliśmy kilka kolejnych okazji. A Portugalczycy w tym czasie nie mieli żadnej szansy bramkowej - stwierdził Holender. - Druga połowa była trudniejsza, bo rywale wprowadzili bardziej ofensywnych zawodników i wywierali na nas dużą presję. W tej sytuacji jedyną możliwością była gra szybkim kontratakiem. Rezultat jest zbyt skromny, biorąc pod uwagę liczbę stworzonych przez nas sytuacji bramkowych. Z drugiej jednak strony pamiętajmy, że walczyliśmy z jednym z najlepszych zespołów na świecie. Możemy być zadowoleni z wyniku i stylu w jakim go osiągnęliśmy - powiedział Beenhakker. - Po tym zwycięstwie wciąż liczymy się w walce o finały ME. Dla mnie największą pozytywną niespodzianką ostatnich dziesięciu dni jest bardzo dobra postawa zarówno z Kazachstanem jak i z Portugalią Grzegorza Bronowickiego . W obu tych meczach grał bardzo solidnie. Ale o sukcesie zadecydowała gra zespołowa, a my dziś nie mieliśmy słabych punktów i wszyscy zawodnicy walczyli tak, jak sobie tego życzyłem. Wielką pracę wykonali kibice, którzy dopingowali nas przez 90 minut i bardzo pomogli drużynie. To duże wsparcie jeżeli gra się przy tak dużej liczbie publiczności - zakończył.
Ader
Troche cytatow z meczu:
Komentator(nie pamietam ktory tongue.gif ) : "Bronowicki dobrze ciągnie lewą stroną"
Golański : "Ronaldo dostał po nogach i teraz kuśtyka" xD Polska liga laugh.gif
Smolarek : "Razem wygrajemy i razem przegrajemy" xD
EIN
No tym razem to my byliśmy Sprite a portugalia to pranienie biggrin.gif

Co do Rasiaka to on lepiej rozgrywał piłki w sierodku niż walczył w powietrzu no i lepiej dryblował jak miał przeciwnika na plecach niż jak był sam przy piłce .

McDriv3r
Po tym wszystkim naprawde teraz wierze z Polska reprezentacje.
MeL
ja mam nadzieje że chłopaki teraz zauważą ze są dobrym zespołem i zaczną grać. mi sie czasem na meczach wydawało że oni poprostu nie chcą. ale to co zobaczyłem wczoraj.... myślałem że śnie !!!!

Szkoda tylko paru tych akcji. zwłaszcza jak 3 naszych biegło na jedngo bramkarza. złe podanie -> lewandowki nie złapał jej jak powinien. jak któryś z kolegów powiedział : mogło byc nawet 4:1. A pewnie że mogło!
I jeszcze ten słupek.

Dzięki chłopaki za świetne widowisko !!!!
przema
QUOTE(zduniacz @ 12 10 2006, 00:19) *

Leo ulepił z gówna!! .

myślę że to powinien być napis na naszym autokarze w ME

hahaha.gif hahaha.gif hahaha.gif

taki jołk

a na poważnie.
1. Widać znowu że Polacy najlepiej grają jesienią
2. Widać że w wielu meczach ich forma siedzi w ich głowach ( muszą się na maksa angażować czy to z portugalią czy z kazachstanem )
3. Polskie danie główne KONTR-ATAK ( zawsze kiedy jesteśmy w formie ten element gry jest naszą bronią najskuteczniejszą.
4. Kiedy dobrze gramy w II- lini natychmiast nasi stoperzy się do tego dostosowują i też grają dobrze
5. Piłkarze z Polskich klubów nie gryzą, nie ważne że nie grają w drużynie mistrza polski ważne jak grają
6. To co Janas ćwiczył na chybił trafił, Leo poprostu wie.
7. Powoływanie zawodników nie mieszczących się w 14- stce meczowej a więc 11 plus 3 zmiany mija się z celem i wkońcu Leo do tego dojrzał.

ps. Portugalia zacznie mieć teraz pod górke remis z Finlandią i porażka z Polską a i z Serbią na wyjeździe popłyną, jesteśmy w grupie gdzie każda z pięciu drużyn może wyjść i będzie ciekawie. Miejmy nadzieje że nasze grajki dadzą rade.
woocash198
Masakra Nuno Cristiano i reszta chłopaków z solarki została puknięta przez Polskich Husarzy aż miło było popatrzeć. Tak się wszyscy martwili jak tu zatrzymać Ronaldo a Mariusz nie miał z tym większych problemów diablo.gif krótka piłka z jego strony i lala se nie pochasał tongue.gif. Świetna postawa całego zespołu mnóstwo szybkiej kombinacyjnej gry sporo udanych dryblingów - siatka Bronowickiego na Simao Sambrosie rządzi i rewelacyjna skuteczność Ebiego. Mam nadzieje że to nie był mecz życia naszej repry tylko efekt pracy Leona i nasi w dalszym ciagu będą prezentować taki styl gry bo pokazali że są w stanie zdominować i prowadzić gre z klasowym zespołem. Dla takich meczy warto być kibicem BIAŁO CZERWONYCH hyh.gif
Sikor
Piękny mecz, własnie go powtarzają na Eurosporcie. Dziś sie spóźniłem, może jutro obejrze cały biggrin.gif

Nie wiem co jest dla mnie bardziej niewiarygodne - wynik, czy to, że Polacy wypełnili założenia taktyczne i zapjerdalali. Nie 'walczyli', tylko grali w piłkę.

Jest progres - poracha, remis, wygrana, WYGRANA. Wygrana ze swiatową czołówką w meczu o punkty od ok. 20 lat.

Eusebio robił to co rok temu w bundeslidze - sępił i dobrze strzelał.

Jestem ciekaw jak sie w tę druzyne wkomponuje Jeleń. Oby wzmocnił, a nie wykazywał sie brakiem zgrania icon_wink.gif

Jak Crysia wytrzymuje grę w Premiership jak tam każdy jest Lewandowskim? tongue.gif

Wygrana z Belgią jest możliwa, tylko, czy oni utrzymają formę do przyszłorocznych meczów? confused.gif
dr_hakenbusz
Ochy i Achy - nie będę powtarzał co tu już wszyscy napisali. Rasiak zaliczył asystę, ale później to wyrównał zjabaniem akcji 'trzech na jednego' - to już nie 'seta', ale 'trzyseta'! Tylko on to potrafi. Żurawski wykonał KAWAŁ świetnej roboty w środku pola - chyba w reprezentacji lepiej mu będzie na AMF. Szkoda tego słupka, bo jakby wpadła, to by się całkiem odblokował. I jeszcze coś, w co ciężko uwierzyć - Ronaldo nie wymusił chyba ani jednego faulu!!!
ogicool
potencjał to było widać w mistrzostwach świata jak grali z Niemcami, tyle, że w końcowych minutach zabrakło szczęścia(czy tylko?) i Boruc wpuścił piłę, tym razem krew w naszych sie zagotowała i grali pewnie, do samego końca, mimo bramki, bo coś mi się wydaje, że Kowalewski przy wyniku 2:0 miałby facjate Fredy Krugera jakby
dr_hakenbusz
Hehe, on ma zawsze taką facjate i tym odstrasza rywali wink.gif
przema
QUOTE(dr_hakenbusz @ 12 10 2006, 11:57) *

Ochy i Achy - nie będę powtarzał co tu już wszyscy napisali. Rasiak zaliczył asystę, ale później to wyrównał zjabaniem akcji 'trzech na jednego' - to już nie 'seta', ale 'trzyseta'! Tylko on to potrafi. Żurawski wykonał KAWAŁ świetnej roboty w środku pola - chyba w reprezentacji lepiej mu będzie na AMF. Szkoda tego słupka, bo jakby wpadła, to by się całkiem odblokował. I jeszcze coś, w co ciężko uwierzyć - Ronaldo nie wymusił chyba ani jednego faulu!!!

2 na jednego Smolarek był na spalonym i dlatego podawał do Lewandowskiego. Najżdżałem na Rasiaka ale za ten mecz należą mu się akurat pochwały, w porównaniu do tego co robił przeciw Anglii w poprzednich eliminacjach to zagrał super mecz.
Victorino
QUOTE(Binek @ 12 10 2006, 01:10) *

A tak poza tą kwestią to niech niektórzy mnie nie rozbawiają mówiąć że teraz Polska będzie grała dobrze. Wyszedł jeden mecz a " znawcy " na forum już wypisują że mam klasowych bocznych obrońców . Oceniacie to po jednym meczu . To wielcy z Was fachowcy . Tylko pogratulowć wiedzy. Chwalicie Bronowickiego ok ale chciałbym przypomnieć ze ten piłkarz gra w Legii a jak każdy wie ten zespół nie należy obecnie do czołowych tongue.gif , a jego gra w lidze takze nie szokuje. Więć zanim ktoś coś napisze niech sobie wszystko dobrze przemysli .

Wniosek?? Albo Bronowicki złapał formę, albo zmobilizował się na reprezentację i pokazał sie z jak najlepszej strony.
Ta druga opcja jest mało spotykana w dzisiejszym futbolu przy ogólnej tendencji do olewania meczów repry na rzecz klubu.

Bronowicki klasa odbiory piłki i rajdy po skrzydłach, Ebi majstersztyk, Żuraw podawał, rozgrywał, przejmował ogólnie wszyscy zagrali świetnie.

Nie powinniśmy być huraoptymistami, ale też nie powinno sie tego zlewać, bo jeśli tak zagrali z 4 drużyną świata to jak chcą to potrafią grać z najlepszymi na światowym poziomie.

Portugalia z tego co pamietam nie przegrała od 10 lat meczu eliminacji, do wczoraj smile.gif

Najbardziej cieszy mnie ta wygrana także z tego powodu ze zamknie morde temu pajacowi Engelowi...bo to co ten koleś kombinuje żeby obsadzić reprezentacje swoimi ludźmi to woła o pomste do nieba...już zapomniał jak to jest trudno jak się przejmuje reprezentację i trzeba jej wpoić styl gry i taktykę??
Ten człowiek szkodzi naszej piłce...
Mam nadzieje że to da troche komfortu pracy Leo, bo mr Engel tego nie zapewniał...
Zresztą o czym my mamy rozmawiać jak Leo musiał się tłumaczyć w sejmie przed jakąś debilną komisją ze słabych wyników reprezentacji

Engel zamknij się i daj ludziom pracować

Se'ya
janol
QUOTE(Maiden @ 12 10 2006, 00:24) *

Janol, popluj jescze na Bronowickiego, no popluj :]

Jeden dobry mecz, e tam ;)
Bronowicki zagrał rewelacyjnie, oprócz pierwszych 8 minut, gdy oba boki naszej obrony nie funkcjonowały zbyt dobrze i dopuszczały Portugalczyków do akcji oskrzydlających. Poza tym rewelacja (no, raz źle dośrodkował ale co tam, wspaniałomyślnie mu wybaczam ;P)
Widok Ronaldo z tym wyrazem twarzy "Tata znowu mi dzis do łóżka wejdzie" - bezcenne ;D

Krótko o naszych zawodnikach:
Kowalewski - facet nie ma układyu nerwowego za to ma bycze jaja ze spiżu (kiwaka Nuno Gomesa). No i pokazał w pierwszej połowie co myśli o Christiano "Cipka" Ronaldo
Bąk - to sie Portugalczycy musieli wkurzyć jak ogrywał ich emeryt z ligi katarskiej
Radomski - jak gra na swojej pozycji to pożytek z niego jest
Golański - w meczu z Kazachstanem grał jego uposledzony brat bliźniak. Teraz zaprezentował się świetnie
Bronowicki - o nim już pisałem. Zupełnie inny zawodnik niż w Kazachstanie i meczach z Austrią Wiedeń. Wtedy uważałem go za sabotazystę i Quislinga polskiej piłki kopanej ;]. Bardzo podobał mi się w Łęcznej, potem poczatek w Legii tez miał chyba niezły ale ostatnio grał piach. A tu proszę
Sobolewski - najmniej mnie zachwycił ale on nie ma zachwycać tylko robić swoje. I robił
Lewandowski - ojaciekrence! Największe obok Bronowickiego zaskoczenie. REWELACYJNY mecz
Błaszczykowski - luz, szybkość, fantazja. Podanie inicjujące akcję przy pierwszej bramce było genialne. To obieganie Portugalczyków to cud miód
Smolarek - człowiek, który był wszędzie.
Żurawski - jw, ogromna praca, szkoda że bramki nie strzelił
Rasiak - walczył, starał się, raz podał swoją typową piłkę (znaczy sie do nikogo) ale mial asystę. Mimo to sytuacji z drugiej połowy chyba mu nie wybaczę.

A na koniec: ogromnie szkoda straconych punktów, zwłaszcza z Finlandią. Gdybyśmy wtedy wygrali to byłoby naprawdę pięknie
Victorino
QUOTE(janol @ 12 10 2006, 15:24) *

Bąk - to sie Portugalczycy musieli wkurzyć jak ogrywał ich emeryt z ligi katarskiej

Buhahaha niezłe laugh.gif z.a.j.e.b.i.s.t.y tekst biggrin.gif
ogqozo
Pewnie się skończy na gonieniu rywali i trzecim miejscu, dlatego cieszmy się chwilą. Z tak dobrym rywalem nie wygraliśmy na punkty od jakichś... 20. lat, jak nie 24, tak jak ktoś pisał. W sumie nie wiem, czy to zasługa Beenhakkera, i w jakim stopniu - co, w te 3 dni nauczył naszych piłkarzy gry 1 na 1? To było jakieś zbiorowe natchnienie, obrona Częstochowy, cud nad Wisłą itp. Bardzo mi się podobało.

To jest zwycięstwo, które zwraca uwagę, zwłaszcza że Portugalia w eliminacjach wielkim imprez już od wielu lat jechała po rywalach dość gładko. Teraz jest piąta - za nami.

Jak to powiedział Szpakowski: "... ale nigdy nie jest zawsze".
Ader
Kowalewski - facet nie ma układyu nerwowego za to ma bycze jaja ze spiżu (kiwaka Nuno Gomesa). No i pokazał w pierwszej połowie co myśli o Christiano "Cipka" Ronaldo

Hehe dlatego lubie czytac posty janola laugh.gif
ogqozo
Aha, a propo postu Victorino i powiedzonka Szpaka: Portugalia od 10. lat nie przegrała w eliminacjach meczu WYJazdowego.
Też srogo.
jay jay
Jacek Bąk : ''Kiedyś, jak mieliśmy dobry wynik, to gra była słaba. A jak graliśmy dobrze, traciliśmy punkty. Teraz, w przerwie, prosiłem chłopaków, żeby mnie kopnęli, oczywiście lekko. Nie wierzyłem, że nie śnię, że to grają Polacy. Graliśmy jak na playstation. Mentalnie, taktycznie byliśmy gotowi na wszystko. Wiedzieliśmy, co robić, i to robiliśmy.

Pamiętam 3:0 z Norwegią w Chorzowie i 3:2 w Oslo, 3:1 z Ukrainą w Kijowie, ale zwycięstwo z Portugalią jest najcenniejsze ze wszystkich! Portugalia biła się o finał MŚ, my z nich wracaliśmy jak niepyszni, zawstydzeni.''

Grali w Pesa chłopaki , to pewne wink.gif

Deco : Ależ grali ci Polacy ,szok !
http://sport.onet.pl/0,1248713,1417633,wiadomosc.html

Leo pomimo wyniku dalej boi się posade
http://sport.onet.pl/0,1248713,1417568,wiadomosc.html

takim censored2.gif vo nie podoba się co robi Benhaker to bym powystrzelał pifpaf.gif
Mendrek
Co do poparcia kibicow dla Beenhakera, jest tam bodajze jakas inicjatywa o dodaniu do bialo-czerwonych barw rowniez pomaranczowa.
ogqozo
W Wyborczej wszystkich chwalili, objechali tylko Krzynówka. Faktycznie, Portugalczycy zaczęli kontrolować grę mniej więcej wtedy, gdy on wszedł. W porównaniu z Błaszczykowskim zagrał cienko, nie wracał się do obrony (co robili Smolarek i "Jakubowski"), w skutek czego po akcji prawą flanką padł gol. Widocznie Krzynówek nie dostał tych samych prochów co reszta.

Napisali też, że pierwsza połowa miała 6,5 mln widzów, a druga już ponad 7 mln:). Rekordową oglądalność przewiduję w meczu z Belgią, bo pewnie wszyscy (tak jak i ja) nie mogą się doczekać, jak następne spotkania wyjdą.

arboos
Jak tam czytam wasze wypowiedzi i te wszystkie ochy i achy nad naszą reprezentacją to az sie to robi smieszne...
Ciekawe gdzei byliscie jak gralismy słabo ? Wiekszosc gadała ze nawet im sie tego ogladac nie chce..
Owszem mozna sie zachwycac jak grali, bo moiz zdaniem był to chyba najlepszy nasz mecz w ostatnich nawet chyba 10 latach, ale niech to potwierdza w kolejnych mechach, ze cos dobrego zaczyna sie dziac!
Ja pamietam jak kiedys Włodarczyk, grał pierwszy czy drugi mecz w kadrze i strzelił bramke z (pipi) i odrazu wszyscy widzieli go w pierwszym skladzie a potem nagle zdechł.
Uwaga zeby to samo nie było z Bronowickim !!!

Tak czy siak ja tez jestem w szoku jak zagrali
przema
zrozum to człowieku, że to jest sport- rozrywka. jak piosenkarz fałszuje to go słuchasz ?? nie ale jak weźmie lekcje śpiewu to można go pochwalić, że się stara. A to że Polska reprezentacja zagrała najlepszy mecz jaki widziałem to jest bardzo dobry powód żeby ich pochwalić bo im się należy a jak przegrają z Belgią to ich zbluzgam
bullseye
QUOTE(janol @ 12 10 2006, 14:24) *

Widok Ronaldo z tym wyrazem twarzy "Tata znowu mi dzis do łóżka wejdzie" - bezcenne ;D

Ojciec Ronaldo umarl w tamtym roku, troche szacunku chlopaczku.
arboos
QUOTE(przema @ 14 10 2006, 16:56) *

zrozum to człowieku, że to jest sport- rozrywka. jak piosenkarz fałszuje to go słuchasz ?? nie ale jak weźmie lekcje śpiewu to można go pochwalić, że się stara. A to że Polska reprezentacja zagrała najlepszy mecz jaki widziałem to jest bardzo dobry powód żeby ich pochwalić bo im się należy a jak przegrają z Belgią to ich zbluzgam

Jasne ze tak... Jak wygrywają nalezy sie pochwała, jak dostają w d... to trzeba ich zjechac... tylko tylko ze my chyba mamy za duze ambicje jesli chodzi o nasza reprezentacje...
Zobacz sobie jakie my mamy stadiony, lige i całe zaplecze treningowe i szkoleniowe w Polsce... dlatego puki to sie nie zmieni, to nasza reprezentacja bedzie miała zawsze takie wachania formy.... i dlatego tez ja nigdy nie miałem jakichs wygórowanych ambicji jesli chodzi o sukcesy Polskiej reprezentacji, dlatego uwazałem od zawsze ze juz sam awans do 2 z rzędu Finałow Mistrzostw Swiata dla mnie jako kibica był wielkim sukcesem, co nie znaczy ze w nich nie mogli lepiej wypaść.. a moze i nie mogli ?
janol
QUOTE(bullseye @ 14 10 2006, 17:31) *

QUOTE(janol @ 12 10 2006, 14:24) *

Ojciec Ronaldo umarl w tamtym roku, troche szacunku chlopaczku.

No to już mu do łóżka nie będzie wchodził. Wyraz mordy mu się od tego nie zmieni ale co tam

W meczu z Belgią nie zagra Kowalewski więc Boruc dostanie szansę. Obaj są na poodbnym wysokim poziomie więc żadna to strata
Odin91
Wg. mnie to kolosalna różnica między Borucem a Kowalem ;/ sory, ale boruc w życiu chyba nie zagrał tak dobrze na przedpolu jak Kowal - to już kwestia psychiki. No i Kowaleski nie sprawia wrażenia tak ociężałego.. ;/
lukasz
obu ich zapamiętałem dosyć dobrze z etapu gry w legii i dla mnie:
boruc>kowalewski
chociaż obaj są nieźli i obaj czasem lubią wpuścić farfocla to jednak wygrywa boruk za większość jakoby uratowanych meczów swoich drużyn
Ölschmitz
true, do tego obaj maja jaja ktorych nigdy nie mial dudek. lubie obu - wole boruca. tak czy siak obojetnie ktory bedzie gral bede zadowolony, chociaz nie ukrywam, ze licze na stala gre artura.
ogqozo
Boruc ostatnio zawalił przy golu - piłka leciała wolno, a on rzucił się tak, jakby grał z nudów, a nie dla wyniku. Pretensji nie było, bo Celtic wygrał 4:1, ale mały niesmak pozostał.
Tytek
ale boruc w meczach o stawke,czy to w reprezentacji,czy w LM zazwyczaj nie puszcza takich szmat. Grajac w celticu z jakims dundermajl mogl zaspac,w sumie nie mial nic do roboty, z drugiej strony to byla z 8 minuta.
przema
Arboos- nie jest problemem to że my mamy zbyt wygórowane ambicje, problem jest w tym żeby oni mieli ambicje, bo widać że ich problem tkwi w ambicji i motywacji, nikt od nich nie rząda wygrywania z każdym zawsze i wszędzie, ale każdy oczekuje walki, oni nigdy nie będą w realu barcelonie ( może poza pojedyńczymi wyjątkami ) więc jedyna forma by zaistnieć w sercach kibiców to reprezentacja, jeśli będą ambitni i będą chcieli zapierdzielać dla orzełka na piersi to mi to wystarczy, tyle że muszą to robić w każdym meczu. Jak ktoś nie czuje się na siłach, niech podejdzie do kamery i powie przepraszam nie dam rady w tym meczu dać z siebie wszystkiego jak będe wstanie dać coś drużynie to się zgłosze.
arboos
przema, w 100% sie z Tobą zgadzam!!

Ale na ten mecz tez trzeba popatrzec jak grali Portugalczycy ?
Ja u nich własnie widzialem zero zaangażowania i charówki na boisku... oni mysleli ze wygrają ten mecz chodząc po boisku i to było widac a zanim sie zorientowali było juz 0-2 a Polacy zaczęłi grac znakomicie i bardzo ambitnie az te zadufane w sobie czopy byli w szoku i nie byli w stanie nic zrobic.

Ja czekam juz z niecierpliwoscią na mecz z Belgią i to on moze pokazac gdzie mniej wiecej jestesmy w Europie!!
ogqozo
A Kowalewski podobno nie grał w lidze ostatnio. Z jakiego powodu?
jarex
Za mecz z Portugalia naszym naleza sie,pochwaly a zwlaszcza smolarkowi.
Mecz z Belgia pokaze czy to byl tylko jednorazowy wyskok czy nie.
Ja wierze ze nasi wygraja z Belgia. Stawiam ze wygramy 2-0 a jakie sa wasze typy?
Sikor
Ja mam nadzieje, że Belgowie nie podejdą do meczu z nami, tak jak my do spotkania z Portugalią tongue.gif
Odin91
QUOTE(Sikor @ 17 10 2006, 15:03) *

Ja mam nadzieje, że Belgowie nie podejdą do meczu z nami, tak jak my do spotkania z Portugalią tongue.gif

jeśli nasi by do tego meczu podeszli tak samo to chyba nie byłoby sie o co bać ;> czas pokaże... kiedy ten mecz ?
jay jay
15 listopada a 3 dni pozniej jedyny termin FIFA na mecze towarzyskie .
Sikor
Czy to nie czas najwyższy mieć rywala na to spotakanie towarzyskie? Leo sobie odpuszcza?
jay jay
Leo poki co świetuje .Ma z czego .A o rywala bym sie niemartwil .Misiek zabierze repre na Cypr lub Malte fundujac sobieprzy okazji 2 tygodniowe wakacje z pieniedzy podatnikow .
ogqozo
Wywiad z Leo Beenhakkerem:

http://sport.gazeta.pl/sport/1,65026,3698072.html

Facet nie jest głupi, choć przed meczem z Portugalią pewnie nie byłoby to takie pewne.
szumi
Nasi powinni wygrać mecz z Belgią. Belgowie nie potrafili nawet wygrać z Kazachstanem.
jay jay
gdyby to było takie proste .Blackburn od 13 lat nie wygrało meczu w pucharach a mimo to wygral z Wislą .

Co do meczu z Belgia to raczej wiadomo ,że nie bedzie mogł w nim wystapic Arkadiusz Radomski . Obronca Austrii Wiedeń znow nabawil sie kontuzji .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.