Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Marcin$
Rosja - Polska 2:2 (2:0)

Zaczęło się od miłego przywitania naszej drużyny przez Rosjan, którzy gwizdali jak poj.ebani podczas naszego hymnu (chyba wciąż pamiętają jak zdobyliśmy raz Moskwę wink.gif). Ogólnie gra wyrównana, dużej różnicy pomiędzy 20 w rankingu FIFA Polską, a 24 Rosją nie mam. W 1 poł. dominacja ruskich. Polacy kompletnie nie radzili sobie w obronie. Dopiero po zmianach coś ruszyło. Jednym z gorszych piłkarzy był niestety Iwański, w którym upatrywałem zmiennika Garguły. Kompletnie niewidoczny, jeden strzał w środek bramki i tyle. Najlepszy zawodnik zdecydowanie nasz polski Ze Roberto, czyli Krzynek.. strzelał, dryblował i nabiegał się chyba najwięcej. Szkoda, że Kuszczak nie miał za wielu okazji do interwencji, bo tutaj upatrywałbym naszego nr.1. Jakoś po tym meczu nie patrzę optymistycznie na spotkanie z Portugalią.
Linek
No i nie można zapominać o superstar-podają-mi-pod-nogi-a-ja-nie-strzelam Matusiaku. Nic nie pokazał, ale jego zmiennik - Piszczek grał dość krótko, dlatego nie mogę porównać, ale odnoszę wrażenie, że ten drugi grał lepiej. Krzynówek jak zwykle grał świetnie, Błaszczykowski też całkiem nieźle, trochę brak Smolarka. Lewandowski też należał do tych, którzy się starali. No nie jest źle, tylko brakuje konkretnego napastnika. Możemy sobie dojść do pola karnego rywali, ale co dalej?
Mam nadzieję, że ta słaba w wielu momentach gra była spowodowana wyłącznie rangą meczu.

PS. Portugalia zremisowała z Armenią, więc widać, że naprawdę tam się ciężko gra, cały ten flame (do którego sam, pod wpływem emocji się po części włączyłem) na naszych był dość bezpodstawny.
dr_hakenbusz
Akurat w tym meczu Matusiak się nie pokazał, ale Rosjanie bardzo ostro go atakowali, a sędzia się trafił taki co nie gwizdał. Oczywiście że dobry napadzior powinien grać kontra każdemu rywalowi, ale dzisiaj był osamotniony w ataku. I dołączam się do pochwał pod adresem Krzynówka, którego (co powtarzam po raz kolejny, może ktoś otworzy oczy) już tu niejeden skazywał na piłkarski niebyt.

P.S. Potrugalia i Serbie potraciły punkty - głowy do góry biggrin.gif
przema
Lubiłem Leo, za to, że zamiast ławkowiczów, znajdował kogoś kto gra w klubie i po powołaniu do repry, gryzie trawe zawsze i wszędzie.... ale do czasu.... nie lubie już Leo, za to, że w kadrze znajduje się największa ofiara ostatniego roku a nazwisko jego Matusiak. Brać zawodnika który spędził cały sezon na grzaniu ławy, jako jedynego napastnika meczu ? To lepiej wbić kołek w dowolne miejsce pola karnego i czekać aż piłka odbita od niego wpadnie do siatki. Oj nie lubie Cie za to Leo. Mecz ogólnie taki sobie, wystawienie w obronie Dudki prędzej czy później kończy się stratą bramki, już lepiej jak gra w tym środku. Nieźle Lewandowski, dobry mecz Błaszczykowskiego i Krzynówka. Reszta bez rewelacji. Naszczęście w Armenii jakieś fatum czaruje wyniki, i Portugalia traci pkt. I zastanawiają mnie te zatrucia, zdarza się ich troche za dużo na zgrupowaniach od dawien dawna ktoś żyga na lewo i prawo.
ogqozo
Minął już rok, od kiedy Leo prowadzi kadrę. Jak zmieniła się jej gra? Niestety, trudno mi to określić. Trudno zauważyć, by Polacy grali futbol z innej planety, niesamowicie poukładany, genialnie wykorzystujący słabe punkty przeciwnika.
Jeśli udało nam się zremisować z zepsołem przeciętnej klasy, jakim jest Rosja, to głównie dzięki indywidualnym akcjom piłkarzy - bo przecież nikt nie powie mi, że Błaszczykowski potrzebuje holenderskiej myśli szkoleniowej i fenomenalnego doświadczenia Beenhakkera, by przebiec pół boiska z piłką i strzelić obok bramkarza. Nie wiem, co o tym myśleć.

Widać wielkie rozwarstwienie piłkarzy. Kilku (Krzynówek, Błaszczykowski, Lewandowski) znowu ciagnie grę całego zespołu, zaskakująco dobrze wypadł Dudka (w obronie całkiem pewny, za to świetny w kreacja akcji), a kilku innych jest może dobrych, ale na razie na polską ligę (Bronowicki, Iwański, niestety również Matusiak).

Oczywiście, z Portugalią tych dwóch ostatnich może będą mogli zastąpić Garguła i Smolarek, a to daje mi jakąś nadzieję na dobry wynik. Źle bowiem nie jest i wierzę, że remis jest osiągalny. Portugalia wczoraj grała słabiutko, bez woli walki, jakby chcieli, żeby mecz sam się wygrał. W tej chwili są poza strefą awansu, może to ich zmobilizuje i rzucą się na nas w Lizbonie 8 września? Wolałbym nie.
Musiolik
CYTAT
We wtorek selekcjoner piłkarskiej Polski Leo Beenhakker ogłosi szeroką kadrę na wyjazdowe mecze eliminacji mistrzostw Europy z Portugalią i Finlandią (8 i 12 września). Z polskich klubów docierają jednak informacje o powołaniach dla poszczególnych zawodników.
- Pełna kadra będzie znana we wtorek. Oprócz piłkarzy powołanych na zgrupowanie w Niemczech, znajdą się w niej zawodnicy pozostający na tzw. liście rezerwowej, którzy mogą zostać włączeni do drużyny w trakcie przygotowań - poinformował menedżer drużyny narodowej Jan de Zeeuw.

Z Wisły powołani zostali Dariusz Dudka, Arkadiusz Głowacki i Radosław Sobolewski, a w rezerwie pozostanie najlepszy jak dotąd strzelec obecnego sezonu Orange Ekstraklasy Paweł Brożek. Z kolei z zespołu mistrza Polski holenderski szkoleniowiec sięgnął po Wojciecha Łobodzińskiego i Michała Golińskiego, który jedyny do tej pory występ w drużynie narodowej zanotował w lipcu 2004 roku. W szerokiej kadrze znalazł się również Maciej Iwański.
Od 3 września polscy piłkarze przygotowywać się będą w Niemczech do dwóch wyjazdowych meczów w eliminacjach ME - z Portugalią w Lizbonie (8 września) i z Finlandią w Helsinkach (12 września).

http://sport.onet.pl/0,0,1595525,wiadomosc.html
przema
Szkoda, że Leo przestał wyciągać wnioski. Co robi tam Matusiak, nie jestem wstanie sobie racjonalnie wytłumaczyć.
Obsolete
No nic, zweryfikuje sie te powolania po tych 2 meczach. Lista napastnikow faktycznie na papierze wyglada tak sobie;] Mogl przynajmniej Wichniarka powolac.
Słoik
Powinien Jelenia powołać. Biorac pod uwage fakt, ze bedziemy z Portugalią grać kontratakiem, walory Irka są naprawde bezcenne (szybkosc, drybling). A tymczasem, gracz Auxerre tylko na liscie rezerwowej.
Bret Hart
CYTAT(Obsolete @ 28 08 2007, 12:14) *
No nic, zweryfikuje sie te powolania po tych 2 meczach. Lista napastnikow faktycznie na papierze wyglada tak sobie;] Mogl przynajmniej Wichniarka powolac.

Dokładnie, bo jest w formie no ale lepszy Matusiak z ławy ...
Obsolete
Bak nie zagra z Portugalia.

Onet zatytulowal info o tym: "Ogromne oslabienie polskiej reprezentacji, Bak nie zagra z Portugalia"

a ktos napisal komentarz: "Ogromne osłabienie polskiej reprezentacji nie zagra z Portugalią" - tak powinien brzmieć tytuł w całości.

;]]]]
przema
no wystawiać Bąka z bólem, żeby znowu rzut wolny specjalnie spowodował, nie jest dobrym pomysłem, więc lepiej niech siedzi na trybunach. Żewłakow i Lewandowski na środku obrony !!
Fan
co raz bardziej zaczynam się martwić o sobotni wynik . Nie dość ,że pół składu znów wypadnie to jeszcze sam trener może nas dobić . Zabójcze trio Matusiak , Zurawski i Rasiak może zaprzepascic caly dorobek druzyny ;/ a 1 punkt z goracego terenu w Porugalii baaaaardzo by nam sie przydal .
ogqozo
W sumie to nie wiem, czemu Leo tak broni Żurawskiego, mówiąc, że to ważny zawodnik, wiele nam dał itp. Rok temu to samo mówił, gdy w meczach o stawkę wystawiał Frankowskiego i Dudka i zbyt dobrze się to nie skończyło. Gdy potem z nich zrezygnował i wziął tych, którzy po prostu byli w najlepszej formie - Matusiaka, Gargułę, etc. - to efekty był lepsze.

Z drugiej strony - popatrzmy na to, jakich piłkarzy ma Portugalia. Manchester, Barcelona, Real, Juventus, Porto - w każdym z tych klubów grają Portugalczycy i każdy jest raczej poza zasięgiem Polaka (nie mówię o siedzeniu na ławce). Czy to będzie Żurawski, czy Wichniarek, czy nawet "boski" Paweł Brożek. Naszą bronią musi więc być zgranie i współpraca, bo indywidualnie i tak stoimy na straconej pozycji. W poprzednim meczu z Portugalią też grał Żurawski i też go za wiele niby nie zrobił, ale drużyna wynik miała i w tym widzę nadzieję na 3, 4 punkty w najbliższych meczach.
przema
ponoć Leo chce wystawić w środku obrony Jopa z Głowackim, dla mnie to tak jakby Polska straciła bramke jeszcze przed pierwszym gwizdkiem
dr_hakenbusz
Ta, ze środkiem obrony będzie u nas krucho, a to właśnie ta formacja będzie miała w sobotę najwięcej roboty. IMO niegłupie byłoby wystawienie Rasiaka na szpice. Walczyłby o piłki wybijane spod naszego pola karnego (a tych pewnie będzie dużo) i stwarzał szanse przy stałych fragmentach (będziemy mieć jakieś?). Byle tylko nie było Żurawskiego to mamy szansę wink.gif
przema
W miejsce Żurawskiego zaryzykowałbym wymiennie z lewą pomocą duet Smolarek Krzynówek, a na szpicy rzeczywiście, boże co ja piszę Rasiak. Mówi, że jest na gazie więc ma chłopaka szanse udowodnić, że jak jest w formie to strzela gole dla reprezentacji w ważnym momencie.
Marcin$
Mam nadzieje, ze zabraknie w pierwszej jedenastce Sobolewskiego. Zupełnie niewidoczny IMO w meczu z Rosją. Porównując go np. do Lewandowskiego, który gra na tej samej pozycji. Ciekawe jak zagramy czy dwoma defensywnymi pomocnikami, jednym ofensywnym i jednym napastnikiem, czy może Leo zaryzykuje ofensywniej i postawi na 4-1-2-1-2. Czy Zuraw zagra? Mysle, ze Beenhakker caly czas w niego wierzy. Badz, co badz to jeden z lepszych zawodnikow, ktory niestety nie moze sie wstrzelic z forma. Na zmiany proponowalbym napewno kogos z dwojki Kazimierczak, Saganowski. Obaj dobrze znaja portuaglskie boiska.
dr_hakenbusz
No i jeszcze Łobodziński który daje rade na skrzydle. Krzynówek i Ebi to IMO must have w tym meczu. Hehe będzie dobrze!
ogqozo
Łobodziński może mógłby wejść na lewe skrzydło, a Krzynówek na ofensywnego pomocnika, zamiast Żurawskiego.
Leo ostatnio mówił, że raczej będziemy liczyć na kontrataki, więc szybki Smolarek pewnie znowu na ataku, do tego dwóch defensywnych pomocników (Lewandowski na pewno, ale kto drugi? Dudka?) i jeden rozgrywający. Tutaj wybór między przesuniętym Krzynówkiem (który w klubie na tej pozycji nigdy nie gra), Żurawskim i Iwańskim bez formy, oraz Gargułą, który ledwo co jest w stanie biegać po kontuzji.
Rasiak raczej w ostateczności - czy on kiedyś strzelił gola klasowej drużynie? Bo mam wrażenie, że jego dorobek strzelecki to ciągle drużyny z europejskiej (i angielskiej) drugiej ligi. Jeśli wprowadzić drugiego napastnika, to raczej będzie to Matusiak.
Słoik
Moja 11:

Boruc - Golanski, Bronowicki, Głowacki, Zewlakow (na srodku obrony z Głowackim) - Blaszczykowski, Krzynowek, Gargula, Lewandowski - Smolarek, Matusiak.

Rasiaka nie zaryzykuje. Do Smolarka dalbym Jelenia, ale jest tylko na liscie rezerwowej.
przema
ja postawiłbym tak: Boruc- (tylko niech się chłopak skoncentruje) Wasilewski ( niech ich troche postraszy agresywnością ) Lewandowski- Żewłakow ( środek najpewniejszy ) Bronowicki ( nie sądze, żeby zagrał w karierze drugi Chorzów, obym się mylił ) środek Sobolewski-Dudka ( bo w środku Dudka jakoś jeszcze sobie radzi, a Sobol nadaje się do tego co Wasilewski, tylko, że u niego większe prawdopodobieństwo kartki ), na lewej Smolarek, na prawej Błaszczykowski, cofnięty Krzynówek wymieniający się pozycjami z Ebim, i na szpicy Rasiak na gazie wink.gif Więc dla przejrzystości: Boruc- Wasilewski - Lewandowski - Żewłakow - Bronowicki - - Błaszczykowski - Dudka - Sobolewski - Smolarek -- Krzynówek - Rasiak --
Maiden
Mój skład:

----------------------------Boruc----------------------------------
Wasyl-Zewłakow-Lewandowski-----Wawrzyniak----------------
Smolarek-Kaźmierczak-Krzynówek-Sobolewski-Blaszczykowski
-----------------------Rasiak-----------------------------------------
przema
też dobre, może Wawrzyniak zrobi to co Bronek w Chorzowie
sir_ryszard
CYTAT(Słoik @ 28 08 2007, 17:05) *
Powinien Jelenia powołać. Biorac pod uwage fakt, ze bedziemy z Portugalią grać kontratakiem, walory Irka są naprawde bezcenne (szybkosc, drybling). A tymczasem, gracz Auxerre tylko na liscie rezerwowej.

Że pozwolę sobie mówić myśleniem Artura Boruca. Polski bramkarz powiedział że dlaczego to my mamy się bronić, a Portugalczycy atakować? Może być zupełnie odwrotnie. To reprezentacja Polski będzie przeć do przodu, a ekipa z Półwyspu Iberyjskiego grać w defensywie. xD Tak samo jest tutaj Słoik. Kto powiedział że my będziemy grali z kontry? xD W każdym razie liczę na sukces, ewentualnie remis.

ZAWSZE Z WAMI, ZAWSZE WIERNY!
Marcin$
Mój optymalny skład:
-------------------------------------------------------------------
---------------------Matusiak------------------------------------
-----------------------------------Żurawski----------------------
---Krzynówek-----------------------------------Smolarek----
--------------------------------------------------------------------
---------------Lewandowski ----Kaźmierczak---------------
------------------------------------------------------------------
--Bronowicki-------Żewłakow----Jop--------Wasilewski--
------------------------------Boruc------------------------------

Co do zmian to na pewno dałbym szanse Błaszczykowskiemu (np. jakby Zuraw zawodzil, na jego pozycje wszedlby Ebi, a na prawa flanke Kuba). W ogole jesli Zuraw by zawodzil to jest Gargula, Murawski i Lobodzinski.

Wszystko okaze sie w sobote o 21.00 smile.gif Pewni jak wszyscy licze na Leo i trzymam kciku za naszych wink.gif

przema
mecz o 22, chyba, że chodziło Ci o ogłoszenie składu hehe
Marcin$
CYTAT
mecz o 22, chyba, że chodziło Ci o ogłoszenie składu hehe

chodziło o mecz, moj blad ^^

kadra Portugalii:

CYTAT
Bramkarze: Ricardo (Real Betis Sewilla), Quim (Benfica Lizbona)

Obrońcy: Miguel, Marco Caneira (obaj Valencia), Jose Bosingwa, Bruno Alves (obaj FC Porto), Paulo Ferreira (Chelsea), Pepe (Real Madryt), Jorge Andrade (Juventus Turyn), Fernando Meira (VfB Stuttgart)

Pomocnicy: Raul Meirelos, Ricardo Quaresma (obaj FC Porto) Tiago Mendes (Juventus Turyn), Joao Moutinho (Sporting Lizbona), Deco (Barcelona), Armando Petit (Benfica Lizbona), Maniche (Atletico Madryt), Cristiano Ronaldo, Nani (obaj Manchester United), Simao Sabrosa (Atletico Madryt)

Napastnicy: Helder Postiga (FC Porto), Nuno Gomes (Benfica Lizbona), Hugo Almeida (Werder Brema)

Lista klubow w jakiej graja Portugalczycy jest imponujaca.
przema
no cóż, jak widzi się takie nazwiska z takich klubów, to nie powinno się tego meczu oglądać, na szczęście, Portugalczycy mogą przegrać ten mecz, w swoich głowach, tak jak w chorzowie. Zlekceważą nas, szybka bramka i nerwówka. A im dłużej będzie się utrzymywał bezbramkowy remis, tym będą się rozkręcać, aż wkońcu ktoś z naszych popełni błąd.
ogqozo
CYTAT
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Mariusz Jop, Grzegorz Bronowicki - Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski - Euzebiusz Smolarek

Bez zaskoczeń skład, zwłaszcza po tym, jak na konferencji prasowej Leo wychwalał "fantastyczną postawę" Żurawskiego na treningach. Cóż, jeśli wywalczymy dziś punkty, to wyjdzie na objawionego geniusza, bo chyba mało który kibic widzi w Żurawiu obecnie jakąś fantastyczność.
Smolarek samotny na ataku, czyli gra z kontry. Rolą Dudki będzie pewnie posyłanie długich piłek w poszukiwaniu Ebiego.
Bronowicki to ryzyko - chętnie zobaczę, czy ma on patent na Cristiano Ronaldo, czy to, co robił rok temu, było jednorazowym występem.
dr_hakenbusz
Ale skąd ten skład, czy to juz jest potwierdzony przez Leo ?
Maiden
Jezus Maria, Jop na Stoperze : /

Będzie się działo...
orion50
Chłopaki spokojnie :) jak grali w Chorzowie to mało kto wierzył, że damy radę. Ja jestem dobrej myśli. Oni potrafią grać w piłkę. Co do Maćka Żurawskiego to jest to dobry zawodnik. Prawda, że dawno nic nie strzelił, ale on podczas meczu potrafi odwalić kawał roboty vide mecze eliminacyjne do MŚ 2006 :) Boruca bym dał na bramkę gdyż jest na fazie tzn. po dobrych występach w eliminacjach do ligi mistrzów i jest na pewno z niezłej dyspozycji zarówno fizycznej jak i psychicznej. Na skrzydło dał bym Kubę Błaszyczykowskiego. Jest to zawodnik o bardzo dobrej technice. Zobaczymy jaki skład wybierze trener. Myślę, że Jacek Krzynówek zagra, gdyż w meczu z Rosją pokazał naprawdę wysoką klasę.
O 22:00 siadamy i oglądamy. Koło północy wszystko będzie jasne, ale myślę, że widowisko będzie bardzo dobre i emocji na pewno nie zabraknie.
Pozdrawiam :)
Musiolik
CYTAT
Selekcjoner Leo Beenhakker podał skład, w jakim reprezentacja Polski rozpocznie wyjazdowy mecz grupy A eliminacji mistrzostw Europy z Portugalią na Estadio da Luz w Lizbonie - poinformował dziennik.pl.
W wyjściowym składzie znaleźli się: Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Mariusz Jop, Grzegorz Bronowicki - Jakub Błaszczykowski, Dariusz Dudka, Mariusz Lewandowski, Euzebiusz Smolarek - Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski.

http://sport.onet.pl/0,1248713,1602418,wiadomosc.html

Podejrzewam, że Żurawski będzie często zmieniał się pozycjami z Smolarkiem, ponieważ Ebi jest o niebo szybszym zawodnikiem niż Żuraw.
sir_ryszard
-------------------------------------Żurawski----------------------------------------
------------------------------Krzynówek--------------------------------------------
---Smolarek--------Dudka------------Lewandowski--------Błaszczykowski-----
---------------------------------------------------------------------------------------
Bronowicki-----------Jop-------------Żewłakow-------------Wasilewski----------
---------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------Boruc-------------------------------------------

Zawsze z Wami, zawsze wierny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dr_hakenbusz
A może Krzynówek na skrzydło i Żurwski na AMFa ?
Marcin$
Smolarek IMO bedzie na szpicy, a Zurawski jak mowi Hakenbusz na ofensywnym pomocniku. Zuraw chyba lepiej sie czuje jako ten napastnik/ofensywny pomocnik, ktory wraca i kreuje grę.
Obsolete
Ja tylko prewencyjnie upraszam, by nie robic z forum livescore'a i jak cos sie bedzie dzialo w meczu, to komentowac to w przerwie/po spotkaniu.
malin1976
na dobry początek 0 - 1 . Damy radę !!!!!!!!
Ader
O kurva ohmy.gif
Polska repra gra nadwyraz dobrze w obronie - duet Jop i Żebrakow gra poki co swietnie.Kilka groznych kontr(w tym nasza repra jest zdecydowanie najlepsza) i mamy gola!Szok.Zobaczymy co bedzie w drugiej polowie.
Musiolik
Oby tylko Jop nie przypomniał sobie jak kiedyś grał to będzie dobrze. Troszkę dziwią mnie żółte kartki dla polaków, bo Wasilewski dostał za nic. Gra z kontry dobra, tylko potrzeba większego spokoju pod polem karnym Portugalii. Świetne uderzenie Kuby, i jeszcze lepsza dobitka Lewandowskiego, która przesła między nogami obrońcy portugalskiego i nad rękami Ricardo. Szkoda też strzału Ebiego minimalnie nad spojeniem.
Oran
Kurcze, suuuper no! biggrin.gif

Nawet sędzia który za każdą glebe portugalczyków gwiżdże posmutniał.
Damian312
Jedziemy z nimi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
firana140

a już się bałem że skończą jak polskie kluby z co lepszymi drużynami. dobrze grają nawiązują wyrównaną walke aż tu nagle gol po błędzie i siada wszystko. Haker musiał oniżyć statsy portugalczykom xD

komentarz strzału lewandowskiego "dobrz że mu zeszła" icon_t_lol.gif

i po ptokach. teraz już raczej nie wyciągną się wyżej niż na remis, a mogło być tak pięknie
Ficuś
Boje się o sędziego,tragicznie sędziuje(nie było faula przy uderzeniu ronaldo z wolnego,idiotyczne zółte kartki dla Naszych) i przy zmasowanych atakach portugalii może dać komuś z Naszych czerwoną katkę
Obsolete
CYTAT(Musiolik @ 8 09 2007, 22:50) *
Oby tylko Jop nie przypomniał sobie jak kiedyś grał to będzie dobrze. Troszkę dziwią mnie żółte kartki dla polaków, bo Wasilewski dostał za nic.

Ano, obysmy ten mecz skonczyli w 11, bo czerwona to wisi w powietrzu przy nastepnym szybkim urwaniu sie pilkarza Portugalii po skrzydle.

Gdyby to byl mecz Milanu, to oczywiscie zaraz, by sie zjechali pseudoznawcy, mowiac o farcie itp ;]
Słoik
Jak Benek nie zmieni ktoregos z bocznych obroncow, jest niemal pewne, ze po przerwie zobaczymy czerwien. Wprowadzilbym na druga polowe Golanskiego. Facet jest duzo szybszy, zwrotniejszy, lepiej sobie radzi w defensywie od Wasilewskiego. Przy okazji, ryzyko czerwonej kartki troche by zmalalo. Niezle srodek - Zewlakow, Jop. Troche musimy pograc piłka, w drugiej polowie.
Mendrek
Portugalii pomaga publika, sędzia, przewracajka a ka "Ronaldo" (za to powinien kiedyś z trzy razy w kolejnych meczach zaliczyć czerwień, żeby się oduczył), zmęczenie polskiej obrony. Co tu się dziwić, że taki wynik? confused.gif
firana140
CYTAT(Słoik @ 8 09 2007, 23:03) *
Troche musimy pograc piłka, w drugiej polowie.

tego brakuje najbardziej.
gdyby S-kadra (geez kto to wymyślił...) utrzymywała się trochę dłużej przy piłce.
pozostało 10 minut a nasi oklapli :|

dobra ja już nic nie piszę xD

Albert Wesker
KRZYNOWEK JEST BOGIEM!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.