Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Kubaa__
Hehehehe, nasi po raz kolejny "czaruja" Szwedów. Do przerwy tylko (!!) 1:0 dla gospodarzy. Rasiak rox laugh.gif .
pio_87
Jak narazie potwierdza sie moja opinia co do Rasiaka:D Przez 45 minut nic nie kompletnie nic nie pokazal!! Kurde, tan Michal Pol dobrze powiedzial, ze niepotrzebnie stawiamy na niego, (przeciez on nawet jak sie rozpocznie sezon w Serie A to zagra tylko w pierwszym meczu 2 minuty i koniec laugh.gif , starczy mu)...Kurde, jakbysmyu mieli 11 Krzynowkow bylibysmy mistrzem swiata!! Wg. mnie na druga polowe na gwiazdora z Sieny wprowadzilbym Gorawskiego, moze nawet Marcina Zewlakowa....
Arik
Koniec pierwszej połowy meczu Polska - Szwecja wynik 0:1.
W skali szkolnej wystawiłbym naszym ocenę dop+.
Jak przewidywaliśmy Rasiak się nie popisuje.
Powiem tak - cieszmy się że to tylko 0:1...
SIKI
Jush 3:0 ...
No comments... A Rasiak to mnie dobija... Chyba dobrze ciągnie Janasowi, że łapie się na pierwszą 11... Żurawski na pomocy laugh.gif Może na obronie question.gif ROTFL
Arik
Zerwana transmisja, jak dla mnie już nic nie pokażą więc czas na podsumowanie. Jak zwykle słabo, wszyscy którzy się cieszyli ze zwycięstwa nad Grekami teraz powinni widzieć jak bardzo się mylili. Wg. mnie to nie Polska wtedy wygrała, tylko Grecy przegrali.

Panie Janas czas na gruntowne zmiany 1 Jak dla mnie pierwsza jedenastka powinna wyglądac tak:

OBRONA
Bosacki, Kaczorowski, Bąk, Rząsa (?)

POMOC
Mila, Szymkowiak, Kosowski, Krzynówek (dwaj ostatni jako skrzydłwoi)

ATAK
Żurawski, Reiss

O bramkarzu oczywiście pisac nie muszę. Małe wyjaśnienie jeszcze, Kosa i Krzynówek cofnięci lekko do tyłu a wchodzący ofensywnie jedynie skrzydłami. Mila i Szymkowiak nastawieni tylko na ofensywe.
dee
Henka Larsson wrócił do kadry i od razu dał nam solidnego kopa.Dobry moment sobie wybrał.Później było już tylko dobijanie naszych.Żenujący mecz kadry Janasa.Ustawienie 4-5-1 w ogóle się nie sprawdza,Żurawski jako skrzydłowy też.
Do bani z taką grą-od awansu do MŚ'02 nasz futbol cofa się ,a Europa ucieka.Co dobitnie ukazał dzisiejszy mecz confused.gif
EDIT:ooo,nasi gola siekneli na koniec.No,kolejny sukces naszego futbolu icon_evil.gif
lukasz
Kolejne baty a do meczu z Anglią tylko 3 miesiące.Niestety nic nie zmieniło się od roku kiedy również przegraliśmy na Rasundzie 3:0.
pio_87
Oj, Arik Arik....Nawet jakbym nie patrzyl na Twoje miejsce zamieszkania to od razu widac, ze kibicujesz kolejorzowi...
Co do Bosackiego to sie zgadzam..moze grac, ale Reiss i Kaczarowski??
Reiss moze jest skuteczny, ale to co powiedzial po meczu PP w Katowicach poprostu no comment...Jestem pewien, ze od Rasiaka zagralby na 100% lepiej ale potrzeba nam czegos innego...Wydaje mi sie, ze przez Janasa stracimy kolejne 2 lata....
Moj sklad: Jakos widze reprezentacje tylko w systemie 4-4-2

Bramka: Dudek

Obrona:Bosacki(Klos) , Hajto , Glowacki(Bak) , Rzasa

Pomoc:Smolarek (Gorawski) , Mila (Szymkowiak) , Lewandowski (Zdebel) , Krzynowek

Atak: Zurawski (Olisadebe) , Niedzielan
Shanahan
Polska reprezentacja zagrała kompromitująco słabo. Dzisiaj można było sie przekonać czy kadra zrobiła w ciągu roku jakikolwiek postęp- znowu czerwiec, znowu mecz ze Szwecja na Rasundzie. No i co ? Żenada!
Polacy nie istnieli na tle Szwedów, którzy grając na luzie i oszczędzając nogi przed batalią na EURO 2004 wygrali spokojnie 3:1, a mogli wyżej, gdyby nie sympatyczny chłopina na linii, którzy w pierwszej połowie co najmniej trzykrotnie "się machnął" po bardzo dobrych , prostopadłych podaniach Szwedów.
Polacy cały czas grają bez jakiegokolwiek pomysłu. Janas sobie umyślił, że będziemy grać jednym wysuniętym napastnikiem i dwoma ofensywnymi pomocnikami - Krzynówkiem i Żurawiem schodzącymi do środka. Tyle, że teoria jedno, a praktyka- drugie. Osamotniony Rasiak człapie żałośnie przez cały czas swojego pobytu na boisku, a Żuraw na skrzydle nie pokazuje nic ze swoich walorów znanych z ligi. W środku czy gra Szymkowiak ( mecz sprzed roku), czy Mila ( dziś), to gra i tak wygląda katastrofalnie. Nie ma zawodnika, który by przytrzymał chwilę piłkę, potrafił sie zastawić, czy nagłym przyspieszeniem oszukać rywala. TRAGEDIA !!!
Obrona równiez fatal. Bosackiego to mogli obserwować wysłannicy Arsenalu, ale tego z Kijowa, a nie Londynu. Trochę powagi... Jaki Londyn jak Bosacki daje sie ogrywać jak dziecko i przegrywa wszystkie istotne główki w polu karnym.
No i na dokładkę Dudzio- gol, którego w każdym meczu chwalą jak to ładnie strzał wybronił, jak tu fajnie dośrodkowanie wyłapał, po czym Dudzio wali takiego klopsa , że aż wstyd ( dzisiaj kolejne efektowne majtniecię łapką i nagranie piłki Allbackowi).

I do tego pitolenie komentatorów , którzy na siłę doszukują sie jakichś urojonych pozytywów. Z taka grą mamy duże sznse na skopiowanie wyczynu Islandczyków, którzy dzisiaj umoczyli z Angolami 1:6.
Mackal21
Beznadzieja
arboos
Dlaczego nie mamy w reprezentacji chociaż 3 Krzynówków. Az miło patrzec na gre Jacka, mam nadzieje, że nie zginie w Leverkusen. Dudek musi odejść. Ogolnie to słaby mecz i perspektyw na przyszłosc jak nie było tak nie ma nadal.

- Dudek - 3 bramka ewidentnie jego. Ostatnio nie ma meczu gdzie nie popełniłby błędu. Z Grecją tez sie nie popisał. Czas chyba pomyśleć o kims innym.
- W obronie to chyba tylko Rząsa co tam grał, przynajmniej próbował sie włączac do akcji ofensywnych gdzie nasza lewa strona nie zle grała, głównie dzieki Krzynówkowi, ale Rząsa cos tam próbował działać.
- Pomoc beznadzieje, tzn środek pomocy bo lewe skrzydło dzieki Krzynówkowi bardzo dobrze, prawe troche gorzej. Żuraw jednak wogole nie miał pomocy ze strony Żewłakowa, który na lewą obrone sie po prostu nie nadaje. Ani z tyłu, ani z przodu nie gra dobrze.
Radomski i Lewandowski nieporozumienie. Swoją drogą jak mozna wystawiac przy takiej taktyce dwóch mało konstruktywnych defensywnych pomocników. Nie dziwne potem że w strzałach do pewnego momentu było 13-1 :!: . Mila bez koncepcji.
-Atak. Grac jednym napastnikiem to sobie moze grac Francja czy Holandia, gdzie mają klasowych pomocników. Rasiak słaby, dawniej jeszcze coś tam grał, ale na dzien dzisiejszy to nie jest zawodnik na reprezentacje. Oli i Niedzielan wracac do kadry natychmiast :!: Wogóle nie ma kontrataków. Nasza głowna bron za czasów Engela.

Ogólnie słaby mecz Polaków. Dziwie sie komentatorom, jak mówią ze Polacy grają nieźle a Szwedzi słabo. Oni chyba inny mecz komentowali. Szwedzi jechali z nami jak chcieli. 2-3 podania i odrazu śmierdziało goownem. Panie Janas przejrzyj Pan na oczy bo z taką taktyką daleko nie zajedziemy.
lukasz
Oto jak ja widzę skład reprezentacji.Może być kontrowersyjny bo w większości to młodzi gracze no ale trzab w końcu na nich postawić.No to lecimy(standard 4-4-2)

GK-Dudek mimo czasem szmat ew.Boruc

DR-Baszczyński
DC-Głowacki
DC-Bąk
DL-Jarzębowski

MR-Krzynówek(Madej)
DMC-Surma(ew.Burkhardt)
OMC-Mila(chociaż obaj mogli by grać z Surmą w linni)
ML-Smolarek

FR Niedzielan(ew.Jeleń)
FL Olisadebe
Arik
Oj, Arik Arik....Nawet jakbym nie patrzyl na Twoje miejsce zamieszkania to od razu widac, ze kibicujesz kolejorzowi...

A czy ja to kryje ? icon_twisted.gif

Kolejne baty a do meczu z Anglią tylko 3 miesiące.

No co ty... myślisz że wygramy ?

FR Niedzielan(ew.Jeleń)

Tylko nie Jeleń błagam... to już wole Rasiaka. Takiej gwiazdki jaką próbuje z siebie robić posiadacz trafnego nazwiska "Jeleń" to chyba jeszcze nie było.
Mackal21
A oto mój skład:
br-Waldemar Piątek
(żaden tam Boruc)
ob-Bartosz Bosacki
ob-Arkadiusz Głowacki
ob-Jacej Bąk
ob-Tomasz Rząsa
pom-Jacek Krzynówek
pom-Sebastian Mila
pom-Euzebiusz Smolarek
pom-Michał Goliński
nap-Maciej Żurawski
nap-Andrzej Niedzielan
ustawienie 4:4:2(ofensywne z wyprowadzeniem kontraataków)
Il Capitano
Szwecja - Polska (no comments)!

Może za 20,30 lat będziemy mieli mocny zespół w co wątpię,ponieważ nasze szkółki młodzieżowe mogą zamiatać podłogę takim szkółką jakie są w Hiszpanii,Niemczech,Angli,Argentynie,Włoszech,Holandii,Portugalii,Brazylii czy choćby nawet w Szwecji!!!!

Od ostatniego meczu postanowiłem wogóle nie kibicować "naszej" reprezentacji!Dawno powinni rozwiązać LIGĘ POLSKĄ I REPREZENTACJĘ!
Pieniądze przeznaczyć na jakieś cele dobroczynne ,po wkładać w inny sport w naszym kraju to inwestycja która się nigdy nie zwróci w postaci sukcesów!!!
lukasz

FR Niedzielan(ew.Jeleń)

Tylko nie Jeleń błagam... to już wole Rasiaka. Takiej gwiazdki jaką próbuje z siebie robić posiadacz trafnego nazwiska \"Jeleń\" to chyba jeszcze nie było.

On próbuję robić z siebie gwiazdę?Błagam....W tej rundzie to w Polsce zdecydowanie najlepszy napastnik.Zresztą wysoką formę udowodnił już w meczach np.z Wisłą a i z Legią był bliski trafienia.Poza cechami takimi jak technika użytkowa i szybkoś(no i skuteczność) jest on jeszcze dośc młodych i może się zadomowić w reprezentacji na długo.
Do lamusa natomiast jesli chodzi o kadrę musi odejśc wreszcie Żurawski.Ile można?
Reiss jest za stary aby teraz wprowadzać go w meandry gry w kadrze.Zresztą i tak ile on ma bramek a ile Jeleń?
Jakuza
Ja bym ich tak ustawił :

br-Artur Boruc ( zamiast przereklamowanego Dudka )
ob-Bartosz Bosacki
ob-Arkadiusz Głowacki ---> Obrona to nasz najpewniejszy punkt , więc po
ob-Tomasz Kłos ---> co coś zmieniać biggrin.gif
ob-Tomasz Rząsa
pom-Jacek Krzynówek
pom-Sebastian Mila
pom-Euzebiusz Smolarek/ Mirosław Szymkowiak
pom-Damian Gorawski
nap-Maciej Żurawski / Marek Saganowski
nap-Andrzej Niedzielan

Albo w przypadku ustawienia jakim gramy teraz zawodnik typu Tomasz Frankowski ( bo on zawsze wie gdzie się ustawić , gdy mu ktoś w Wiśle dośrodkowuje piłkę wink.gif ) . Idealny następca w reprezentacji na pozycję pana drewienko .
Mackal21
Żaden tam Boruc tylko Piątek.
Jakuza
Żaden tam Boruc tylko Piątek.

Piątek ma dobrą obronę przed sobą i dlatego można mówić , że jest dobry . Już bardziej bym widział Majdana lub Kuszczaka w reprze niż Piątka .
Arik

FR Niedzielan(ew.Jeleń)

Tylko nie Jeleń błagam... to już wole Rasiaka. Takiej gwiazdki jaką próbuje z siebie robić posiadacz trafnego nazwiska \"Jeleń\" to chyba jeszcze nie było.

On próbuję robić z siebie gwiazdę?Błagam....W tej rundzie to w Polsce zdecydowanie najlepszy napastnik.Zresztą wysoką formę udowodnił już w meczach np.z Wisłą a i z Legią był bliski trafienia.Poza cechami takimi jak technika użytkowa i szybkoś(no i skuteczność) jest on jeszcze dośc młodych i może się zadomowić w reprezentacji na długo.
Do lamusa natomiast jesli chodzi o kadrę musi odejśc wreszcie Żurawski.Ile można?
Reiss jest za stary aby teraz wprowadzać go w meandry gry w kadrze.Zresztą i tak ile on ma bramek a ile Jeleń?

Strzela dużo bo dużo 100% piłek dostaje IMO.

Może za 20,30 lat będziemy mieli mocny zespół w co wątpię,ponieważ nasze szkółki młodzieżowe mogą zamiatać podłogę takim szkółką jakie są w Hiszpanii,Niemczech,Angli,Argentynie,Włoszech,Holandii,Portugalii,Brazylii czy choćby nawet w Szwecji!!!!

Oczywiście że im nie doruwnują ale złe też nie są. Ja bym powiedział że za ok. 5 lat będzie lepiej.
lukasz
Czyli Żuraw nie strzela bramek bo słabe piłki dostaję w kadrze?Heh.Idąc dalej tym tropem to można dojść do niepokojącego wniosku ,że można powoływać jakiś ludzi z ulicy.Wszak dostaną dobrą piłkę(na dołożenie nogi) to napewno trafią.
Arik napstnik powinnien strzelać bramki jak tego nie robi oznacza ,że jest słaby.Nie wiem czy jak grał Niedzielan czy Olisadebe to mieliśmy lepszą pomoc.
Arik
Napastnik (takjak każdy inny piłkarz) powinien w danej sytuacji umieć sobie samemu poradzić.
lukasz
Napastnik (takjak każdy inny piłkarz) powinien w danej sytuacji umieć sobie samemu poradzić.

No tak ale Żuraw w kadze tego nie robi icon_twisted.gif Zresztą Arik na czym opierasz swoje przekonanie ,że Żurawski powinnien grać?Na jego dotychczasowych występach?Czy może na myśli ,ze wreszcie zacznie dobrze grać?
Arik

No tak ale Żuraw w kadze tego nie robi icon_twisted.gif Zresztą Arik na czym opierasz swoje przekonanie ,że Żurawski powinnien grać?Na jego dotychczasowych występach?Czy może na myśli ,ze wreszcie zacznie dobrze grać?

Na obu
lukasz
Czyli uważasz ,że dotyczas spełniał oczekiwania?No i jeśli ma zacząć dobrze grać to kiedy?Mam nadzieję ,żę do Anglii się rozkręci bo kadra jest skazana na niego biggrin.gif
arboos
Juz mnie denerwują te kłotnie na temat Żurawia. Upierniczyliscie sie go a tak naprawde prócz Krzynówka to nikt nie spęłnia oczekiwan. Po prostu musimy sie pogodzic, że narazie nie mamy szans na mocną kadre. Co wy chcecie od tego Żurawskiego. Wiadomo ze od kilku lat jest to najlepszy napastnik w polskiej lidze, a to że nie gra w reprezentacji na miare swoich mozliwosci to juz inna sprawa i przyczyn jest conajmniej kilka.
Moze upierniczycie sie na innych zawodnikach, chociaz to nie ma sensu bo kazdego musielibysmy skrytykowac. Dajcie sobie juz spokój, zwłaszcza fani Lecha Poznan. Myślicie ze Reiss by co zrobił w reprezebtacji? Wolne żarty.
Dopuki nie bedziemy mieli zaplecza piłkarskiego i odpowiednich osródków treningowych, to bedziemy tylko średnim Europejskim zespołem.
Arik
Dajcie sobie juz spokój, zwłaszcza fani Lecha Poznan. Myślicie ze Reiss by co zrobił w reprezebtacji?

Hmmm, grał ?
lukasz
Arik przestań przemawia przez ciebie lolalny patriorytzm i przywiązanie do Lecha.Ja kibicuję Legii i nie podnoszę lamentu aby powoyłwać Włodarczyka czy Saganowskiego choć to zawodnicy grający na równym czy lepszym poziomie od Reissa.
Arik
Arik przestań przemawia przez ciebie lolalny patriorytzm i przywiązanie do Lecha.Ja kibicuję Legii i nie podnoszę lamentu aby powoyłwać Włodarczyka czy Saganowskiego choć to zawodnicy grający na równym czy lepszym poziomie od Reissa.

To jest twoje zdanie...
Hmmm czyżbym czuł zazdrość... po prostu Sagan i Włodar nie są na tyle dobrze żeby grać w reprezentacji, Reis IMO jest i dlatego tak pisze. Przestań sie ku.rwa czepiać cały czas.
arboos
jeszcze powiedz ze Reiss jest lepszy od Zurawskiego, Niedzielana czy Olisadebe. Arik zejdz na ziemie i patrz troche bardziej obiektywnie. Jak by Reiss był taki dobry to grałby dzis w Bundeslidze. Był tam kilka lat i kariery nie zrobił zadnej.
Arik
jeszcze powiedz ze Reiss jest lepszy od Zurawskiego, Niedzielana czy Olisadebe. Arik zejdz na ziemie i patrz troche bardziej obiektywnie. Jak by Reiss był taki dobry to grałby dzis w Bundeslidze. Był tam kilka lat i kariery nie zrobił zadnej.

Bo są lepsi...

Poza tym ludzie, nie można mieć włąsnego zdania bo od razu ktoś musi Ci wyperswadować że on ma inne. Dajcie se spokój
lukasz
Arik w kadrze też są lepsi w Polskiej lidze też.Reiss dobry napastnik ale nic więcej on ma zbawić kadrę?
I o co kurva chodzi z tym doczepianiem się???Po prostu nie muszę się zgadzać z twoim zdaniem.
Arik
I o co kurva chodzi z tym doczepianiem się???Po prostu nie muszę się zgadzać z twoim zdaniem.

Pewno że nie musisz, ale nie wal tekstów a'la:

Arik przestań przemawia przez ciebie lolalny patriorytzm i przywiązanie do Lecha

Bo tak nie jest.
EOT
Mackal21
Swoją grą zasługuje na powołanie Michał Goliński i Waldemar Piątek(zresztą zobaczcie mój skład)
Arik
Swoją grą zasługuje na powołanie Michał Goliński i Waldemar Piątek(zresztą zobaczcie mój skład)

Piątek jest na pewno jednym z najlepszych polskich bramkarzy i pewnie zasługuje na powołanie do reprezentacji (przynajmniej na ławe).
A Goliński jest dobry, ale z pewnością są lepsi (zaślepiony Lechem, ten Arik co ...?)
Olus
Michał Goliński zasługuje na powołanie laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
was ludzie juz od tej zlosnej gry naszej reprezentacji chyba calkiem popier.......
Arik
Michał Goliński zasługuje na powołanie  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif 
was ludzie juz od tej zlosnej gry naszej reprezentacji chyba calkiem popier.......

Jaki kolo...
Dj Miecho
Arik mówi, że Reiss nadaje się do reprechy. A czemu nie ? Dam sobie ręke uciąć, że z orłem na piersi bardziej by się starał niż stali bywalcy w kadrze Janosika, którzy nic nie robią na boisku. Sorka ale czy przy meczu ze Szwecją nie mieliście wrażenia ze tym ćwokom nie chce się biegac ? Bo, po co ? Dobry jestem bo przeciez do kadry mnie powolali, w klubie zagranicznym gram, kase mam, a jeszcze będzie kontuzja i co wtedy. Na wielką poziomke, to jest reprezentacja a nie mecze podwórkowe. Czy Ci ludzie już nic nie czują jak mają orła na piersi? Jakiegoś obowiązku wobec narodu? Mecz towarzyski, zgoda nie ma pełnego zaangażowania, ale trzeba grać w piłkę, zgrywać sie i pokazywac swoje mocne strony. A oni wychodzą na murawę zeby odpier olic fuszerkę. Szwecja jest lepsza ale mozna jakies wartosci pokazac prawda ? Jakies zaangazowanie, ambicję, wolę walki. Jedyny, który coś robił ze Szwecją to Krzynówek, przynajmniej biega za piłką. Tak więc Piotr Reiss może nie jest lepszy od Żurawskiego ale napewno by się starał. Bo nie jest wielką gwiazdeczką o ktorej glosno wszedzie...
Mackal21
Tej ,Olus.Widziałeś może Golińskiego rajd(przez pół boiska) w pierwszym meczu PP z Legią.Jeśli nie to żałuj.
Apropos naszej reprezentacji.Mimo kiepskiej gry o dziwo awansowaliśmy o 3 miejsca w rankingu światowym(tera mamy 26).Ale nie mogę zrozumieć(i przeboleć)tego jak takie kraje jak Iran,Irlandia,Kostaryka czy Arabia Saudyjska są wyżej od nas(kompletnie tego nie kumam)
Il Capitano
[quote="Mackal21"]Tej ,Olus.Widziałeś może Golińskiego rajd(przez pół boiska) w pierwszym meczu PP z Legią.Jeśli nie to żałuj.
Apropos naszej reprezentacji.Mimo kiepskiej gry o dziwo awansowaliśmy o 3 miejsca w rankingu światowym(tera mamy 26).Ale nie mogę zrozumieć(i przeboleć)tego jak takie kraje jak Iran,Irlandia,Kostaryka czy Arabia Saudyjska są wyżej od nas(kompletnie tego nie kumam)[/

Ponieważ niektóre z tych zespołów jak Arabia,Iran grają z nie mniej utytułowanymi przeciwnikami jak Irak,Izrael!Dzięki mnożnikowi punktów prześcigają nas w rankingu FIFA!Podobnie jest z wieloma drużynami ameryki północnej,środkowej,południowej czy też w azji,afryce!
Mam nadzieję,że skumałeś o co chodzi,mogłem to źle wytłumaczyć!
Mackal21
Skumałem,Deco(ty mi tylko dobrze zagraj na Euro2004).Ale dla mnie ten ranking to jedno wielkie nieporozumienie.
lukasz
Tej ,Olus.Widziałeś może Golińskiego rajd(przez pół boiska) w pierwszym meczu PP z Legią.Jeśli nie to żałuj.

Gdyby tak każdego powoływać po jednej dobrej akcji to co drugi kopacz ligowy byłby reprezentantem naszego kraju. biggrin.gif
Dj Miecho

Gdyby tak każdego powoływać po jednej dobrej akcji to co drugi kopacz ligowy byłby reprezentantem naszego kraju. biggrin.gif

Gorzej już grac chyba nie można tak więc wiele nie stracimy wink.gif...
lukasz
No to powołajmy Mariana Janoszke nie będzie lepiej ale weselj napewno. laugh.gif
Dj Miecho
Janusz Jojko na bramce i Marian Janoszka w napadzie. Do tego jeszcze Leszka Pisza w pomocy trzeba by było dać.

Ale chyba robimy mały ot. Powracając do tematu Polacy grają do bani... biggrin.gif
Mackal21
Michał Goliński zasługuje na powołanie  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

No i kto tu miał rację, mądralo.
arboos
Spokojnie , zobaczymy co pokarze
Olus
Widze ze calkiem niezli z was fanatycy laugh.gif
Ludzie chcecie dawac powolania za jeden rajd przez pol boiska laugh.gif
Ten rajd widzialem, czesto ogladam mecze ligi polskiej i cos mi sie wydaje ze znam tego Lecha lepiej od was laugh.gif
Cza wam przypomniec ze napastnicy sa od tego zeby strzelac bramy laugh.gif
Jesli tak jest to dalej nie wiem co Goliński robi w reprezentacji. Moze ja mam jakies zle informacje i moze ogladam mecze jakiegos innego Lecha, ale ten kolo ma duze problemy jesli chodzi o zdobywanie bramek laugh.gif
Dla przypomnienia podam wam liste najlepszych strzelców Ligii Polskiej

1 Maciej Żurawski Wisła Kraków 20
2 Ireneusz Jeleń Wisła Płock 18
3 Marek Saganowski Legia Warszawa 17
4 Piotr Włodarczyk Legia Warszawa 16
5 Tomasz Frankowski Wisła Kraków 15
6 Piotr Reiss Lech Poznań 13
7 Paweł Kryszałowicz Amica Wronki 11
8 Grzegorz Rasiak Groclin Grodzisk Wielkopolski 10
- Adrian Sikora Groclin Grodzisk Wielkopolski 10
9 Marek Zieńczuk Amica Wronki 8
- Sebastian Mila Groclin Grodzisk Wielkopolski 8
- Jacek Dembiński Amica Wronki 8
10 Dariusz Gęsior Wisła Płock 6
- Zbigniew Zakrzewski Lech Poznań 6
- Mirosław Budka Górnik Łęczna 6
- Dariusz Dźwigała Polonia Warszawa 6
11 Łukasz Masłowski Widzew Łódź 5
- Mirosław Szymkowiak Wisła Kraków 5
- Marcin Zając Groclin Grodzisk Wielkopolski 5
- Bartosz Ślusarski Groclin Grodzisk Wielkopolski 5
- Paweł Brożek GKS Katowice 5
- Arkadiusz Bąk Amica Wronki 5
12 Maciej Stolarczyk Wisła Kraków 4
- Łukasz Surma Legia Warszawa 4
- Branko Rasic Świt Nowy Dwór Mazowiecki 4
- Artur Wyczałkowski Świt Nowy Dwór Mazowiecki 4
- Damian Nawrocik Lech Poznań 4
- Michał Goliński Lech Poznań 4 laugh.gif

Dodam jeszcze ze ten kolo nie posiada zadnego doswiadczenia wykraczajacego poza nasza ekstraklase. :? dobry ja ten ranking wam zapodalem laugh.gif tylko 4 bramy pana Michała laugh.gif
Dobra pobawie sie z wami w fanatyka. Dlaczego Tomasz Frankowski nie dostal powolania?????Jak ktos mi powie ze jest za slaby to nie mam pytan, ten czlowiek ma jakis nieboski dar zdobywania bramek z niczego, przecie to wlasnie Franek uratowal tytul dla Wisły.Jak dla Janasa i was jest lepszy Goliński to laugh.gif szkoda gadac.
arboos
Nie no Olus , jak bedziemy szli tym tropem to za chwile do reprezentacji trafi Bog wie kto jeszcze. Ja tam do Frankowskiego nigdy nie miałem przekonania, pewnie dlatego ze strzela bramki z (pipi). Nawet jak zdobywał króla strzelców to wiekszosc bramek strzelał z karnych. Frankowski moze nadaje sie na lige , ale w reprezentacji na pewno by sie nie sprawdził a jak dobrze pamiętam to juz kiedys dostał szanse a nawet mu sie udało strzelic , chyba z karnego i nic wiecej nie pokazał. Pozatym nie sądze ze jest lepszym napastnikiem niz Żurawski, Niedzialan, Olisadebe i nie pamiętam kto jeszcze.
Dla mnie w reprezentacji muszą grac lepsi pomocnicy bo Lewandoski czy Kukiełka są po prostu ciency. I niech ten duren Janas zrozumie ze grając jednym napastnikiem to my sobie mozemy kupe strzelic.
świerzbik
Dla mnie w reprezentacji muszą grac lepsi pomocnicy bo Lewandoski czy Kukiełka są po prostu ciency. I niech ten duren Janas zrozumie ze grając jednym napastnikiem to my sobie mozemy kupe strzelic.

Janas pewnie dopiero wtedy to pojmie, gdy odpadniemy w eliminacjach do mistrzostw świata. Żurawski jako prawy skrzydłowy..taaaaaaa laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.