Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
rychu18
Nie było źle , grali mniej więcej ok!Sarna jeszcze raz coś do mnie napiszesz....Wogóle nie chcę czytać Twoich (pipi)ch sprostowań do mojej osoby.Poprawiaj i wytykaj siebie.Zejdź ze mnie...Ja nie prostuję Twoich wypowiedzi...
Sarni
Ok, więc porównywanie zwykłego człowieka z zawodowcem w słowach 'sam byś lepiej nie zagrał' jest jak najbardziej w porządku. Aha, rozumiem.

Tyle, że skoro oni wybrali tą drogę (tzn. chcieli grać w piłkę) to chyba mam prawo ich krytykować za to, że grają słabo. Jak ja jestem słaby, to się nie pcham do tej branży, więc chyba porównywanie zwykłego człowieka z zawodowcem jest beznadziejne. A krytykować mam prawo, bo jest to reprezentacja która potrafi o wiele więcej.

rychu: buehehehehe laugh.gif laugh.gif laugh.gif Wydawało mi się, że forum służy do dyskusji.
rychu18
najlepszy jest ten cytat:
Aleksnadr Kolinko zaczął ustawiac swoich kolegów w murze, a piłke technicznie kopnął... Mirosław Szymkowiak - Kolinko ustawiony był dla Łotyszy tragicznie i strzał w środek bramki puścił jak junior.

Strzał w środek bramki,he dobre.
rockatansky
Tyle, że skoro oni wybrali tą drogę (tzn. chcieli grać w piłkę) to chyba mam prawo ich krytykować za to, że grają słabo. Jak ja jestem słaby, to się nie pcham do tej branży, więc chyba porównywanie zwykłego człowieka z zawodowcem jest beznadziejne. A krytykować mam prawo, bo jest to reprezentacja która potrafi o wiele więcej.

...nie chodziło mi o to, że nie możesz krytykować - możesz... swoją wypowiedź odniosłem do osób, które krytykują, choć nie mają o tym zielonego pojęcia... w mojej opinii krytykować też trzeba umieć... a porównanie zawodowca ze zwykłym człowiekiem miało na celu zwrócenie uwagi między innymi na aspekt psychologiczny, który jest niezwykle istotny...
...nielogiczne jest zakładanie, że im się nie chce - kto niechciałby pojechać na ME? ...inna sprawa czy wierzą w to, że może im się udać...
EviLT
Tabela

Szwecja- 13 pkt
Wegry - 11 pkt
Polska - 10 pkt
Łotwa - 10 pkt

Polska gra z szweja a potem z wegrami u nich

Łotwa z wegrami

Jak poska przegra z szwecja

Wegry pokonuja Łotwe( po wczorajszym meczu pokonanie Łotwy to pryszcz)

Po pokonaniu Łotwy - Wegry beda miec 14 punktow my 10

Wiec ostani mecz z Wegrami nie bedzie sie juz liczyl bo jak nawet z nimi wygrami bedziemy miec 13 punktow a oni 14

Szweja na koniec pokona Łotwe i razem z punktami z Polski bedzie miec 19 punktow!!!!

I JAK WAM SIE PODOBA???
Kaczor
Węgry pokonują Łotwę?Słabe założenie tongue.gif
rychu18
Szwecja będzie miała 19 punktów włącznie z meczem Polski!Przecie Polska im je zabierze icon_twisted.gif
Sarni
Tu już nie ma co kalkulować - trzeba pokonać Węgrów i zremisować ze Szwedami, a to będzie naprawdę trudne zadanie. Poza tym co tak naprawdę dają nam baraże ? Tylko przedłużają nasze szanse, bo przecież nie zapewniają awansu (a w tych barażach ekipa będzie naprawdę silna).
rychu18
tak na marginesie,przeliczając i kalkulując to wszystko ,jakbyśmy grali w barażach można napisać z kim ewentualnie bysmy się spotkali?
Sarni
tak na marginesie,przeliczając i kalkulując to wszystko ,jakbyśmy grali w barażach można napisać z kim ewentualnie bysmy się spotkali?

Z tym, kogo nam los przydzieli.
R_L_S_
hehe nie ma co wykralismy calkiem przypadkowo bo obie druzyny graly beznadziejnie az sie ogladac odechciewalo ale zdazylem do tego przywyknac.
Ogolnie wymeczone,po chaotycznej grze 2:0 ale liczy sie wynik i jakas tam szansa jest na 2 miejsce w grupie.
EviLT
Zremisowac ze szwecja i wygrac z Wegrami smile.gif Chyba nawet sobie nie wyobrazacie jak to bedzie ciezko osiagnac.

A i tak walczymy juz tylko o Baraze.

Nie patrzalem jeszcze nawet nie wiem z kim nasza grupa ma baraze ale jako drugie zespoly widzialem
NIEMCY - grupa 5,
ANGLIA grupa 7,
CHORWACJA grupa 8,
WALIA grupa 9.
IRLANDIA grupa 10.
SŁOWENIA grupa 1
DANIA grupa 2
CZECHY/HOLANDIA grupa 3
HISZPANIA grupa 6

Jak widac przeciewnicy to nie leszcze ( w wiekszosci)
My chyba gramy z 8 grupa- nie jestem pewny
Jakuza
Byłoby dobrze gdyby był to przeciwnik z grupy ósmej smile.gif
rychu18
chorwacja jest do ogrania cool.gif przypominacie sobie remis?
Sarni
chorwacja jest do ogrania cool.gif przypominacie sobie remis?

Tja. Remis po nużącym meczu towarzyskim, bez zaangażowania obu stron. Podejrzewam, że w barażach Chorwacja by nas rozniosła.

Najłatwiejsza byłaby Słowenia.

Fajny byłby mecz z Hiszpanią (BTW to dziwi mnie fenomenalna postawa Greków). Czujecie ten pojedynek Raula z naszymi obrońcami ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

No i mecz z Holandią też byłby super. Już czuję power pojedynku Gianni vs Ruud, buhuhuhuhu laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Za to z Anglikami byłoby super, Hajto potraktowałby Becksa takim wślizgiem, że by mu się piłki odechciało laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Cameoxbox
Ale radocha.

Trzeba jeszcze 'zakupić' msze w intencji Polskich piłkarzy i może wygramy ze Szwedami biggrin.gif
T.Mc
z tak jak gralismy z lotwa i jak mamy tak grac ze szwedami to nie oplaca sie wychodzic na boisko jeden Krzynówek nie bedzie zasówał za wszystkich , nasi musza zagrac jak za Engela z sercem smile.gif
Kaxi
Zagrali niezle. Nie dobrze, ale tez nie słabo. Jesli chodzi o styl to od pocztaku bylo wiadomo: tu trzeba wygrac i nie wazne czy bedziemy ich kroic pilami spalinowymi czy ogramy ich tehcnicznie ale wygrac trzeba bylo. Zaluje tylko ze Polska nie potrafila strzelic Gola w przewadze zawodnika. A hajto, mimo ze go nie lubie, jest taki jakis chamski, agresywny to jednak z Bąkiem sprawowali sie calkiem niezle. Zreszta oprocz Kryszalowicza to raczej nie ma na kogo za bardzo narzekac. Nie mowie ze grali dobrze, ale oprocz niego nikt nie odstawal od reszty zbytnio.
easye
Jak to mialo byc niezle, to ciekaw jestem co ty nazywasz kiepskim spotkaniem (do 30 min nawet podac nie potrafili... :roll: )
A ze Szwecia dostaniemy...
rychu18
oprócz "kryszaka" denerwował mnie "rarytas" czyli Ratajczyk!!!Tak mnie denerwował,to przez niego mieliśmy fuksa w pierwszej połowie jak Łotysz z 10metrów walnął w słupek!!!Debil symulował faul a sędzia mu wałek,gramy dalej panowie,uniósł ręce ,spojrzał na sędziego i dopiero popędził za Łotyszem!!!Istny pajac!!!
tooom19
POLSKA - SZWECJA 2:1 wiem co mówie JADE NA MECZ ! :wink:

no comment
ironiss
POLSKA - SZWECJA 2:1  wiem co mówie JADE NA MECZ ! :wink:

no comment

Widać bojowy duch w narodzie icon_twisted.gif Przed meczami z Anderlechtem też wszyscy mówili jaki to średniak i jaki zespół do ogrania, jak później było wszyscy pamiętamy sad.gif Jakoś niechce mi się wierzyć żebyśmy mieli wygrać lub zremisować z zespołem którego na mistrzostwach świata nie mogła pokonać Argentyna, Anglia, Nigeria, a Senegal szczęśliwie wygrał w dogrywce :roll: Mimo to wierzę w naszych ohmy.gif Będzie 0:0.
rychu18
spokojna głowa,cuda się zdarzają :wink:
chciaż to nie będzie cudu.to będzie zwycięstwo Polski!!!
tooom19
NIe wdaje sie w dyskusje z Ludzmi którzy nie wierzą w swój kraj - ............ nie interesują mnie żadne Logiczne wyjaśnienia -
POLSKA WYGRA I KONIEC........ a cała reszta co mi tu za chwile będzie wmawiać coś innego niech zmieni Narodowość - proponuje wyjechać doi szwecji wtedy będziecie zadowoleni z występów "waszej" Reprezentacji - nie rozumiem tego narodu - wszyscy na wszystko narzekają - nawet jak nasi wygrywają to i tak źle bo za dużo błędów - jak przegraj to dopiero źle - k.u.r.w.a normalnie jak mój sąsiad i nie tylko on jeden - Jak było gorąco to mi mówił - "ciągle te upały mógł by już deszcz zacząć padać - teraz pare dni deszczu to mi mówi - ale ciulata pogoda - ani wyjść nie można na spacer - teraz zaś jest troche cieplej to mi powiedział że chciał by sie troche poopalać na działce ale nie ma słonca " NORMALNIE NIE MAM PYTAŃ - POYEBANY NARÓD NA MAXA z małymi wyjątkami ,-nikt W NIKOGO NIE WIERZY wszyscy NARZAEKAJĄ

JAK TU TAKIM LUDZIĄ DOGODZIĆ !!????
EviLT
POLSKA - SZWECJA 0:0 ???? <-------- niezli z was optymisci!!!
^CzarnY
zgadzam sie z tooomem19, kazdy kogo ciesza porazki niech sie idzie leczyc bo ja nawet sie nie zamierzam wdawac z nim w dyskusje.
Sarni
zgadzam sie z tooomem19, kazdy kogo ciesza porazki niech sie idzie leczyc bo ja nawet sie nie zamierzam wdawac z nim w dyskusje.

Dla uściślenia chciałbym dodać, że ja Polsce kibicuję (co nie oznacza, że zawsze jestem optymistą). Piszę to, bo po moich wywodach nt. Wisły w LM większość pewnie myśli, że mam kraj w (pipi)e, jednak jak już mówiłem - zupełnie inaczej traktuję piłkę reprezentacyjną niż piłkę klubową.
rychu18
2:0 było z Łotwą
2:0 będzie ze Szwecją!!!

Nawet obstawiałem dzisiaj ten mecz.Dałem "dwie dychy" + inne mecze,że Polska wygra i to wysoko bo aż 2:0!A nawet jak nie wejdzie to hojj.
Cały nasz kochany trud,Tobie kochana ojczyzno!!!
toudi
Polska wygra, bo prawdopodobnie bede na tym meczu, jak kumpel skoluje mi bilet, bede sie darl jak glupi biggrin.gif
ps. czy to Szwedzi czy Angole ja Was wszystkich ...ole ...ole, hehehe biggrin.gif
easye
NIe wdaje sie w dyskusje z Ludzmi którzy nie wierzą w swój kraj - ............ nie interesują mnie żadne Logiczne wyjaśnienia - 
POLSKA WYGRA I KONIEC........    a cała reszta co mi tu za chwile  będzie  wmawiać coś innego  niech zmieni Narodowość - proponuje wyjechać doi szwecji wtedy będziecie zadowoleni z występów \"waszej\" Reprezentacji    -  nie rozumiem tego narodu  - wszyscy na wszystko narzekają - nawet jak nasi wygrywają to i tak źle bo za dużo błędów - jak przegraj  to dopiero źle  -  k.u.r.w.a  normalnie jak mój sąsiad i nie tylko on jeden -  Jak było gorąco to mi mówił  - \"ciągle te upały mógł by już deszcz zacząć padać - teraz pare dni deszczu to mi mówi  - ale ciulata pogoda - ani wyjść nie można na spacer - teraz zaś jest troche cieplej to mi powiedział że chciał by sie troche poopalać na działce ale nie ma słonca \"  NORMALNIE NIE MAM PYTAŃ - POYEBANY NARÓD NA MAXA z małymi wyjątkami ,-nikt W NIKOGO NIE WIERZY  wszyscy NARZAEKAJĄ

JAK TU TAKIM LUDZIĄ DOGODZIĆ  !!????

Patriotyzm to jedno, a na co stac nasza reprezentacje to i tak wiekszosc wie... :roll:
rockatansky
Patriotyzm to jedno, a na co stac nasza reprezentacje to i tak wiekszosc wie.

...racja, Polskę stać na więcej... zresztą po co oglądać mecz, jeśli się nie wierzy w to, że mogą wygrać?
Deks

...racja, Polskę stać na więcej... zresztą po co oglądać mecz, jeśli się nie wierzy w to, że mogą wygrać?

Jak tak oglądam... ;p a to dlatego żeby zobaczyć co dzieje się z polską reprezentacją, no a że przeważnie dzieje się źle to już inna beczka ;p
tooom19
........ehhhh.......Syzyfowa praca..........brak słów
yaczes
[Offtop] Deksiu zmniejsz swoj podpis, bo powiem adminowi ;>[/Offtop]
drk
2:0 było z Łotwą 
2:0 będzie ze Szwecją!!!

Nawet obstawiałem dzisiaj ten mecz.Dałem \"dwie dychy\" + inne mecze,że Polska wygra i to wysoko bo aż 2:0!A nawet jak nie wejdzie to hojj.
Cały nasz kochany trud,Tobie kochana ojczyzno!!!

Polska raczej nie ma szans aby wygrać mecz ze Szwecja .
jak juz to bym obstawiał X2 . Bo jakoś na remis widze że mają szanse ale aby wygrć to jeszcze im brakuje .
Jeden wygrany mecz Łotwą nie musi zapowiadac że Polska jest na najlepszej drodze aby wygrywać mecz za meczem .
R_L_S_
Jak nie bede popelniac takich szkolnych bledow jak w pierwszym meczu,zamuruja bramke to moze wyciagna 0:0 bo zwyciestwo jest bardzo malo mozliwe a punkt ze Szwedami to nawet zaliczka hehe
ironiss
nasi siatkarze po wygranej z Grecją też szykowali się na medale, a okazało się że nie trzeba Rosji żeby zatrzymać naszych , wystarczą przeciętniaki w stylu Holandii ( lub Portugalii na MŚ w siatę ). Niechce żeby nasi podniecili się zwycięstwem z Łotwą, potrzebny jest zimny prysznic. Słusznie zauważył Hajto że Polska nie może zagrać dwóch dobrych meczów co 3,4 dni. P.Janas powinien wymienić trzech,czterech zawodników (Ratajczyk,Lewandowski,Kryszałowicz na Żewłakowa, Kosowskiego i Saganowskiego)żeby ci nowi wnieśli trochę życia do gry . Jeśli nasi zagrają dobry mecz będzie remis - Szwecja nie przegrała meczu w eliminacjach od sześciu lat, więc trudno się spodziewać aby mieli to uczynić nasi , ale w piłce jak w żadnej innej dyscyplinie zespołowej o wyniku w dużym stopniu decyduje przypadek. Wierzę w naszych !
R_L_S_
no niby wszystko git ale musze ci przypomniec ze my z Łotwa nie zagralismy rewelacyjnie ;>
Kaxi
Ja popiera tooma'a. Ja zawsze mimo wszystko licze na wygrana. Oni naprawde nie przegrywaja specjalnie i im naprawde zalezy na wyniku. I podsumuwujac: wierzę w wygrana, typuje remis.
Cameoxbox
Ja popiera tooma'a. Ja zawsze mimo wszystko licze na wygrana. Oni naprawde nie przegrywaja specjalnie i im naprawde zalezy na wyniku. I podsumuwujac: wierzę w wygrana, typuje remis.

Ja w nich wierz.
Z Łotwą 1-szy mecze przegraliśmy drugi wygraliśmy.
Kto wie może tak będzie ze Szwecją.
Trzeba trzymać kciuki
ironiss
Młodzieżówka nie zawodzi i przeszła dalej bez porażki cool.gif W piątek młodzi wygrali z Łotwą 2:0, a później seniorzy skopiowali ten wynik. Gdyby seniorzy znowu to zrobili, nie miałbym nic przeciwko.
Słoniu
Trzeba w Polske wierzyc jak bum cyk cyk
toudi
Polska na pewno nie przegra jutrzejszego meczu, co najwyzej zremisuje smile.gif ja Wam tak mowie, zobaczycie tak bedzie :!:

ps. tym razem realista icon_twisted.gif
yab
Młodzieżówka nie zawodzi i przeszła dalej bez porażki  cool.gif W piątek młodzi wygrali z Łotwą 2:0, a później seniorzy skopiowali ten wynik. Gdyby seniorzy znowu to zrobili, nie miałbym nic przeciwko.

Ja bym wolał żeby wygrali, ale remis w ostateczności też może być.

nara
DMX
Dzisiaj Olisadebe oznajmil ze juz go noga przestaje bolec i zagra w LM przeciwko MaUTD. Co za sciemniacz, zabralbym mu obywatelstwo polskie i zakazal wpuszczac do kraju. icon_evil.gif
Diabeu
icon_twisted.gif mam nadzieję że po raz kolejny dostaniemy w dupęhyh.gif VIVA SZWECJA!!!!! icon_twisted.gif
^CzarnY
DMX, nie przesadzasz aby? mecz z Manchesterem wypada 16.09, dzis mamy dziesiaty :>

poniewaz Olisadebe nie gral w lidze greckiej, dla mnie nie ma tematu...
rockatansky
\"Panie trenerze - wyjeżdżam, nic tu po mnie, źle się czuję w tej kadrze. Pan nie widzi mnie w składzie. Po co mam zajmować komuś miejsce. Nie oszukujmy się, że to ja akurat będę odkryciem meczu ze Szwedami. Wracam do klubu, tam też mam przechlapane. Powołanie na te dwa mecze może mi wyjść bokiem w Leverkusen - zakończył \"Tata\"...
...Też wyjeżdżam. Nie mam szans na grę, więc wracam leczyć się do klubu\" - odpowiedział Wichniarek\".

...aż się krew we mnie gotuje... jeśli to prawda, to ja obu panom mówię spie$#*#@jcie i na oczy mi się więcej nie pokazujcie... bądźcie przeklęci wy i wasze potomstwo do czwartego pokolenia włącznie... abyście musieli do końca życie kopać piłkę \"gorszą\" nogą...
...w tym świetle szansa na sukces ze Szwedami znacznie zmalała - atmosfera nie jest dobra, to o wynik będzie trudniej... może mi ktoś powie, czemu tego rodzaju rzeczy się ukrywa - ja na miejscu Janasa nie zastanawiałbym się, tylko poinformawał o tym prasę... dla mnie zawodnicy to skreśleni... szkoda Kałużnego - lubiłem go... a Wichniarek to zawsze mi ciotą zalatywał...
mam nadzieję że po raz kolejny dostaniemy w dupęhyh.gif VIVA SZWECJA!!!!

...gadasz jak Sarni... icon_twisted.gif
Sarni
Dzisiaj Olisadebe oznajmil ze juz go noga przestaje bolec i zagra w LM przeciwko MaUTD. Co za sciemniacz, zabralbym mu obywatelstwo polskie i zakazal wpuszczac do kraju.  icon_evil.gif

Od początku nie wierzyłem w te jego kontuzje - za długo to trwało. Po prostu chłopak chciał się wypromować, to zawitał do reprezentacji Polski, bo w Nigerii go nie chcieli. Jak już stał się znany to olał kadrę i nara. Poza tym to od początku było głupie - wiadomo, że nie będzie grał z miłości dla kraju, a reprezentacja będzie stanowiła dla niego jedynie drogę promocji.

...gadasz jak Sarni...

Sorki - ja reprezentacji kibicuję.
Wisły i Widzewa nienawidze, i z kim by nie grali będę przeciwko nim.
tooom19
DOBRA PANOWIE trzymcie Kciuki JADE NA MECZ !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.