Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Odin91
Ej, kiedy on ostatnio grał w reprezentacji ?
2 lata...nie półtora roku...nie pamiętam smile.gif
Ale szkoda że se chłopak te kolano zje.bał...
MisHa
Ostatnio Oli grał chyba w meczu z Belgami :?
Szkoda go bo patrząc na naszą gre można myśleć że właśnie Czarnecki mógłby dać nam jakaś nadzieje na wyjazd do Szwabii sad.gif
Yasio da rial madafaka
IMO Oli jest już reprezentacji do niczego niepotrzebny.Najbardziej drażni mnie jak się wykręca od gry w barwach Polski:zawsze jest to samo, kolano go boli.Już mu chyba nie zależy,wypromował się 4 lata temu, dostaje hajs w Atenach i mu wystarczy.
DMX
IMO Oli jest już reprezentacji do niczego niepotrzebny.Najbardziej drażni mnie jak się wykręca od gry w barwach Polski:zawsze jest to samo, kolano go boli.Już mu chyba nie zależy,wypromował się 4 lata temu, dostaje hajs w Atenach i mu wystarczy.

LOL Ale w Grecji tez nie gra, wykreca sie wszystkim tongue.gif
Yasio da rial madafaka

LOL Ale w Grecji tez nie gra, wykreca sie wszystkim tongue.gif

Co nie zmienia faktu że kasę dostaje :wink:
Mackal21
Dzisiaj rozpoczynają Polacy eliminacje do mś w Niemczech 2006.Oto moje prognozy co do gr. 6:
-Anglia-zdecydowany faworyt grupy,jakiekolwiek miejsce niższe niż 1 będzie dużą niespodzianką
-Polska-wielka niewiadomo,stać ich na zajęcie 2 miejsca,bo rywali mają naprawdę łatwych(prócz Anglii oczywiście)
-Austria-przeciętny zespół,który może powalczyć jedynie o 2 miejsce
-Walia-kolejny wyspiarski zespół,który może sporo namieszać w grupie
-Irlandia Płn.-3 z kolei zespół z wysp,który jednak będzie raczej tylko dostarczycielem punktów,być może pokusi się o kilka remisów z wyżej notowanymi rywalami
-Azerbejdżan-zdecydowanie najsłabszy zespół,o punkty może powalczyć jedynie z Irlandią Płn.
Trafiliśmy do grupy w której musimy zdobyć conajmniej 2 miejsce,być może przy dobrej grze Polacy powalczą nawet o 1 miejsce(raczej wątpliwe).Tak czy siak,prócz Anglików Polacy mogą wygrać z każdym.Polska stoi naprawdę przed dużą szansą awansu do mś.
Tylko muszą spełnić jeden warunek-grać na 100% swoich możliwości.
DMX
Ja jestem optymista, Anglicy wiecej niz 4 bramek nam nie strzela biggrin.gif
Enori
2-0 dla Polaków do przerwy.
Mecz nudny, jak zwykle kiedy grają polacy. Nie chce mi się nic o tym meczu więcej pisać smile.gif
MisHa
Ostateczny wynik 3-0 dla Polski: Zurawski (hehe dawno takiej bramki nie widzialem), Włodarczyk, Krzynówek
Mecz nudny, choć widać kilka pozytywów w grze od meczu z Danią
escobarek
no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :wink:.. może i gra nie zachwycała ale wreszcie niektórzy piłkarze potwierdzili swoją przydatność do kadry - vide Żurawski.. Mila i nawet Dudek.. chociaż ten ostatni troche nerwowo grał.. teraz jeszcze mecz z Anglią i powinno być jasne na co możemy liczyć w tych eliminacjach..
_Bardock
Polacy grali średnio, a że przeciwnik był słaby to wynik był taki a nie inny.
W meczu z Anglią wynik pewnie będzie odwrotny :roll:
_ARO__
grali w sumie sednio confused.gif ale wygraliu...niech tez srednio zagraja z Anglia i przynajmniej zremisuja biggrin.gif albo,daj Boze, wygraja biggrin.gif
Sado
Szkoda czerwonej kartki Włodarczyka. Kto teraz będzie grał na ataku z Żurawskim? Drewniak Rasiak, albo parówa Kryszałowicz?

Gdyby nie świeciło takie słońce nie zdaje mi się by bramkarz Irlandii Pół. puścił taką bramkę.
Jakuza
Szkoda czerwonej kartki Włodarczyka. Kto teraz będzie grał na ataku z Żurawskim? Drewniak Rasiak, albo parówa Kryszałowicz?

...albo model Niedzielan icon_twisted.gif
lukasz
Anglia-Austria 2:2
Azerbejdżan-Walia 1:1 -_-

Polska samodzielnym liderem grupy po pierwszej kolejce.
Odin91

Gdyby nie świeciło takie słońce nie zdaje mi się by bramkarz Irlandii Pół. puścił taką bramkę.

Co ty chcesz od Kryszałowicza ?
Gość jest zdumiewającym dryblerem a ty mówisz parówa smile.gif
Z Anglą nie bedzie źle."Bedzie dobrze dzieciaku" cool.gif
Furbik
Chyba że kogoś Janas dowoła, a czy wogóle może? Ja bym dowołał Sagana.
_ARO__

buhahahh Sagana !! wez...stary...przeciez ona gra jak szmata...lepiej niech Frankowskiego powola...paranoja zeby najlepszy strzeles ekstraklasy ktory ma srednia prawie 2 bramki na mecz nie byl powolany do reprezentacji...to niech le[iej gra kontuzjowany Niedzielan ...

James<----------buhhahahaha ale debilos...taka szmata...
świerzbik

I bardzo dobrze, im więcej takich szmatek, tym większe szanase dla Polski. Nie zmienia to faktu, że gość broni lepiej od naszych bramkarzy, a to nasza linia defensywna będzie musiała zmierzyć się z niezwykle silnym atakiem anglików.
BTW widzieliście jaką pare James ma w łapie. Jeżeli nie to proponuje wyjść na wymiarowe boisko i "porzucać" piłeczką tak jak on.
escobarek
James Dudkowi to mógłby buty sznurować.. przecież ten koleś to jakiś narcyz.. zapatrzony w siebie i tyle.. no i pozbawiony talentu.. nie musze chyba przypominać że jego przezwisko to póltora-nieszczęścia.. i jak widać pasuje do niego jak ulał..

p.s. i wszystko toczy się jak cztery lata temu.. Polska wygrywa a rywale tracąc punkty dodatkowo nam pomagają.. i oby jeszcze zakończenie było takie same..
DMX
Szkoda ze Anglicy nie wygrali bo teraz z Polska musza wygrac i nam nie odpuszcza.

A Janas jak zwykle wszystkich zaskoczyl i chyba nikt nie zgagnie jaki sklad wybiegnie na boisko, zawsze cos zmienia laugh.gif Szkoda ze z Anglikami pewnie wystapi Rasiak, niech lepiej powola Frankowskiego i mamy porzadny atak z Wisly.
Kubaa__
Jak Rasiak będzie grał to lezymy.... No ale ważniejsze jest to żeby w bramce Anglii stał James, wtedy to może i Rasiak coś strzeli laugh.gif .
Odin91
Szkoda ze Anglicy nie wygrali bo teraz z Polska musza wygrac i nam nie odpuszcza.

A Janas jak zwykle wszystkich zaskoczyl i chyba nikt nie zgagnie jaki sklad wybiegnie na boisko, zawsze cos zmienia  laugh.gif Szkoda ze z Anglikami pewnie wystapi Rasiak, niech lepiej powola Frankowskiego i mamy porzadny atak z Wisly.

Popieram.

PS.Rasiak niech sie lepiej nie pokazuje na meczu bo może z trybun cegłówka w niego polecieć laugh.gif
Sado

buhahahh Sagana !! wez...stary...przeciez ona gra jak szmata...lepiej niech Frankowskiego powola...paranoja zeby najlepszy strzeles ekstraklasy ktory ma srednia prawie 2 bramki na mecz nie byl powolany do reprezentacji...to niech le[iej gra kontuzjowany Niedzielan ...

Jak szmata? To frankowski gra jak chusteczka. frankowski to niezła ciota, dostałby z bara od takiego Campbella czy innego Ferdinanda to już kontuzja i skończona kariera. smile.gif
Ale teraz już chyba nie można powoływać do kadry? Po meczu z Anglią dopiero?
Odin91
Sado masz jakieś choroby psychiczne ? biggrin.gif
Frankowski what ?Szmata ?....buhahahaha.
Chyba se coś mocnego wypiłeś przed pisaniem tego posta.
A co do Sagana to niech go zachowają dla siebie.
Idźcie przecz z nim, z Rasiakiem to samo !!
_ARO__
niech gra Niedzielan z kontuzja...byle nie Rasiak...jeeezzzz przeciez ten kolo to para olimpiada...Sagan to wsior...niech powolaja Frankowskiego to przynajmniej beda zgrani z Zurawskim...
Sado
Przecież ta ciota frankowski, nie ma szans w starciu z obrońcami Anglii. SAGAN RULEZZZZZ!!!
MisHa
No gdzie mi tu z tą pytą Frankiem, przecież on jest zarzadki na Anglie, napewno lepszy by był na 100 Sagan
_ARO__
tak Sagan ?? wez on gra jak ciota ...
DMX
Sagan to wsior...niech powolaja Frankowskiego to przynajmniej beda zgrani z Zurawskim...

Saganowski - kur*** z wioski wink.gif

A tak serio to lepiej Frankowskiego bo gra na codzien z Zurawskim i strzela mnostwo bramek.
MisHa
Najlepszy na Anglie byłby Niedzielan, jest najszybszy z polskich napastników, ale chyba ma jakaś kontuzje question.gif
Frankowski może i dużo strzela ale tylko na pustą bramke i w polskiej lidze jakimś frajerzynom
Partyzant
3-0 dla Polski nawet z takimi kelnerami cieszy. Tylko kto zagra w ataku teraz z Żurawiem?? Tylko nie ten kaleka Rasiak. Szkoda że Włodarczyk dał się sprowokować .Jakby Niedzielan był zdrowy, to tylko on... Bo Olisadebe (murzyn czarna ciota) znowu symulował kontuzję byleby nie grać...

P.S. James puścił taką bramę jak kiedyc Shilton po strzale Domarskiego na Wembley... :wink: Ale to mnie nie dziwi - w PES 3 tez takie puszcza, ostatnio strzeliłem mu główką Ronaldinho) z 14 metrów i to po koźle... laugh.gif
Macieq
Ja źle widze mecz Polski z Anglią , anglicy po takiej wtopie będą się chcieli za wszelką cene zrehabilitować . Ale sądze że remis jest całkiem realny , nasza kadra nie jest pod wielką presją po zdobyciu 3 pkt. i sądze że jak zagrają na luzie, mniej chaotycznie to niespodzianka jest możliwa.
Yasio da rial madafaka
Ja wiem, że to jest naiwne, ale wierzę, że historia baaardzo lubi się powtarzać.W eliminacjach do MŚ'74 też mieliśmy grupę z Anglią i Walią, a finały były w Niemczech.Oby się historia powtórzyła.W każdym bądź razie, jeśli uda się wygrać z Anglią, to jestem w 100% pewien, że będzie 3 miejsce za 2 lata :wink: W życiu przesądy mnie śmieszą, w piłce-wprost przeciwnie.
Odin91
Być może....ale lepiej by ta druga "przepowiednia" sie nie sprawdziła laugh.gif
_ARO__
niech chociaz zremisuja ...
GOPA
Odin 3 miejsce za 2 lata czyli 3 miejsce na mistrzostwach !! niech lepiej sie sprawdzi :wink:

ja stawiam na remis albo zwyciestwo Angoli.
tak z 1-2 albo 0-2 dla wyspiarzy bedzie
Partyzant
Mecz pewnie będzie miał następujący przebieg: dobry początek Polaków, ciśniemy ich ale mają troche farta, Niedzielan nie strzela 2 "setek". Potem idzie jakas głupia kontra i po błędzie stoperów Owen na 1-0. Z Polaków uchodzi powietrze i walą juz tylko głową w mur. W końcówce Gerrard srzela na 2-0.

To jest wizja realistyczna , ale obsrałbym sie ze szczęścia gdyby wynik był odwrotny biggrin.gif

POLSKA GOLA!!!!
Odin91
2-1 dla Polski icon_twisted.gif mówie wam.
Miałem lekcje religii i mieliśmy intencję w mszy o przychylność Boga o dobrą gre naszych "orłów" icon_twisted.gif
Polacy młodzieżówka vs Anglicy po prowadzeniu 1-0 remisują 1-1 :?
_ARO__
mlodziezowka w dupe 1-3 ...Polska bedzie miala ciezko...ale trza wierzyc...
Shiva
Nie wiem czemu, ale mam dziwne przeczucie, że wygrają. Pierwszy raz od Bóg wie jakiego czasu.

shi
whitesand
Wiesz Shiva, ja też tak mam. To chyba przez ten mecz z Irlandią Północną, chociaż przeciwnik z nich był żaden w porównaniu do Anglii. Cóż, fajnie czasem pomarzyć, mi się śniło 3:0 dla biało-czerwonych icon_twisted.gif.
Shiva
Trzymajmy kciuki. W Wyborczej dobrze ktoś napisał, charakteryzując poszczególnych piłkarzy angielskich, że np. Beckham może co najwyżej spowodować, iż na okolicznych bazarach sprzeda się nieco więcej jego koszulek z logiem Realu.
whitesand
No to trzymamy. A o Beck-sie tego tekstu to w Wyborczej nie zauważyłem, dzisiejsza ? To chyba jedyna taka szansa: Ferdinand, Gerrard, Rooney i chyba nawet Dejwi nie zagrają, nie mam dzisiejszej prasówki więc nie wiem dokładnie icon_twisted.gif. W każdym razie skład jest 'przetrzebiony' i do tego James okazał się godnym następcą Seamana. Teraz albo nigdy. Auuuu icon_twisted.gif.
dee
Artykuł w Wyborczej to typowy tekst"ku pokrzepieniu serc".Patrząc na sprawę zimno i bez emocji,nawet ta osłabiona Anglia jest piekielnie silnym zespołem,na pewno silniejszym niż Dania w (nie)sławnym meczu z Polską.Nie pokuszę się o jakiekolwiek obstawianie wyniku,ale nie jestem w tej chwili hurraoptymistą.Miejmy nadzieję,że nasi nie powtórzą błędu Wisły z krakowskiego meczu z Realem,nie zagrają zbyt łagodnie,zbyt czysto.Taki Becks,gdy dostanie kilka razy po żebrach,z pewnością zmięknie,w końcu w weekend musi zagrać w Realu.
Ostatnie wieści z frontu http://sport.onet.pl/976677,wiadomosci.html
Janasowi chyba kompletnie odwaliło,albo się upił...
escobarek
jeśli faktycznie te doniesienia miałyby się sprawdzić to za wesoło nie będzie.. i o ile manewr przestawienia szyków obronnych to moim zdaniem dobry zamysł (wrzucenie do pierwszego składu Baszczyńskiego i przesunięcie na lewą stronę Żewłaka) o tyle sam pomysł by do ataku wystawić w miejsce Niedzielana (czy też Kryszałowicza) - Rasiaka jest chybiony.. bo to że może i dojdzie to kilku dośrodkowań z powodu swoich warunków fizycznych to jeszcze nie wszystko.. trzeba będzie umieć jeszcze te sytuacje wykończyć a przy takiej formie jaką prezentował nie gwarantuje tego na pewno.. mimo wszystko wierze w Janasa (ostatni raz?) że tak zestawi skład iż zdobędziemy chociaż jeden punkt.. a kto wie.. może i całą pule..

p.s. marzy mi się taka sytuacja w grupie jak przed czterema laty kiedy to po trzech grach mieliśmy 9 punktów.. to by było cudowne..
Viruss
Dup jesli powaznie Rasiak bedzie grac to ja dziekuje :wink:
_ARO__
ja chce tylko te 0-0...jak wstawi Rasiaka to jest posprzatane...jak on wogole moze byc w reprezentacji ??jak zagra to niech lepiej pokaze dlaczego wlasnie on i niech odbuduje moje zaufanie...bo jak bedie gral jak ostatnio to...nawet szczesie nam nie pomoze:/
whitesand
... a tak mają wyglądać wyjściowe jedenastki:

Yasio da rial madafaka
Mimo miejca Rasiaka w ataku nie tracę nadziei wciąż ślepo wierząc w to, że historia lubi się powtarzać.Podobnie jak Shiva i Whitesand przewiduję zwycięstwo Polski.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.