Dup nie Rasiak :!: Nich juz da nawet Boruca na atak ale nie Rasiaka
Janas nawdychal sie Slaskiego smogu i teraz ma schizy

Caly narod widzi ze Rasiak grac nie potrafi ale widocznie dobrze hapie galke Janosikowi i za to ma prawo byc w pierwszym skladzie

Ciup balem sie obstawic 100zl na Anglie ale teraz to juz wiem ze mam wygrana w rece hyhy
No nie tylko nie Rasiak, tragedia. Niestety czuje ze Dudek wposci jakas frajerska bramke i przegramy ten mecz
Ja sie tego tez boje :x ale jak juz mowilem: My mamy Dudka a Anglia ma Jamesa wiec jest remis
Jeszcze wczoraj miałem jakies nadzieje na chociażby zremisowaniu tego meczu , ale jak w popstawowej jedenastce zobaczyłem pana drewienko ( Rasiak ) szanse na remis zmalały do zera.
Pozatym o której godzinie zaczyna się transmisja
Jak sie nie myle to w TV mecz jest pokazywany o 20.15 (studio) a mecz juz sam o 20.45 albo 30 kuna nie wiem dokladnie ale jakos tak :wink:
zaczyna sie transmisja 0 20...Rasiak=przegrana...ahhhhh... a liczylem na te 0-0...
Rasiak!!lepiej nas nie zawiesz i strzel wkoncu gola!!jak strzelisz Anglikom gola to juz nigdy na Ciebie zlego slowa nie powiem ...
escobarek
8 09 2004, 15:18
zaczyna sie transmisja 0 20...Rasiak=przegrana...ahhhhh... a liczylem na te 0-0...
o ile mi wiadomo Rasiak jest napastnikiem.. a nawet jeśli mocno naciagniemy teze o tym że napastnik jest pierwszym obrońcą to i tak mało logiczne wydaje się to co napisałeś.. no offence..
_Bardock
8 09 2004, 15:26
Jezu, w co Wy wierzycie, remis to szczyt naszych możliwości a to z tego względu, że Angole są w lekkim dołku.
No i do tego remisu potrzebne jest jeszcze szczęście...
Wydaje mi sie, ze jesli Grzesiu Rasiak zagra na 100% swoich mozliwosci to mamy szanse. Nawet John Terry nie da mu rady w powietrznym pojedynku.
Dwojka Kukielka-Lewandowski opanuje srodek pola i Beckham z Lampardem sobie nie pograja.
Do tego Jurek Dudek, wysmienita forma, nasz mentor...
Moj typ: Polska-Anglia 0:4
nie bujcie sie, Kszynuwek pokarze im miejsce w dwuszeregu
_Bardock
8 09 2004, 15:43
Dwojka Kukielka-Lewandowski opanuje srodek pola i Beckham z Lampardem sobie nie pograja.
LOL niezła ironia
Wydaje mi sie, ze jesli Grzesiu Rasiak zagra na 100% swoich mozliwosci to mamy szanse. Nawet John Terry nie da mu rady w powietrznym pojedynku.
Do tego Jurek Dudek, wysmienita forma, nasz mentor...
Moj typ: Polska-Anglia 0:4
LOL
nie buj zaby ziom, wygramy to
Będzie dobrze jak wygramy z Łotwą bo raczej niema co liczyć na wygraną z Szwecją
Moje typy :
Łotwa 1 : 2 Polska
Polska 1 : 3 Szwecja
co ty za glupoty piszesz jaka lotwa jaka szwecja?????!!!!!!
escobarek
8 09 2004, 16:13
Będzie dobrze jak wygramy z Łotwą bo raczej niema co liczyć na wygraną z Szwecją
Moje typy :
Łotwa 1 : 2 Polska
Polska 1 : 3 Szwecja
co ty za glupoty piszesz jaka lotwa jaka szwecja?????!!!!!!
o ku**a stary.. nie wiem czy to tylko marna prowokacja z Twojej strony czy przez przypadek otworzyłeś na pierwszej stronie.. nie patrząc na date i inne takie.. jeśli jednak prowokacja to żałosna..
nie bujcie sie, Kszynuwek pokarze im miejsce w dwuszeregu
A pisać to Ty umiesz? 8O :wink:
_Bardock
8 09 2004, 16:32
Czy ktoś się tu skompromitował czy mi się wydaje??

Widzu rules
Rasiak jak i zdjecie Mili to 2 najgorsze rzeczy jakie mogl zrobic Janas.
no to co ze 1 strona ej jak sie dopisuje posty do 1 strony
Juz to widze... Rasiak na pelnej szybkosci mija slalomem angielskich obroncow, po czym precyzyjnym strzalem lokuje pilke w okienku bramki Jamesa... wczesniej zostaje obsluzony 30m crossem w wykonaniu Lewandowskiego. Popularny burak, po przyjeciu pilki na policzek zrobil sobie odrobine miejsca i przygotowal tymsamym to jakze precyzyjne podanie... akcja miala swoj poczatek i doskonalego przejecia pilki od wyprowadzajacego atak pozycyjny Gerrarda, swietny przechwyt Kukielki.
Prognoza jest jasna - jestesmy z gory przegrani. Nie potrafimy grac pilka, nie dosc, ze brak pilkarzy kreatywnych, to co najwazniejsze, nie potrafimy nadrobic tego fizycznie. Malo biegamy, malo sie wystawiamy, gramy bez ladu i skladu. Mecz z Irlandia(nie mowiac o Danii) pokazal, ze nie potrafimy nawet wyprowadzic kontrataku 3 na 1, oczywiscie bramka padla, ale wczesniej zdazylismy dwoma nieudolnymi podaniami stracic przewage liczebna i tylko sytuacyjnemu dryblingowi Krzynowka zawdzieczamy, ze cos z tego wyszlo. Nasi zapewne z Anglikami beda sie gubic, tracic pilke, nawet po przechwycie, pewnie zaraz bedziemy ja oddawac. Gra w aut, niedokladne zagrania pomijajace 2. linie... to prosty do przewidzenia scenariusz.
Pozostaje liczyc na przeblysk Zurawskiego lub Krzynowka, moze rykoszet. Remis to wariant hurraoptymistyczny.
Kolejny Polak, co to optymizm ma wypisany na twarzy. Jesteście tacy zabawni.
shi
ehhhhhhhhhh

Dajcie spokój co ??
Juz to widze... Rasiak na pelnej szybkosci mija slalomem angielskich obroncow, po czym precyzyjnym strzalem lokuje pilke w okienku bramki Jamesa... wczesniej zostaje obsluzony 30m crossem w wykonaniu Lewandowskiego. Popularny burak, po przyjeciu pilki na policzek zrobil sobie odrobine miejsca i przygotowal tymsamym to jakze precyzyjne podanie... akcja miala swoj poczatek i doskonalego przejecia pilki od wyprowadzajacego atak pozycyjny Gerrarda, swietny przechwyt Kukielki.
Będę na ten kawał podrywał dziewczyny
Rasiak to pozer, idiota, cieć który gra gorzej na ataku od Dudka (

) itp. itd.
Jeśli dziś bedzie grać to mur beton że przegramy
Jeśli go nie wprowadzą to mamy dużą szanse na wygraną
POLSKA GOOLA !!
COME ON ENGLAND :!: :!: :!:
Przegraliśmy bo ta Ciota(sie znaczy Rasiak) gra w pierwszym składzie
Już przegraliśmy :cry:
Polska przegrywa 1:0 - ja wiedziałem , że tak będzie
Teraz wszyscy będą mówić , że to przez Rasiaka
No pewnie !
I przez Mile :wink:
Ale serio :
Oni na serio mogli postrzelać z 3 gole :?
A rasiak to ciota która nie umi odebrać piłki
Kolejny Polak, co to optymizm ma wypisany na twarzy. Jesteście tacy zabawni.
shi
to zyj sobie w swoich zludnych nadziejach... trabki na stadion w pospiechu nie zapomnij
... 0:1 do przerwy ;'(
1:1 - Piękny gol Maćka Żurawskiego po podaniu Kosy
Ktoś jeszcze myśli że Żurawski i kadra to pomyłka
Kuna po jakiego grzyba Janas wpuszczal Rasiak na boisko
T_4_killer
8 09 2004, 21:37
Jak Rasiak gra zawsze przegrywamy...ahh ta klatwa
Olisadebe gdzie jestes?:(
hehe jaka klatwa :wink: z Anglia zawsze przegrywamy
T_4_killer
8 09 2004, 21:40
hehe jaka klatwa :wink: z Anglia zawsze przegrywamy

ale tym razem mielismy ogromne szanse wygrac:D gdyby nie te 2 farty angoli
Farty nie farty ale wygrali i to sie liczy :wink:
Yaczes: co do Olisadebe to wg mnie On juz sie skonczyl w reprezentacji (chyba ze wroci Engel to zas bedzie zdrowial w cudowny sposob :wink: )
kurna no i przegralismy po naprawde dobrej grze!Polska na 100% nie przyniosla wstydu zagrala to co zalozyli tylko po (pipi) taki samobój Glowackiego a Rasiak ten drewniak po co on tam wszedl!Janas najwieksza pomylka S-kadry wraz z Rasiakiem Lewandowskim i Kukilelka!a sedzia tez (pipi) mogl dac Orzelkom karnego ale coz takie zycie potrafimi grac tylko nie mamy szczescia

za 3 dni turniej bedzie sie dzialo
W sumie to nie bylo tak zle (mecz z Dania). Mam szanse z Austria powalczyc o 2 miejsce bo Anglicy sa poza zasiegiem.
Zawodnik meczu: Rasiak i jego genialne rajdy mijal obroncow jak tyczki, za to drugi napastnik wypadl slabo na jego tle, jak on sie nazywal chyba Zurawski
Walia po drugim remisie bedzie miala spore klopoty wlaczyc sie do walki o drugie miejsce. Koniecznie musimy wygrac z Austria.
Janas go home

Engel wroc...
to zyj sobie w swoich zludnych nadziejach... trabki na stadion w pospiechu nie zapomnij
... 0:1 do przerwy ;'(
Nie żyję w złudnych nadziejach, bo można co najwyżej zyć w złudnej nadzieji (sytylistyka się kłania), tylko zamiast pieprzyć o tym jaki to mamy nieudolny skład, wolę napisać, że będzie dobrze.
Kiepski mecz, tragiczna gra Głowackiego, fart Anglików. Co im trzeba natomiast oddać, to to, że jak tylko był niekorzystny wynik (nawet remis) - natychmiast atakowali. Polacy? Ja do ciebie, ty do mnie.
Nie mam już żadnych wątpliwości - Janas wkłada po nocach Lewandowskiemu (i vice versa), być może również Rasiakowi.
shi
co to wogole za pomysl zeby zmieniac tak sklad ze meczu na mecz ?? dlaczego nie gral taki sam sklad jak z Irlandia plus ktos za Włodarczyka ?? jak juz pisalem gdzies wczesniej...Lewandowski i Rasiak to kompletna pomylka...
Shanahan
9 09 2004, 07:28
Ja tam wcale się nie zachwycam występem naszych orłów- że niby wstydu nie przynieśli, że grali jak równy z równym, że mieli niewykorzystane sytuacje...
Sranie w banie !!!
Graliśmy słabo w meczu z bardzo przeciętnie dysponowanymi Anglikami i zasłużenie przegraliśmy. Tym, którzy prawią o tym, jakie to mieliśmy sytuacje współczuję przerw w dostawie prądu do chałupy na ostatnie pół godziny meczu. Anglia miała w tym czasie co najmniej 3-4 dobre okazje na strzelenia kolejnych goli( choćby groźny strzał Bridge'a, akcja Owena, strzał z 18 metrów Beckhama). U nas jakoś takich akcji się nie dopatrzyłem.
Inna sprawa, że kadra w tym składzie i pod tym trenerem chyba nic innego osiągnąć nie mogła. Europejski poziom zaprezentował jedynie Żurawski- czuć, że Maciek wreszcie się przełamał w reprezentacji i zaczyna grać na miarę swoich możliwości- musi tylko dostawać szansę gry w ataku. W miarę przyzwoity poziom zaprezentowali również: Bąk, Krzynówek i "Dżezi", który wybronił kilka strzałów w dobrym stylu.
Katastrofalnie wypadli: Głowacki- architekt porażki( dziecinnie dał sie nabrać na podwórkowy zwód Defoe + upchnął piłeczkę w naszej bramce wyręczając poddenerwowanych remisem Anglików), MIla ( byłem wielkim zwolennikiem wystawienia go w meczu, ale pokazał, że rządzić to może w meczu z Irlandią Płn.- wczoraj - król strat), Lewandowski ( rozbawił mnie w drugiej połowie- chciał zrobić zwód, wyszedł dziarsko jakby mówiąc : "Patrzcie no dobrzy ludzie na króla dryblingu" i ... potknął się na piłce) oraz Rasiak ( kompletnie bezproduktywny i zupełnie bez formy ).
Według mnie- ogólnie rzecz biorąc- słabizna.
Na oddzielny komentarz zasługują kibice- zero dopingu, co i rusz za to ryk trąb- beznadzieja! Mam propozycję: ustanowić zakaz wnoszenia trąb na teren stadionu. Trąby odbierają w ogóle chęć oglądania polskiej piłki. Do trębaczy mam jedno słowo: wypier....ć!!!
Jak już kiedyś pisałem fanom trąbek, stadion to nie wybieg dla jeleni. Zgadzam się w całej rozciagłości z Shanahan(nem) - graliśmy katastrofalnie słabo, bez pomysłu, długimi momentami dając się spychać do obrony. Przebłyski Żurawskiego to za mało. Anglicy też zagrali kiepski mecz, ale że nie sa frajerami, tak jak my - wygrali.
shi
whitesand
9 09 2004, 07:40
Tak. Chcieliśmy dobrze, wyszło jak zwykle. Tak jak przewidziałem padły 3 bramki. Niestety na 2:1 dla Anglii. Czarne owce drużyny: Mila, Kukiełka, Rasiak. Ci ludzie w ogóle nie powinni pojawiać się na boisku. Za to jak zwykle miło patrzyło się na grę Krzynówka, Dudka no i oczywiście akcje Żurawskiego i niekiedy Kosy. Reszta drużyny, zwłaszcza od 58 minuty, nie miała najmniejszej ochoty na granie w piłkę. A może kondycji nie starczyło ? Tak, czy inaczej z taką grą nie mamy szans na pokazanie czegokolwiek w MŚ 2006, o ile awansujemy. Na pocieszenie dodam że Francja wymęczyła 2:0 z Wyspami Owczymi, a Vieira dostał czerwoną kartkę. Super ! Kocham taką Francję !
sendzia nas oszukal powinnismy wygrac
A ja uwazam ze jak beda dalej padac takie dziwne wyniki to mamy nawet szanse na 1 miejsce (o ile my sie nie bedziemy potykac po za Anglia :wink: )
świerzbik
9 09 2004, 09:43
sendzia nas oszukal powinnismy wygrac
No oczywiście powinniśmy dostać 4 karne, w tym wszystkie w ostatnich 10 minutach meczu. Na dodatek na czerwona kartkę zasługuje Beckham, Owen, Lampard, Gerrard no i oczywiście Robinson(ależ on brzydko patrzył na Żurawskiego po tej bramce), a ten gol samobójczy nie powinien zostać uznany wedłóg nowych zasad opisanych w podręczniku sędziowskim "Book of widzu's intelekt"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.