Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
escobarek
oka.. gra grą każdy widział co się działo.. spokojnie mogliśmy ten mecz nawet zremisować albo wygrać.. teraz ciekawi mnie tylko sytuacja Janasa.. miał zdobyć 4 punkty.. zdobył 3.. poleci - nie poleci.. ale już nawet zapomnijmy o tym.. bo najbardziej drażniło mnie kibicowanie.. żalosne.. co to w ogóle ku**a miało być ? .. już nawet nie wspomne o tragicznym zaśpiewaniu hymnu.. ale w trakcie meczu to doping słychać było tylko po golu Żurawia.. a potem (czy też przed tym) doping niczym na meczu towarzyskim z jakimś podrzędnym zespołem.. a jedyny pozytywny aspekt tego kibicowania to sporadyczne posługiwanie się trąbkami.. jendak to troche za mało..
Danilo1972
Gra Polaków była tragiczna. Anglia była naprawdę słaba i aż prosiła się o wrzucenie jej kilku bramek. Tyle tylko że nie ma kto ich strzelić.
Wg mnie na boisku nie powinni wogóle zaistnieć Rasiak (drewno), Żewłakow, Kosowski i Głowacki.
Janasowi zupełnie odwaliło żeby powoływać takich graczy.
świerzbik
Janasowi zupełnie odwaliło żeby powoływać takich graczy.

No niestety wygląda na to, że nie zaistniejemy na jakiejś większej światowej imprezie, dopóki będziemy mieli takich"dżenialnych" szkoleniowców. Ale czego my wymagamy. Ten człowiek całe życie grał jako taki cep na środku obrony, którego jedynym zadaniem było kopanie przeciwników. Może trzeba pójść śladem holendrów-ich druzyna prowadzona przez Marco van Bastena, wspaniałego piłkarza i inteligentnego człowieka, wygrała wczoraj z ekipą Czech.
wsm
heh oczywiscie duet Rasiak&Kosowski dal rade;> Od pierwszego pilka sie odbijala a 'najlepszemu pomocnikowi bundesligi' jak zwykle dosrodkowania wychodzily za glebooooookie (chociaz kilak akcji wyrobil). Ogolnie Polska nie zagrala tragicznie - zabraklo szczescia i przy niedysponowanych Anglikach az sie prosilo o strzelenie gola, ale coz... Zurawski pokazal sie z dobrej strony - staral sie i mu wychodzilo, tak powinien grac zawsze. Krzynowek - imo najlepszy pilkarz Polski w tym momencie - inni moga sie tylko uczyc.
Shiva
Pitolicie na Janasa, a on wystawił najsilniejszy obecnie skład - i tyle. Czy do was nie dociera, że nie mamy 11 piłkarzy choćby na poziomie Żurawskiego?

Grałby Niedzielan, to byście pierdzielili, że może lepszy byłby Rasiak. A prawda jest taka, że jeden i drugi to kopacze o zerowych umiejętnościach. Grałby Szymkowiak, to byście pierdzielili, że znowu słabo, powinien grac Kukiełka. Itd.

Wreszcie jedna rzecz: tak, Janas to cep, gość nie ma pojęcia o piłce, był "jakimś tam obrońcą". Za to na tym forum same futbolowe sławy, piłkarze najsilniejszych lig świata, zdobywcy efektownych bramek w MŚ i ME, a przynajmniej genialni trenerzy.

shi
świerzbik
Wreszcie jedna rzecz: tak, Janas to cep, gość nie ma pojęcia o piłce, był \"jakimś tam obrońcą\". Za to na tym forum same futbolowe sławy, piłkarze najsilniejszych lig świata, zdobywcy efektownych bramek w MŚ i ME, a przynajmniej genialni trenerzy.

No to ty o tym nie wiedziałeś :wink: A jeżeli sądzisz, iż Niedzielan jest piłkarzem pokroju Rasiaka, to z całym szacunkiem, ale idź sobie na boisko, pobiegaj, wróć, przemyśl swe postępowanie i pisz dalej jaki to Janas jest wspaniały. Uważam, iż w reprezentacji powinni grać zawodnicy, którzy grają w swych klubach jak np. Krzynówek. Kosowski jest dobrym pikarzem, ale brak ogrania sprawia, iz chłop nie ma kondycji, a co do jego "mega full luks debest" dośrodkowań w niebo lepiej się nie wypowiadać. Podobnie sprawa ma się z Rasiakiem. Gdy strzelał gole dla Groclinu, wszyscy byli szczęśliwi i nikt nie śmiał bluzgać na tego napastnika. W obecnym czasie natomiast, brakuje mu jakiegokolwiek ogrania i prezentuje on formę słabego pierwszoligowego napastnika, a to w mym przekonaniu na kadre troche za mało.
Shiva
Dla mnie Niedzielan to taki sam grajek, jak Rasiak, który jedynie szybciej biega. I nie sądze, by wypadł w tym meczu lepiej od Drewienka. Ponadto oczywiście byłeś na zgrupowaniu i widziałeś, kto jest w najlepszej obecnie formie. Janas w tym czasie się opalał.

shi
świerzbik
Dla mnie Niedzielan to taki sam grajek, jak Rasiak, który jedynie szybciej biega. I nie sądze, by wypadł w tym meczu lepiej od Drewienka. Ponadto oczywiście byłeś na zgrupowaniu i widziałeś, kto jest w najlepszej obecnie formie. Janas w tym czasie się opalał.

A kij wie co wtedy Janas robił. To sam powiedz Shiva kto miał grać w tym meczu w ataku? Rasiak wiadomo kołek, Niedzielan ci nie pasuje, to kto-Boniek może :wink: Oczywiście Niedzielan nic ciekawego w tym spotkaniu nie pokazał ale zauważ, że chłopak jest po kontuzji i jego występ stał pod znakiem zapytania. A stwierdzenie, iż Niedzielan jest szybszą wersją Rasiaka zasługuje na jakąś nagrode Nobla. Nie wiem może ja się nie znam, ale gra napastnika polega prawie zawsze na szybkości i wyśmienitym starcie do piłki, a Niedzielan jest najszybszym zawodnikiem w kadrze.
Shiva
Jest. I nic z tego nie wynika.

shi
świerzbik
Ale chłopak jest młody i mósi ograć się w kadrze na takich właśnie spotkaniach, by to w przyszłości procentowało. A zresztą tam, nie mam zamiaru sie tu z nikim przekrzykiwać, jak dla mnie najlepszy duet napastników w obecnym czasie to Żurawski-Niedzielan i tyle.
yoj
Nie żyję w złudnych nadziejach, bo można co najwyżej zyć w złudnej nadzieji (sytylistyka się kłania), tylko zamiast pieprzyć o tym jaki to mamy nieudolny skład, wolę napisać, że będzie dobrze. 

Kiepski mecz, tragiczna gra Głowackiego, fart Anglików. Co im trzeba natomiast oddać, to to, że jak tylko był niekorzystny wynik (nawet remis) - natychmiast atakowali. Polacy? Ja do ciebie, ty do mnie.

Nie mam już żadnych wątpliwości - Janas wkłada po nocach Lewandowskiemu (i vice versa), być może również Rasiakowi.

shi

Co do meczu, to imho Anglicy przesli obok spotkania. Nie forsowali tempa, a jedna z niewielu akcji atakiem pozycyjnym przyniosla bramke - bramke, ktora obnazyla cala polska defensywe, bo mielismy przewage liczebna i nie potrafilismy przeciac serii podan, lub chodzby zapobiec przedostaniu sie pilki na 5 metr.
Oczywiscie, wy patrioci zawsze dostrzezecie jakies pozytywy, ze widac progres, ze cos sie rusza. Ze przez 20 min gralismy dobrze, ze mielismy mniej spalonych, czy zarobilismy mniej zoltych kartek(hipotetycznie, nie znam statystyk). Prawda jest jednak taka, ze przegralismy mecz u siebie z bezposrednim konkurentem do wyjscia z grupy, co stawia nas pod sciana. Trener Janas, jakkolwiek byscie go nie przedstawiali, jest tu po to, by awansowac. W ponad 40 milionowym panstwie i sporym odsetku ludzi uprawiajacych zawodowo pilke to nie jest chyba wielki problem znalezc 18 odpowiednich i stworzyc kolektyw. Nie wierze, ze Grecja, Chorwacja czy Szwacjaria tak bardzo roznily sie od nas pilkarsko(zaplecze, szkolenie). Fakty sa takie, ze toniemy we wlasnym gnoju i nie potrafimy pozbyc sie w pilce i zwiazku subiektywizmu. Wszystko funkcjonuje na ukladach, ciagle ci sami ludzie. Potrzeba kogos kto zmieni nasza mentalnosc i podejdzie do zagadnienia fachowo.

Co do mojej stylistyki... mam ci wypomniec drogi redaktorze poczytnego pisma, ile razy napisales "wiele broni"? bron - wystepuje tylko w l.p. i moze byc co najwyzej "wiele rodzajow broni"... ale to tak na marginesie... O ile mi taki blad popelnic wolno, bo raz, ze to tylko forum, malo reprezentatywne zreszta, a dwa, ze nikt mnie tego nie rozlicza...
shi(t) ;p
Shiva
Najlepiej narzekać. To jest własnie tragiczne w tym narodzie - narzekanie. I muszę dodać, że określenie "wiele broni" funkcjonuje praktycznie w każdym piśmie (łącznie z pecetowymi) branżowym. Slangowo? I jeszcze jedno: za stylistykę, interpunkcję oraz ortografię odpowiada w piśmie korektor, nie autor, i to on jest za to rozliczany.

shi
yoj
Najlepiej narzekać. To jest własnie tragiczne w tym narodzie - narzekanie. I muszę dodać, że określenie \"wiele broni\" funkcjonuje praktycznie w każdym piśmie (łącznie z pecetowymi) branżowym. Slangowo? I jeszcze jedno: za stylistykę, interpunkcję oraz ortografię odpowiada w piśmie korektor, nie autor, i to on jest za to rozliczany. 

shi

Ani powielane bledy, ani dyletanctwo korektora cie nie tlumacza... zreszta nevermind, po co ta cala przepychanka - ten sie nie myli, kto nic nie robi, a wlasciwie nie pisze.

Tragiczne jest narzekanie powiadasz... ciekawe tylko, co nam kibicom poswiecajacym 2h ze swojego cennego dnia, na ogladanie swych reprezentantow pozostaje. Pospolitego ruszenia nie zrobimy, a obok naszych sugestii zwiazek i tak zawsze przechodzi obojetnie i robi po swojemu. Vide protesty o pozostanie niegdys Wojcika, vide ta sama sytuacja z Engelem, vide smieszne ceny biletow i smieszny zazwyczaj poziom bezpieczenstwa, vide brudne stadiony i cuchnace toalety np. w Chorzowie. Jesli ktos bierze na siebie odpowiedzialnosc musi sie liczyc z krytyka. Jesli ktos obiecuje wprowadzic Polske do MŚ, to musi sie tez liczyc, ze po porazce z Anglia u siebie, podsniesie sie krytyka, badz jak ty to nazywasz narzekanie.
Shiva
Ale Ty narzekałeś już przed pierwszym gwizdkiem. Krytyka - owszem. Po meczu, tak słabym, wręcz być powinna.

shi
yoj
... doswiadczony meczami poprzednimi
Odin91
Weź shiva przestań, Rasiak to cep itp. i każdy by sie lepiej na jego pozycji sprawdził...to jest po prostu fatum smile.gif
Mecz z Danią : grał Rasiak-przegraliśmy
Mecz z Irlandią północną : nie ma Rasiaka-3:0 dla nas tongue.gif
Mecz z Anglią: grają jak playman podczas miesiączki a i tak przegrywamy :wink:
No cóż...może aż tak źle nie grali ale bardzo słabo jak na nich.
Co wy chcecie od Kosy ?
Gość dobrze podawał(prócz co niektórych dośrodkowywań :wink: ) i nawet sie dobrze kiwał.
Nie wiem też co chcecie od krzynówka(ktośtam napisał tak).
Polska miała dobrą okazje na kolejne 3 punkty lub przynajmmniej 1.
Janas do domu tongue.gif
widzu
nie wiem o czym wy gadacie przeciesz to wszystko byla wina sendziego nigdy nie widzialem takiego czegos ten koles nie mial pojencia o sendziowaniu
Shiva
Błędne koło.

shi
YETI
Sedzia sedziowal dobrze.
A teraz pytanko z jakiej racji do kadry jest powołany Lewandowski i na dodatek gra jeszcze w pierwszym skladzie. Te gosc NIC nie potrafi.
Nasza obrona i krycie...smile.gif przy drugiej bramce to anglicy sobie biegali spokojnie z pilka nikt im nie przeszkadzal a jak ktos dobieg to podanie do nie pokrytego partnera. Co innnego obrona angielska gdy ktos od nas dostal pilke od razu dobiegalo do niego dwoch pilkarzy.
Tak pozatym dobrze zaprezentowali sie Zurawski, Krzynowek,Bąk, Kosowski(druga polowa).
Szkoda ze Janas nie wpuscil Smolarka.

WY(pipi)AC TEGO LEWANDOSKIEGO Z KADRY
świerzbik
Sedzia sedziowal dobrze.
A teraz pytanko z jakiej racji do kadry jest powołany Lewandowski i na dodatek gra jeszcze w pierwszym skladzie. Te gosc NIC nie potrafi.
Nasza obrona i krycie...smile.gif przy drugiej bramce to anglicy sobie biegali spokojnie z pilka nikt im nie przeszkadzal a jak ktos dobieg to podanie do nie pokrytego partnera. Co innnego obrona angielska gdy ktos od nas dostal pilke od razu dobiegalo do niego dwoch pilkarzy.
Tak pozatym dobrze zaprezentowali sie Zurawski, Krzynowek,Bąk, Kosowski(druga polowa).
Szkoda ze Janas nie wpuscil Smolarka.

(pipipi) TEGO LEWANDOSKIEGO Z KADRY

Król buraków Lewandowski już dawno powinien polecieć z kadry, bo to beztalencie totalne.Ale jeżeli by tak głębiej się nad tym zastanowić, to kogo postawić za niego na defensywnego pomocnika? Niestaty w naszej lidze mamy na tych pozycjach- krótko mówiąc- miernoty
Yasio da rial madafaka
IMO mecz w wydaniu Polaków nie był taki zły, ale byłby lepszy gdyby zamiast Rasiaka wyszedł od początku Niedzielan, a Janas szybciej zareagował na fatalną dyspozycję Mili mogłoby być zupełnie inaczej, a tak:/.Niestety, znów się nie udało.
widzu
mysle ze rasiak powinien grac
Odin91
Widzu sorry ale ja szczeże nienawidze gry Rasiaka.
Sorry ale może ty mi powiesz kiedy on strzelił w reprezentacji gola ?...

PS. Wie ktoś może kiedy kontuzja Oliego z tym przeciążonym kolanem sie skończy(albo innaczej-kiedy on wejdzie na mecz ?) ?
ARO mówił mi że słyszał że ma mieć miesiąc a ja gdzieś usłyszałem że pół roku :?
Ile w końcu ?
Przydałby sie wreszcie ten murzynek zamiast Rasiaka bo Janas chyba nie ma kogo na jego miejsce(idiota) wprowadzić, a ma bo Niedzielana i Frankowskiego choćby(nie wiem czemu ale Janas chyba lubi wprowadzać Rasiaka :? ). Ale może Oli by mu sie w oczy rzucił ...
Jakuza
Moja opinia co do napastników w kadrze :

Frankowski do kadry się moim zdaniem nienadaje - to jest piłkarz który musi dostac idealne dośrodkowanie , sam akcji nie zainicjuje . To jest piłkarz który po dośrodkowaniu dokłada nogę , głowę i pada bramka . Nam potrzebny jest napastnik który nie tylko potrafi wykonczyć akcję ale ją stworzyć .

Co do Olisadebe ponoć ma zagrać w następnym meczu Panatinajkosu - nagłe ozdrowienie question.gif , Rasiak drewienko - bramek nie strzela a w napadzie ma zawsze miejsce ( czy on przypadkiem za dużo szans nie dostaje , bo każdą niewykorzystuje )

Dlatego z dobrych napastników pozostają nam Żurawski , Włodarczyk , Niedzielan , Jeleń , Kuźba ( o ile ostatnia dwójka dojdzie do dyspozycji z przed roku ) , do Saganowskiego jakoś nie jestem przekonany , ale Janas powinien dać mu szanse biggrin.gif
dee
Jak na razie to mamy w ataku jednego pewniaka-Żurawskiego.Tyle,że Janas uczepił się koncepcji z cofnięciem go,co bardzo mi się nie podoba.Niedzielan -kandydat nr.2,tyle,o ile po kontuzji dojdzie do dawnej formy.Mam nadzieję,że będzie grał w klubie.Rasiaka jeszcze bym nie skreślał,musimy poczekać ,jak powiedzie mu się w Sienie.Jeśli wyląduje na ławie-odstawić od kadry.W tej chwili jednak sprawia fatalne wrażenie-zaprawdę drewniak.Na Kryszałowicza moim zdaniem też jeszcze można liczyć.Ostatnio niesamowicie partoli,ale chyba nie zapomniał tak całkiem jak się strzela gole.Włodarczyk-sam nie wiem,szkoda,że nie dał sobie szansy na zagranie z Anglią.IMO lepszy od Saganowskiego.Kuźba,Jeleń czy Frankowski-to w tej chwili zawodnicy na krajową młóckę (Kuźba w Wiśle nawet na to się nie łapie,jest rezerwowym).Oli-to wielki znak zapytania.Odnoszę wrażenie,że gość stał się pionkiem w gierkach medyczno-trenersko-menedżerskich.Chciałbym,żeby wrócił,bo nie możemy sobie pozwolić na utratę tego zawodnika-co by nie mówić ,wciąż chyba najlepszego polskiego (?) napastnika.
A tak w ogóle,to akurat nie w linii ataku tkwi największy problem naszej repry.Musimy mieć playmakera!!!Bez tego i z Ronaldo daleko nie zajedziemy.Tyle,że to temat na inną dyskusję.
Dlaczego Widzu jeszcze nie ma KdB-gośc tnie w pręta masakrycznie.
_ARO__
problem polega tez na tym ze Anglia czy tez inne czolowe zesply graja caly czas tym samym skladem a my ?? co chwila inny...niech wroci Engel to przynajmniej z Olim nie bedzie problemu biggrin.gif...Lewandowski i Rasiak go home...az nie dostana formy...Mila to najwiekszy zawod...gral jak szmaciarz:( a szkoda bo chlopak ma talent...
Geronimo
Wiedziałem, że to czerwo Włodarczyka w meczu z Irlandią skomplikuje sprawe napadu, ale sie pytam z jakiej racji odesłano go do legii?? Po to są zgrupowania żeby zgrywać drużyne! a ten co? przemęczył sie? a może skończył reprezentacyjną kariere?

Dajcie popracować Janasowi - wiadomo, że nowy trener = większy bajzel, a Engel jeszcze wróci, choć w kolejce jeszcze Klejndist czeka. Grunt to mieć dobrych piłkarzy- selekcjoner ich NIE wyszkoli
widzu
gdyby nie sendzia to bysmy 3-0 wygrali na pewno
michal.p1
oto co przeczytałem na wp "Piłkarze kadry nie chcą grać na Stadionie Śląskim nazywanym - obecnie zdecydowanie na wyrost - kotłem czarownic. Na największym polskim obiekcie nawet podczas meczu z Anglią nie czuć było atmosfery piłkarskiego święta ? pisze Życie Warszawy.

Kibice, po strzeleniu przez Anglików drugiego gola, przestali nas dopingować - przyznał ze smutkiem Jacek Bąk, jeden z najlepszych polskich piłkarzy w środowym meczu.

- Bez komentarza - dodał Sebastian Mila, zapytany o doping naszych fanów.- Nie lubię grać na tym obiekcie. Podobnie uważają koledzy z kadry - dodał Bąk. To nie pierwsza taka opinia. Już kilka lat temu w podobnym tonie wypowiadał się m.in. Tomasz Hajto. Piotr Świerczewski dodawał, że trybuny chorzowskiego giganta są za bardzo oddalone od murawy."

czyli wszystkiemu winni są kibice i stadion!!
a może by tak chłopaki wzieli się za ostry trening a nie szukali wokoło winowajców bo to im hotel niepasuje,to pieniądze za awans zaniskie,teraz stadion i publicznośc,a tak naprawde to poza małymi wyjątkami sa to mierni piłkarze,niemający szans w starciu z klasowym rywalem.
byłem na tym meczu i wiem że atmosfera była wspaniała,doping był ostry i to do konca,kibice w przeciwueństwie do piłkarzy dawali z siebie wszystko do konca,do ostatniego gwizdka,nawet super szła "meksykanska fala".
a po takim występie Sebastiana Mili ja siedziałbym cicho i się nieodzywał by się dalej niekompromitować.strzelił jedną bramke w pucharach i zrobili z niego gwiazde-niestety pozostały już tylko po nim niebieskie buciki.[b][/b]
_ARO__
i to jest wlasnie najbardziej kompromitujace...zamisat przyznac sie do slabszego dnia i siedziec cicho oni zawsze cos sobie znajda na wytlumaczenie...jak nie na Slaskim to gdzie mamy grac??na Legii w Warszawie??gdzie wejdzie 10tys ludzi ??moze na Wisle ??sytuacja taka sama...jak bedzie doping slychac to beda narzekac ze zadaszenia nie ma...sedzia w tym meczu nie byl winny,jak by nasi dobrze grali to byscie na niego nie narzekali...mowi sie trudno,zyje sie dalej moze Anglia sie jeszcze potknie z kims jeszcze duzo meczy do konca...
widzu
jaki tam stadion to wzystko sendzia
_ARO__

stary daruj sobie takie posty...
świerzbik

A dajcie mu już tego bana to przynajmniej na forum spokój bedzie.
Odin91

Wiesz co to znaczy "gramatyka" czy "ortografia" ?
Złyszałeś takie dłuuuugie słówka ? laugh.gif
Jakbyś nie wiedział o co chodzi to : sędzia a nie "sendzia" tongue.gif
Tak w ogóle to jesteś wg mnie cieciem co nawet nie wie co znaczy spalony czy broń Boże "corner kick" smile.gif
yoj
Mauro Cantoro w reprezentacji Polski?!

Pomocnik Wisły Kraków Mauro Cantoro, na czacie w portalu onet.pl powiedział, że chciałby grać w reprezentacji Polski.

\"Gdyby pojawiła się jakaś poważna propozycja to tak, zgodziłbym się przyjąć obywatelstwo polskie. Przez te trzy lata bardzo przywiązałem się do Polski i czuję, że kibice rzeczywiście mnie lubią i kochają. Dlatego zgodziłbym się bronić barw polskiego futbolu\" - powiedział Cantoro.

Mauro Roberto Cantoro jest Argentyńczykiem, posiada również włoskie obywatelstwo.

Jest wychowankiem jednej z najsławniejszych argentyńskich drużyn - Velezu Sarsfield. Grał także w peruwiańskim Universitario de Desportes, w boliwijskim klubie Blooming, argentyńskim Altetico de Rafaela oraz włoskim Ascoli.

Do Wisły trafił w 2001 roku. Zaczynał jako napastnik, obecnie gra w środku pola. W bieżącym sezonie wygrał rywalizację o miejsce w składzie z reprezentanem Polski, Mariuszem Kukiełką.

Jak sie do tego stosunkujecie? Uwazacie, ze powinien grac ktos trojki Lewandowski, Radomski, Kukielka - moze razem. Przypominam, ze Cantoro swietnie prezentowal sie w Pucharze UEFA i calkiem przyzwoicie w meczach z Realem. Jest niekwestionowana gwiazda naszej ligi na swojej pozycji i swietnie zna polska specyfike gry. Nie podejrzewam go o chec zagarniecia paszportu UE(vide Oli), bo raz, ze ma swoje lata, a dwa, ze chyba na dobre zadomowil sie w Polsce.
Tokar
Cantoro się nadaje na przecier,a nie do reprezentacji.Nie trzeba nam odpadów,które nie mieszczą się w kadrze swojego kraju.A wracając do meczu z Anglia,to nasze kalekie orzełki tłumaczą swoją przegraną złym hotelem i słabym dopingiem publiki..buahahahaahah icon_twisted.gif
yoj
Cantoro się nadaje na przecier,a nie do reprezentacji.Nie trzeba nam odpadów,które nie mieszczą się w kadrze swojego kraju.A wracając do meczu z Anglia,to nasze kalekie orzełki tłumaczą swoją przegraną złym hotelem i słabym dopingiem publiki..buahahahaahah icon_twisted.gif

Dziwne, ze ten przecier wygrywa w klubie rywalizacje z naszym "playmakerem" Mariuszem Kukielka icon_twisted.gif
lukasz
Cantoro w kadrze?buahahaha.Gwiazda na swojej pozycji?LOL.Jasne jest ,że w kadrze Aregentyny to on nawet w piątej druzynie by nie był.Zresztą Wisła ściągneła go z serii c ,a jak mamy podjąć walkę z Anglią skoro reperzentację chcemy oprzeć na jakiś trzecioligowcach?
michal.p1
Cantoro chce grać w reprezentacji bo naprawde chce??czy chce grać by dostać polskie obywatelstwo i wyjechać potem na zachód tak jak Olisadebe i olewać reprezentacje!!
mamy słabe kluby,badziewne stadiony,średnich piłkarzy i taką samą reprezentacje.generalnie nasz sport stoi na kiepskim poziomie co pokazała olimpiada.
dee
Ty tu kur.wa czytasz czy tylko obrazki oglądasz?Napisane jest jak byk:
Mauro Roberto Cantoro jest Argentyńczykiem, posiada również włoskie obywatelstwo.

Więc teorie o wyłudzeniu polskiego paszportu są debilne.A od przybytku głowa nie boli.Zawsze przyda się jakiś gracz w odwodzie.Znacznie gorsi od niego grają w kadrze.
widzu
mysle ze canoro morze grac zamiast zurawskiego!! bo sie swietnie rozumiejo!!
Odin91
Widzu : tak, masz racje !
Od razu wywalny też dudka i boruca !Po co nam oni ?
na bramke najlepiej Kosowskiego !
I zmieńmy formacje na 1-2-7 !
Na pewno żadnej bramki nie stracimy !
Po prostu ty i te twoje pomysły mogą być zrównane z Bogiem !
Po prostu jesteś "miszcz" !

A tak na serio :
Go home Widzu, go home... laugh.gif
Shiva
I po co karmicie trola?

shi
jumbo
mysle ze canoro morze grac zamiast zurawskiego!! bo sie swietnie rozumiejo!!

co jak co ale to bylo dobre. biggrin.gif
Partyzant
Panowie , dzisiaj na POlsat Sport był (pipi) program - "2 x 45 minut"
M. Borek i R. Kołtoń powiedzieli mnóstwo cikeawych rzeczy o meczu, reprezentacji, Rasiaku, Janasie oraz tym wazeliniarzu Listkiewiczu. Kto nie oglądał , niech żałuje - pojechali po nich równo i całkiem słusznie.
Odin91
Powiedz partyzant co tam było bo rzem nie oglądał :?
Niestety nie mam Polsatu Sport icon_evil.gif
Geronimo
Z tym Cantoro to mi sie wierzyś nie chce - kiedyś czytałem z nim wywiad i stwierdził, że mimo iz nie ma szans by zagrać w barwach Argentyny nigdy by sie nie zdecydował pójśc w ślady Olego( no ale może zmienił zdanie ,tyle już u nas gra). Taki pomocnik bardzo by sie przydał - mamy taka lukę na środku, a taki Kosowski czy Krzynówek(o mili to ja nie wspominam) to w środku nie wiedzą o so chodzi jakby( Żurawskiemu karzą laugh.gif sie cofać jak to jedyny w miare zdrowy napastnik). Jestem przeciwnikiem naturalizowania grajków, ale może to i dobry sposób-w końcu np. szkopy dają zagrać różnym stranierim w kadrze by po prostu ich "kupić"(przy okazji kilku bolków nam podkradli icon_evil.gif ) a te łosie z PZPN i tak mają to gdzieś!!!
_ARO__
niech lepiej znajda kogos lepszego niz Cantoro...le nam idzie to zaczynaja wymyslac jakies bajki...ehhh...czy znami juz tak zle ??ze musimy szukac zawodnikow z innych krajow do naszej reprezentacji ??...to juz kompletne dno zeby w takim duzym kraju nie umiec znalesc 11 zawdodnikow...popatrzcie na takie Czechy...jak by nasz kraj lezal troche bardziej na poludie to bysmy mieli takich wymiataczy biggrin.gif i maja malutki krajik...ehhhh...kapa
_ARO__
tak wogole to do wszystkich ktorzy pisali ze Frankowski jest cienki:
to czemu on juz ma 10 bramek w 5 meczach !! jak taki zawodnik nie znajduje sie NAWET na rezerwie w reprezentacji!!paranoja,moze i on nie jst genialny ale ja bym chcial zeby kazdu nasz napastnik w reprezenracji nie byl genialny i w kazdym meczu strzelal 2 ,3 bramki!! stracilismy chyba okazje jak ch.uj...bo na nastepne mecze reprezentacji Franek moze juz nie miec takiej formy( a moze sie myle??)...kazdy kto mi w tej chwili napisze ze Frankowski jest cianki i nie nadaje sie do reprezentacji to dla mnie debil i idota...nie mozna tak traktowac kogos kto strzela tyle bramek...i jeszcze jego podejscie do reprezentacji w wywiadach,polecam info na onecie,poprostu ten kolo jest inny niz wszyscy...nie przechwala sie tym co robi,nie zada i nie PROSI SIE o reprezentacje!!on poprostu czeka na szanse ktorej nie dostaje...taki Rasiak je ma a on nie...mozna dostac dola...strzelasz gole a pol Polski Ci mowi ze masz fuksa i nie jestes dobry...chyba tymi 3 bramkami z Pogonia cos udoeodnil...w tej chwili ma mega forme,razem z Zurawskim,a nikt tego nie wylorzystuje...sad.gif
Geronimo
To nie chodzi o wielkość kraju czy położenie geograficzne ARO.
Czechom zawodnicy "nie spadli z nieba" - to tylko ich program szkolenia młodzieży przynosi im naprawde dobrych piłkarzy i całkiem pokaźne zyski,których dużą część przeznacza sie na szkolenie nast. pokoleń( u nas by sie tym podzielili(rozkradli) i skończyli przedstawienie z braku funduszy laugh.gif ). To naprawde nie jest skomplikowane, a prawda jest taka,że dopóki nie zdobędziemy sie na podobną organizacje nasza reprezentacja żadnego większego sukcesu nie osiągnie :?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.