Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze polskiej reprezentacji
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
_ARO__
tylko ze Geronimo to nie chodzi omszklenie mlodziezy bo ta mamy dobra (pelno sukcesow mlodzikow) ale o to ze ... oni nie polepszaja sie potem,w klubach ,jak juz maja te 17 -20 lat to nagle koniec progresu...to jest problem...
Geronimo
No widocznie jednak nie jest z tym tak super. wiek 17-20 lat to tez okres dużego rozwoju piłkarza a nasze młodziki często są pozostawieni sami sobie w naszej kiepskiej lidze w marnych zespołach w których nawet się nie łapią. Poza tym ciężko sie wypromować w naszej "Extraklasie" a jak juz sie komuś uda to sobie życzą za nich takich pieniędzy, że zainteresowani boki zrywają.

BTW
"UEFA dała 300 tys. euro na polską piłkę młodzieżową

Europejska Unia Piłkarska rozdysponowała niemal 34 mln euro na młodzieżową piłkę nożną dla 52 europejskich związków piłkarskich. Pieniądze pochodziły z wpływów z Ligi Mistrzów. PZPN otrzymał 307 595 euro."
Źr. PN
Ciekawe na co pójdzie ta kasa laugh.gif

Co do Frankowskiego to już dawno sobie zasłużył na gre w reprezentacji.
Może w dwumeczu z Realem nie błyszczał, ale kolo robi w lidze co kce. Zarzucają mu, "że dostaje łatwe piłki","że trzeba mu dokładnie dograć" ,a w meczu z Anglią nikt w polu karnym przeciwnika nie umie trafić czysto w piłke-paranoja. Jestem pewny, że gdyby szarpał w legii już dawno by nosił koszulke z orzełkiem cool.gif
Odin91
  Jestem pewny, że gdyby szarpał w legii już dawno by nosił koszulke z orzełkiem cool.gif

Ke passa ?
Geronimo
Nic,nic ja tylko mam wrażenie,że Janas legioniście dałby szanse- No comment
_ARO__
bo sam kiedys Legie prowadzil...chyba masz racje cos w tym moze byc...
escobarek
ja mam odmienne zdanie od waszego na temat Franka.. spójrzcie tylko na ich skład.. taki Surma chociaż przez dłuższy czas był w niezłej conajmniej formie na powołanie nie miał co liczyć.. Jarzębowski również.. chociaż on akurat mocno obniżył loty.. Janas ma po prostu awersje do Franka.. na pewno swoje zrobiła też jego wcześniejsza wypowiedź o umiejętnościach Frankowskiego.. przecież gdyby go teraz nagle powołał to niejako straciłby honor.. bo jak to.. mówi jedno robi drugie ?! .. ale nie smućmy się.. po tym co wyszło na jaw w związku z Rasiakiem (darmowa promocja zawodnik bez kontraktu poprzez gre w kadrze) długo nie pociągnie na stołku trenera.. jeśli nie w ciągu 2 tygodni to już na pewno po dwóch meczach które czekają naszą kadrę..
_ARO__
jaka afera z Rasiakiem ??
DMX
tak wogole to do wszystkich ktorzy pisali ze Frankowski jest cienki:
to czemu on juz ma 10 bramek w 5 meczach !!

Bo Frankowski jest dobry na nasza zacofana lige gdzie Wisla ma najsilniejszy sklad. Chociaz na pewno lepszy jest od Rasiaka ale gorszy od Wlodarczyka
_ARO__
tak wogole to do wszystkich ktorzy pisali ze Frankowski jest cienki:
to czemu on juz ma 10 bramek w 5 meczach !!

Bo Frankowski jest dobry na nasza zacofana lige gdzie Wisla ma najsilniejszy sklad. Chociaz na pewno lepszy jest od Rasiaka ale gorszy od Wlodarczyka

jakos nie widze zeby Zurawski mial 10 bramek ??czy gorszy od Wlodarczyka??Wlodarczyk nie ma nawet 5 bramek...przesadzacie,kolo ma forme jak nie pamietam kto...w naszej lidze
arboos
Ludzie :!: Frankowski sie po prostu do kadry nie nadaje. On nie potrafi grać z dużo silniejszymi przeciwnikami. Przecież w przeszłosci juz dostawał kilka razy szanse gry w reprezentacji po tym jak zdobywał króla strzelców polkiej ligi i zawsze ją marnował. I nie chodzi mi tutaj o to, że nie strzelał bramek, ale o to , że kompletnie był bezużyteczny na boisku. Ja wiem, że niektórzy z was widzą Franka w kadrze tylko dlatego, że kibicują Wiśle. Ja jestem pewny, że Frankowski w reprezentacji sie nie sprawdzi. To jest podobny typ napastnika co Wichniarek. Też jak strzelał bramki w bundeslidze( dobijał do pustej ) była nagonka na trenera, żeby mu dał szanse, pomimo, że ten go nie widział w kadrze. I co ? No to go selekcjoner powołał na kilka meczy, a Wichniarek kompletnie zawiódł, zresztą nie poraz pierwszy.

I jeszcze jedno. Co Wy tak wszyscy jesteście za tym Włodarczykiem ? Koleś strzelił dopiero pierwszą bramke i już nikt sobie reprezentacji bez niego nie wyobraża. Niech udowodni w kilku meczach i z dużo mocniejszą druzyną niż leszcze z Irlandii Pn. , że będzie mocnym punktem drużyny i dopiero wtedy mozna by było za nim płakac. Nam potrzeba dobrych środkowych pomocników ( Lewy i Kukła wypier.dalać z kadry, bo z wami to już ic nie wygramy ), bo to od nich zalezy jak gra cały zespół.
_ARO__
dostal sznase za rngela i trafil bramke...
nie zgadzam sie ...mecz z Anglikami nam pokazal ze potrzebny jest ktos kto potrafi sie znalesc w polu karnym...np sytuacja Mili...gezzz jakby tam byl Frankowski to jest gol...nie mowie tak bo jestem kibicem Wisly(ja ide za GieKSa)...wiec moje zdanie jest obiektywne...poprostu 10 bramek w nawet lidze polskiej to NIE JEST FUKS...zgadzam sie co do Wlodarczyka,on jnarazie pokazal cos w jednym meczu ze slabym przeciwnikiem...
podsumowujac: DAC SZANSE FRANKOWSKIEMU,nie sprawdzi sie to wypad...grzech zmarnowac taka forme...
Olus
Arboos dziwie sie tobie ze skreslasz zawodnika nie dajac mu szansy. Nie opowiadaj ze mial kedys okazje pokazac ze jest przydatny. Engel dal mu raz zagrac bo go media sciskaly, to nie byla zadna szansa. Jak zagra kilka meczy tak jak Wichniarek i sie nie sprawdzi to ok, ale na dzien dzisiejszy to nikt nie ma bladego pojecia czy bedzie cos z niego czy nie.
Il Capitano
...Wlodarczyka,on jnarazie pokazal cos w jednym  meczu ze slabym przeciwnikiem...

A mi się zdaje ,że zaprezentował się dobrze w dwóch meczach:
USA-Polska
Irlandia PŁN-Polska

Co Ty chcesz!A Frankowski zaprezentował się dobrze z Realem?
Ilu zawodników nie zaprezentowało się dobrze ze słabymi przeciwnikami!
Dobrze ,że chociaż prezentuje się w meczach o punkty!
Czekam z niecierpliwością na mecz Legia - Austria Wiedeń!
Prawdziwy szlagier czwartkowego wieczoru icon_twisted.gif

Koleś wie co zrobić z piłką w polu karnym,potrafi ją dobrze skierować tam gdzie trzeba ,tam gdzie powinna być bramka(mowa cały czas o Włodarczyku)!Szkoda ,że wyleciał w meczu z Irlandią Płn!Mam nadzieję ,że zagra w ataku z Żurawskim przeciwko Walii i Austrii!!!
Odin91
...Wlodarczyka,on jnarazie pokazal cos w jednym  meczu ze slabym przeciwnikiem...

A mi się zdaje ,że zaprezentował się dobrze w dwóch meczach:
USA-Polska
Irlandia PŁN-Polska

Co Ty chcesz!A Frankowski zaprezentował się dobrze z Realem?
Ilu zawodników nie zaprezentowało się dobrze ze słabymi przeciwnikami!
Dobrze ,że chociaż prezentuje się w meczach o punkty!
Czekam z niecierpliwością na mecz Legia - Austria Wiedeń!
Prawdziwy szlagier czwartkowego wieczoru icon_twisted.gif

Koleś wie co zrobić z piłką w polu karnym,potrafi ją dobrze skierować tam gdzie trzeba ,tam gdzie powinna być bramka(mowa cały czas o Włodarczyku)!Szkoda ,że wyleciał w meczu z Irlandią Płn!Mam nadzieję ,że zagra w ataku z Żurawskim przeciwko Walii i Austrii!!!

Frankowski nie pokazał sie z dobrej strony ponieważ, raz Real to wyższa klasa, dwa że, Real ma b. dobrych obrońców no i "Kasillasa" tongue.gif.
No i nic nie chce mówić ale jak na Real to nie przegraliśmy zbyt wysoko(vide Wisła z jakimś gruźlińskim zespołem, tu nasi wygrali (pogrom właściwie) 8:2 tongue.gif)... nie wyobrażam sobie jednak konfrontacji Realu z Legią icon_twisted.gif może Legia by sie trzymała do 5:1 tongue.gif
Peace all cool.gif
Sado
ARO co Ty chcesz od Włodara? :? Jeden z najlepszych polskich napastników obok SAGANA, Żurawskiego, Olisadebe(chociaż symuluje :? ) i Wichniarka i jeszcze Frankowskiego. Janas powinien powołać Wichniarka.
DMX
jakos nie widze zeby Zurawski mial 10 bramek ??czy gorszy od Wlodarczyka??Wlodarczyk nie ma nawet 5 bramek...przesadzacie,kolo ma forme jak nie pamietam kto...w naszej lidze

Zurawski nie gra tak wysunietego napastnika czesto cofa sie do lini pomocy czego Frankowski nie robi. A Wlodarczyk gra w Legii a oni nie maja tak silnej linii pomocy i niedostaje tylu podan
arboos
Sorry, chłopaki, ale co do Frankowskiego to mnie nigdy nie przekonacie.
Ja tak twierdze na podstawie tego , jak ten koleś gra z mocniejszymi przeciwnikami, a nie amatorami z naszej ligi czy kelnerami z Gruzji.
Dla mnie Frankowski to jest taki sam napastnik jak Wichniarek, a tacy w kadrze nam są niepotrzebni.
Geronimo
Co by nie było Frankowski jest najskutecznieszum napadziorem w Polsce i za Chiny całe nie kapuje waszego rozumowania laugh.gif Angolom brakło napastnika to co zrobił Erikson? a no wziął młodego chłopaka, co jest akurat na fali i wrąbał nam brame...i to angole mają 3 punkty a nie my bo prawda jest taka, ze "Franek " jak by mógł to by prędzej załapał sie do reprezentacji Angli cool.gif
A ja co raz bardziej jestem za zatrudnieniem selekcjonera-obcokrajowca. Mam już dość zwad, układów i trenerów naznaczonych e"l"ką na kuku i muniu laugh.gif , którzy myślą, że Polska repr. gra tylko dla warszafki
_ARO__
ja nic nie mam do Wlodarczyka...
mecz z USA ??raczej srednio gral.gaol wbity fuksem,caly mecz biegal po boisku ic nie robil...
ja uwazam ze Frankowski powinien dostac szanse BO MA FORME!!! i koniec,jak zmarnuje to niech spada tongue.gif

a najlepiej to niech wyzdroieje Olisadebe i bedzie bez klopotow...pamietacie jak bylo 2 lata temu??jak tylko nie gral Oli to Polska remisowala...jak wroci do zdrowia(i formy) to nie bedzie kloptu...

jeszcze co do Wlodarczyka...Legia ma slaba pomoc??no cos Ty...Frankowski samych bramek po gebualnych podaniach pomocnikow nie ma...sam se je tez wypracowuje,a Wlodarczyk ??jest dobry,ale w danej chwili Franek jest lepszy i basta...
Odin91
Zgadzam sie z ARO co do Frankowskiego, vide mecz Wisła - Tbilisi(4:3)...kto strzelił 2 bramki co ? cool.gif
DMX
Kurde dwie bramki Tbilisi to jest cos. To nic ze jak grali z Realem to wogole nie bylo go widac.
yoj
Kurde dwie bramki Tbilisi to jest cos. To nic ze jak grali z Realem to wogole nie bylo go widac.

Za to Rasiak i Niedzielan, do spolki z Kryszalowiczem byli widoczni w ostatnich meczach reprezentacji jak jasna cholera... razem na wszystkich frontach nie strzelili tylu bramek co sam Franek w sierpniu.
tak btw.. w_ogole
lukasz
Niedzielan z tego co wiem od paru miesięcy kontuzjowany jest.
yoj
Niedzielan z tego co wiem od paru miesięcy kontuzjowany jest.

ale z Anglia czarowal publike ;/
_ARO__

ale Austria i Walia to nie Real...to slabeusze nie :wink: wiec niech z nimi zgara ...jak nie bedzie gral dobrze to niech nie gra i juz biggrin.gif
Sado
Co by nie było Frankowski jest najskutecznieszum napadziorem w Polsce i za Chiny całe nie kapuje waszego rozumowania laugh.gif  Angolom brakło napastnika to co zrobił Erikson? a no wziął młodego chłopaka, co jest akurat na fali i wrąbał nam brame...i to angole mają 3 punkty a nie my bo prawda jest taka, ze \"Franek \" jak by mógł to by prędzej załapał sie do reprezentacji Angli cool.gif  
A ja co raz bardziej jestem za zatrudnieniem selekcjonera-obcokrajowca. Mam już dość zwad, układów i trenerów naznaczonych e\"l\"ką na kuku i muniu laugh.gif , którzy myślą, że Polska repr. gra tylko dla warszafki

O co Ci codzi? Że niby Janas był trenerem LEGII to powołuje Legionistów? W kadrze jest tylko dwóch, a powinien być jeszcze conajmniej Sagan.
_ARO__
Sado Sagan (pipi) gra...jakos z Austria nie strzelil ??...
Sado
No i co z tego, że nie strzelił. Żurawski też w nie każdym meczu nie strzela gola. A w reprezentacji to w ogóle. Choć SAGAN też się przełamać nie może w rep. :?
lukasz
Włodarczykowi idzie nieźle nawet w kadrze.Na 3 mecze ma 2 bramki.Oby tak dalej.
świerzbik
Żurawski też w nie każdym meczu nie strzela gola. A w reprezentacji to w ogóle.

Racja z Anglią to kuwa wiatr może gola strzelił ehhh....
Il Capitano
Co by nie było Frankowski jest najskutecznieszum napadziorem w Polsce i za Chiny całe nie kapuje waszego rozumowania laugh.gif  Angolom brakło napastnika to co zrobił Erikson? a no wziął młodego chłopaka, co jest akurat na fali i wrąbał nam brame...i to angole mają 3 punkty a nie my bo prawda jest taka, ze \"Franek \" jak by mógł to by prędzej załapał sie do reprezentacji Angli cool.gif  
.

To ,że strzelił jakiemus polskiemu klubowi cztery bramy w jednym meczu i w paru innych spotkaniach,dwie dinamo tibilisi o niczym nie świadczy!
Skoro jest najskuteczniejszym napadziorem w Polsce to czemu nie strzelił bramki Realowi w pierwszym meczu?!?!?!Nie odpowiadaj mi tu,że Real przerasta jego możliwości i pokusić się o bramkę nie mógł!Ktoś mi tutaj mniej więcej tak odpowiedział!,bzzzzz.....!!!To Żurawski był najbardziej widocznym zawodnikiem na boisku mimo,że nie strzelił bramki,sam dryblował,wyprowadzał akcje z drugiej linii,podawał ,strzelał!Frankowski wogóle nie był widoczny!
Frankowski najskuteczniejszym napadziorem w Polsce!!!!Ahahaha!!!!

A jakby Frankowski zagrał przeciwko Anglii podejrzewam ,że widziałbym go tyle przy piłce co w pierwszym meczu z Królewskimi! laugh.gif laugh.gif
_ARO__
dobra dobra...dajmy mu szamse...Sagan nawet Austrii Wieden nie strzelil...wiec ??Wlodarczyk tak samo...
arboos
takie gadanie, że któryś napastnik nie strzelił bramki w danym meczu jest bez sensu. Przecież to nie jest wymóg napastnika żeby w kazdym meczu strzelał conajmniej jedną bramke. Ja pierd.ole, co za ludzie :x
_ARO__
wymog nie jest ale moglby przynajmnie pokazac za co mu taka kase placa...a od czego sa napastnicy jak nie od strzelania bramek ??
co sie tak denerwujesz....
Sado
Żurawski też w nie każdym meczu nie strzela gola. A w reprezentacji to w ogóle.

Racja z Anglią to kuwa wiatr może gola strzelił ehhh....

Nie mówię akurat o meczu z Anglią.
Geronimo
No tak przecież Włodarczyk jest niesamowity-wręcz piłkarz klasy światowej. 1 metr do bramki a on strzela w słupek - typowy łowca bramek laugh.gif (mecz z Austrią W.)
Napewno swoją postawą w ostatnich meczach zapewnił sobie kolejne powołania.

A jesli chodzi o mecz Włodara z Irladią, to :>tak strzelił bramke mimo, że obrońca zachował się jak trampkarz z upośledzoną wydolnością płuco-nóg i mimo, że piłka wyraźnie choć bardzo szczęśliwie zeszła legioniście z nogi cool.gif Dostał jeszcze "czerwo", co przy stanie 3-0 świadczy o jego "wysokiej" klasie. Także jego bramka (pipi) nam dała, a do tego osłabił kadre przed b.ważnym meczem z angolami.

Diego co racja to racja-Franek zpieprzył mecz z Realem powinni go wyrzucić z Wisły i zniszczyć jego karte zawodniczą. Aha i w tej kwestii "tez" sie z Toba zgadzam- "Ahahaha" laugh.gif
lukasz
ehhhhh
Szkoda słów.Powiedz wprost ,że wszystkie jego bramki to kwestia szczęścia i zejścia piłki z nogi.
Frankowski napewno by okiwał wszystkich obrońców i swobodnie trafił do pustej bramki.
Jesteś zaślepiony fanboizem.Bilans Włodarczyka w kadrze nie jest narazie zły 3a-2 i swoim postem napewno nie zmienisz tego ,że będzie on powoływany.Bo oprócz niego kto z Polskiej Ligi zasługuję na powołanie?Żurawski to raz.Jeleń może.I wsio.
Sado
No tak przecież Włodarczyk jest niesamowity-wręcz piłkarz klasy światowej. 1 metr do bramki a on strzela w słupek - typowy łowca bramek  :lol: (mecz z Austrią W.)

A jesli chodzi o mecz Włodara z Irladią, to :>tak strzelił bramke mimo, że obrońca zachował się jak trampkarz z upośledzoną wydolnością płuco-nóg i mimo, że piłka wyraźnie choć bardzo szczęśliwie zeszła legioniście z nogi cool.gif  Dostał jeszcze \"czerwo\", co przy stanie 3-0 świadczy o jego \"wysokiej\" klasie. Także jego bramka (pipi) nam dała, a do tego osłabił kadre przed b.ważnym meczem z angolami.
Diego co racja to racja-Franek zpieprzył mecz z Realem powinni go wyrzucić z Wisły i zniszczyć jego karte zawodniczą. Aha i w tej kwestii \"tez\" sie z Toba zgadzam- \"Ahahaha\" laugh.gif

Przecież mówisz, że Włodar jest słaby to dlaczego później napisałeś, że osłabił Polskę?
Geronimo
Nie powiedziałem, że jest słaby -po prostu nie jest zdecydowanie lepszy tongue.gif poza tym czepiacie sie Frankowskiego o mecz z Realem, a do Włodara jakoś nikt nie ma o nic pretensji. Facet ma potencjał i wcale nie drażni mnie,że gra w kadrze. Myśle tylko, że powinno sie znaleść miejsce dla nich dwóch (była okazja aby dać szanse komuś nowemu - kontuzje i słaba dyspozycja co niektórych zawodników, ale chyba zabrakło komuś odwagi)

lukaszu, mam gdzieś bilans poszczególnych zawodników - ważne są punkty zdobywane przez drużyne i powinni grać najlepsi zawodnicy, a nie z najlepszymi metryczkami.
Ja bym zaryzykował atak: Włodarczyk,Frankowski i cofnięty Żurawski (ale tylko podczas nieobecności Olego i Niedzielana) - co wy na to?
Il Capitano
takie gadanie, że któryś napastnik nie strzelił bramki w danym meczu jest bez sensu. Przecież to nie jest wymóg napastnika żeby w kazdym meczu strzelał conajmniej jedną bramke. Ja pierd.ole, co za ludzie :x

No to nawet jeżeli nie strzela bramki w meczu, niech działa(pracuje) tyle na boisku co Żurawski! :twisted:Niech jest chociaż widoczny tyle co Żurawski! icon_twisted.gif Prawda jest taka,że Frankowski nei wypracuje sobie sam sytuacji,nie przedrybluje paru kolesi,nie strzeli dobrze zza pola karnego,nie rozprowadzi piłki z drugiej lini tak jak Żurawski! icon_twisted.gif

SADO!
Maciek nie strzela bramek w każdym meczu ale za to prawie w każdym jest widoczny i się stara,próbuje pracować w ofensywie!Mam na myśli pomoc i atak icon_twisted.gif
_ARO__
Frankowski nie odrybluje ale potrzebny jest tez ktos kto wykancza akcje...para Zurawski - Frankowski w Lidze spisuje sie swietnie...dac im szanse...
simian raticus
No tak przecież Włodarczyk jest niesamowity-wręcz piłkarz klasy światowej. 1 metr do bramki a on strzela w słupek - typowy łowca bramek  laugh.gif (mecz z Austrią W.)

Też się tą akcją podk..wiłem!
Legia ładnie cisnęła i Włodarczyk mógł ustawić mecz, a tak baty...
Niech Cantoro otrzymuje obywatelstwo i razem z "Szymkiem" rozgrywają piłkę...hehe!!!
_ARO__
myslicie ze jak Cantoro otrzyma obywatelstwo to to cos zmieni??...hmmm...no nie wiem czy on jest taki dobry...
zreszta co to za radosc...skoro on i tak nigdy nie bedzie prawdziwym Polakiem...
miejmy honor...juz lepiej przegrywac ale przynajmniej POLAKAMI...
arboos
Zmieni, nie zmieni, jednak ja jestem za tym, żeby mu dać szanse w reprezentacji, oczywiście jeśli on będzie chciał w niej grać. Dla mnie to on jest jednym z najlepszych środkowych pomocników w naszej lidze. Ma niezłą technike, potrafi grać do przodu ( nie jak Kukła czy Lewy tylko do tyłu albo w bok ), ma dobry przegląd pola. Takiego zawodnika jak Cantoro w brakuje nam w reprezentacji. Typowy środkowy pomocnik, który potrafi grać ofensywnie.
ARO, ja tam bym wolał, żeby nasza reprezentacja wygrywała z "adoptowanym " Cantoro, niż przegrywała bez niego.
Teraz praktycznie cały świat tak robi, że daje obywatelstwo zawodnikowi tylko dlatego, żeby grał w reprezentacji. Dlaczego mamy być gorsi?
Zobacz sobie na skład Francuzów. Ilu tam jest rodowitych żabojadów? Ponad połowa zawodników nie pochodzi z Francji.
Pozatym jak Olisadebe zaczynał gre w reprezentacji też było wiele osób, którzy krytykowali tą decyzje. Jednak jak zaczął strzelać bramki i wprowadził nas do WC 2002 wszyscy traktowali go jak swojego.
_ARO__
moze i tak ale...ja tam Francji nie lubie biggrin.gif
niech ma szanse,u mnie kazdy ma szanse dopuki jej nie zmarnuje biggrin.gif
Arboos ale Oli to Oli a Cantoro to ... Cantoro...zawodnikiem na miare Oliego to on nie jest...
jak to pozwoli nam zagrac w Niemczech to niech go zpolszcza...i niech gra...no od Kukly i Lewego to jest lepszy na 100% biggrin.gif ale o to nie trudnno tongue.gif
_Globus_
para Zurawski - Frankowski w Lidze spisuje sie swietnie...dac im szanse...

Co by nie było Frankowski jest najskutecznieszum napadziorem w Polsce

Ciekawe jak długo jeszcze Janas wytrzyma te naciski smile.gif W końcu przecież musi pęknąć. Gdyby przeglądał to forum z pewnością mielibyśmy 6 punktów (taaa...)... cool.gif
_ARO__
stary jak by to czytal to juz dawno biggrin.gif
taka obeznana ekipa jak my to by sama wsoaniale poprowadzila reprezentacje biggrin.gif cool.gif
_Globus_
stary jak by to czytal to juz dawno biggrin.gif 
taka obeznana ekipa jak my to by sama wsoaniale poprowadzila reprezentacje biggrin.gif cool.gif

Ty, to wcale nie głupi pomysł smile.gif Może wyślemy jakieś podanie czy cuś do PZPNu, napiszemy ze dużo nam nie potrzeba (dla każdego po next-genie z paroma grami) i mozemy im różne wskazówki podsyłać, a wtedy nawet z Janasem wygramy Mistrzostwa Świata.
A tak na serio (no ta...), to jak by mi zaproponowali prowadzenia kadry - wziąłbym z miejsca! cool.gif
Il Capitano
Kasperczak za Janasa !!??

Jeszcze tylko dwa mecze i Paweł Janas przestanie denerwować kibiców reprezentacji Polski. Według dziennika \"Fakt\" niezależnie od wyników tych spotkań Janas odejdzie z funkcji selekcjonera. Kto zajmie jego miejsce? Wróble ćwierkają, że Hernyk Kasperczak.
Ten temat maglowany był już dwa lata temu. Wtedy Bogłusław Cupiał, właściciel Telefoniki i pracodawca Kasperczaka, nie chciał się zgodzić na jego odejście z Krakowa. Teraz sytuacja się odwróciła.

Wisła znów nie awansowała do Ligi Mistrzów i męczyła się z Dynamo Tbilisi w Pucharze UEFA. Co prawda w polskiej lidze krakowianie wygrywają prawie wszystko, ale zwycięstwa na krajowym boisku nie robią wrażenia na właścicielu Telefoniki. 

Kasperczak dostał wszystkich zawodników, których chciał, ale mimo ogromnych środków zainwestowanych w drużynę, w grze mistrzów Polski nie widać postępów i cierpliwość Cupiała pomału się kończy. 

Sternik Wisły ostatnio bardzo często kontaktuje się z właścicielem Górnika Zabrze Markiem Kożmińskim. Obaj panowie nawiązali współpracę, która układa się dobrze. Interesy obu panów mogą zaowocować przejściem z Górnika do Wisły trenera Wernera Liczki. Czech ma jednak ważny kontrakt i gdyby Cupiał zdecydował się na zatrudnienie Liczki, musiałby zapłacić Kożmińskiemu. I to nie mało.

Kasy Cupiałowi na pewno wystarczy. Jeśli Kasperczak obejmie reprezentacje, to Cupiał nie będzie musiał wypłacać mu odszkodowania. Kolejny ruch na piłkarskiej szachownicy zależy zatem do prezesa PZPN Michała Listkiewicza.

źródło: \"Fakt\"
Partyzant
Ciekawe... jeżeli chce odejść to nie ch to robi od razu - inaczej znowu coś s.p.i.erdoli i następca będzie juz miał związane ręce. BTW, bedzie b. ciężko wygrac na Austrii.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.