Hmm dzieki , zobacze co i jak , mniej wiecej tez myslalem,ze lepiej by bylo sprawdzic a jak nie odbierze to oddac, bo po co mi cos co nie bedzie dzialac

Moim zdaniem za ta anteny sporo przepłacacie przecież w środku jest kawał drutu i najtańszy wzmacniacz.
UnexpectedBoy jak daleko masz do nadajnika i czy teraz odbierasz jakieś programy w analogu? Może kawał kabla antenowego na parapecie wystarczy? Antenę można też zrobić samemu http://www.elektroda...c2035590-0.html
jakies 40km od nadajnika jestem, w drugim pokoju mam tv i on odbiera elegancko z anteny na dachu bloku, takze czy deszcz, czy wiatry, mroz czy lato, zawsze sygnal 100% jest, ale nie wiem jaka dokladnie jest na dachu, o jakiej mocy, bo to spoldzielnia zakladala dla wszystkich, z tym,ze wtyczka jest tylko w jednym pokoju, a w drugim bym mial miec, to po prostu prawie,ze niemozliwe z przeprowadzeniem kabla, jezeli bym chcial, bylby on syfiasto widoczny jak u mojego sasiada np, a tego nie chce , a moze jest jakis rozdzielacz , tam odbior, przesle bezprzewodowo do drugiego pokoju i tam odbiore?
ps na kablu mi nic nie odbiera, z analoga ani cyfrowego
Użytkownik UnexpectedBoy edytował ten post 29 October 2012 - 19:19