- (16 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 14
- 15
- 16
Uwaga oszuści ! - nie rób z nimi interesów CZYTAĆ PIERWSZY POST !!!!!
- (16 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 14
- 15
- 16
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 04 czerwiec 2010 - 22:02
Użytkownik HeXa dnia 04 June 2010 - 01:04 AM napisał
Użytkownik freezy1989 dnia 03 June 2010 - 21:45 PM napisał
Użytkownik Lipa dnia 10 May 2010 - 18:52 PM napisał
Użytkownik Lipa dnia 10 May 2010 - 18:51 PM napisał
Umówiłem się na wymianę - Moje VT 2009 za jego GTA 4. Zaproponował mi, że jeżeli dopłacę jeszcze 10 zł, to prześle mi dane do konta z którego będę mógł ściągnąć dodatki w postaci "the ballad of gay tony", oraz "the lost and damned". Mija już BODAJŻE tydzień, a ten człowiek dzień w dzień zbywa mnie tekstami, że to konto ktoś musi mu udostępnić, że jak jeszcze poczekam z godzinę na gg, to podeśle mi passy. Nie doczekałem się. Dałem mu czas do niedzieli wieczór, ale niestety olał temat. Obiecał tylko, że jak dojdzie mu moje VT 2009, to automatycznie prześle mi dane do owego konta. Nie ma tu miejsca na zabawy tego typu, dlatego liczę na bana dla tej osoby.
człowieku jak ci nie pasuje trzeba bylo sie nie wymienaic , odrazu ci napisalem ze haslo musi mi kumpel udostepnic od ktorego brałem dodatki !! , nie olalem sprawy - to ty ja olales , pisalem ci ze musisz byc rownoczesnie z nim bo hasła mi nie zostawi .. (pipi)*a WSZEDZIE MAM SAME POZYTYW ZA WYMIANY TYLKO TOBIE COS NIE PASUJE , JAK NIE UMIESZ CZYTAC TO SIE NIE WYMIENIAJ PROSTE!! TYLE ODEMNIE .
Zastanow sie koles z kim ty w ch*ja walisz, i nie TOBIE nic nie pasuje bo czytam wszystkie dowody co tuta Lipka pokazuje i koles jednym slowem masz 'lipe'. Wkrety o zepustym monitorze + o tym ze 'kolega haslo zmienia'. Koles, albo sie zaduzo grzybkow nawpierd*lales albo jestes kompletnym idiota. Po co niby twoj kumpel musi byc 'rownoczesnie na gadu' przeciez moze zmienic haslo na takie jakie aktualnie ptorzebujesz Lipa sciaga dodatki i heya. Nawet gdybys chcial mu je ukrasc to sadze ze przypomnial by sobie haslo bo takowa mozliwosc posiada.
Radze Ci zmien to co masz w podpisie bo nie z winy 'typa' gowniarzu.
To ty sie zachowujesz jak gówniarz i może bys tak nauczył sie kroche kultury chamie! Tak sie akurat składa ze znam Freezyego osobiscie i zrobiłem z nim zanim go poznałem 30-40wymian i nigdy żadnego problemu nie było, a co do montora to faktycznie miał w naprawie bo pozyczałem mu mój stary monitor! A tak po za tym to chyba sprawa miedzy Freezym a Lipą !!!
Napisano 04 czerwiec 2010 - 22:04
I ja sie nie wpier*alam jak mowisz tylko po przedstawieniu przez Lipe 'suchych faktow' stwierdzam jednoznacznie bez pomocy Wesolowskiej z zawiniles w 100% :) Tak ze mam tylko nadzieje ze kazdy kto bedzie chcial z toba zrobic interesek wczesniej uzyje opcji 'szukaj' i znajdzie twoje wspaniale wypociny :teehee:
@Edit + @up
Nie bron kolegi, zapewne tamten bardzo sie zdenerwowal :). Pamietaj to jest Pchli Targ. Problem jednostki jest problemem ogolu. Nie pozwole na to aby jeden gimbaz wyrolowal kogos, bo potem ktos inny moze wpasc na te sama 'mine'. Proponuje aby twoj 'towarzysz' pokazal co ma na swoja obrone, a nie krzyczal jak naglosniej niczym dziecko w piaskownicy ktoremu ktos sypnol piaskiem w oczy.
Użytkownik HeXa edytował ten post 04 czerwiec 2010 - 22:07
Napisano 04 czerwiec 2010 - 22:21
Użytkownik HeXa dnia 04 June 2010 - 23:04 PM napisał
Nie strasz bo od straszenia to wiesz co są - DUCHY
Użytkownik zawiszakapy edytował ten post 04 czerwiec 2010 - 22:22
Napisano 05 czerwiec 2010 - 06:45
Użytkownik HeXa dnia 04 June 2010 - 23:04 PM napisał
I ja sie nie wpier*alam jak mowisz tylko po przedstawieniu przez Lipe 'suchych faktow' stwierdzam jednoznacznie bez pomocy Wesolowskiej z zawiniles w 100% :) Tak ze mam tylko nadzieje ze kazdy kto bedzie chcial z toba zrobic interesek wczesniej uzyje opcji 'szukaj' i znajdzie twoje wspaniale wypociny :teehee:
@Edit + @up
Nie bron kolegi, zapewne tamten bardzo sie zdenerwowal :). Pamietaj to jest Pchli Targ. Problem jednostki jest problemem ogolu. Nie pozwole na to aby jeden gimbaz wyrolowal kogos, bo potem ktos inny moze wpasc na te sama 'mine'. Proponuje aby twoj 'towarzysz' pokazal co ma na swoja obrone, a nie krzyczal jak naglosniej niczym dziecko w piaskownicy ktoremu ktos sypnol piaskiem w oczy.
gimnazjalny poziom to przedstawiasz ty wpi*rdalajac sie tam gdzie niemasz , ch*j ci do tego - a na te suche fakty leje tak jak na ciebie . Taka rozmowe na gg to ja tez umiem zedytowac :]
Napisano 05 czerwiec 2010 - 07:07
Rozmowy na gg - Hmm - Mogę nawet screenami wklejać po kolei co pisałeś.
Zresztą troszeczkę nie ładnie Freezy, że nie potrafisz się przyznać do błędu i wmawiasz na dodatek, że miałbym czas i chęci edytować jakieś rozmowy.
Użytkownik Lipa edytował ten post 05 czerwiec 2010 - 07:09
Napisano 05 czerwiec 2010 - 12:07
Użytkownik freezy1989 dnia 05 June 2010 - 07:45 AM napisał
Naprawde, pokazalem taki poziom? Gdzie? Wydaje mi sie ze i tak mialem az za nad to szacunku dla kogos takiego jak ty :)
Zreszta odpowiedni ludzie juz sie zainteresowali ta sprawa wiec ja moge isc, papatki :kiss: :lol:
Napisano 06 czerwiec 2010 - 13:05
Ktoś może mi wytłumaczyć, czemu oni wszyscy w 3 musieli być naraz online? Nie można zmienić hasła, udostępnić na chwilę i znowu zmienić, bo Sony zabrania? Ja nie wiem, bo się nigdy nie dzieliłem kontem na PSN. Z ciekawości pytam.
I nowe motto:
zawiszakapy napisał:
!
Użytkownik estel edytował ten post 06 czerwiec 2010 - 13:06
Napisano 07 czerwiec 2010 - 11:25
Lipe znam od dawna, ale oczywiscie musialem byc obiektywny. freezy1989 nawet nie wiem kim jest, pierwszy raz widze ten nick.
Poczekam jeszcze dzien i dam sie mu obronic. Jak nic z tego nie wyniknie to zegna sie z PT, tak jak pisalem ze wzgledu na klamstwa i manipulacje faktami.
A to ze nadal Lipa nie ma dodatkow tez o czyms swiadczy.
Napisano 08 czerwiec 2010 - 18:42
Napisano 08 czerwiec 2010 - 19:03
Dzisiaj dostałem grę.
Użytkownik synchronick edytował ten post 24 czerwiec 2010 - 12:44
- (16 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 14
- 15
- 16

Logowanie