Jaką grę wybrać? jakiś dylemat? pytaj się
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 06 styczeń 2008 - 14:56
Napisano 11 styczeń 2008 - 00:21
Napisano 12 styczeń 2008 - 01:40
Wszyscy mowia ze Assassins creed to monotonia monotonia i jeszcze raz monotonia, ale ja sie z tym nie zgadzam. Jezeli lubisz te klimaty i role jakze wygimnastykowanego zabojcy wtedy ta gra sie nie nudzi. Ja gram 10h a zrobilem dopiero 4 na 9 zabojstwo, robie kazda misje poboczna, bawie sie ze straznikami itp. I nadal chce mi sie grac. Mass Effect dojdzie do mnie za pare dni i on raczej starczy mi na dluzej moze nawet z 60h przy nim posiedze jak mnie wciagnie.
Napisano 12 styczeń 2008 - 13:12
Witam!!!
Jako ze 360tka laduje u mnie na chacie w poniedziałek mam dylemat jaka gierke wybrac na początek...
W gre wchodza 3 odmienne ścigałki: Colin:Dirt, Forza 2, PGR4...i tutaj pytania
Czy Colin nadal trzyma klimat z 4 częsci z PS2...jak z trybem online w każdej z gierek...prosze fana wyścigów o wypowiedz...wziąłbym wszystkie 3 najchetniej ale kasiorki brak:)
Jako ze 360tka laduje u mnie na chacie w poniedziałek mam dylemat jaka gierke wybrac na początek...
W gre wchodza 3 odmienne ścigałki: Colin:Dirt, Forza 2, PGR4...i tutaj pytania
Czy Colin nadal trzyma klimat z 4 częsci z PS2...jak z trybem online w każdej z gierek...prosze fana wyścigów o wypowiedz...wziąłbym wszystkie 3 najchetniej ale kasiorki brak:)
Napisano 12 styczeń 2008 - 13:42
Colin jest akurat wg mnie najgorszą z tych trzech ścigałek. Dwie pozostałe to zupełne przeciwieństwo. Forza - symulacja, mnóstwo wskaźników i wymóg idealnego skupienia, kiedy to PGR4 to arcade pełną gębą, niezobowiązująca gierka, z naprawdę "wczuwkowym" modelem jazdy. Ja tam stawiam na serię PGR
Napisano 12 styczeń 2008 - 15:04
Forza 2 - niesamowita symulacja, zabawa na parę tygodni 
Mimo, że mam już zaliczone wszystko co się da dalej mnie do niej ciągnie - żeby przejechać się offline/online
PGR4 to graficzne cudeńko, arcade mi jednak dość szybko się znudził
O DiRT-cie nie piszę bo jedynie grałem w demo
Mimo, że mam już zaliczone wszystko co się da dalej mnie do niej ciągnie - żeby przejechać się offline/online
PGR4 to graficzne cudeńko, arcade mi jednak dość szybko się znudził
O DiRT-cie nie piszę bo jedynie grałem w demo

Logowanie