Forum Psx Extreme: H A L O 3 - wszystko co dotyczy gry Kampanii - Forum Psx Extreme

Skocz do zawartości

Dobra rada

Zanim coś napiszesz, koniecznie przeczytaj regulamin!Regulamin znajdzieszTUTAJNieprzestrzeganie regulaminu może być źródłem wielu Twoich kłopotów!!
  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

H A L O 3 - wszystko co dotyczy gry Kampanii Uwaga na spoilery! Rozmawiamy o grze Single Player Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Raptor

• Dinozaur
  • Grupa Kanciapowcy
  • Postów 69
  • Rejestracja 16-czerwiec 03
  • SkądWarszawa
  • GG1640622
  • Tlenraptor2
  • GamerTagRapti PL

Napisano 17 styczeń 2008 - 23:44

Odliczanie dobieglo konca... Halo3 zagoscilo na polkach naszych sklepow, juz pierwsi szczesliwcy graja... inni jeszcze czekaja.

Zapraszam wszystkich do wypowiadania sie na temat gry Single Player oraz Co-Op. Jak wrazenia? Jak sie sprawadza? Jak sie podoba fabula? Czy cos czuliscie podczas wkladania krazka do napedu? itp.
UWAGA: SPOILEROWANIE BEZ UZYCIA Spoiler Warn, badz tagow spoilerowych (funkcja dostepna na forum do cenzurowania - trzeba podswietlic text, by go odczytac) skonczy sie warnem oraz skasowaniem posta!!!
Nie psujmy innym zabawy - duze warny lub spoiler tagi.

Ja niestety jeszcze bede musial poczekac na swoja kopie, ale na pewno nie omieszkam sie wypowiedziec jak tylko gra wpadnie w moje lapki.
0

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   chmura

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 15-maj 07
  • Skądziemniak

Napisano 01 marzec 2009 - 00:44

Słuchajcie uwaznie bo sie powtarzam...

"Gram juz w gierke od dluzszego czasu, mecze singla przy chwilowym braku lacza. Musze przyznac ze gra mnie zauroczyla szczegolnie kolorystyka. Produkt jako calos niepowala, w multi szczegolnie tryb dobierania graczy(czas) i tak w kolo od nowa co mape ,paranoja. Jednak jazda warthogiem z dobrym dzialkowym nadrabia wszystkie minusy, takiej radosci z prowadzenia fury nie mialem od micro machines. A podobno slyszalem ze w halo trzeba strzelac... Tak wiec po krotce stalem sie fanem gry Halo 3, wielkie mi halo mozna by rzec.
zpraszam na partyjke kazdego chetnego Nick: Perss86 (narazie brak lacza)(lol)

A teraz chcialym sie zapytac czy ktos spotkal sie z takim zjwiskiem jak znikajace czaszki ? Mianowicie nie moge znalesc czy raczej nie ma czaszki Catch. Oczywiste jest gdzie sie powinna znajdowac, cholernie niejasne jest tylko to czemu tam jej nie ma. Sprobowalem chyba wszystkiego od przechodzenia od poczatku do zmieniania poziomow i nic.

Czy znajdzie sie Ktos, kto zna lekarstwo na moja czaszke? "
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Krzys PL

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 39
  • Rejestracja 04-luty 08
  • SkądBoguszuszów-Gorce
  • GG4615588
  • GamerTagKrzys PL

Napisano 01 marzec 2009 - 00:52

nie rozwalaj ostatniego czołgu przy bramie
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   muki

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 0
  • Rejestracja 20-luty 07

Napisano 20 kwiecień 2009 - 09:43

dla mnie kampania jest spoko i jak komus czrba pomuc w co-op to pisac chetnie zagram
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   standby

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 131
  • Rejestracja 21-kwiecień 09

Napisano 05 maj 2009 - 15:26

Kampania jest świetna, pierwsza misja i może jest nieco słaba taktęz następne po prostu są niesamowite. Ciągła akcja i strzelanie, właściwie nie ma chwili nudy, a walka z tym ogromnym mechanicznym krabem to jeden z najlepszych motywów w historii FPs, dawno mną tak nic nie pozamiatało.
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Mango0700

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 89
  • Rejestracja 21-lipiec 08
  • SkądWrocław/BRG
  • GamerTagMango PL

Napisano 14 czerwiec 2009 - 13:52

Ja nie rozumiem ocb w tych czaszkach. Żeby dostać acha trzeba ją znalesć i wziąść w łapy ? Co sie wtedy stanie jak znajde czache np. na 1 lvlu? Effect: "Death carries a heavy price..." -- Instead of only losing 25 points when you die, you lose 75. You also restart from the beginning instead of any checkpoint. Tego "bonusa" dosatne dopiero w nast lvelu czy jak?Byłoby miło gdyby mi ktoś to wytłumaczył.

Użytkownik Mango0700 edytował ten post 14 czerwiec 2009 - 13:53

0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   aux

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 76
  • Rejestracja 23-wrzesień 05
  • SkądKraków
  • GG2033303
  • GamerTagaux1980pl

Napisano 23 lipiec 2009 - 20:09

Mam pytanie. W jaki sposób rzucić minę? W instrukcji tego nie ma, a jak klikam LB to mi tylko granaty przełącza. Potrzebne mi te miny do achievementa. Będę wdzięczny za pomoc.
0

#27 Użytkownik jest zalogowany   Kerlo

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 0
  • Rejestracja 17-marzec 08
  • GamerTagKerlo

Napisano 23 lipiec 2009 - 20:19

CYTAT(aux @ 23 07 2009, 21:09) View Post
Mam pytanie. W jaki sposób rzucić minę? W instrukcji tego nie ma, a jak klikam LB to mi tylko granaty przełącza. Potrzebne mi te miny do achievementa. Będę wdzięczny za pomoc.

X (gdy masz ja w ekwipunku)
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   raven_raven

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 536
  • Rejestracja 21-wrzesień 06
  • SkądPoznań
  • GG8649319
  • GamerTagravenravenPL

Napisano 29 wrzesień 2009 - 18:55

Grałem jak na razie 15 minut kampanii. Klimat się nie zmienił nic a nic od pierwszej części, w drugą grałem godzinę, więc nie wiem jak to było.

Graficznie jest dobrze. Nie jest idealnie, ale jest dobrze. Wypowiem się, jak zobaczę całokształt. Kupił mnie za to efekt tej tarczy złożonej z ośmiokątów, wygląda to PRZEGENIALNIE.

Ale co mnie rozwaliło... to dodatek w postaci teatru. Ja pierdzielę, moja 15 minutowa rozgrywka się nagrała i mam do niej dostęp, mogę sobie majtać kamerą jak tylko mi się podoba O_O. Już od dawna marzyła mi się taka opcja, dziwił mnie jej brak w grach. Teraz mogę każdy swój ruch na powtórce obejrzeć, każdego headshota zbadać z bliska, podziwiać wszystkie akcje pod różnymi kątami, no miodzio! Będę grać po 10 minut a potem to oglądać, to jest genialne! Powinno być w każdej grze.
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   CichyGrzmot

• Ikona
  • Grupa Wyrzutki
  • Postów 9
  • Rejestracja 27-styczeń 04
  • Skądwodzisław
  • GG4553289

Napisano 10 październik 2009 - 22:54

View PostUżytkownik raven_raven dnia 29 September 2009 - 18:55 PM napisał

Grałem jak na razie 15 minut kampanii. Klimat się nie zmienił nic a nic od pierwszej części, w drugą grałem godzinę, więc nie wiem jak to było.

Graficznie jest dobrze. Nie jest idealnie, ale jest dobrze. Wypowiem się, jak zobaczę całokształt. Kupił mnie za to efekt tej tarczy złożonej z ośmiokątów, wygląda to PRZEGENIALNIE.

Ale co mnie rozwaliło... to dodatek w postaci teatru. Ja pierdzielę, moja 15 minutowa rozgrywka się nagrała i mam do niej dostęp, mogę sobie majtać kamerą jak tylko mi się podoba O_O. Już od dawna marzyła mi się taka opcja, dziwił mnie jej brak w grach. Teraz mogę każdy swój ruch na powtórce obejrzeć, każdego headshota zbadać z bliska, podziwiać wszystkie akcje pod różnymi kątami, no miodzio! Będę grać po 10 minut a potem to oglądać, to jest genialne! Powinno być w każdej grze.

Mozesz nawet robic wlasne zdjecia i filmy, pozniej uploadujac je na bungie.net :) Swietna opcja dla ludzi z zacieciem fotograficznym i rezyserskim. Juz nie potrzebujesz studia filmowego, nie potrzebujesz wielkiego budzetu, calego zaplecza w postaci personelu, kamer, wozkow, dzwigow, wozow strazackich i satelit...Teraz wylacznie za pomoca SWEGO PADA i WLASNEJ WYOBRAZNI mozesz stworzyc film...arcydzielo podziwiane przez miliony gracz ( i nie tylko) na calym swiecie (i nie tylko). Juz dzis...mozesz zostac slawnym rezyserem lub fotografem. Kto wie? Moze nawet zostaniesz laureatem oscara? Wszystko w Twoich rekach...do zobaczenia na bungie.net
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Jaszczur Ojciec

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 7
  • Rejestracja 19-czerwiec 06

Napisano 10 październik 2009 - 23:01

Tak , tylko skąd wziąc czas na to wszystko , sam próbowałem nakręcić swoje małe Halo Wars - wiesz dużo akcji , strzałów , eksplozji - tak że dzieje się sporo ... niestety problem zaczyna się z chwilą wejścia na rynek - miałem naprawdę duży galimatias i trochę mnie to podłamało ... jak narazie prace stoją więc w miejscu - nie jest aż tak różowo jak pisałeś...wiele osób zapewne podzieli moje zdanie. :confused:
0

#31 Użytkownik jest zalogowany   maciekww28

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 104
  • Rejestracja 06-wrzesień 09
  • Skądwlkp
  • GG8900654

Napisano 01 lipiec 2010 - 06:21

Panowie - pytanko mam małe - w grze znajduje czasem jakieś przedmioty. ich ikonki są pod granatami. co to i do czego służy? ocb z tymi czaszkami?
0

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   MaZZeo

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 279
  • Rejestracja 17-grudzień 07
  • SkądBiałystok
  • GamerTagMaZZeoPL

Napisano 01 lipiec 2010 - 08:57

Te rzeczy to takie gadżety które możesz wykorzystywać w walce np. niewidzialność, osłona, niszczyciel pancerza itd itp sporo tego jest.

Czaszki zbierasz by potem grać jakiś rozdział w singla z jakimiś trudnosciami np. 2x twardsi przeciwnicy albo brak checkpointów itd itp wtedy zbierasz punkty podczas rozgrywki, dzięki włączonym czaszkom jest mnożnik = więcej punktów. Achievementy są za to.
0

#33 Użytkownik jest zalogowany   maciekww28

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 104
  • Rejestracja 06-wrzesień 09
  • Skądwlkp
  • GG8900654

Napisano 01 lipiec 2010 - 13:19

View PostUżytkownik MaZZeo dnia 01 lipiec 2010 - 09:57 napisał

Te rzeczy to takie gadżety które możesz wykorzystywać w walce np. niewidzialność, osłona, niszczyciel pancerza itd itp sporo tego jest.

Czaszki zbierasz by potem grać jakiś rozdział w singla z jakimiś trudnosciami np. 2x twardsi przeciwnicy albo brak checkpointów itd itp wtedy zbierasz punkty podczas rozgrywki, dzięki włączonym czaszkom jest mnożnik = więcej punktów. Achievementy są za to.

ok - oblóókam dziś co i jak - jak się aktywuje te gadżety?
0

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   MaZZeo

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 279
  • Rejestracja 17-grudzień 07
  • SkądBiałystok
  • GamerTagMaZZeoPL

Napisano 02 lipiec 2010 - 16:34

guzik X ci pomoże.
0

#35 Użytkownik jest zalogowany   maciekww28

• Grupa Użytkownicy