H A L O 3 - wszystko co dotyczy gry Kampanii Uwaga na spoilery! Rozmawiamy o grze Single Player
Napisano 17 styczeń 2008 - 23:44
Zapraszam wszystkich do wypowiadania sie na temat gry Single Player oraz Co-Op. Jak wrazenia? Jak sie sprawadza? Jak sie podoba fabula? Czy cos czuliscie podczas wkladania krazka do napedu? itp.
UWAGA: SPOILEROWANIE BEZ UZYCIA Spoiler Warn, badz tagow spoilerowych (funkcja dostepna na forum do cenzurowania - trzeba podswietlic text, by go odczytac) skonczy sie warnem oraz skasowaniem posta!!!
Nie psujmy innym zabawy - duze warny lub spoiler tagi.
Ja niestety jeszcze bede musial poczekac na swoja kopie, ale na pewno nie omieszkam sie wypowiedziec jak tylko gra wpadnie w moje lapki.
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 01 marzec 2009 - 00:44
"Gram juz w gierke od dluzszego czasu, mecze singla przy chwilowym braku lacza. Musze przyznac ze gra mnie zauroczyla szczegolnie kolorystyka. Produkt jako calos niepowala, w multi szczegolnie tryb dobierania graczy(czas) i tak w kolo od nowa co mape ,paranoja. Jednak jazda warthogiem z dobrym dzialkowym nadrabia wszystkie minusy, takiej radosci z prowadzenia fury nie mialem od micro machines. A podobno slyszalem ze w halo trzeba strzelac... Tak wiec po krotce stalem sie fanem gry Halo 3, wielkie mi halo mozna by rzec.
zpraszam na partyjke kazdego chetnego Nick: Perss86 (narazie brak lacza)(lol)
A teraz chcialym sie zapytac czy ktos spotkal sie z takim zjwiskiem jak znikajace czaszki ? Mianowicie nie moge znalesc czy raczej nie ma czaszki Catch. Oczywiste jest gdzie sie powinna znajdowac, cholernie niejasne jest tylko to czemu tam jej nie ma. Sprobowalem chyba wszystkiego od przechodzenia od poczatku do zmieniania poziomow i nic.
Czy znajdzie sie Ktos, kto zna lekarstwo na moja czaszke? "
Napisano 05 maj 2009 - 15:26
Napisano 14 czerwiec 2009 - 13:52
Użytkownik Mango0700 edytował ten post 14 czerwiec 2009 - 13:53
Napisano 29 wrzesień 2009 - 18:55
Graficznie jest dobrze. Nie jest idealnie, ale jest dobrze. Wypowiem się, jak zobaczę całokształt. Kupił mnie za to efekt tej tarczy złożonej z ośmiokątów, wygląda to PRZEGENIALNIE.
Ale co mnie rozwaliło... to dodatek w postaci teatru. Ja pierdzielę, moja 15 minutowa rozgrywka się nagrała i mam do niej dostęp, mogę sobie majtać kamerą jak tylko mi się podoba O_O. Już od dawna marzyła mi się taka opcja, dziwił mnie jej brak w grach. Teraz mogę każdy swój ruch na powtórce obejrzeć, każdego headshota zbadać z bliska, podziwiać wszystkie akcje pod różnymi kątami, no miodzio! Będę grać po 10 minut a potem to oglądać, to jest genialne! Powinno być w każdej grze.
Napisano 10 październik 2009 - 22:54
Użytkownik raven_raven dnia 29 September 2009 - 18:55 PM napisał
Graficznie jest dobrze. Nie jest idealnie, ale jest dobrze. Wypowiem się, jak zobaczę całokształt. Kupił mnie za to efekt tej tarczy złożonej z ośmiokątów, wygląda to PRZEGENIALNIE.
Ale co mnie rozwaliło... to dodatek w postaci teatru. Ja pierdzielę, moja 15 minutowa rozgrywka się nagrała i mam do niej dostęp, mogę sobie majtać kamerą jak tylko mi się podoba O_O. Już od dawna marzyła mi się taka opcja, dziwił mnie jej brak w grach. Teraz mogę każdy swój ruch na powtórce obejrzeć, każdego headshota zbadać z bliska, podziwiać wszystkie akcje pod różnymi kątami, no miodzio! Będę grać po 10 minut a potem to oglądać, to jest genialne! Powinno być w każdej grze.
Mozesz nawet robic wlasne zdjecia i filmy, pozniej uploadujac je na bungie.net :) Swietna opcja dla ludzi z zacieciem fotograficznym i rezyserskim. Juz nie potrzebujesz studia filmowego, nie potrzebujesz wielkiego budzetu, calego zaplecza w postaci personelu, kamer, wozkow, dzwigow, wozow strazackich i satelit...Teraz wylacznie za pomoca SWEGO PADA i WLASNEJ WYOBRAZNI mozesz stworzyc film...arcydzielo podziwiane przez miliony gracz ( i nie tylko) na calym swiecie (i nie tylko). Juz dzis...mozesz zostac slawnym rezyserem lub fotografem. Kto wie? Moze nawet zostaniesz laureatem oscara? Wszystko w Twoich rekach...do zobaczenia na bungie.net
Napisano 10 październik 2009 - 23:01
Napisano 01 lipiec 2010 - 08:57
Czaszki zbierasz by potem grać jakiś rozdział w singla z jakimiś trudnosciami np. 2x twardsi przeciwnicy albo brak checkpointów itd itp wtedy zbierasz punkty podczas rozgrywki, dzięki włączonym czaszkom jest mnożnik = więcej punktów. Achievementy są za to.
Napisano 01 lipiec 2010 - 13:19
Użytkownik MaZZeo dnia 01 lipiec 2010 - 09:57 napisał
Czaszki zbierasz by potem grać jakiś rozdział w singla z jakimiś trudnosciami np. 2x twardsi przeciwnicy albo brak checkpointów itd itp wtedy zbierasz punkty podczas rozgrywki, dzięki włączonym czaszkom jest mnożnik = więcej punktów. Achievementy są za to.
ok - oblóókam dziś co i jak - jak się aktywuje te gadżety?

Logowanie