Poradnik Extreme pytania / sugestie
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 22 wrzesień 2008 - 15:14
kiedys, ale tak jeszcze dosyc dawno obilo mi sie o hmm oczy, ze na lamach pe na czyjes pytanie nt poradnika padlo stwierdzenie ze porandik nie jest i nie bedzie jakims cyklicznym wydawnictwem i takie gadki, ale od jakigos czasu zdaje sie ze jest inaczej - poradnik zima, porandik lato itd.. a obecnie nawet gdzies padlo stwierdzenie ze nagle bedzie on cyklicznym wydawnictwem i tak ma zostac. dziwne
Napisano 22 wrzesień 2008 - 18:27
Dla opisów i publicystyki, posiadam w tej chwili tylko ostatni numer. Poprostu poprzednie sprzedałem, bo stały się zbędne, rozdział "poprzednia generacja" została przeze mnie zamknięta. Ogólnie forma podoba mi się, z jednym wyjątkiem, wolę dokładniejsze opisy kosztem ilości tytułów. Nie lubię grać z opisami, ale zdecydowanie wolę dokładne opisy rozbudowanych gier od poradnika na 1-2 strony, typu udaj się z punktu A do B i zabij wszystko co się rusza.
Napisano 22 wrzesień 2008 - 19:13
nie kupuje z innych powodow (prosimy o szczegolowy komentarz w poscie)
1. cena
2. opisy są na różnym poziomie (przypominam sobie Fatal Frame 3 jak próbowałem przejść kawałek na opisie - nieczytelnie, nieprzejrzyście, koszmar)
3. zbędne opisy do gier nie potrzebujących żadnych opisów (zapychacze)
kupowałbym gdyby gry naprawdę były rozwalone na części pierwsze, jeśli dobrze pamiętam to niektóre bijatyki miały opisy porozrzucane po kilku numerach - bezsens
gry - na pierwszy ogień oczywiście Fallout3 , chętnie bym sobie taki unofficial guide (PE poradnik) sprawił
PES2009 (taktyki, fajne ustawienia, takty pro playerów) , Gears2 (porady do multiplayera bym poczytał chętnie) ,
dalej już standard - Dead Space, SH Homecoming, SvR 2009, MK vs DC, SF IV itp itd
1. cena
2. opisy są na różnym poziomie (przypominam sobie Fatal Frame 3 jak próbowałem przejść kawałek na opisie - nieczytelnie, nieprzejrzyście, koszmar)
3. zbędne opisy do gier nie potrzebujących żadnych opisów (zapychacze)
kupowałbym gdyby gry naprawdę były rozwalone na części pierwsze, jeśli dobrze pamiętam to niektóre bijatyki miały opisy porozrzucane po kilku numerach - bezsens
gry - na pierwszy ogień oczywiście Fallout3 , chętnie bym sobie taki unofficial guide (PE poradnik) sprawił
PES2009 (taktyki, fajne ustawienia, takty pro playerów) , Gears2 (porady do multiplayera bym poczytał chętnie) ,
dalej już standard - Dead Space, SH Homecoming, SvR 2009, MK vs DC, SF IV itp itd

Logowanie