CYTAT(Lukas_AT @ 5 06 2009, 23:16)

Wiadomość o Crysis 2 na konsole bardzo mnie zszokowała. Prędzej jedynki bym się spodziewał. Dwójka na konsolach nie będzie miała szansy graficznie się zbliżyć do wersji na PC, jeżeli uświadczymy dość duży skok jakościowy w porównaniu z pierwszą częścią.
Widział CryEngine 3 na konsolach?
Jak ja kocham to słodkie (pipi)enie psxowych "programistów", którzy zawsze wiedzą najlepiej co trzeba obciąć i tak dalej.

Edit: Jeszcze chciałem dodać jako również pececiarz, że nie wiem nad czym się ludzie w
Crysisie tak spuszczają. Słabe AI, fizyka ograniczona, że szok - niby wszystko ten teges super, ale głupiego kamienia czy płotu ruszyć nie idzie. Zieleń też już jakaś taka plastikowa -
Crysis był ładny, ale dwa lata temu. Teraz nie robi żadnego wrażenia. Oświetlenia też super nie ma.
Płytka gra i zgadzam się z Gooralesko - denna fabuła, słabe AI, grafika już dzisiaj nie teges - nad czym się ludzie spuszczają?
Edit 2: Chciałem jeszcze dodać, że za niedługo wybieram się do Cryteka pogadać z Alexem Marschalem (community meneger). Może coś chlapnie o różnicach.
Użytkownik Jacobss edytował ten post 05 czerwiec 2009 - 23:14