Forum Psx Extreme: EXTREME PARTY 6 - ocena - Forum Psx Extreme

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

EXTREME PARTY 6 - ocena

Ankieta: Bylem w Klubie Lucid i moge sie wypowiedziec na ten temat (86 użytkowników oddało głos)

Moja subiektywna ocena Extreme Party 6

1. bylo rewelacyjnie (ocena 6) (21 głosów [24.42%])

Procent z głosów: 24.42%

2. bylo bardzo dobrze (ocena 5) (35 głosów [40.70%])

Procent z głosów: 40.70%

3. srednia impreza chc miala fajne momenty (ocena 4) (19 głosów [22.09%])

Procent z głosów: 22.09%

4. impreza jakich wiele (ocena 3) (6 głosów [6.98%])

Procent z głosów: 6.98%

5. nic specjalnego, szkoda mojego czasu (ocena 2) (2 głosów [2.33%])

Procent z głosów: 2.33%

6. nigdy wiecej !! (ocena 1) (3 głosów [3.49%])

Procent z głosów: 3.49%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Fenix

• Site Admin
  • Grupa Admini
  • Postów 36
  • Rejestracja 21-luty 02
  • SkądPSX Extreme
  • GG65014

Napisano 30 sierpień 2009 - 18:53

Male powtorka
Jesli byles na Extreme Party 6 to zapewne masz jakies wlasne odczucia co do tej imprezy. Chyba, ze jestes bezmozgim klockiem i nie bardzo myslisz no ale... takich na zlocie nie bylo (wiara matka smile.gif.

Poniewaz Extreme Party to impreza cykliczna to na goraca chcialbym poznac wasze uwagi co do organizacji. Co nalezaloby zmienic, co poprawic, na czym sie skoncentrowac na przyszlosc.
Piszcie, kazda uwaga na wage zlota.

Powyzej macie sonde na temat Extreme Party. Ponizej prosze o uzasadnienie oceny. Osoby nieobecne w Blue Cityniech sobie zaloza inny topik a mi tu nie spamuja

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Pan Pieczarka

• Streszczacz Postów
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 299
  • Rejestracja 25-wrzesień 07
  • SkądSiedlce
  • GG4156070

Napisano 30 sierpień 2009 - 18:58

Ode mnie czwórka. Na plus organizacja Crazy Compos (głównie dzięki Myszaqowi), na minus pojemność lokalu.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Maciomaniak

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 24
  • Rejestracja 25-marzec 06
  • SkądWarszawa
  • GG300880
  • PSN idMaciomaniak_91

Napisano 30 sierpień 2009 - 19:05

Było bardzo dobrze, organizacja na plus, świetna atmosfera, Myszaq w roli prowadzącego fantastyczny, komentarze mówione z wyczuciem dobrego smaku. Faktycznie odnośnie lokalu, był problem z klimatyzacją wewnątrz, osoby palące mocno powietrze zagęszczały, a nie każdy chciał dymem prześmierdnąć po wyjściu z klubu tongue.gif

Niemniej całość bardzo mi się podobała. Pokazy najnowszych gier to świetny pomysł i mam nadzieję, że przy okazji następnego EP też będzie kilka perełek do pokazu przedpremierowego. Więcej turniejów! GT5 i Tekken'a super, Gamera świetnie pierwszy prowadził, było dużo śmiechu i rywalizacji (zaciętej, a jakże!).
Nie mam większych zastrzeżeń, było to pierwsze EP na które miałem możliwość wpaść i oby więcej tego typu imprez w Polsce!

Użytkownik Maciomaniak edytował ten post 30 sierpień 2009 - 19:05

0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   pawelek

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 20-luty 06
  • SkądGniezno
  • GG6389512
  • Tlenpawelekgno

Napisano 30 sierpień 2009 - 19:17

Jeśli chodzi o pojemność lokalu, to była raczej wystarczająca na ilość osób, która się tam stawiła. A tak poza tym... Było prze(pipi)iście smile.gif Było to moje drugie EP i miało zupełnie inny charakter niż to katowickie. Droga do noclegu - choć nie najkrótsza - bardzo łatwa, dlatego nie było problemów nawet pod wpływem. Na początku poddawałem w wątpliwość sens przyjazdu, ale imprezka bardzo fajnie się rozkręciła. Solid Ściera, prowadzący Myszaq i encyklopedia Kali - genialne trio biggrin.gif Bardzo fajne konkursy (ze Snakiem na czele), choć Extrimerzy chyba ciągnięci byli troszkę za długo. Karaoke także na plus (gratulacje dla wszystkich utalentowanych/odważnych/pijanych). Dzięki za koszuleczkę (Froger)! Gnieźnieńskie trio (a może i większa ekipa) na 105% wpada na EP7... Oby nie za trzy lata panie Fenix (impreza cykliczna?! tongue.gif; dzięki za mapkę). Pograło się, popiło, pogadało, pośmiało - było rewelacyjnie.

PS Nasza droga z i do Warszawy była iście hardkorowa - najpierw przejazd z Gniezna do Bydgoszczy w asyście kibiców Śląska Wrocław i obrzucanie kamieniami przez Lechistów w Mogilnie, a w drodze powrotnej tragiczny wypadek w Łowiczu i półtorej godziny postoju w Bednarach. No ale czego się nie zrobi dla gier smile.gif

@edit
No i krzesła biggrin.gif To na pewno do poprawki, po prostu masakra. Zgadzam się także z kolegą poniżej co do Wii, bo część osób na pewno chętnie by powymiatała choćby w Wii Sports smile.gif

PS2 Raz na jakiś czas zdarza mi się pograć (ukochane Far Cry, Time Splitters, Resistance i kilka innych na splitscreenie), choć nigdy nie miałem konsoli, a PE kupiłem raz w życiu na blałce :*

Użytkownik pawelek edytował ten post 30 sierpień 2009 - 19:53

0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   czesio83

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 136
  • Rejestracja 17-czerwiec 07
  • Skądrybnik

Napisano 30 sierpień 2009 - 19:47

daje 4
plusy prowadzenie,cc,kalambury,karaoke,stołki z biedronki)

minusy brak stanowisk z wii,klimat:( nastepnym razem (coś ala szymocice:) ) no i noclegi w akademiku drogie w @uj sad.gif

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   tokis

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 14
  • Rejestracja 22-maj 05
  • SkądŁódź
  • GG6173591
  • PSN idTokis_PL

Napisano 30 sierpień 2009 - 20:21

Ja daję 5+. Pierwsze EP na jakim byłem, ale lokacja robiła dobre wrażenie, było przestronnie i klimatycznie, oświetlenie i muzyka dla mnie strzał w 10.

Atrakcje też zaliczam do udanych - Extrimerzy i Karaoke przeprowadzone "z jajem", pokazy premier, choć mało dostępne to jednak ekskluzywne, jakby nie patrzyć(no może poza B:AA). Cieszył dostęp do gier muzycznych oraz sprawnie i fachowo przeprowadzone turnieje Tekkena, GT i PESa. Sami Zg(red.)zi mega-wariaci, z Myszaqiem na czele. Pozytywnie zakręceni oczywiście!

Mały minus za słabo klimatyzowane pomieszczenie turniejowe, gdzie spędziłem najwięcej czasu, a w którym to było największe zagęszczenie ludzi. No i rzeczywiście mogło by być Wii.

Ubawiłem się jednak setnie! Na następnym też postaram się być!

Pozdrawiam!

0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   nero

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 26
  • Rejestracja 05-styczeń 06
  • SkądKielce
  • GG10572694
  • PSN idsewcioj

Napisano 30 sierpień 2009 - 20:25

Jak na moje pierwsze EP, uważam że było świetnie smile.gif Większych zastrzeżeń nie mam, może poza małą ilością Crazy Compos, przydałby się jakiś powiew świeżości w tej kwestii. No i organizacja turnieju w Tekkena lekko kulała, ciężko było się zorientować co i jak, przydałby się tam chociażby jakiś osobny mikrofon i głośnik. I może więcej standów z pokazami przedpremierowymi, zawsze tam było tyle osób, że nawet nie chciało mi się podchodzić. I brak Wii huh.gif Chociaż pewnie trzebaby było przypiąć Wiiloty łańcuchami do konsoli, chociażby w celu utrzymania porządku biggrin.gif

5/6
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   KOMODO

• Grupa Zg(Red.)
  • Postów 139
  • Rejestracja 07-listopad 03
  • SkądBlachownia
  • GamerTagKomodoPL
  • PSN idKomodo_PL

Napisano 30 sierpień 2009 - 20:25

QUOTE (czesio83 @ 30 08 2009, 20:47) Wyświetl post
minusy brak stanowisk z wii

Stanowiska z Wii? Nintendo Wii? Aaa, no tak, byłbym przez chwile zapomnial, ze Nintendo nie ma pojecia, ze istnieje cos takiego jak Polsza. Kto mial te standy postawic? Microsoft?
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Tom19

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 8
  • Rejestracja 26-styczeń 06
  • SkądPabianice rules
  • GG1556248

Napisano 30 sierpień 2009 - 20:40

Dałem ocene 5/6 ,moje wrażenie obszernie napisałem na strone 21 w temacie niżej smile.gif

0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   wi3wiorqa

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 05-marzec 07
  • SkądKielce

Napisano 30 sierpień 2009 - 20:47

Pierwsze moje EP. Atmosfera świetna, uciążliwy był turniej Tekkena. Myszaq jako prowadzący się spisał, chociaż bardzo utrudniał rozmowę(donośny głos, dobre nagłośnienie) innym niezainteresowanym co się działo na dole. Crazy Compos wcale aż taki krejzi nie był, pudło było dobre, guma oklepana ale bez tego nie było by to samo, milionerek trwał za dlugo. Najbardziej ożywiły atmosferę kalambury, zrobiło się większe zainteresowanie.

Co do Standów to nie mam zdania, nie wszystkie tytuły interesujące, ale każdy znalazł myślę coś dla siebie. Co do pokazów przedpremierowych, była trochę za długa kolejka. Ogólnie miejscówa przyjemna, spodziewałam się że będzie więcej ludzi. Dla chcących się dobrze bawić nie było problemu smile.gif

A tak prywatnie to popłakałam się ze śmiechu przy wykonaniu Tiny Tarner przez niewątpliwie utalentowany duet. Gratsy dla was biggrin.gif

5-/6

Użytkownik wi3wiorqa edytował ten post 30 sierpień 2009 - 21:07

0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   pleju

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 113
  • Rejestracja 26-lipiec 03
  • SkądZakopane
  • PSN idpleju

Napisano 30 sierpień 2009 - 20:53

+pokazy gier(choć ich organizacja trochę ssała)
+turniej Tekkena
-mały lokal
-klimat (mało ludzi ze swoimi konsolami/TV, standy z konsolami)
-Crazy Composy, jakoś mnie już nie bawiły, chyba za stary jestem wink.gif
-za daleko happy.gif
Według mnie najgorszy Extreme Party a byłem na wszystkich, mam nadzieje że następna edycja będzie przypominała tą z Szymocic.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Di

• Objection!
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 302
  • Rejestracja 26-sierpień 04
  • SkądWarszawa

Napisano 30 sierpień 2009 - 20:54

CYTAT(nero @ 30 08 2009, 21:25) Wyświetl post
No i organizacja turnieju w Tekkena lekko kulała, ciężko było się zorientować co i jak, przydałby się tam chociażby jakiś osobny mikrofon i głośnik.

Nie przewidziałem, że pojawi się aż tyle osób (liczyłem na jakieś 50, zapisało się ponad 85...), a gardło zdarłem sobie po wywrzeszczeniu (bo tak tego nie można inaczej nazwać) nicków z dwóch grup. Kto rozmawiał ze mną potem ten wie, co mi się stało z głosem. Liderzy grup wielokrotnie wyczytywali (wykrzykiwali) nicki osób, ale mało kto się pojawiał. O 18:10 Myszaq przez mikrofon poinformował, że jeśli ktoś nie zagrał walk grupowych (pierwsze 4 grupy ruszyły ok. 14:30) i nie zgłosi się do 18:30, to zostanie zdyskwalifikowany. Niestety muzyka w klubie była na tyle głośna, że nie wszędzie było go słychać. Bardzo żałuję tego, że wiele osób przegrało walkowerami w fazie grupowej, ale frekwencja przełożyła się na to, że - przy trudnym dojściu do mojego stolika - ciężko było się porozumieć confused.gif Na dodatek nie wszyscy byli zainteresowani graniem, wbrew pozorom później (od ok. 16, może 17) mało osób pytało mnie, kiedy grają; nie mówiąc już o tym, że kilka osób mimo tego, że zostały poinformowane, gdzie grają (mówiłem np., że w jednej z dwóch grup obok, albo pokazywałem palcem, gdzie), znikały.

Na następnym turnieju będę lepiej przygotowany; już teraz rozglądam się za megafonem (nie wiem jak ja przez najbliższy tydzień będę mówił w pracy), a stanowisko sędziowskie będzie usytuowane w bardziej dostępnym miejscu. Mimo tych kilku zgrzytów turniej wypadł bardzo dobrze (nie tylko moim zdaniem - zapraszam do tematu o nim w stosownym dziale) i był chyba godnym zakończeniem ery Tekkena 5 (DR). Wiem, co trzeba poprawić i następnym razem postaram się, żeby było jeszcze lepiej smile.gif Do zobaczenia na turniejach Tekkena 6!

Co do samego Extreme Party, to nie widziałem wszystkiego, bo dużo czasu spędziłem na sali z Tekkenem, niemniej bardzo cieszę się z tego powodu, że dane mi było poprowadzić wczorajszy turniej i - przede wszystkim - poznać kilka osób z redakcji, które zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie smile.gif Wystawiam piąteczkę tylko z tego powodu, że było zdecydowanie za mało [chętnych] osób do pomocy. Oczywiście to nie wina organizatorów, ale ocena chyba dotyczy samej imprezy, a nie wkładu ich pracy (wtedy trzeba by było chyba wyjść poza skalę).

Użytkownik Di edytował ten post 30 sierpień 2009 - 21:07

0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Maiden

• Ikona
  • Grupa PTT
  • Postów 223
  • Rejestracja 25-listopad 04
  • SkądWarszawa - Montpellier de coeur.
  • GGNie mam
  • GamerTagMaiden PL

Napisano 30 sierpień 2009 - 22:28

4 - Postaram się szczerze opisać wrażenia.

Strasznie dużo zjechało się osób młodszych, czego akurat można było się spodziewać. Widać było, że ekscytują się zgredami, organizowanymi przez nimi konkursami (warto dodać, że część była naprawdę śmieszna). Było też kilku weteranów, m. in znanych mi ze sceny Halo, choć większość z nich wpadła na imprezę tylko na kilka chwil. Wzięliśmy z kumplami w turnieju Gran Turismo organizowanego przez Gamerę - bardzo, ale to bardzo przyjemny, sympatyczny człowiek - pozdrowienia od ekipy trzymającej kciuki za "Krzyśka" smile.gif

Stanowisk do gier było sporo - w ogromnej większości "stendów" od MS i Sony co mimo wszystko psuło klimat. Wiadomo klub (do którego ciężko byłoby wnieść kanapę i np. tv CRT), sprzęt załatwiony od sponsorów (co eliminuje problem taszczenia się z własnymi konsolami) ale nie niestety nie było to zbyt "ekstrimowe". Czułem się trochę jak na Playstation Expierience - nie wiem, może to przez te lasery puszczany w klubie. Kolejny problem - na przytłaczającej większości standów leciały gry które leżą na Marketplace/PS Store lub mają już po prostu swoje lata: m. in. Halo 3 czy Dirt. Pograłem trochę w Halo 3 niemiłosiernie pastwiąc się na kimś kto wcześniej w tę część nie grał

"Perełek" takich jak Forza, Fifa 10 czy Batman którego premierę w końcu mamy już za sobą było chyba po jednej sztuce. Ustawiała się do nich kolejka! Dziwię się sponsorom, że nie rzucili większej ilości w.w. gier na EP. Było dużo PS3, XBOX 360 przeznaczonych do rozgrywek turniejowych (wspomniane już GT, PES na 360) - szkoda, że nie wiedziałem o tym wcześniej mógłbym zorganizować turniej w COD. Raptor wspomniał nawet, że można było robić lana w Halo 1 - i sumie były ku temu warunki, trudno, po ptakach, następną razą
Trochę jeszcze połaziłem, wypiłem trzy piwa, zjadłem kanapkę w Subwayu, porozmawiałem z paroma osobami, choć nikogo "nowego" z forum nie poznałem

Reasumując było przyjemnie, choć chyba na tego typu zloty jestem za stary, choć wiekowy przecież nie jestem Jeżeli jakieś EP będzie jeszcze w Warszawie na pewno wpadnę, ale jeździć po kraju za EP nie będę. Choć dla młodszych osób impreza była na pewno dużo atrakcją, a redakcji warto pogratulować chęci i zapału.

Użytkownik Maiden edytował ten post 30 sierpień 2009 - 22:29

0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   RoL

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 180
  • Rejestracja 23-marzec 05
  • Skądz przystanku

Napisano 30 sierpień 2009 - 22:52

Wlasciwie wiekszosc imprezy spedzilem na "scenie", pijac kolejne browary i energetyki. Przez przypadek wygralem nawet koszulke w kalamburach i pokazywalem wave race na n64 (bylem juz niezle zrobiony). Ogolnie, to przez cale ep w nic nie gralem, bo jakos mnie za bardzo nie ciagnelo. Pod koniec spiewalem jakies piosenki przy barze i wyszedlem jako jeden z ostatnich. Najlepsi byli ekstrimerzy. Zaluje, ze sie nie zalapalem, bo wiekszosc pytan byla banalna ;]

aha, ocena 5

Użytkownik RoL edytował ten post 30 sierpień 2009 - 22:58

0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Masorz

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 289
  • Rejestracja 03-sierpień 04
  • SkądZakopane
  • GG10591528
  • PSN idMasorz

Napisano 31 sierpień 2009 - 01:43

No najgorszy EP, ale i tak było bardzo dobrze. Dałem 4.

CYTAT
+pokazy gier(choć ich organizacja trochę ssała)
+turniej Tekkena
-mały lokal
-klimat (mało ludzi ze swoimi konsolami/TV, standy z konsolami)
-Crazy Composy, jakoś mnie już nie bawiły, chyba za stary jestem wink.gif
-za daleko happy.gif
Według mnie najgorszy Extreme Party a byłem na wszystkich, mam nadzieje że następna edycja będzie przypominała tą z Szymocic.

Mój sąsiad tu bardzo dobrze podsumował. Ja nie byłem tylko na EP3.

Chcę powrotu Extreme Party do Śląska, w obojętnie jakiej formie.

Pozdrowienia dla Pieczarki, Dark Serge'a, Mastacziego oraz Di.

0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   simian raticus

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 29
  • Rejestracja 23-maj 03

Ikona postu  Napisano 31 sierpień 2009 - 02:42

Za dużo pijaństwa (ale balecik ogólnie udany na jedynkę z dwoma minusami podpartymi wykrzyknikiem).

Użytkownik simian raticus edytował ten post 31 sierpień 2009 - 02:43

0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Keymaker

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 495
  • Rejestracja 30-styczeń 06
  • SkądWarszawa
  • GG3905106
  • GamerTagKeymaker2005
  • PSN idKeymaker2005

Napisano 31 sierpień 2009 - 12:14

0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   jamaniek

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 44
  • Rejestracja 10-kwiecień 07
  • SkądWarszawa
  • GG9165764
  • GamerTagjamaniek360
  • PSN idjamaniek_PL

Napisano 31 sierpień 2009 - 12:58

Ja już wcześniej pisałem wrażenia więc tylko "+" i "-" dam (ocena 5):
+klimat
+pokazy gier
+standy z GH, RB i SingStar
+konkursy i turnieje
+prowadzący
+lokalizacja (do stolicy każdy ma dobry dojazd)
+brak incydentów, bardzo mili ludzie smile.gif
-mało miejsca (choć zawsze było gdzie usiąść)
-za mało PS3 (czułem się osaczony przez xboxy laugh.gif )
-klima!

To moje pierwsze EP więc może dlatego tyle plusów hyh.gif Na następnym pojawię się na pewno, gdzie by on nie był.

Użytkownik jamaniek edytował ten post 31 sierpień 2009 - 13:04

0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   kiks

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 31-sierpień 08
  • GG4620107
  • PSN idk1kS

Napisano 31 sierpień 2009 - 14:36

Mojżesz gdzie ty?!?!
i kim ty jesteś?!?!
Ciekawi jesteśmy z Kalim i JaMaJem kto ty byles, ale dobry z ciebie czlowiek ze ta flache postawiles, chociaz nic z niej nie wypiles!
Jak się spało w kiblu w akademiku??!!

Impreza 5.
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   SoQ_

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 4
  • Rejestracja 14-kwiecień 08
  • GG1058992
  • PSN idSoQ_PL

Napisano 31 sierpień 2009 - 15:18

Ta, chłopak się rzucił na litrówkę chyba z tego co pamiętam biggrin.gif
0