Forum Psx Extreme: Ocena lokalizacji - Forum Psx Extreme

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Ocena lokalizacji pod katem przyszlego EP

Ankieta: miejscowka pod EP (269 użytkowników oddało głos)

Lucid / Blue City / Warszawa

1. tak (144 głosów [53.53%])

Procent z głosów: 53.53%

2. nie (125 głosów [46.47%])

Procent z głosów: 46.47%

gdyby byla mozliwosc noclegu na terenie klubu to zostalbym dluzej

1. tak (220 głosów [81.78%])

Procent z głosów: 81.78%

2. nie (49 głosów [18.22%])

Procent z głosów: 18.22%

przyjechalbym ze swoim sprzetem

1. tak (106 głosów [39.41%])

Procent z głosów: 39.41%

2. nie (163 głosów [60.59%])

Procent z głosów: 60.59%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Fenix

• Site Admin
  • Grupa Admini
  • Postów 36
  • Rejestracja 21-luty 02
  • SkądPSX Extreme
  • GG65014

Napisano 31 sierpień 2009 - 18:45

Taka szybka ankieta pod katem ewentualnego kolejnego Extreme Party.

Czy aktualna miejscowka jest dobra?

Pojawila sie opcja, ze na terenie klubu (byloby sporo zalatwiania organizacyjnego, pozwolenia itp.) wydzielone bylyby miejsca, gdzie mozna byloby rozlozyc sie z materacem/karimata itp. Pewnie wiazaloby sie to z jakas niewielka oplata. Dlaczego oplata? Bo trzeba wynajac dodatkowo kogos z obslugi, ochrona itp. Czy zostalbys na cala noc?

Gdyby prezentery wystawic przed klub a na terenie klubu przygotowac glownie miejsca na rozlozenie sie ze swoim sprzetem (tak jak na EP5 w Transformatorze) to czy przyjechalbys z nim?

Krotkie i tresciwe pytania ale fajnie, gdyby uzasadnienie bylo troche dluzsze smile.gif)

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Nitrom

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 74
  • Rejestracja 07-czerwiec 04

Napisano 18 październik 2009 - 15:26

Wyświetl postUżytkownik nyGGaz dnia 09 October 2009 - 14:24 PM napisał

Może coś bliżej morza Panowie? Szczecin? Kołobrzeg? :):)

Szczecin odpada;) Niewygodna lokalizacja, tak samo jak np Białystok. Dobrze by było gdzieś nad morzem w okolicach koszalina i słupska (po środku mniej więcej) i żeby to nie była ustka ani mielno ani inne zatłoczone miejscowości...
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Chicken

• Ikona
  • Grupa PTT
  • Postów 124
  • Rejestracja 06-maj 04
  • Skądsłupsk
  • GG7497901
  • GamerTagChicken83PL
  • PSN idchicken1983

Napisano 19 październik 2009 - 00:48

Fenix!
1. Dla mnie ok. Wszystko miałem pod nosem. Zgłodniałem - wskoczyłem do McKwaka/PizzaCośTam. Poczułem pragnienie - ruszyłem swoje 4 litery i podszedłem do barku.
2. Jeżeli nocleg zorganizowany zostałby w tym samym lokalu/budynku, ew. po sąsiedzku to jak najbardziej.
3. Nie. Poza tym na EP nie jadę grać tylko spotkać się i pogadać z ludźmi, których znam z forum, psn itp.

Wyświetl postUżytkownik Nitrom dnia 18 October 2009 - 16:26 PM napisał

Szczecin odpada;) Niewygodna lokalizacja, tak samo jak np Białystok. Dobrze by było gdzieś nad morzem w okolicach koszalina i słupska (po środku mniej więcej) i żeby to nie była ustka ani mielno ani inne zatłoczone miejscowości...

a konkretnie jakie miejscówki masz na myśli?
Chicken from Słupsk
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Les777

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 51
  • Rejestracja 01-luty 06

Napisano 24 październik 2009 - 19:36

To może Łeba? ;P Rozłożyć namioty na wydmach i jazda.

Ja oczywiście wolałbym coś nad Zatoką Gdańską, najlepiej Trójmiasto, ale np. coś w stronę Zalewu Wiślanego też byłoby dobre (np. Stegna czy Krynica Morska).
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   NEMESIS US

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 193
  • Rejestracja 23-maj 08
  • SkądŁęczyca
  • GG3277920
  • PSN idNemesisUS

Napisano 24 październik 2009 - 20:30

Może gdzieś w Łodzi w jakimś klubie?
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Scatebra

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 53
  • Rejestracja 22-październik 09
  • SkądŁódź
  • GG3282150
  • GamerTagScatebra

Napisano 25 październik 2009 - 19:48

Pierwszy raz byłam na EP i jestem zachwycona:). Nareszcie tyle ludzi o podobnych zainteresowaniach w jednym miejscu:). Szkoda, że co tydzień w każdym mieście nie ma takich imprez:(.
Lokalizacja spoko, bo to stolica więc teoretycznie każdemu w miarę łatwo dotrzeć. Dojazd raczej na + bo nie trzeba było się przeciskać przez centrum.
A co do następnego EP to może Łódź? Nie proponuję tego miasta dlatego, że w nim mieszkam ale myślę, że do miasta w środku Polski będzie łatwiej wszystkim dojechać niż np. komuś z Zakopanego do Gdańska:).
A na lokację proponuję centrum handlowe Manufaktura:). Na miejscu jest hotel(cen nie znam), darmowy parking i laserowe strzelanki:). Taka atrakcja na pewno by pasowała do tego typu imprezy:).
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Seyfer

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 01-październik 07
  • SkądWałbrzych

Napisano 25 październik 2009 - 19:54

A może Zakopane? miejsce tak promowane ze też nie ma problemu z dojazdem, a przyjemnie jest tam. Na pewno znajdzie się tam miłe miejsce na EP ;D
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   kempes

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 35
  • Rejestracja 27-październik 08

Napisano 26 październik 2009 - 22:45

Zdecydowanie Warszawa to bardzo dobra lokalizacja ^^, Klub Lucid w sumie był niezły, ale brakowało "pola namiotowego" : P
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Metal

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 64
  • Rejestracja 28-listopad 06
  • SkądWypizdówek
  • GG5476000

Napisano 29 październik 2009 - 21:47

Na EP6 niestety nie byłem, bo akurat wyjechałem se na 2 tygodnie do Amsterdamu co jednak było ciekawszym doświadczeniem :P.

!. Wolałbym imprezę w plenerze. Pal licho sprzęt, te "wspaniałe" HDTV które mnie nie jara. W Szymocicach się swietnie bawiłem przy monitorze od Commodore z podpiętym doń PS2 :D Ten klimat był genialny. Na codzień możemy grać ze sobą przez net na dużych HDTV,a jeśli chodzi o EP to właśnie bym postawił bardziej na integrację z ludźmi. Niekoniecznie Szymocice (z Ełku mam kawałek), ale i tak bardziej by mi się widziało jechać na taką imprezę przez cała Polskę (830km torami przez Olsztyn xD) niż jechać do Wawy, która jest dość blisko na jedną noc. Coś w plenerze gdzieś indziej, ale i Zakopane może być :P.Widzę jednak, ze ludzie wolą pod nosem, wygodniej w innych klimatach, szkoda.

2.Tak, gdyby była możliwość przenocowania na terenie klubu, to byłoby miło.

3. Coś tam bym mógł przytachać.

Na taką imprezę jadę dla ludzi, nie grania czy trailerów na HDTV, bo to po prostu mam w domu wygodniej, bez hałasu naokoło. Wybaczcie, ale po chu.j co niektórym prezentacje gier na jakiś HDTV, które mogą se wygodnie obejrzeć w domu hehe. No ale co kto lubi, dla mnie EP to raczej okazja do spotkania się z ludźmi z forum, których znam z forum, a do tego mi sprzęt nie jest potrzebny, styka owy monitorek z podpiętym PS2, które nadal bije nowe konsole jeśli chodzi o multi przy jednej konsoli :D. Zresztą granie na EP to dla mnie raczej dodatek, a niewiadomo jaka ilość sprzętu nie jest wcale do tego potrzebna :). Stykłoby nawet to co przywieźliby ludzie + kakieś bardzo pojedyńcze stanowiska :).

No ale to moje zdanie.

W plenerze np. trawa na muraiwe pod względem fizyki, wykonania w każdym wymiarze bije tę nawet na najlepszym HDTV w najlepszej grze, na najlepszych detalach xD

Użytkownik Metal edytował ten post 29 październik 2009 - 21:52

0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   TheRozi

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 01-listopad 09
  • SkądMokrus
  • GG16280145
  • PSN idRoZiPL

Napisano 04 listopad 2009 - 15:33

Witam wszystkich użytkowników forum!

Ja proponuję EP gdzieś na Śląsku, np. w Chorzowie albo Katowicach. Będzie to taki swoisty powrót do korzeni :no: A poza tym mam najlepszy dojazd :P
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Les777

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 51
  • Rejestracja 01-luty 06

Napisano 09 grudzień 2009 - 01:22

Wyświetl postUżytkownik Seyfer dnia 25 październik 2009 - 19:54 napisał

A może Zakopane? miejsce tak promowane ze też nie ma problemu z dojazdem, a przyjemnie jest tam. Na pewno znajdzie się tam miłe miejsce na EP ;D

To może Sopot.:D Albo lepiej - zlot w pociągu Monciak-Krupówki.:D
0

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2