- (23 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
W co teraz grasz? na X360
- (23 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 13 wrzesień 2009 - 14:58
od tygodnia nie włączyłem konsoli :blink: ,dopiero dzisiaj pograłem nieco w HALO 3 ale jakoś straciłem zapał do grania ...
Może wymiana gier na najnowsze tytuły poprawi ten stan rzeczy ,a czaję się na NFL MADDEN 10 ,NBA 2K10 no i MW 2
Może wymiana gier na najnowsze tytuły poprawi ten stan rzeczy ,a czaję się na NFL MADDEN 10 ,NBA 2K10 no i MW 2
Użytkownik canuks edytował ten post 13 wrzesień 2009 - 15:12
Napisano 15 wrzesień 2009 - 15:03
Dirt 2
IL-2 Sturmovik (jak odzyskam)
Prototype (jak tylko zrobię ostatniego acziwa w Wanted)
ale to generalnie te gry, z którymi zamierzam spędzić najbliższe kilka tygodni. szczególnie, że wymagają sporo czasu do scalakowania.
za punkt honoru postawiłem sobie zrobienie 1000GS w Prototype. no chyba, że moja awersja do sandboxów weźmie górę.
IL-2 Sturmovik (jak odzyskam)
Prototype (jak tylko zrobię ostatniego acziwa w Wanted)
ale to generalnie te gry, z którymi zamierzam spędzić najbliższe kilka tygodni. szczególnie, że wymagają sporo czasu do scalakowania.
za punkt honoru postawiłem sobie zrobienie 1000GS w Prototype. no chyba, że moja awersja do sandboxów weźmie górę.
Napisano 15 wrzesień 2009 - 20:51
Skończyłem Batmana AA ale to nie koniec z tą grą :D
Burnout Revenge - a co - przeoczyłem kiedyś więc pora nadrobić zaległości, tzn grałem ale nie w HD i nie zdobyłem szczytu w rankingu :P
Prototype w drodze
A tymczasem Codemned 2 - rewelacja, ale czemu aż tak ciemno - no tak jest już po 21 więc mogę odpalić konsolę i pobić kilku bańdziorów robiąc im fatality!
Burnout Revenge - a co - przeoczyłem kiedyś więc pora nadrobić zaległości, tzn grałem ale nie w HD i nie zdobyłem szczytu w rankingu :P
Prototype w drodze
A tymczasem Codemned 2 - rewelacja, ale czemu aż tak ciemno - no tak jest już po 21 więc mogę odpalić konsolę i pobić kilku bańdziorów robiąc im fatality!
- (23 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Logowanie