Strona 1 z 1
Polećcie coś w tych klimatach
Napisano 06 luty 2010 - 19:06
Witam! Poszukuje mangi lub anime traktujących o czasie i ogólnym przemijaniu :) Do tej pory znalazłem Chrno Crusade i Pandora Hearts, pewnie jeszcze Chrono Trigger będzie, ale grałem grę i nie wiem czy nie zobacze tego samego, polecicie coś? Chodzi przedewszystkicm o walkę z tym, że można niedługo umrzeć.
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 07 luty 2010 - 18:07
Jak podróże w czasie, to będziesz chciał zobaczyć The Girl Who Leapt Through Time
A i, jest to pełnometrażówka, nie seria ;]
A i, jest to pełnometrażówka, nie seria ;]
Napisano 07 luty 2010 - 22:45
Osiem odcinków Endless Eight z The Melancholy of Haruhi Suzumiya powinno Cię zadowolić. ;)
Jedyne co przychodzi mi do głowy to kinówka "Highlander: The Search for Vengeance" (reżysera Ninja Scroll i Vampire Hunter D Bloodlust). Jak sama nazwa wskazuje chodzi o nieśmiertelnego, a "podróże w czasie" przez różne epoki mamy na zasadzie wspomnień.
Jedyne co przychodzi mi do głowy to kinówka "Highlander: The Search for Vengeance" (reżysera Ninja Scroll i Vampire Hunter D Bloodlust). Jak sama nazwa wskazuje chodzi o nieśmiertelnego, a "podróże w czasie" przez różne epoki mamy na zasadzie wspomnień.
Napisano 11 luty 2010 - 02:44
Użytkownik Zarathustra dnia 07 February 2010 - 22:45 PM napisał
Osiem odcinków Endless Eight z The Melancholy of Haruhi Suzumiya powinno Cię zadowolić. ;)
Shinigami no ballad i jakos shojo- slice of life... hmm kojarzy mi sie z taka tematyka.... Koizora chyba tez jakoś ale to bardziej w str j-dramy...
Użytkownik Ewcikson edytował ten post 11 luty 2010 - 02:46
Strona 1 z 1

Logowanie