Jeśli potrzebujesz solucji[opisu] do jakiejś gry, koniecznie sprawdź tę stronę : GameFaqs
2) ... sprawdź, czy takiego (albo podobnego) tematu już tu nie było.
Przejrzyj przynajmniej 2 pierwsze strony tematów, a najlepiej użyj opcji "szukaj" (jest u góry ekranu). Oszczędzi Ci to wielu kłopotów, pozwoli również utrzymywać porządek, dzięki któremu Ty i inni nie stracą potem czasu na szukanie tego, co potrzebne, w gąszczu kilkudziesięciu podobnych tematów.
3) ...sprawdź czy odpowiedzi na Twoje pytania nie zostały już udzielone w jednym z FAQów.
Każdy dział posiada kilka takich. Jeśli pytanie dotyczy np. PS3, sprawdź dział SONY, z pewnością na większość pytań są już tam gotowe odpowiedzi.
4)...gdy już założyłeś temat i Twój problem został rozwiązany, to napisz "Ok, mam. Temat do zamknięcia".
Modrator zamknie wtedy niepotrzebny temat, chyba że uzna, ze przyda się on większej ilości osób.
5)...chcesz zareklamować swoją stronkę/blog. OK ale zrób to w odpowiednim temacie.
W dziale HP jest temat poświęcony Ciekawym Stronom WWW. Wrzuć tam linka, nie zakładaj nowego tematu tutaj. Nie zwiększy to za bardzo liczby wyświetleń Twojej strony, a może okazać się dla Ciebie ostatnim tematem założonym na tym forum.
Dostosuj się do tego małego regulaminu, a wszystkim będzie żyło się lepiej [być może nawet tak, jak w reklamach margaryny!].
siema. znudziło mi się ciągłe chodzenie do profka (fortuny) i mam prośbę o polecenie jakiejś stronki z zakładami. zupełnie się nie orientuję w tym, które serwisy są ok i mają w miarę dobre kursy, a które nie. lepiej się uczyć na czyichś błędach :-) jak to jest z wypłatami ewentualnych wygranych?
interesuje mnie głównie piłka nożna, więc reszta dyscyplin nie jest ważna (może jeszcze tenis).
pzdr
Użytkownik Marcin$ edytował ten post 09 marzec 2010 - 18:49
Ja polecam Bet-at-home i Unibet. Jeśli chcesz stawiać nożną to zwłaszcza Unibet. Weźmy dzisiejszy mecz Real-Lyon. Na BAH prócz czy będzie 1, X czy 2 jest w tym meczu 15 dodatkowych kryteriów do obstawienia. Na Unibecie jest 70.
Użytkownik Master_Lukas dnia 10 March 2010 - 11:35 AM napisał
Ja polecam BAH i Betsson. W tym drugim są chyba wyższe kursy, tylko min. wypłata to 70 zł (tak mi się wydaję).
Również polecam betsson, duży wybór, dobre kursy, wiele dodatkowych opcji + pkt lojalnościowe które wymieniasz na gotówkę( grosze, ale zawsze coś). Tak jak Master_Lukas napisał min wypłata to 80 zł , a nie 70 ... w porównaniu np do bwin to naprawdę nie wiele.
mimo wszystko 7 dyszek to dla mnie sporo. szukałem czegoś w granicach 20pln i później przelać sobie więcej, jeżeli to bym szybko stracił. wszędzie są takie 'wysokie' stawki?
aha, i jeżeli chodzi o późniejsze wypłaty wygranych. to są przelewy bezpośrednio na moje konto bankowe?
Użytkownik Marcin$ dnia 10 March 2010 - 15:37 PM napisał
dzięki chłopaki.
mimo wszystko 7 dyszek to dla mnie sporo. szukałem czegoś w granicach 20pln i później przelać sobie więcej, jeżeli to bym szybko stracił. wszędzie są takie 'wysokie' stawki?
aha, i jeżeli chodzi o późniejsze wypłaty wygranych. to są przelewy bezpośrednio na moje konto bankowe?
jejku, przepraszam. czytanie ze zrozumieniem się kłania.
w sumie jak czytam jakieś opinie, że ludziom nie chcą wypłacać hajsu to się zastanawiam czy bawić się w to i nie pozostać przy 'stacjonarnej' bukmacherce. zakłady live za bardzo mnie nie interesują.
muszę to przemyśleć. dobra ostatnie pytanie: kursy w takich stacjonarnych bukach jak np. fortuna są porównywalne/mniejsze od tych internetowych? są jakieś inne plusy poza tym, że nie-trzeba-się-ruszać-z-domu?
Ale każdy z większych bukmacherów internetowych wypłaca kasę. No chyba, że gimbusom co to nie mają dowodu osobistego. Nie wypłacają to jakieś egzotyczne.
I w Unibecie poprzez Przelewy24 to i 4 zł se możesz wpłacić.
Użytkownik Junkhead edytował ten post 10 marzec 2010 - 16:20
A czy Przelewy24 nie pobierają jakiś prowizji? Co do B-A-H, to nie miałem z nimi problemów, wypłata w miarę szybko, ale przerzuciłem się na Betsson-a. Na BAH-u masz fajnie (i ładnie) zrobione statystyki (ostatnie mecze, forma w domu, na wyjeździe, bezpośrednie mecze, itd.). Chyba tylko przy pierwszej WPŁACIE czekało się jakoś dłużej, później już jest lepiej.
A ci co mieli problemy z WYPŁACANIEM może realizowali bonusy, wygrali jeden kupon i chcieli wypłacać.