Skocz do zawartości

* * * * * 1 głosy

Twisted Metal

146 odpowiedzi w tym temacie

#1 SłupekPL

• Użytkownicy
  • 9059 Postów:
  • Skąd(L)Gdańsk
  • GamerTagSlupek
  • PSN idSlupekPL

Napisano 16 czerwiec 2010 - 08:07

http://www.ppe.pl/ne...generacji!.html zapowiedź

E3 2010: Live Demo Introduction
E3 2010: Live Demo Part I
E3 2010: Live Demo Part II (Stream)

No na mnie nowy TM nie zrobił wrażenia. Szczególnie jeżeli chodzi o stronę graficzną.

No ale czasu mają jeszcze więc może doszlifują grafikę tak żeby wyglądała chociaż dobrze a nie past genowo. Choć jak wiadomo najmocniejszą stroną TM i V8 zawsze było wspólne granie. Jak widać i tym razem będzie nie inaczej. Nie powiem multi mnie zachęca bo to najważniejsza rzecz w TM.

Użytkownik SłupekPL edytował ten post 16 czerwiec 2010 - 08:10

#2 marchi7

• Użytkownicy
  • 59 Postów:
  • GG7098937

Napisano 16 czerwiec 2010 - 08:25

Czy mnie się wydawało czy podali na konfie, że premiera w listopadzie ?

Nie grałem w TM Black ostatni kontakt z serią miałem na PSXie przy okazji bodajże TM2. Bardzo mi sie podobało, zwłaszcza kolora mapka w Paryżu. Teraz to już będzie zupełnie inna gra niestety, a szkoda bo tamte klimaty fajnie pasowały.

#3 Zwyrodnialec

• Użytkownicy
  • 8490 Postów:
  • SkądArkham Asylum

Napisano 16 czerwiec 2010 - 17:11

Special z użyciem piły na motorze daje radę, od razu rozjebał brykę przeciwnika. Za to pewnie będzie jak w starszych częściach, że jednoślad ma mocnego speciala, ale też i najgorszą osłonę.

#4 Kaucz

• Użytkownicy
  • 325 Postów:
  • SkądŁest Sajd
  • PSN idKaucz

Napisano 17 czerwiec 2010 - 06:36

Trailer świetny, nie słuchając na początku co gadają taksówkarze, po wyrzuceniu cygara, myślałem że Duke nadchodzi :)
Co do TM, to ogromny plus, wejście epickie. Jedyne co rzuca się w oczy na minus to... grafika, wygląda dość słabo, ale to chyba wczesna wersja więc czekam na więcej info.

#5 MaroS

• Użytkownicy
  • 1663 Postów:

Napisano 17 czerwiec 2010 - 08:18

Wyświetl postUżytkownik marchi7 dnia 16 czerwiec 2010 - 08:25 napisał

Czy mnie się wydawało czy podali na konfie, że premiera w listopadzie ?

Nie grałem w TM Black ostatni kontakt z serią miałem na PSXie przy okazji bodajże TM2. Bardzo mi sie podobało, zwłaszcza kolora mapka w Paryżu. Teraz to już będzie zupełnie inna gra niestety, a szkoda bo tamte klimaty fajnie pasowały.
w 2011 nie w Listopadzie.

#6 Zwyrodnialec

• Użytkownicy
  • 8490 Postów:
  • SkądArkham Asylum

Napisano 17 czerwiec 2010 - 17:10

5 minut nowego gameplayu. Niezły mayhem, można nawet pobawić się w Carmageddon i masakrować ludzi.

#7 Spuczan

• Użytkownicy
  • 214 Postów:

Napisano 17 czerwiec 2010 - 23:15

Wyświetl postUżytkownik Zwyrodnialec dnia 17 czerwiec 2010 - 17:10 napisał

5 minut nowego gameplayu. Niezły mayhem, można nawet pobawić się w Carmageddon i masakrować ludzi.

To ja już wolę nowy Carmageddon.

#8 Siara_iwj

• Użytkownicy
  • 1711 Postów:
  • SkądSheffield
  • GG5372957

Napisano 18 czerwiec 2010 - 00:45

...design, arena i MUZYKA przypominają mi TM 1 i 2, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku.
Tryb NUKE to będzie rzeźnia nie z tej ziemi.

Użytkownik Siara_iwj edytował ten post 18 czerwiec 2010 - 01:00

#9 agst

• Użytkownicy
  • 286 Postów:
  • PSN idA_g_s_t

Napisano 19 czerwiec 2010 - 09:01

Prezentacja TM za zamkniętymi drzwiami:
http://www.giantbomb...-jaffe/17-2799/

#10 YETI

1wszy fanboy forum PE

• Użytkownicy
  • 3983 Postów:
  • SkądBełchatów, miasto lidera :)
  • GG16159211
  • GamerTagYETI PL
  • PSN idpokrytysniegiem

Napisano 21 czerwiec 2010 - 21:02

Czysty miód.

#11 Zwyrodnialec

• Użytkownicy
  • 8490 Postów:
  • SkądArkham Asylum

Napisano 22 czerwiec 2010 - 00:06

Dobra zadyma, tylko dziwią momentami znikające zaraz po wybuchu budynki. No i fajnie wygląda człowiek pochodnia (3:40). xD

#12 Texz

• Użytkownicy
  • 4472 Postów:
  • Skądnie z Opola
  • GG6207561
  • GamerTagtexz
  • PSN idSUCHARSUCHAR

Napisano 22 czerwiec 2010 - 09:01

Co tu tak mało postów w temacie? Ta gra to będzie czysty OGIEŃ! A ja się jarałem jak powerupem trafiłem w typa w Blur...

#13 YETI

1wszy fanboy forum PE

• Użytkownicy
  • 3983 Postów:
  • SkądBełchatów, miasto lidera :)
  • GG16159211
  • GamerTagYETI PL
  • PSN idpokrytysniegiem

Napisano 22 czerwiec 2010 - 19:55

Będzie beta, jeszcze nie wiadomo kiedy i dla kogo, ale obstawiam, że tylko dla posiadaczy PS+.

#14 Spuczan

• Użytkownicy
  • 214 Postów:

Napisano 24 czerwiec 2010 - 11:20

Naprawdę podoba wam się odbijanie samochodu od przeszkód i te "fajowe" podskoki? Na razie wygląda to przezabawnie. Modele samochodów prezentują się po prostu tragicznie.

Użytkownik Spuczan edytował ten post 24 czerwiec 2010 - 11:33

#15 Zwyrodnialec

• Użytkownicy
  • 8490 Postów:
  • SkądArkham Asylum

Napisano 24 czerwiec 2010 - 11:48

Twisted Metal nigdy tak naprawdę nie wyglądał ładnie, ale co z tego, jeśli grywalność była bardzo dobra. Tutaj będzie tak samo.

Model jazdy, czy odbijanie od przeszkód nie przeszkadza, bo to nie wyścigi.

#16 Texz

• Użytkownicy
  • 4472 Postów:
  • Skądnie z Opola
  • GG6207561
  • GamerTagtexz
  • PSN idSUCHARSUCHAR

Napisano 24 czerwiec 2010 - 15:58

Spuczan, a co ty się spodziewałeś? Gran Turismo? Dać dzieciom kompiuter...

#17 Yano

• Użytkownicy
  • 9591 Postów:
  • SkądWawa
  • PSN idYanoPL

Napisano 24 czerwiec 2010 - 16:07

uh znikające domy? podksakujace samochody?

taka gra by miałą ogromny potencjał ale gdyby jednak byla jakos sensownie zrobiona, a tymczasem widze model jazdy rodem z crazy taxi , samochody zachowują sie jak papierowe wydmuszki

gdyby była dobra fizyka i senoswny model jazdy to by mogla byc swietna strzelanina (nawet olać by mozna grafike) , ale to nawet nie wyglada jak plastikowe zabawki tylko jak papierowe zabawki.. strasznie wszystko jest uproszczone

#18 Texz

• Użytkownicy
  • 4472 Postów:
  • Skądnie z Opola
  • GG6207561
  • GamerTagtexz
  • PSN idSUCHARSUCHAR

Napisano 24 czerwiec 2010 - 16:34

Przecież o to chodzi, żeby model jazdy jak najmniej przeszkadzał w sianiu do przeciwników z karabinów, a poza tym dawał możliwość skillowego grania. Czepiacie się jakbyście nagle spadli z księżyca, a TM nie miało swoich poprzednich części.

Słowem LOOOOL, nie sądziłem że zobaczę coś takiego pisanego przez graczy konsolowych, którzy stawiają czysty fun ponad pierdoły jak multiple buffering. Z resztą mógłbym jeszcze napisać, że gra jest w bardzo wczesnym stadium produkcji, ale nie widzę już sensu. Zawiodłem się na Was. :turned:

#19 Spuczan

• Użytkownicy
  • 214 Postów:

Napisano 24 czerwiec 2010 - 16:56

Wyświetl postUżytkownik Texz dnia 24 czerwiec 2010 - 15:58 napisał

Spuczan, a co ty się spodziewałeś? Gran Turismo? Dać dzieciom kompiuter...
Przynajmniej poziomu GTA.

Wyświetl postUżytkownik Texz dnia 24 czerwiec 2010 - 16:34 napisał

Przecież o to chodzi, żeby model jazdy jak najmniej przeszkadzał w sianiu do przeciwników z karabinów, a poza tym dawał możliwość skillowego grania. Czepiacie się jakbyście nagle spadli z księżyca, a TM nie miało swoich poprzednich części.

Słowem LOOOOL, nie sądziłem że zobaczę coś takiego pisanego przez graczy konsolowych, którzy stawiają czysty fun ponad pierdoły jak multiple buffering. Z resztą mógłbym jeszcze napisać, że gra jest w bardzo wczesnym stadium produkcji, ale nie widzę już sensu. Zawiodłem się na Was. :turned:
Właśnie o to chodzi, żeby model jazdy dostarczał czysty fun a nie przeszkadzał. Ja nie grałem we wszystkie gry i z ręką na sercu przyznaję, że w poprzednie części MT także. Mimo to nie będę milczał i udawał, że wszystko jest ok. Naturalnie, że gra jest we wczesnym stadium produkcji i nie skreślam jej. Mają chłopaki jeszcze nad czym pracować. Czy przypadkiem przez Ciebie nie przemawia sentyment?

Nie jestem graczem konsolowym tylko graczem. Lubię wszystkie dobre gry bez względu na platformę czy gatunek.

#20 Texz

• Użytkownicy
  • 4472 Postów:
  • Skądnie z Opola
  • GG6207561
  • GamerTagtexz
  • PSN idSUCHARSUCHAR

Napisano 24 czerwiec 2010 - 17:25

Wyświetl postUżytkownik Spuczan dnia 24 czerwiec 2010 - 16:56 napisał

Czy przypadkiem przez Ciebie nie przemawia sentyment?
Nie, raczej doświadczenie, bo nie wygląda to aż tak tragicznie jak niektórzy starają się przedstawić. Wybacz za to "dać dzieciom komputer".

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych