Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie wiem na ile faktycznie tak jest ale na tegorocznym Digital Dragons przy prelekcji o dokumentacji mówili że teraz podchodzą do tego i innych aspektów znacznie lepiej niż kiedyś nauczeni przez błędy przy produkcji poprzednich Wiedźminów oraz głównie Cyberpunka. Tak że może nie będzie tylu przesunięć co ostatnio.W ogóle fajne ciekawostki tam mówili że dokumentację po produkcji każdego Wiedźmina totalnie zarchiwizowali na lokalnych serwerach bo przeszli do chmury, a potem nagle remake pierwszej części i musieli prosić IT o odzyskiwanie tego z jakiś tam magazynów. Pokazywali stare screeny z wewnętrznej wiki, w tym wiki z Wiedźmina 3 Krew i Wino. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez suteq
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, Figuś napisał(a):no i mamy to. martwi ten podtytuł, brzmi jak jakieś retrospekcje, ale chcę to zobaczyć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Oczywiście, że martwi, to w końcu forum PSX Extreme gdzie no fun allowed
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czuję ten hajp jak za rok o 17:00 większość będzie siedzieć w garniturze z padem w ręku. I ja również razem z nimi.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. DLC po 12 latach. No często to się nie zdarza. Na pewno jakoś fabularnie będzie połączone z czwórką.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Od dawna miałem w planach ograć ponownie Wieśka, poczekam w takim razie do przyszłego roku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Licze że mnie to zmotywuje żeby sobie w końcu zrobić powtórke bo pierwsze i ostatnie przejście na premiere 11 lat temu (pojebana akcja)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja nie mam save z wersji PS4 wiec chyba tym razem zagram na PC calosc od razu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 14 minut temu, Pix napisał(a):DLC po 12 latach. No często to się nie zdarza. Na pewno jakoś fabularnie będzie połączone z czwórką.Bg 1- 18 lat, Diablo 2 25, do rekordu daleko xD.No fajnie, save'y mam wszędzie, o ile to będzie połączone z podstawką.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tylko dlaczego dopiero w 2027 roku? Ciekawe czy będzie wydanie pudełkowe z nową talią do Gwinta? xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Do Wiedźminka biorę wszystko, ale trzeba długo czekać, ale pewnie zrobią jakieś preludium do 4 części. Ale czekam od nich na wiedźminy i cyberka Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez mario10