Opublikowano piątek o 12:462 dni @Masamune zwykłe PS5. Photomode tu nie ma żadnych ustawień "graficznych".
Opublikowano wczoraj o 12:50 1 dzień W dniu 18.05.2026 o 10:54, Bzduras napisał(a):Dla mnie Eternal to taki trochę odpowiednik DMC5 w FPS, jest szybko, dynamicznie i jednocześnie trzeba myśleć co się robi żeby nie paść na ryj w dziesięć sekund. Czyli nie mogę ocenić inaczej niż sztos/10, bo jak złapię flow to takiego gierkowego zen mało kiedy doświadczam.Faktycznie można dać szansę
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 22.05.2026 o 16:49, ASX napisał(a):Forza Horizon 6 (XSX)Ford Rs200. Piękne auto i z przodu i z tylu. Pamiętam jak w GT2 go piłowałem. Miał kopa jak petarda
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 minut temu, GearsUp napisał(a):Kena skończona, jakie genialne boss fighty ma ta graŚciągnąłem ostatnio aby ograć ponownie, ale czekam do tego pokazu Sony na początku czerwca z nadzieją, że dadzą datę premiery dwójki i patch pod Prosiaka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Square napisał(a):Ściągnąłem ostatnio aby ograć ponownie, ale czekam do tego pokazu Sony na początku czerwca z nadzieją, że dadzą datę premiery dwójki i patch pod Prosiaka.Fajnie, że gra daje możliwość wykazania się z platformingu/walki przez te próby Triali jak ktoś szuka dodatkowego wyzwania. Ja kilka zrobiłem i odpuściłem bo jednak za ciepło teraz na takie pocenie się przy gierce. Grałem na expercie, poziom niżej od mastera, gdybym wiedział na początku że za mastera jest najrzadszy achivek to bym go wybrał ale i tak było pysznie pod kątem trudności.