Jump to content

Gran Turismo Sport


Labtec

Recommended Posts

For some it’s all about the numbers, and GT Sport‘s launch car count now stands at more than 177. This includes Vision Gran Turismo cars, continuing the program that stalled with the last GT6 updateThere’s also plenty of real vehicles and production-based racers too, and the stable will grow over time. Polyphony has remodeled all the game’s cars from scratch for the PS4 system, calling them “super premium” cars. 

Polyphony also reinforces the track count in GT Sport. As we learned last year, the game will feature 27 tracks, spread over 19 locations. These include a mix of real tracks like Brands Hatch and the Nürburgring, and new fictional locations too.

 

GTPlanet.net

 

 

Liczba samochodów jeszcze ok, szczególnie w takiej jakości, jaką prezentują. Jednak ilość torów boli mocno.

Link to post

Grafika lepsza tylko pod względem wykonania samochodów, które wyglądają jak prawdziwe.

No i replaye wyglądają jak życie, poza tym grafa gorsza.

Wykonania deszczu nie porównam bo w GT nadal go nie pokazali. Właściwie tylko rozdzielczość cieni samochodów (szczególnie na kamerze z kabiny) jest lepsza w FM ale licze ze to jeszcze w GT poprawią. Ewentualnie jakość AA. Cała reszta zdecydowanie GTS. No ale ja tam się kłócić nie będę ;)
Link to post

Graficzne nie doróbki nie przeszkadzają mi. Przecież w ferworze walki i tak w nosie będę miał te cuda graficzne wodotryski. Doceniam te prędkość i sterylne otoczenie no ale to wyścigówka a nie galeria sztuki. 

 

Czekam, a moja G29 aż jest cała mokra. 

Link to post

Kaz w formie

 

 

„Modele, które używamy do Gran Turismo Sport, prawdopodobnie będą wspierać również kolejną generację, tę po PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro. Ten poziom danych zapewne pozwoli nam na pracę przez 10 lat, ponieważ obecnie poziom precyzji tych modeli nie ma sobie równych na całym świecie. Jedynymi modelami, które są wyższe w stosunku do naszych, to modele CAD pochodzące prosto od producentów, które oczywiście nie mogą być renderowany w czasie rzeczywistym.”

 

:kaz:  :kaz:  :kaz:

Link to post

Czyli wygląda na to, że uszkodzenia mechaniczne obejmą defekty zawieszenia, silnika i aerodynamiki. Każdą z usterek będzie można naprawić niezależnie w czasie pobytu w boksie, a nie jak to było do tej pory w GT5 & 6, wszystko na raz. Licznik pobytu w pit stopie dodany zapewne ze względu na możliwość transmisji wyścigu w trybie Sport.

Edited by Hal Emmerich
Link to post
  • 2 weeks later...

http://gamingbolt.com/gran-turismo-sport-could-run-at-8k-over-specced-for-ps4-pro

 

Haha, Yamauchi nie robi gry na PS4 tylko na PS5 :)))))))))))) To jest właśnie najważniejsze w robieniu gier wideo, fantazja. Widać, że on ma pasję, nie robi tego z przymusu tylko z miłości, wkłada serce do developingu. Nintendo mogłoby się uczyć, może nie wydawaliby ciągle takich samych Mario i Zeld, tworzonych maszynowo. Zamiast tworzyć Mario na Switcha powinni zająć się tworzeniem na następce obecnej konsoli, wtedy rzeczywiście moglibyśmy liczyć na coś wspaniałego, a tak? Nuda.

Link to post
  • 2 weeks later...

Teraz mówią, że 85% gry to kampania i szkółka

 

During a behind closed doors press conference at PlayStation Experience South East Asia 2017 in Malaysia, director Kazunori Yamauchi said Gran Turismo Sport’s single-player aspect comprises 85% of the game. “It might look focused on online at first glance, but in actuality the online portion of the game is probably about 15 percent,” Yamauchi said via a translator. “The rest of the 85 percent is actually an offline experience.”

 

 

http://onlysp.com/gran-turismo-sport-is-85-offline/

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać w Polsce Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych"). W związku z tym prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności Privacy Policy.