September 16, 20204 yr Oby było granie w quidditcha, proszę. Dużo się działo w XIX wieku: https://harrypotter.fandom.com/wiki/19th_century A w 1892 roku Dumbledore zaczyna naukę
September 16, 20204 yr Liczę na dobrze zaprojektowane życie ucznia, zajęcia, a nie zapchaj dziura i będzie zabawa na dziesiątki godzin.
September 16, 20204 yr Były miotły, więc możesz się spodziewać przynajmniej jakiś mini-gierek. OGROMNE nadzieje pokładam w tym projekcie.
September 16, 20204 yr Jeżeli to Avalanche od Just Cause, to ja bym aż tak za bardzo się nie napalał.
September 16, 20204 yr 1 minutę temu, Rozi napisał: Latanie na miotle wokół Hogwartu? Jezu! PRZESTAŃ DIABLE BO RĘKA SAMA RWIE SIĘ DO RAKIETY
September 16, 20204 yr 3 minuty temu, Faka napisał: Jeżeli to Avalanche od Just Cause, to ja bym aż tak za bardzo się nie napalał. Nie, to chodzi o studio od Disney Infinity, więc w sumie nie wiem co byłoby lepsze Ale wygląda póki co spoko
September 16, 20204 yr 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: PRZESTAŃ DIABLE BO RĘKA SAMA RWIE SIĘ DO RAKIETY Ostatnio sobie kupiłem Quidditch Przez Wieki, zawsze to chciałem przeczytać <3 No developer nie nastraja optymizmem. I oby to nie był żaden... Hrrrrr, tfu, GAAS.
September 17, 20204 yr Oczywiście Rowling została ofiarą rewolucji, w której sama uczestniczyła, jakże znamienne.
September 17, 20204 yr te 5 krzyczących osób z resetcweli które i tak nie miały zamiaru kupić gry na pewno zaszkodzi sprzedaży
September 18, 20204 yr Na pewno jej brak pomoże z fabuła gry. To co wychodziło spod pióra pani Rowling ostatnimi czasy było tragiczne.
September 18, 20204 yr Mają już praktycznie całe lore, naprawdę potężny fundament 7 książek, ja się tam o fabułę nie martwię. Zwłaszcza, że jest to historia na długo przed postaciami z książek. Nie oczekuję nie wiadomo jakiej fabuły, oby trzymała poziom porządnego filmu/gry akcji.
September 18, 20204 yr Nawet zapowiada się fajnie no ale obawy są skoro robią to jakieś lamusy od just cause xD czy trzeba przeczytać książki żeby forumowicze pozwolili zagrać?