Opublikowano czwartek o 10:103 dni Już w Absolution udanie ożenili akcyjniaka ze skradanką, więc nie powinna to być jakaś wielka nowość dla nich.
Opublikowano czwartek o 11:073 dni fajnie gdyby w następnym hitmanie odtworzyli misję, w której jako Luidżi Mandżone zabijamy złego CEO
Opublikowano czwartek o 23:432 dni Czekam, mam nadzieję że się nie zawiodę. IO Interactive jeszcze mnie nie zawiodło. Mam jednak nadzieję że pójdą bardziej w stronę Uncharted niż Hitmana. Brakuję na rynku filmowych gier akcji. Oby to była ta formuła. Nie mniej jednak, gra będzie ogrywana punkt 16 w Wtorek. Edytowane czwartek o 23:442 dni przez suCCHy96
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kody chyba wysłali niby 22.05 więc trochę mało czasu. Przy preorderze cyfry można grać od wtorku popołudniu więc wtedy już powinno być dostępne wszystko.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Obejrzałem i jak zwykle w grach tego typuNie widzą cię w danych miejscach (trawa, jak jesteś w danej odległości, nawet jak patrzą w twoną stronę), świecą latarką obok ciebie wiszącego na gzymsie... ale taki urokAle z tego póki co klimat jakiegoś origins Splintera, no i dziwnie ucięte.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mam ją na radarze od dłuższego czasu i na 99% będzie grane na premierę. Po materiałach, które wypuścili twórcy moja największa obawa to mało Bonda w Bondzie. Wiem, że patrzę przez różowe okulary nostalgii, ale grając swego czasu w 007 Everything or Nothing to tam było czuć Bonda. Klimat, muzyka i Pierce Brosnan w roli głównej to było coś. Gdyby ta gra miała tytuł Uncharted First Light albo Sprinter Cell Sam Fisher Legacy to nie wiem czy by to zrobiło jakąś różnicę.