Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Czołg jest wolny i będziesz nabijał gwiazdki przy rozjeżdżaniu zwykłych aut. Czołg nie jest niezniszczalny, a po wyjściu masz 60 sekund na znalezienie nowego radiowozu/czołgu.Ja robiłem normalnym wozem. Zajeżdżasz od boku, walisz z uzi i nara. Pamiętaj tylko, że jak pociągniesz za daleko fabułę to w pierwszym mieście będzie cie momentalnie rozwalać mafia i nic nie zrobisz. Wiele rzeczy przez to można pominąć.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Pamiętam dobrze fabułę, że później prawie wszyscy strzelają do nas w portland Już nie mam życia w chinatownAle robię sejwy na różnych slotach i najwyżej wrócę do momentu, gdzie nikt nie będzie do mnie jeszcze strzelaćWiem, że czołg jest wolny, ale spróbuję pod koniec gry z nim. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Paolo1986
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Na drugiej wyspie możesz spróbować normalnie z wozem policyjnym. Będziesz miał już lepsze pukawki dostępne jak AK-47 tylko to raczej na wczesnym etapie bo potem do Ciebie kartel będzie strzelał ale tylko na północy. Ja chyba pamiętam że to robiłem z czołgiem który respi się u Phila na północy tylko czasem jest zamknięty. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez suteq
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Tak, zamierzam spróbować w staunton najpierw zwykłym radiowozem. Może będzie łatwiej, bo szerokie ulice. W portland generalnie wszystko, co niezbędne do 100%, mam już ogarnięte. Także lecę normalnie z fabułą teraz
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak robiłem do 100% po 20 kryminalistów na każdej wyspie to na Staunton odpalałem misję na tej dwupasmówce przy zjeździe do Ammu Nation. Przeciwnicy się spawnowali w dosyć łatwych miejscach więc można było ich łatwo dogonić i potraktować z uzi w wozie. Uzi właśnie też będzie dostępne niemal od razu z tego co pamiętam.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 6.06.2026 o 11:31, Paolo1986 napisał(a):Zaliczyłem 12 poziom karetki chyba przy 3 podejściu, za pierwszym zabrakło mi czasu, a za drugim karetka mi wybuchła dosłownie na ostatniej prostejTeraz wlasnie ogrywam. Za pierwszym razem zabraklo mi czasu na 10 poziomie, za drugim razem rozjechalem pacjenta, a za trzecim razem na 10 poziomie przez przypadek wylaczylem misje. Myslalem, ze rzuce padem o sciane. No ale za czwartym razem sie udalo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A ja w końcu ogarnąłem ten pucharek z misji policyjnejChyba lepiej to zrobić w staunton, nawet jeśli kartel do ciebie strzelaSzerokie ulice zrobiły robotę, no i mogłem planować regularne zjazdy do garażu, aby naprawić radiowóz. Ostatni przestępca wjechał do wody, to była taka wisienka na torcie