Opublikowano 6 maja6 maj W kine na pewno dobrze się to będzie oglądało ale ten Holland jakby się urwał z innej bajki, bez emocji. Nolan zawsze miał dobre castingi ale ten się wydaje od początku nietrafiony. Zobaczymy.
Opublikowano 7 maja7 maj Tak, ciekawy newsik od redakcji ,,FDBPL"... I jestem jak najbardziej za... tylko problem w tym, żeby ta ,,nowo-stara" odsłona ,,Planety Małp" nie sknociła całej historii napisanej przez te naście lat w tym Uniwersum. 2 godziny temu, Square napisał(a):Grubiutkooo! Ależ energia jest w tym zwiastunie. :D Hype?! No, raczej!
Opublikowano 7 maja7 maj Szykuje się największy kasztan tego roku, woke treści jak w wiedźminie od netflixa:oraz
Opublikowano 7 maja7 maj Chyba najbardziej wyczekiwany film położony przez jakieś woke głupoty.Nolan zatrudnił nawet prawdziwych olbrzymów żeby nie było CGI. Edytowane 7 maja7 maj przez Dud.ek
Opublikowano 7 maja7 maj tak jak uwielbiam Nolana tak przy tym filmie jest tyle red flagów że zapowiada się na spektakularny balas. chciałbym się mylić i liczę że jednak wyjdzie dobre widowisko ale obawy są
Opublikowano 7 maja7 maj Ja tam Nolana też lubię, ale już ma na koncie 2 balasy w postaci Dark Knight Rises oraz Tenet. Nie widziałem tylko Oppenheimera.
Opublikowano 7 maja7 maj Nie no Batmany wszystkie super, ale Tenet to faktycznie balas - Oppenheimer w sumie też nic specjalnego, bo jak na film to za dużo najebane nazwisk/postaci i strasznie męczy - to powinien być mini serial, jak Czarnobyl z HBO.
Opublikowano 8 maja8 maj No Nolan najbardziej przereklamowany reżyser. Gościu do dzisiaj nie umie scen akcji i mixowania dzwieku dialogów.
Opublikowano 8 maja8 maj Wiesz, że Hollywood od dawna szoruje po dnie, kiedy filmy Nolana wydają ci się masterpieceami.
Opublikowano 8 maja8 maj ,,Odyseja... s*eja", xD... Nie samym Nolanem w zwiastunach i plotkach człowiek żyje... Tu będzie coś na odmóżdżenie. Nawet, jeśli wyjdzie kolejne dzylion fazylionów odsłon Minionków w kinach, to i tak to Uniwersum ciągle będzie zarabiać dla Universal i Illumination k******o mocne pieniążki. Nawet jeśli będzie wiało nudą, to i tak te żółte tiktakopodobne cosiki będą przyciągać do kina większość gawiedzi: fanów oraz rodziny z dziećmi. Fenomenalny ten drugi zwiastun nowej odsłony ,,bananzyyy" minionkowej rzecz jasna... xD... Beka w opór.
Opublikowano 12 maja12 maj Kręcą teraz w Łodzi, dworzec udaje Londyn. https://naekranie.pl/aktualnosci/niesmiertelny-highlander-henry-cavill-polska-lodz-zdjecia-z-planu-1778486211
Opublikowano 13 maja13 maj Jest to ten ,,kinowy news", ale i ...jest to coś z materii DCEU. No dobra, myślę, że jest to dość nieoczekiwany projekt w filmowym Uniwersum DC. Nie pamiętam, żeby Gunn jakoś nad tym specjalnie pracował... 16 godzin temu, Shen napisał(a):Kręcą teraz w Łodzi, dworzec udaje Londyn.https://naekranie.pl/aktualnosci/niesmiertelny-highlander-henry-cavill-polska-lodz-zdjecia-z-planu-1778486211Kapitalnie Panie Cavill! Ależ masz prezencję jako tytułowy Highlander! A same zdjęcia, może i nie powalają na łopatki, ale zachęcają do pójścia do kin... na przyszłość, bo na pewno twórcy zrobią z tego ciekawe widowisko.
Opublikowano 19 maja19 maj W dniu 31.03.2026 o 16:52, Shen napisał(a):Pierwsze opinie po premierze bardzo pozytywne. Nie żebym ufał recenzentom, ale kibicowałem temu filmowi, trzeba się bedzie przejść do kina. Podobno Szkieletor dobrze zrobiony i kradnie show.
Opublikowano 20 maja20 maj https://www.filmweb.pl/news/"Expendabelles"%3A+wraca+pomysł+stworzenia+żeńskiego+spin-offu+serii+"Niezniszczalni"-166622Jeden z tych przypadków kiedy wszyscy wiedzą, że wyjdzie gigantyczne flopisko. Wszyscy poza wytwórnią wydającą na to grube miliony.
Opublikowano 22 maja22 maj Szkoda, że fabularnie to kolejny fetch quest. Akurat chciałem pójść na coś do imaxa bo nigdy jeszcze nie byłem a na avatara nie mogłem znaleźć czasu. No nic pewnie i tak pójdę.
Opublikowano 22 maja22 maj Sztosik wyniki... To znaczym jak dla mnie niespodziewana jeśli chodzi o wyniki/przychody w GBO w kinach na całym świecie... pierwsza piątka! ,,Michael" niby zjechany przez krytyków, no ale... ,,dowiózł" prawie 3/4 miliarda. 1 godzinę temu, Chewie napisał(a):Szkoda, że fabularnie to kolejny fetch quest. Akurat chciałem pójść na coś do imaxa bo nigdy jeszcze nie byłem a na avatara nie mogłem znaleźć czasu. No nic pewnie i tak pójdę.Nie do końca śledzę recenzjo-opinie najnowszego filmu Star Wars, który wszedł do kin (wiadomo o co chodzi xD), te opinie ,,globalne", ale z tego, co prawią Filmweby, FDB, IMDB i inne serwisy popkulturowe, raczej ,,Mando..." dowiózł, xD, może i zarabiając do 500mln dol. na świecie. Ocena waha się globalnie w granicach: 6,2 - 7/10: dobry akcyjniak w Świecie GW.
Opublikowano 22 maja22 maj Właśnie taki akcyjniak co nic nie wnosi do uniwersum, zrobiony pewnie pod boost sprzedaży maskotek i dzień dziecka (obchodzą to w stanach w ogóle?) ale pewnie fajnie się będzie oglądać w kinie. Liczyłem na jakąś rekompensatę za to, że nie zrobili kolejnych sezonów mando i jakoś to zakończą a dostaliśmy taki film-reklamę w stylu "popatrz jaki słodki baby yoda". Rodzice z gówniakami pewnie będą zadowoleni. Edytowane 22 maja22 maj przez Chewie