Opublikowano 24 lutego 20242 l Właśnie skończyłem demo na Steamie, polecam się zainteresować. Chyba od dwóch lat pokazują trailery, gra ma niedługo wyjść, daty premiery jednak nie ma. Przypomina rozgrywką Returnala w FPP, do tego klimat podobny do Niera Automaty, jest dosyć mocny pogrobowy klimat wyalienowania i odosobnienia, bronie są ciekawe, rozgrywka prosta i szybka.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Gierka wyszła, któryś z forumowych kolegów już grał? Ja zainstalowałem (nie wiedziałem aż do premiery, że będzie w GP), ale będę miał czas to odpalić pewnie najszybciej w czerwcu.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja grałem bo jest za darmo w gp.Taki lepszy budżetowy metroid prime + returnal. Ale z returnala tylko pociski. Bo progress to normalna gra a nie znowu tani rogalik.A klimacik, setting trochę zalatuje mangą Blame!
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja poczytałem o tej grze i ponoć samego strzelania nie ma tak dużo w tej grze i jest mocno nastawiona na eksplorację.No i sama miejscówka całkiem ciekawa niby