Opublikowano wczoraj o 18:22 1 dzień Ja to bym chcial weska 3 w wersji na S2, by ograc sobie w ladnej wersji pod kolderka razem z nowym DLC
Opublikowano wczoraj o 18:29 1 dzień Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):Może to coś na zasadzie aczików jak w retroachivments?Ps Nintendo musi czymś zachęcić, ludziom skończył się abonament - tym co kupili switcha na starcie.Po co to? Chyba tylko dla kogos, kto mial trudne dziecinstwo i potrzebuje takej pochwaly, bo jego ojciec dal ciala jako ojciec i nawet po plecach nie poklepal mowiac "dobra robota"
Opublikowano wczoraj o 19:04 1 dzień zna ktoś dobrego spota żeby wyfarmić 10k zabójstw goombasów??? brakuje mi do calaka
Opublikowano wczoraj o 19:09 1 dzień Ale przecież ten dataminer jasno napisał że to absolutnie nie będą achieventySwoją drogą też uważam, że to absolutnie nie jest potrzebne na tym systemie, jak był moment gdy było to modne to teraz nawet bym nie zauważył jakby Sony i Microsoft z tego zrezygnowali z dnia na dzień
Opublikowano wczoraj o 19:10 1 dzień 39 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Po co to? Chyba tylko dla kogos, kto mial trudne dziecinstwo i potrzebuje takej pochwaly, bo jego ojciec dal ciala jako ojciec i nawet po plecach nie poklepal mowiac "dobra robota"Wiadomo. Na Nintendo się gra inaczej niż na reszcie konsol. Szklaneczka dobrego koniaku, a nie czekaj…
Opublikowano wczoraj o 19:10 1 dzień Autor 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):zna ktoś dobrego spota żeby wyfarmić 10k zabójstw goombasów??? brakuje mi do calakaSpróbuj zapytać w Clubie Platinum, dziwna społeczność, podobno czyszczą mapy z każdego najmniejszego gówienka.
Opublikowano wczoraj o 19:11 1 dzień Teraz, Daffy napisał(a):Ale przecież ten dataminer jasno napisał że to absolutnie nie będą achieventyNapisałem z aczikami sekunda po twoim poście. Nie widziałem go pisząc posta
Opublikowano wczoraj o 19:16 1 dzień 5 minut temu, grzybiarz napisał(a):Wiadomo. Na Nintendo się gra inaczej niż na reszcie konsol. Szklaneczka dobrego koniaku, a nie czekaj…Szklaneczka cieplego mleka, ciasteczka i kocyk
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Zajebisty ten pesik. Chodzi i wygląda jak marzenie. Dałbym drugie 90 zł żeby dodali do tego Master League.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Z jakiegoś bliżej nieznanego powodu Square zapowiedziało FFX/X-2 Switch 2 Edition. @Suavek się ucieszy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Doceniam że zrobili to przed directem więc 2min życia zaoszczędzone
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kurde. Licze, ze zapowiedza kolekcje RE2,3,4. Naszlo mnie przejsc sobie od nowa te gry, a fajnie byloby na S2 to zrobic jeszcze w tym roku
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, drozdu7 napisał(a):Kurwa to wygląda jak ze sklepiku Google PlayZagraj chociaz w jedną część, potem sie odzywaj