Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Poza wcześniej znanym Fire Emblem, nowym Xenoblade, remasterem Muramasy (dostępnym też na PC), to nieironicznie najgorszy pokaz gier w porównaniu do reszty. Mało gameplay'ów zapowiedzianych gier, sporo portów, a przy tym mało ekscytacji.Ale te zapowiedzi Duskbloods i Ocariny to tragedia, dosłownie pokazali kilka screenów jakby owe gry były w fazie pre-alpha pomimo, że dali datę premiery 2026.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Trochę przesadzacie imo, nowe Xeno to duża sprawa.Zaskoczył mnie Stellar Blade (czemu nie wypuszczą na Xboxa?), patche do trylogii XC też są na dużym plusie. Po cichu liczyłem na port Genshin Impact, może kiedyś...No i z chęcią zagram po raz n-ty w Okarynę, jeszcze w tym roku
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czerwone chujki teraz będą zapychać kalendarz portami ze Switcha przez kolejne lata, trzymajcie mnie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ale chlopaki dobrze robia 40latkom.Najpierw star fox, a potem ocarynka Top N64, zagrywalem sie jak dzikus.Model linka kocur.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Konfa ok. Pokazali wszystko dla azjatów, czyli FE, Xeno i Finala w HD-2D (podobno rimejk jakiejś mobilki, ale dobrej). Reszta i tak mnie nie interesuje na tej maszynie. 10/10!
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz, bountyhunter napisał(a):Trochę przesadzacie imo, nowe Xeno to duża sprawa.Zaskoczył mnie Stellar Blade (czemu nie wypuszczą na Xboxa?), patche do trylogii XC też są na dużym plusie. Po cichu liczyłem na port Genshin Impact, może kiedyś...No i z chęcią zagram po raz n-ty w Okarynę, jeszcze w tym roku no a dali chociaż date tego xeno czy rzucili ochłapa żeby cokolwiek było na tej pożal sie boże konfie?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobry był ten montaż na odpierdol gdzie leciała wesoła muzyczka a w tle space marine i observer. Zresztą ten Space Marine 2 to będzie dramat i tam nawet 180p nie pomoże.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jak na pokaz gierek na następne pół roku to dowiózł. Wsparcie multiplatform mocne jak nigdy u Nintendo, exy świetne, no i w 2027 nie liczy się nic więcej niż nowe Xeno
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Forum psx przed pokazem: oddałbym wszystko za odświeżone Xeno na S2Forum po dostaniu trylogii Xeno na S2 + zapowiedzi nowego Xeno: co to za gówno
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):no a dali chociaż date tego xeno czy rzucili ochłapa żeby cokolwiek było na tej pożal sie boże konfie?2027
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Pewnie Mario w klimatach post apo ze szczyptą lgbt + press X to continue
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @Pierre Deck jeszcze kolejny Tomb Raider dla Ciebie już dziś na eshopie
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zero oczekiwan u mnie.Chcialem Ocarina of Time i dostalem potwierdzenie, ze bedzie Z mniejszych glupotek to "Rise of Tomb Raider" wlasnie sie sciaga, bo lubie te nowa trylogie i chetnie ogram1 minutę temu, messer33 napisał(a):@Pierre Deck jeszcze kolejny Tomb Raider dla Ciebie już dziś na eshopieJuz sie sciaga Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Kurwa że nic nie pokazali z tej Zeldy xd ładnie wygląda Link i jak to będzie taka Kena to byłoby spoko.Xeno nowe też ładne ale to tyle bo serii nie znam wogóle. Tak samo jak FE. Ale to akurat spoko bo mnie ciekawią.Tuskbloods to będzie jakieś kurwa multi zbiór assetów. Blee
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz, Mari4n napisał(a):Ale mogli jakiś gameplay z Ocariny zapodaćPewnie bedzie grillowane na kolejnym direct. Obstawiam premiere tuz przed swietami w bundlach ze switchem 2, by dzieci w wieku 40-50 lat mogli znowu poczuc sie jak 30 lat temu.Ps. Mogliby jakis ladny zloty kart wydac dla tej gry chocby w jakies wersji na bogato Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ależ oczywiście że Ocarina dostanie dedykowany direct pewnie gdzieś we wrześniu
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mimo wszystko chujowy taki teaser. Jak planują wydać w tym roku to już powinni machnąć jakiś trailer urywający dupe a nie pokażą 2 sekundy leżącego zeldy i zadowoleni
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Może dali taki na odczepnego przez wycieki, jak w zeszłym roku w kwietniu z S2