Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

I'm wet. Nowe Xenoblade, dodatki do starych, Kingdom Hearts IV, Okaryna, Fire Emblem. NARESZCIE COŚ SIĘ DZIEJE. I'm wet.

23 minuty temu, markusGDA napisał(a):

Najważniejsze że pojedynkowi na kciuki poświęcili aż tyle czasuwallbash

SPOILER_miyamoto.gif

Edytowane przez Szwed

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Wyświetleń 652,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Czekałem na te nowe sports ale kurde połowa sportów to powtórki z normalnego switch sports jebać ich.

Czyli w tym roku kupię tylko budżetowe fire emblem a w przyszłym xenoblade. Tyle Nintendo dla mnie na 2lata.

Najgorsza konsola Nintendo jaką miałem

Opublikowano

Ahahah co za kurwy jebane oni te stare xenoblady po 300zł sprzedają.

Nie no jebać i ich fanów

Opublikowano
  • Autor

Pozostaje czekać na emulację i ograć na ROGu Ally w trybie suszarki.

Opublikowano

One more thing na konfie Nintendo? Baba na prezydenta obama

Ale gównopokaz haha

Opublikowano

Dla mnie największy zawód to brak gameplaya z Ocariny i żadnych nowych gier z Gamecube’a w NSO. Za to Xenoblade Genesis i wersje na Switcha 2 starych Xeno zdecydowanie na propsie, oprócz tego potwierdzenie że Ocarina w 2026 i gameplay z Kingdom Hearts 4, więc tak pół na pół jestem zadowolony.

Wymieniając exy na Switcha 2 zapomniałem jeszcze o Orbitals, a to też mam na radarze

Opublikowano

Czekam na to Xeno2 od premiery Switcha 2, to jest dla mnie jeden z potencjalnych system sellerów, bo do tej pory nie miałem mocnego powodu, aby zakupić tę konsolę. Fajnie, że w końcu ogarnęli. :)

Opublikowano
22 minuty temu, funditto napisał(a):

Dla mnie największy zawód to brak gameplaya z Ocariny i żadnych nowych gier z Gamecube’a w NSO. Za to Xenoblade Genesis i wersje na Switcha 2 starych Xeno zdecydowanie na propsie, oprócz tego potwierdzenie że Ocarina w 2026 i gameplay z Kingdom Hearts 4, więc tak pół na pół jestem zadowolony.

Wymieniając exy na Switcha 2 zapomniałem jeszcze o Orbitals, a to też mam na radarze

Się tak nie jaraj tymi patchami do xeno póki nie będzie opinii bo zaraz będzie casus patch do xcx

Opublikowano

Xeno 2 na bank gorzej wyglądało nie będzie. Ile to miało na s1? Spadało do 370p czy coś takiego

Opublikowano

A free software update for the physical version of Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country will be released on July 30th, 2026, adding support for 4K / 60 fps in TV mode and 1080p / 60 fps in handheld mode when played on Nintendo Switch 2. Players who own Torna – The Golden Country as part of the Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass will be able to play it K / 60 fps in TV mode and 1080p / 60 fps in handheld mode by purchasing the Xenoblade Chronicles 2 – Nintendo Switch 2 Edition upgrade pack."

Za darmo dla posiadaczy karta

Opublikowano

A teraz coś z zupełnie innej beczki. Lista nowych IP od Nintendo, rok po premierze Switcha 2:

- Drag x Drive

- Nintendo Switch 2 Welcome Tour

Opublikowano
54 minuty temu, devilbot napisał(a):

Ahahah co za kurwy jebane oni te stare xenoblady po 300zł sprzedają.

Nie no jebać i ich fanów

Wszedłem se na DekuDeals. Faktycznie trzy bombery xddd

Ale są inne, tańsze gierki. Np DMC 5 za 130zl albo RotTR za 108zl ;)

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

Wszedłem se na DekuDeals. Faktycznie trzy bombery xddd

Ale są inne, tańsze gierki. Np DMC 5 za 130zl albo RotTR za 108zl ;)

Z tym Tomb Raiderem dalem sie wyruchac az mi sie smutno zrobilo.

Ci partacze z aspyr puscili te gre tylko na Switcha 2 z zablokowanymi 30fpsami.

No niech ich biesy j*bia

Opublikowano
42 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

Ciekawe, czy ocarina of time bedzie po polsku?

Zależy czy skończą lokalizację do Yoshiego w tym roku

leo

Opublikowano
  • Autor

Orbitals na karcie. Pinokio kompletny podobno też. Te od Square chyba wsio GKC

43regfertgt.jpg

Opublikowano

17810243884295093385447078494496.jpg

Na to wygląda. Byłoby wspaniale. Ciekawe czy taka edycja zawita na pozostałe sprzety.gigabeta

Zakładam, że tak.

Opublikowano

jak ktoś kupił chmurowe kh kiedyś na s1 to musi kupić jeszcze raz na s2 bo chmurowe wersję wyłączą xd

Opublikowano
4 minuty temu, wojtas011 napisał(a):

jak ktoś kupił chmurowe kh kiedyś na s1 to musi kupić jeszcze raz na s2 bo chmurowe wersję wyłączą xd

Nie rozumiem, jak mozna brac cloud version.

Switch nie radzil sobie z ladowaniem eShopa, a tu wez gre strumieniuj

Opublikowano
12 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

Nie rozumiem, jak mozna brac cloud version.

Switch nie radzil sobie z ladowaniem eShopa, a tu wez gre strumieniuj

to jest jeszcze lepiej, bo nagle da się zrobić natywną wersję na s1 xd

Opublikowano
  • Autor

Upgrade pierwszego Xenoblade jeszcze dzisiaj to pewnie niedługo pojawią się porównania graficzne

HKYYafcWgAARXwH.jpg

Opublikowano

Jak ktoś nie lubi jRPG to pewnie pokaz słaby, ale za same Xeno daję 9/10 banderas

Opublikowano

Wyglada na to, ze te wyzwania z DKC sa dostepne wylacznie na NS2; nie bede klamal na to co robia to moj status nintendowca blednie z dnia na dzien, z drugiej strony sprawdzilem trzy opisy wyzwan ktore pokazali i kazde z nich polegalo na zwyklym przejsciu dedykowanego etapu - to nie ma co plakac, liczylem na wykonywanie wysrubowanych rekordow speedrunowych, albo cos z pomyslem, ale wyszlo jak wyszlo

Sam pokaz nienajgorszy, jesli ktos nie gra na konkurencji to nawet bdb, Fire Emblem top zdecydowanie reszta tam kto co lubi, zagralbym tez w to stellar blade cos tam

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano
Teraz, Ken Adams napisał(a):

Wyglada na to, ze te wyzwania z DKC sa dostepne wylacznie na NS2; nie bede klamal na to co robia to moj status nintendowca znika z dnia na dzien, z drugiej strony sprawdzile trzy opisy wyzwan ktore pokazali i kazde z nich polegalo na zwyklym przejsciu dedykowanego etapu - to nie ma co plakac, liczylem na wykonywanie wysrubowanych rekordow speedrunowych, albo cos z pomyslem, ale wyszlo jak wyszlo

Ale ze boli cie, ze tylko na S2?

Jesli dalej siedzisz na S1, to zaden z ciebie nintendowiec, a retro-graczyk