Opublikowano 4 godziny temu4 godz. I'm wet. Nowe Xenoblade, dodatki do starych, Kingdom Hearts IV, Okaryna, Fire Emblem. NARESZCIE COŚ SIĘ DZIEJE. I'm wet.23 minuty temu, markusGDA napisał(a):Najważniejsze że pojedynkowi na kciuki poświęcili aż tyle czasu Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Szwed
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Awansowalismy z kraju 3 swiata, do kraju 2 swiata.Polski w sports resort Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czekałem na te nowe sports ale kurde połowa sportów to powtórki z normalnego switch sports jebać ich.Czyli w tym roku kupię tylko budżetowe fire emblem a w przyszłym xenoblade. Tyle Nintendo dla mnie na 2lata.Najgorsza konsola Nintendo jaką miałem
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ahahah co za kurwy jebane oni te stare xenoblady po 300zł sprzedają.Nie no jebać i ich fanów
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Pozostaje czekać na emulację i ograć na ROGu Ally w trybie suszarki.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. One more thing na konfie Nintendo? Baba na prezydenta Ale gównopokaz haha
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dla mnie największy zawód to brak gameplaya z Ocariny i żadnych nowych gier z Gamecube’a w NSO. Za to Xenoblade Genesis i wersje na Switcha 2 starych Xeno zdecydowanie na propsie, oprócz tego potwierdzenie że Ocarina w 2026 i gameplay z Kingdom Hearts 4, więc tak pół na pół jestem zadowolony. Wymieniając exy na Switcha 2 zapomniałem jeszcze o Orbitals, a to też mam na radarze
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czekam na to Xeno2 od premiery Switcha 2, to jest dla mnie jeden z potencjalnych system sellerów, bo do tej pory nie miałem mocnego powodu, aby zakupić tę konsolę. Fajnie, że w końcu ogarnęli. :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 22 minuty temu, funditto napisał(a):Dla mnie największy zawód to brak gameplaya z Ocariny i żadnych nowych gier z Gamecube’a w NSO. Za to Xenoblade Genesis i wersje na Switcha 2 starych Xeno zdecydowanie na propsie, oprócz tego potwierdzenie że Ocarina w 2026 i gameplay z Kingdom Hearts 4, więc tak pół na pół jestem zadowolony.Wymieniając exy na Switcha 2 zapomniałem jeszcze o Orbitals, a to też mam na radarzeSię tak nie jaraj tymi patchami do xeno póki nie będzie opinii bo zaraz będzie casus patch do xcx
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Xeno 2 na bank gorzej wyglądało nie będzie. Ile to miało na s1? Spadało do 370p czy coś takiego
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A free software update for the physical version of Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country will be released on July 30th, 2026, adding support for 4K / 60 fps in TV mode and 1080p / 60 fps in handheld mode when played on Nintendo Switch 2. Players who own Torna – The Golden Country as part of the Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass will be able to play it K / 60 fps in TV mode and 1080p / 60 fps in handheld mode by purchasing the Xenoblade Chronicles 2 – Nintendo Switch 2 Edition upgrade pack."Za darmo dla posiadaczy karta
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A teraz coś z zupełnie innej beczki. Lista nowych IP od Nintendo, rok po premierze Switcha 2:- Drag x Drive- Nintendo Switch 2 Welcome Tour
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 54 minuty temu, devilbot napisał(a):Ahahah co za kurwy jebane oni te stare xenoblady po 300zł sprzedają.Nie no jebać i ich fanówWszedłem se na DekuDeals. Faktycznie trzy bombery xdddAle są inne, tańsze gierki. Np DMC 5 za 130zl albo RotTR za 108zl ;)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, drozdu7 napisał(a):Wszedłem se na DekuDeals. Faktycznie trzy bombery xdddAle są inne, tańsze gierki. Np DMC 5 za 130zl albo RotTR za 108zl ;)Z tym Tomb Raiderem dalem sie wyruchac az mi sie smutno zrobilo. Ci partacze z aspyr puscili te gre tylko na Switcha 2 z zablokowanymi 30fpsami. No niech ich biesy j*bia
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 42 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Ciekawe, czy ocarina of time bedzie po polsku?Zależy czy skończą lokalizację do Yoshiego w tym roku
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Orbitals na karcie. Pinokio kompletny podobno też. Te od Square chyba wsio GKC
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na to wygląda. Byłoby wspaniale. Ciekawe czy taka edycja zawita na pozostałe sprzety.Zakładam, że tak.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. jak ktoś kupił chmurowe kh kiedyś na s1 to musi kupić jeszcze raz na s2 bo chmurowe wersję wyłączą xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, wojtas011 napisał(a):jak ktoś kupił chmurowe kh kiedyś na s1 to musi kupić jeszcze raz na s2 bo chmurowe wersję wyłączą xdNie rozumiem, jak mozna brac cloud version. Switch nie radzil sobie z ladowaniem eShopa, a tu wez gre strumieniuj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 12 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Nie rozumiem, jak mozna brac cloud version.Switch nie radzil sobie z ladowaniem eShopa, a tu wez gre strumieniujto jest jeszcze lepiej, bo nagle da się zrobić natywną wersję na s1 xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Upgrade pierwszego Xenoblade jeszcze dzisiaj to pewnie niedługo pojawią się porównania graficzne
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak ktoś nie lubi jRPG to pewnie pokaz słaby, ale za same Xeno daję 9/10
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wyglada na to, ze te wyzwania z DKC sa dostepne wylacznie na NS2; nie bede klamal na to co robia to moj status nintendowca blednie z dnia na dzien, z drugiej strony sprawdzilem trzy opisy wyzwan ktore pokazali i kazde z nich polegalo na zwyklym przejsciu dedykowanego etapu - to nie ma co plakac, liczylem na wykonywanie wysrubowanych rekordow speedrunowych, albo cos z pomyslem, ale wyszlo jak wyszloSam pokaz nienajgorszy, jesli ktos nie gra na konkurencji to nawet bdb, Fire Emblem top zdecydowanie reszta tam kto co lubi, zagralbym tez w to stellar blade cos tam Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Ken Adams
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Ken Adams napisał(a):Wyglada na to, ze te wyzwania z DKC sa dostepne wylacznie na NS2; nie bede klamal na to co robia to moj status nintendowca znika z dnia na dzien, z drugiej strony sprawdzile trzy opisy wyzwan ktore pokazali i kazde z nich polegalo na zwyklym przejsciu dedykowanego etapu - to nie ma co plakac, liczylem na wykonywanie wysrubowanych rekordow speedrunowych, albo cos z pomyslem, ale wyszlo jak wyszloAle ze boli cie, ze tylko na S2?Jesli dalej siedzisz na S1, to zaden z ciebie nintendowiec, a retro-graczyk