Opublikowano piątek o 15:202 dni Jakby jeszcze dali opcję farbowania wszystkich broni i pancerzy to byłoby git.
Opublikowano piątek o 15:382 dni Ja poproszę opcję romansowania z dziewojami, u których mamy 100 zaufania.Niech dojdzie jeszcze jeden pasek jakiegoś "zadurzenia" czy coś, zapełniany prezentami w postaci kasy i błyskotek np.Skoro można mieć chatę i ją urządzać to aż się prosi o jakiś odpowiednik Lydii ze Skyrima, żeby tam na nas czekała.Biorąc pod uwagę to, jak atrakyjne są w tej grze niewiasty to byłaby kolejna zajebista opcja do tego symulatora życia.
Opublikowano piątek o 23:011 dzień Omówienie najnowszych zmian w CD i przy okazji polecajka kanału, bo chłop ma zaskakująco fajną dykcję, dobry głos i nie jest gimbusem - poprawnie po polsku, rzeczowo i bez przeklinania.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Znowu zmieniłem look. Hwando robi robotę na 9lvl. Tylko ten płaszcz z kapturem trochę kolorem odbiega, ale lepszy niż z tego setu. 92h za mną.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Macie jakiś sposób na ujeżdżanie konii? Albo jakiś przedmiot ulatwiający? Dziś z godzinę się męczyłem i bez szans, na tyle prób i tylko raz byłem blisko.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Lochu napisał(a):Macie jakiś sposób na ujeżdżanie konii? Albo jakiś przedmiot ulatwiający? Dziś z godzinę się męczyłem i bez szans, na tyle prób i tylko raz byłem blisko.Im więcej masz staminy tym łatwiej, chyba na 6lvl już ujezdzałem legendarne konie.
Opublikowano 56 minut temu56 min 10 minut temu, Shen napisał(a):Im więcej masz staminy tym łatwiej, chyba na 6lvl już ujezdzałem legendarne konie.O staminie wiedziałem, mam 8lvl. Próbowałem na dwóch pierwszych legendarnych w dzienniku i słabo to wygląda u mnie. Może ja czegoś nie ogarniam...
Opublikowano 51 minut temu51 min Wychylasz gałkę w kierunku zadu konia i tyle, więc w praktyce po prostu cały czas kręcisz.
Opublikowano 50 minut temu50 min Tak jak pisze uzytkownik wredny. Z takim levelem staminy to juz tylko skill issue
Opublikowano 38 minut temu38 min No ok, teoretycznie wiem o co chodzi ale w praktyce gorzej to wygląda, koń skacze jak pojebany a ja nie mogę gałki dobrze ustawić. Spróbuje jeszcze wieczorem
Opublikowano 32 minuty temu32 min À propos "skill issue" to wczoraj wreszcie złowiłem swoją pierwszą rybę normalnie na wędkę, a nie rękamiMiałem sidequesta, że Oongka chce sobie poczillować nad rzeką i trzeba było normalnie - chyba już kumam, choć dopiero za drugim podejściem się udało.
Opublikowano 31 minut temu31 min mi pomogło trzymanie lewej gałki ciągle w dół ekranu i obracanie tylko kamery aby mieć jego dupe skierowaną w dół. pierwszy raz przy tej mini gierce to kurwy leciały ostre
Opublikowano 30 minut temu30 min 7 minut temu, Lochu napisał(a):No ok, teoretycznie wiem o co chodzi ale w praktyce gorzej to wygląda, koń skacze jak pojebany a ja nie mogę gałki dobrze ustawić. Spróbuje jeszcze wieczoremw ustawieniach coś tam zmieniałem, zeby kamera byla szybsza, wtedy lepiej nadaza za koniem, gałka cały czas wychylona, tylko krecisz nią razem z dupą konia
Opublikowano 30 minut temu30 min Znam ten ból, bo sam się z tym męczyłem w fabularnym queście.Sam się w to nie bawię, bo sobie latam, albo po prostu z fast travela korzystam. Mam jakiegoś innego konia, którego oswoiłem i mi wystarczy jak potrzebuję.
Opublikowano Teraz1 min A mi bez problemu wychodzi wędkowanie, a z tym koniem to masakra jakaś. Chcę tego czarnego złapać, który koło Iglicy jest.