Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Za duże pieniądze w to wpompowali żeby teraz odwołać. Gdyby tylko kibice zbojkotowali, ale szanse zerowe.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Infantino stwierdził, że nawet jeśli zastąpią Iran to innym krajem z Azji (ZEA), więc tym razem wojna nam nie pomoże.
Opublikowano 8 maja8 maj https://www.skysports.com/football/video/33727/13541219/teaser-shakira-collaborates-with-burna-boy-for-the-official-2026-world-cup-song
Opublikowano 8 maja8 maj To to wiem tylko po kiego wklejać AI scam teledysk jeśli oficjalna wersja będzie za tydzień.
Opublikowano środa o 14:305 dni PO CICHU już za tydzień Mundial. Znamy wszystkie składy, Iran gra towarzyski bez udziału mediów i widzów i jedzie niedługo do Meksyku.Messi, Cristiano i Ochoa pojawią się szósty raz na Mundialu - to rekord wszech czasów. Ochoa co prawda nie zawsze na nich wstawał z ławki, ale tak czy siak, nikt wcześniej w historii nie był na Mundialu na rozpiętości 20 lat, a oni tak. Ponadto dołączłBY do nich Modrić, gdyby Chorwacja nie odpadła w eliminacjach w 2010 roku. Bramkarze Neuer i Muslera dołączają do grona 40-latków, a obrońca Yuto Nagatomo wraca do kadry Japonii na kilka miesięcy przed "czterdziestką".Mój faworyt zaliczania Mundiali to oczywiście Pepe Reina, który "był na czterech Mundialach", aczkolwiek zagrał tylko jeden mecz - gdy Hiszpania odpadła w grupie po dwóch meczach w 2010 r., zastąpił Casillasa w ostatnim meczu o nic.
Opublikowano środa o 14:525 dni Będzie jakiś skarb kibica? Słyszałem, że w następnym tygodniu w Przeglądzie Sportowym, ale to niepotwierdzona informacja.Siostrzeniec zbiera karty do albumu Panini, dzisiaj otworzył paczkę a tam... Matty Cash Chyba jednak jadą. Edytowane środa o 14:545 dni przez ciwa22
Opublikowano piątek o 15:343 dni W dniu 3.06.2026 o 16:52, ciwa22 napisał(a):Będzie jakiś skarb kibica? Słyszałem, że w następnym tygodniu w Przeglądzie Sportowym, ale to niepotwierdzona informacja.Siostrzeniec zbiera karty do albumu Panini, dzisiaj otworzył paczkę a tam... Matty Cash Chyba jednak jadą.Będzie 11 czerwca, 270 stron (z czego pewnie 30-40 to reklamy), 30zł.
Opublikowano sobota o 14:452 dni 7a0 — Sete a Zero7a0 — Sete a ZeroRoll the dice, build your dream national team and win 7–0.Chyba jeszcze nikt nie wrzucał, można się uzależnić.
Opublikowano wczoraj o 09:37 1 dzień On 6/6/2026 at 4:45 PM, Hanza71 said:7a0 — Sete a Zero7a0 — Sete a ZeroRoll the dice, build your dream national team and win 7–0.Chyba jeszcze nikt nie wrzucał, można się uzależnić.A weź odpalilem do kawki w pracy i dramat, ale przeszedłem.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Iran przyleciał do Meksuku z przypinkami "168", odnoszącymi się do liczby zabitych dzieci pierwszego dnia ataku USA. Czy FIFA ich stępi? Trudno powiedzieć, ogólnie takie "polityczne" przekazy są tępione, ale nie wiem, czy bycie na lotnisku w garniaku już się liczy jako udział.Do USA podobno nie wpuszczono najlepszego sędziego Afryki. Omar Abdulkadir Artan miał zostać cofnięty na lotnisku, opuścić kraj, i nie dotrzeć na seminarium dla sędziów w Miami.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 19 minut temu, ogqozo napisał(a):Iran przyleciał do Meksuku Bali się bezpośrednio do LA? To jaki jest teraz plan, na rowerach do Kalifornii?W Meksyku zapowiada się urocza inauguracja imprezy. Na czwartek demonstracje i zablokowanie miasta zapowiadają wszystkie możliwe grupy zawodowe. Wiadomo, strategia negocjacyjna, liczą że rząd jakoś będzie próbował ich ugłaskać. Może tak, może nie, w razie czego ugłaszczą ich gumowe kule. Problem jest też taki, że dość mocno protestują rodziny osób odjebanych przez kartele zaginionych, a to nie związek radziecki i worek ziemniaków może nie załatwić sprawy. Do kompletu podobno plagą są fałszywe pakiety meczowe oferowane przez kartele. Na razie trochę ucierpiały piłkarskie instalacje artystyczne na mieście
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Pierwsze dni mogą ciekawe. Na boiskach w fazach grupowych emocje zerowe, to poza boiskami może być lepsza "rozrywka".
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 12 minut temu, Tokar napisał(a):Bali się bezpośrednio do LA? To jaki jest teraz plan, na rowerach do Kalifornii?Pod koniec maja wyszło, że w sumie mają mieć bazę w Meksyku, i latać do USA tylko na mecze. Jak na razie piłkarzm chyba wolno, acz część ekipy reprezentacji miała nie dostać wstępu do USA.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dziś miałem okazję posłuchać w radiu tej oficjalnej piosenki ma MŚ. No strasznie bez jajeczna, na mistrzostwa świata powinno być jakoś żwawiej a nie takie smęty.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ma ktoś ochotę zagrać w Fantasy?: https://play.fifa.com/fantasy/Jak się zbierze paru chętnych, to stworzę ligę forumkową.