Opublikowano 29 maja29 maj Skończyłem i bardzo łatwa platyna. Jedynie musiałem w guide sprawdzic ten 1 pucharek za rozmowe w gorących źródłach, bo nie mam pojecia jak ktos mialby na to sam wpasc by powrocic do starszej misji.Odświeżałem w tym roku wszystkie częsci i dałbym 2>3>13 ma najlepszy system walki i poruszania, ale gra jest zdecydowanie za długa i recykling wszystkiego z poprzedników jest zbyt widoczny. Open world jest ok, przyjemnie czysci się mapę, ale artystycznie i designersko to nadal stol lat za murzynami vs gry from softu. Wydaje mi się, że był to też najłatwiejszy nioh. Zacialem sie na pol godziny na dwoch bossach moze(kunimatsu i final boss), a reszta to padala na jakies max 3-4 podejscia, czasem nawet na pierwsze. Nie bylo tez pojebanych misji pobocznych z gauntletami silnych bossów lub kilkoma jednoczesnie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor Chłopaki, Nioszek 3 w wersji ze stilbukiem hula w niektórych sklepach za 134 zł.Natomiast wersję podstawową można obecnie kupić za nieco ponad sto dwadzieścia zł.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Na razie jestem twardy i nie kupuję bo mnie wkurzyli brakiem pl, ale nie mówię nie bo serię lubię może w końcu się poddam
Opublikowano 33 minuty temu33 min No wiadomo, choć jedynka nie miała takiej fatalnej tej fabuły. Niohy fabułą nie stoją co systemem walki, ale jak mam możliwość to jednak portfelem nie wspieram. Wiem, że pewne zmiany w wydawaniu tej gry nastąpiły bo wcześniejsze dwie części miały napisy ale te napisy pl to dla mnie minimum dla gier. Po angielsku bym ograł bez problemu, ale mam takie zaległości growe, że ogram w jakimś plusie lub za jakiś czas na promce wyrwę. Takie Black Myth kupiłem nóweczkę od panów Chińczyków bo dali chociaż napisy.