Opublikowano piątek o 18:231 dzień Kurier chyba zrobił sobie 🎁 na dzień dziecka z mojej przesyłki z netoperkiem
Opublikowano piątek o 21:391 dzień Autor W dniu 21.05.2026 o 18:08, MEVEK napisał(a):Zapodaj kilka fotek w odpowiednim temacie. Skoro nie gram to chociaz naciesze oko Z prologu, bo jeszcze nie dostałem miasta do zwiedzania:Ale to jest gra batmaniarska, niech mnie ch00y. Historie ze wszystkich filmów są połączone i przeplatane między sobą, bardzo zgrabnie z resztą, walka to 1:1 walka z serii Arkham, jest zajebisty humor, no i klocki wyglądają jak w prawdziwym życiu.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Prawdziwy gracz umie spojrzec prawdzie w oczy i sie przyznac sprawie
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak to się stało, że jako największy freak Lego z forumka jeszcze tego nie wziąłeś? Gra jest serio dobra, a jeśli ktoś lubi Lego lub Batmana (a najlepiej i jedno i drugie) to będzie absolutna kosa. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Amer
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W dniu 19.05.2026 o 08:09, Amer napisał(a):No ja również już nabyłem sztukę na Steam. Stęskniłem się za Nietoperzem mocno, więc w sumie dziś małe święto w rodzinie.Edit: pograłem kilka h i faktycznie bardzo dobra gierka. Po dotarciu do otwartego miasta nie dziwię się też skąd mogły wynikać pewne trudności optymalizacyjne. Ogrywam na PC jednak ciekaw jestem bardzo jak to będzie śmigać na Plejaku. Sama oprawa jest naprawdę dobra. Do tego ogromna liczba zniszczalnych obiektów i spora interaktywność. Jak wspominałem wcześniej od dawna nie sprawdzałem żadnej gierki Lego, więc pierwsze (a także drugie i trzecie) wrażenie to jednak spore wow. Z każdą kolejną godziną gameplay (i możliwości bohatera) bardzo fajnie się rozwija, a dzięki unlockom gra nie sprowadza się do duszenia jednego przycisku i zbierania klocuszków. Do tego mamy też ogrom znajdziek, więc przypuszczam, że będzie można spędzić tu dobre kilkanaście/dziesiąt godzin. Dla stęsknionych za Nietoperzem graczy to w sumie świetny kąsek. Natomiast jeśli dodatkowo macie ciągoty do Lego (w dowolnej formie) to gierka będzie dla Was prawdziwym sztosem.Edit 2: są już dostępne analizy z Plejaka, wygląda na to, że śmiga naprawdę zacnie (w trybie wydajności rzecz jasna), więc całe to zesranie o "fatalną optymalizację" było zbędne. Brać i grać, serio A jak na PC wypada split screen? dużo FPSów zabiera?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ten Batman to cały film trylogii Nolana czy tylko początek jak Rozi to napisał w poście?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. @easye , tak, kroi zauważalnie ale na rozsądnym sprzęcie nie ma mowy o dramatach typu 30fps itp, więc spokojnie można atakować. Ja ogrywam pół na pół, tzn. jak żona akurat ma chęć poszpilać to lecimy w kooperacji. Ważne jest to że 2-gi gracz może w dowolnej chwili dołączyć do gry (lub z niej zrezygnować) i dzieje się to wszystko w locie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 2 godziny temu, Faka napisał(a):Ten Batman to cały film trylogii Nolana czy tylko początek jak Rozi to napisał w poście?Wszystkie filmy Batmanowe połączone w jedno, ale połączone umiejętnie - zaczynasz jako Batman Pattinsonowy, ale szkolenie masz z Batman Begins, a rodziców zabija Jack Napier. Biegasz z Jimem Gordonem - Jeffreyem Wrightem, a w Gotham jest wieżowiec Maxa Schrecka. Pomieszane, ale pomieszane dobrze i oddające batmanowskie LEGACY.