Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Nie no raz na 5 części fajnie dostać taką Sheve czy inną chinke Residentowe baby master race w każdej odsłonie
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):Przez te skośne oczy wygląda trochę jak Azjatka, ale to i tak bez dwóch zdań najlepsza Claire w serii.Steve w remaku:To nie skośne oczy tylko waterline który optycznie taki efekt powoduje
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 34 minuty temu, XM. napisał(a):To nie skośne oczy tylko waterline który optycznie taki efekt powodujeW takim razie muszę kupić dziewczynie kredkę do takiego makijażu. Ciekawe czy będzie zadawać pytania jak jej zwiążę włosy w kitkę i poproszę żeby założyła ciuszki Claire zakupione w internecie
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. hmmm czyżbyśmy dostali zalew zombiaków w korytarzach zamiast pojedynczych sztuk?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Podobno niektórzy mieli okazję zobaczyć coś więcej i embargo jest do środy.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Hord z Days Gone się nie spodziewam (najlepszy element całej gry) ale grupy które działają jak mini boss z one hit killem (jak dr Salvadore) z chęcią, tylko będą musieli wrzucić parę większych lokacji jak RE3R/4R/VIII itp.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):W takim razie muszę kupić dziewczynie kredkę do takiego makijażu. Ciekawe czy będzie zadawać pytania jak jej zwiążę włosy w kitkę i poproszę żeby założyła ciuszki Claire zakupione w internecie Dziewczyna za Claire, a ty za Alfreda
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jedna osoba zorientowała się wcześniej, wielu po ujrzeniu Claire, ale dopiero po tytule wszyscy
Opublikowano 55 minut temu55 min Cv to jest kopalnia beki chyba tylko oryginalna jedynka może z tym konkurować. Capcom nie dość że zrobi goty horror to jeszcze są mistrzami komedii przy okazji
Opublikowano 50 minut temu50 min W tej cutscence DMC przynajmniej świadomie to wrzucili.Random: Devil May Cry Voice Actor Reveals The Story Behind One Of Its Most Memorable Line Reads | Time ExtensionZa to CV to był downgoard względem RE3 a może i 2.
Opublikowano 46 minut temu46 min Oby jak najwięcej czerstwych dialogów - każdy pamięta teraz teksty z CV, a w re4remake odeszli zbyt mocno od tanich onelinerow z og i w sumie nie mogę tu nic przytoczyć.
Opublikowano 41 minut temu41 min Ja nie mam nic przeciwko większej powadze w Residentach, w og momentami aż niebezpiecznie balansowali na granicy między horrorem, a parodią i tandetą20 godzin temu, Badus napisał(a):Fajna ta nowa Claire, taki mix Olki Szczęśniak i trochę "Kary" z tech dema od Quantic Dream.Mi się jeszcze skojarzyła z dupeczką z TWD