Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Nie no raz na 5 części fajnie dostać taką Sheve czy inną chinke Residentowe baby master race w każdej odsłonie
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):Przez te skośne oczy wygląda trochę jak Azjatka, ale to i tak bez dwóch zdań najlepsza Claire w serii.Steve w remaku:To nie skośne oczy tylko waterline który optycznie taki efekt powoduje
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 34 minuty temu, XM. napisał(a):To nie skośne oczy tylko waterline który optycznie taki efekt powodujeW takim razie muszę kupić dziewczynie kredkę do takiego makijażu. Ciekawe czy będzie zadawać pytania jak jej zwiążę włosy w kitkę i poproszę żeby założyła ciuszki Claire zakupione w internecie
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. hmmm czyżbyśmy dostali zalew zombiaków w korytarzach zamiast pojedynczych sztuk?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Podobno niektórzy mieli okazję zobaczyć coś więcej i embargo jest do środy.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Hord z Days Gone się nie spodziewam (najlepszy element całej gry) ale grupy które działają jak mini boss z one hit killem (jak dr Salvadore) z chęcią, tylko będą musieli wrzucić parę większych lokacji jak RE3R/4R/VIII itp.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 2 godziny temu, Josh napisał(a):W takim razie muszę kupić dziewczynie kredkę do takiego makijażu. Ciekawe czy będzie zadawać pytania jak jej zwiążę włosy w kitkę i poproszę żeby założyła ciuszki Claire zakupione w internecie Dziewczyna za Claire, a ty za Alfreda
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jedna osoba zorientowała się wcześniej, wielu po ujrzeniu Claire, ale dopiero po tytule wszyscy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Cv to jest kopalnia beki chyba tylko oryginalna jedynka może z tym konkurować. Capcom nie dość że zrobi goty horror to jeszcze są mistrzami komedii przy okazji
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W tej cutscence DMC przynajmniej świadomie to wrzucili.Random: Devil May Cry Voice Actor Reveals The Story Behind One Of Its Most Memorable Line Reads | Time ExtensionZa to CV to był downgoard względem RE3 a może i 2.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Oby jak najwięcej czerstwych dialogów - każdy pamięta teraz teksty z CV, a w re4remake odeszli zbyt mocno od tanich onelinerow z og i w sumie nie mogę tu nic przytoczyć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja nie mam nic przeciwko większej powadze w Residentach, w og momentami aż niebezpiecznie balansowali na granicy między horrorem, a parodią i tandetą20 godzin temu, Badus napisał(a):Fajna ta nowa Claire, taki mix Olki Szczęśniak i trochę "Kary" z tech dema od Quantic Dream.Mi się jeszcze skojarzyła z dupeczką z TWD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, XM. napisał(a):Oby jak najwięcej czerstwych dialogów - każdy pamięta teraz teksty z CV, a w re4remake odeszli zbyt mocno od tanich onelinerow z og i w sumie nie mogę tu nic przytoczyć.Ja lubie głupsze części i te poważniejsze więc wygrywam w każdym wypadku. Niech tylko nie przyjdzie im do głowy żeby robić naprawde poważnego residenta bo to sie skończy tragedią xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No RE7 był dosyć poważnym Residentem (pomijając te kilka głupich odzywek Ethana) i sprzedał się całkiem dobrze.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No właśnie tylko sie taki wydaje, jest dalej komiczny i to klasyczny slasher klasy b xD chodziło mi o powage typu że przyjdzie chińczyk z capcom i powie że mamy być smutni jak będziemy kopać zombiaka z pół obrotu bo gość miał rodzine jak był żywy. Tak zwana druckmanizacja gry
Opublikowano 52 minuty temu52 min Wypluj te słowa. Gdyby jakiś Cwelmann robił Residenta, to Leon by zginął w trakcie pierwszych 10 minut gry, a później przez 3/4 przygody byś przesuwał drabiny.