Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Coś nowego, nietypowego, ale chciałbym to zobaczyć jednak w dłuższym fragmencie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W koncu cos oryginalnego, przynajmniej setting. Dla mnie gra niedzielnego pokazu. No ale po ruchu w temacie to widac, ze lepiej podmienic teksture pancerza na kurtke bo mniej pracy, a i tak powiedza, ze niczego takiego wczesniej nie widzieli xD
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ładne to, ale wygląda na cgi od początku do końca, albo festiwal skryptów.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dla mnie gra niespodzianka targów, aż do momentu zobaczenia gameplayu i rzucania kartami byłem przekonany że to kolejny Dishonored. Grafika szczególnie postaci to przecież gry Arkane, gra mimo że wygląda na 451 i tak będzie fajnym powiewem świeżości na rynku AAA.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jak zobaczyłem to od razu skojarzyło mi się z Ghostwire: Tokyo, więc nie przesadzałbym tak z czymś nowym. Umiejscowienie akcji jak najbardziej, ale czary z rąk to już były wcześniej.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Tam czary byly zjebane bo nie bylo w ogole czuc ich mocy + naprawde malo kombinacji jak na tak dluga gre. Tzn moze i bylo wiecej ale gra nie zachecala zeby probowac.