Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Oh boy. Ta jedna gra na którą czekam całe lata.Grafika poszła w anime, ale może to i lepiej? Coś bardziej wyjątkowego w świecie RPG-fantasy-miecze-magia-polany-open-world. Jednak już się krzywię, myśląc o wynikach sprzedaży, znowu gejmery naplują w twarz jakości i kupią ze dwa miliony sztuk najlepiej gry ever, jak dobrze pójdzie.Zajebiście to wygląda. Jeszcze chętniej bym przytulił jakąś nową grę w innym świecie, ale do tej pory każdy Xenobalde (dwójka po DLC i patchach) był niewiarygodnie dojebaną grą pochłaniającą na setki godzin, dokładającą tyle nowego, by nie było w ogóle zmęczenia że walczę z taką samą żabą i wilkiem co poprzednio, więc mam optymizm.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Na pewno najambitniejsza gra ekskluzywna na Switcha 2, do tego niby już w 2027, nie ma Chronicles w tytule, to chyba reboot?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jedno wielkie wow, ciekawy jestem czy namieszają w systemie walki czy kolejna ewolucja znanych rozwiązań Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Na pewno najambitniejsza gra ekskluzywna na Switcha 2, do tego niby już w 2027, nie ma Chronicles w tytule, to chyba reboot?Prequel raczej
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie wiem czego się spodziewałem po tej zapowiedzi, może za wysokie wymagania mam, wygląda jak kolejne Xeno z wielką, pustą mapą. Nie urwał mi ten trailer, ale i tak kupię konsole dla tej gry, tak jak było z wii i pierwszym switchem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Świeżaki będą mogły w to wskoczyć bez pisania matury? Zastanawiam się czy brać się za to czy jednak próbować chronicles 1
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Każde Xenoblade można spokojnie sobie grać i to jest ta sama gra. Tym istniejącym L O R E można się przejmować, aczkolwiek kompletnie nie trzeba, wiem bo ja się nie przejmuję i bawię się zajebiście.
Opublikowano 36 minut temu36 min Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Świeżaki będą mogły w to wskoczyć bez pisania matury? Zastanawiam się czy brać się za to czy jednak próbować chronicles 1Przecież to prawdopodobnie nawet nie miało pewnie nazywać się xenoblade.Od dawno chodziły plotki że monolit robi inną grę bardziej w settingu fantasy ale pewnie w końcu dali tytuł xenoblade żeby się sprzedało.Wiadomo że się weźmie ale design postaci itp bardzo słaby taki ubogi metaphor
Opublikowano 25 minut temu25 min Wogóle jakby mi przeplatali filmiki nowego Fire Emblem i Xeno to bym myślał że to ta sama gra ;)
Opublikowano 19 minut temu19 min no znowu sie szykuje jakaś anime szkoła. mam nadzieje że tutaj dostane lepszą gre niż fire guwno