Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gorzej to tylko persone 6 zapowiedzieli w ostatnich dniach. Ale znając ich gra jest pewnie już prawie gotowa i zdecydowali się pokazać ją w pełnej krasie na dedykowanym directie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie wiem jak wy, ale to ujęcie śpiącego Linka kojarzy mi się trochę z tymi modami w unreal engine. Słabe pierwsze wrażenie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, Figaro napisał(a):Nie wiem jak wy, ale to ujęcie śpiącego Linka kojarzy mi się trochę z tymi modami w unreal engine. Słabe pierwsze wrażenie.To prawda, nie napawała ta oprawa optymizmem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Będą trochę jaja, jak się okaże, że to na UE5 i w 30 (filmowe 25) fps xD.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak Nintendo zrobi zelde w unreal engine to kończę z tym przeklętym hobby.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Myślałem gdy wiele osób plotkowało, w jaki styl pójdą. Patrząc na całą inną działalność Nintnedo, Pixarowy styl wydawał się możliwy, acz jest to dla mnie raczej rozczarowanie. Plastelinki nie wzbudzą we mnie takiego uczucia, jak Okaryna wzbudzała te 30 lat temu. No ale zobaczymy jak wygląda animacja, świat. Na razie nie przesądzam, czy to w ogóle coś, co kupię.