Posted June 14, 200817 yr soul jedyneczka na dreama , jedna z nielicznych gier,ktora potrafila mnie zachwycic grafika i grywalnoscia , cud miod jak na tamte czasy Grafika do dziś wygląda świetnie. Moim zdaniem grafika stoi wyżej, niż w SC2 i SC3 na ps2. Przynajmniej nie cieła animacja jak to jest na playu. No i muzyka zdecydowanie w jedynce najlepsza. To samo gameplay. Gra IMHO była też świetnie zbalansowana. costy grafa jest o wiele lepsza w 2 i trojce , jednak ejdyneczka ma to cos
December 14, 200816 yr :1pl: Po prostu i niezaprzeczalnie - SOUL BLADE/EDGE.Pamiętam jeszcze z automatów ten zachód słońca i poruszającą się trawkę ehhh.Dla mnie po prostu gra legenda - powalająca klimatem.Żadnej z następnych części nie udało się tego powtórzyć. :2pl: Wiadomo - SOUL CALIBUR 1!Wspaniała mordo-klepka :blackeye: - od tej części wiedziałem, że nie będzie się dla mnie liczyć żadna inna seria :3pl: I tu jest problem - SC3 bądź SC2 (oba na PS2).Też świetne bijatyczki.Może się to jednak zmienić za sprawą SOUL'a 4 - ma być jutro z ULTIMY (jak na razie grałem jedynie w demko - X360 i byłem bardzo zadowolony), zobaczymy. POZDRO DLA WSZYSTKICH -------------------- Edited December 14, 200816 yr by haloogen
February 4, 200916 yr SC2 był pierwszym w ktorego gralem i zakochalem sie od pierwszego wejrzenia. Dzisiątki godzin gry z bratem, przyjaciolmi o czyms swiadczy. Nawet w tekkena tyle nie gralismy co w Soul Calibur potem wyszła trojka, i od tego czasu jesli gram w SC, to oczywiscie z numerem "3" bo xbox360/ps3 nie mam więc czwórka jest poza zasięgiem. swój głos oddałem jednak na Soul Calibur 2, ponieważ wspominam te część z największym sentymentem
February 20, 201015 yr SCIII mimo iż grałem we wszystkie części. Do SB, SCI i SCII mam sentyment bo szedłem po kolei w sadze ale jednak w SCIII system najbardziej mi się podoba mimo drobnego framedrop'u. W SCIV nie grałem wiele, więcej w BD i jakoś dziwnie mi się grało.
February 22, 201015 yr Najbardziej mi się podobał Soul Calibur 2.Swego czasu wgniatająca w ziemie grafika, bezbłędna animacja,design postaci, i świetny system walki, głeboki a zarazem prosty(dla maschera i bohatera:). W Soula 3 też grałem, ale to nie było takie zaskoczenie, poza tym nie podobał mi się nieco zmieniony design postaci. Edited February 22, 201015 yr by jan95kes
March 4, 201015 yr SC2 FTW! 3 jest zjebana, w 4 nie gralem, to na psp jest mizerne. SC1 tez daje rade, ale 2 jest najzajebistsza (nawet OST ma fajny ;b).
April 23, 201015 yr Dwójeczka była najlepszą częścią, klimat i usprawnienia. Potem Soul Blade. Trójka jest udziwniona, jedynka dobra jak na swe czasy, czwórka to już jakiś kosmos dla Japończyków i podobnież Broken Destiny.